2009 Haziran Anneleri!!

kızlar selam nasılsınız bebişler nasıl?*biz kızımla şimdilik iyiyiz.gaz sancıları çeken bebişler ne kadar çok.allaha şükür henüz başlamadı inşallah başlamaz.10 günlük oldu yağmur teyzeleri..zaman çabukmu geçior ne**bugün aventin göğüs ucunu aldım denicem bakalım yağmur becerebilecekmi.biberonla vermeme rağmen göğsümdende alıo kızım.nasıl verirsem vereyim alıo akıllı kızım benim.ama tek istediğim göğsümden emzirmek.ama sütüm olsunda sağar weririm.herşeyi takmamak lazım.herkesin farklı farklı sorunları war şükretmek lazm.sağlıklı olsunlarda özrü kusuru olmasında.nasıl emerse emsin..allah hepimizin bebişlerine huzur,uyku,gazsız dertsiz günler werir inşallah..aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

saadetcim maşallah ireme allah nazarlardan saklasın ne güzel kilo almış ii bakıosun kızına emekki

pamukcuk için ilaç kullanmana gerek yok hayatım karbonatlı su hazırla temiz bir tülbentle sil benm kızda oldu bir yapışta gecti ama gerek görülrse günde 3 kere yapılabilir en etkili ilacı bu

kendi gögsünüde kaynamış sogumus suyla sil emzirmeden önce

akdas bende günde tek sefer 3 damla veriorum dviti

binnurcum ben dogdugunun 2. günü alıştırdım yalancı memeye hemen tuttu sorun yasamadık cok ii oluyor emziği tutması annem bal sürüp vermişti cok az sonradan kendi tuttu işte

gece cayı hiç bi işe yaramadı bizde ben simdi nurse harvey kullanıyorum inan cok etkisini gördük şükür sen de kullanabilirsin kızın 1 aylık oldu nasılsa 1 aydan sonra başlanıo normalde ben de normalden az veriorum zaten inşallah işine yarar canım
ilk 3 ayı atlatsaydık belki kurtulacajtık bu kolikten ((((

inşallah olmaz yagmur da gaz sıkıntısı canım

bence de anne sütü alsında gerisi önemli değil
inşallah emer kızında akıllı yagmur :))

merhaba arkadaşlar sabahtan beri gaz çıkarmaya ugraşıyorum biraz çıktı rahatladı kuzum
bebegin pamukcuk oldugunu nasıl anlıcaz benimde kızımın dilinde beyazlık var ama sütten mi
pamukcuk mu bilmiyorum

inşallah olmaz yagmur da gaz sıkıntısı canım

bence de anne sütü alsında gerisi önemli değil
inşallah emer kızında akıllı yagmur :))

inş olmaz gaz sorunumuz cnm.diğer bebeklerinde çabuk geçer umarım..

sütümü alıo ya içim o yüzden çok rahat.emzirmenin yeri ayrı tabi.zaten genelde geceleri weriiorum biberonla.biraz biberon biraz meme.ikisindende alıo.ama biberonla görüosun ne kadar içtiğini.genelde 50 60 ml içio.

daha sonra uyudumu 3 4 saat uyannmıo kızım.emzirdiğim zaman hemen uyanıo doymuo çünkü.alışacaz artık .herşeyin hayırlısı:ecrin_bebek:

pamukcuk canım o ben bişey kullanmadım ama geçiyo gibi rahatsız olmadığı sürece sorun yok

canım bizde neo baby kullanıyoruz ama benim oğluma iyi gelmedi ağlıyor meme emerken gaz sancısından ne zaman geçicek bu sancılı geceler...mafoldumben

canım bende tek kalıyorum mecbur uyuyorum gündüz dinlenmeye çok ihtiyacımız var ama kızımın ve kendi bas ucuma dua kitabı koyuyorum dua mı edip uyuyorum çok şüküre bi sıkıntı ysasatmadım Allah yasatmasın

benim 2günde geçmişdi.allaha şükür artık gögsüm alışdı emzirmeye.hiç bişey kullanmıyorum krem arada sürüyorum okadar.ama kalkan gerçekten işe yaradı.gögsün kalkanın içinde terliyo resmen.yumuşatıyo.iyi geliyo gerçekten.içine çıkan fazla sütüde bebeğinin yüzüne kendi yüzene sürersin.istersen biberonla bebişe içirirsin.inşallah en kısa zamanda keyifli keyifli emzirirsin oğluşunu

bizde bugün aşımızı olduk.kilomuz falan normal çıktı allah şükür.ayda bi kilo almadı gerekiymuş.
dr kalça çıkıgından biraz şüpelendi galiba bacaklarıyla baya ugraşdı.sonrada 1ay boyunca bezinin üstünden kalın bi bez daha bagla dedi.bacak arası açık durcakmış yani.bacaklar parantez gibi durcak bi ay.2aylıkkende ultrason çekeriz dedi.nası yapcam bilmiyorum.size dr bişey dedimi?

bunun haricinde pamukçuk,isilik,pişik hala devam ediyo.pişik için başka bi krem verdi yarın onu alcam.bide poposunu her alt değiştirmede ılık suyla yıka dedi.biz kendimizce bi yöntem bulduk.ıslak mendlleri ılık suyla yıkayıp öyle siliyoruz.inşllh işe yarar.yenidogan mendili oldugu halde yıkayınca köpükler çıkıyo.isilik için hafif giydir dedi.pamukçuk için karbonatlı su yapıyodum ama daha sık yap dedi.en diline bastırmaya kıyamıyodum ama artık kıyıcam onun rahatı için.

kızlar ben ogluma sadece atlet cıtcıtlı gıydırıyorum kolsuz bıde corap uyurkende ustunu ortmuyorum havalar cok sıcakk bebeklere eldıven takmayın emzırıken onlara dokunun dokunmaları hıssetmelerı lazımmıs ...... gıttıgım kursta solemıstı ebe bıde emzıge tatlı bıseyler surup vermeyın dıslerı cururmus bebıslerın :)

kızlar bebişleri ne kadar süre emzirirosunuz.bizim bıdık doymuo sanırım.yarım saat emio bi göğsümü 10 dk sonra bidaha.tam doymadığı için mızmızlanıo.bende biraaz biberon takviye yapıorum doyup uyuyo hemen.sizde nasıl durumlarrr?***

cnm bende sadece zıbın giydiriorum.bide çorap üstünüde çok fazla örtmüorum.emzirirkende dediğin gibi dokunuırum konuşuorum öpüorumm..zemuszemus

canım benim ilk kızımdada çok az bi kalça çıkılığı görüldü 1,5 ay boyunca çift bez taktık allaha şükür geçti ama sakın ihmel etme şimdi kullandığın bebek bezini tak üstüne bi tane daha tak bebeğini kucağına alınca bacak arasından tutarak al kucağına ayrık kalsın bacakları inaşllah tez vakitte bi sorun olmadan atlatırsınız

selam güzel anneler nasılsınız zeynebi uyuttuk geldim kendimi kötü hissediyorum hasta olucam galiba bogazlarım ağrıyo.sogukta içmiyorum ama.

hemen tylhot iç canm birebir gelio sen kırkın cıkmadan kendini üşütmemeye dikkat et oldumu
annem bana lohusanın kırk gün mezarı acık kalır dio
yani cok hassas olur hemen hastalanır anlamında
sıkı giyin patik giy oldumu inş hemen gecer hastalanmazsın havvacım

bizim dr da 3 ay sonra cagırdı kalça çıkığı için canım sen dikkat et bezine inşallah olmaz kuzucugun

doktorumuz uzun kollu giydir dedi eldivenleride 1 ay çıkarmayacakmışım..
senin bebiş büyümüş ondan rahat giyinebilir artık bizim daha zamanımız var..
çocuğumun boynu ensesi isilik oldu hergün yıkamama rağmen..

slm kizlar...
bende altina sifir kollu zibin uzerine tulum giydiriyorum..cunku daha cok kucuk benim oglum teyzeleri:)
oglusumuz uyurken bi bakalim dedik sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…