inşallah olmaz yagmur da gaz sıkıntısı canım
bence de anne sütü alsında gerisi önemli değil
inşallah emer kızında akıllı yagmur :))
merhaba kızlar nasılsınız bende banyomu yaptım bi bakayım dedim
binnurcum ben neo baby bitkisel yağı kullanıyorum gaz için benim zillime iyi geliyo sabah 6 da hiç rahat edemedi karnı taş gibi oldu gazdan gazını çıkarsın diye sıkıyo kendini ve çıkartamayıncada ağlamaya başlıyo bu kezde ağlarken kıpkırmızı oluyo mememi bile almıyo ben bu yağdan kullandım sabah mışıl mışıl uyudu gazınıda çıkardı birazdan gene vericem iyi geliyo gazdan sancısıda olabiliyo onada iyi geliyo istersen bi dene ama süreklide başka gaz ilacı verme sürekli birini kullan o zaman fayda eder hemen kullandığın gün etkisini göremessin ama sonraki günler düzeldiğini görürsün inşallah düzelir emzik benim kızımda almıyo atıyo kusucak gibi oluyo almıyo kucağa benimkide alıştı kucakta uyuyacak öyle yatıyorum yoksa uyumuyo beşiğinde ahhh bu bıdıklar daha neler gösterecek bize bakalım
canım bende tek kalıyorum mecbur uyuyorum gündüz dinlenmeye çok ihtiyacımız var ama kızımın ve kendi bas ucuma dua kitabı koyuyorum dua mı edip uyuyorum çok şüküre bi sıkıntı ysasatmadım Allah yasatmasınherkese gunaydın ...
kızlar sıze bısey soracagım
evde tek kalıomusunuz benım mesela suan 17. gunum evde tekım
annem bana uyuma dedi sadece
sız tek kalıomusunuz aksamları felan veya sabahları tek kaldıgınızda bebegınızle uyuyomusunuz
canım çok saol aldırdım bakalım inşallah geçer ama nemli kalması iyimi. 28mytl ye aldırdım ben.yara geçsinde . parsı hiç önemli deil artık . senin ne kadar zamanda geçti çatlaklar. yani ne kadar zaman daha dayanacagım bu acıya . hep böyle gitsede umrumda deilde . genede bitecekse bileyim yani:))))
kızlar ben ogluma sadece atlet cıtcıtlı gıydırıyorum kolsuz bıde corap uyurkende ustunu ortmuyorum havalar cok sıcakk bebeklere eldıven takmayın emzırıken onlara dokunun dokunmaları hıssetmelerı lazımmıs ...... gıttıgım kursta solemıstı ebe bıde emzıge tatlı bıseyler surup vermeyın dıslerı cururmus bebıslerın :)
bizde bugün aşımızı olduk.kilomuz falan normal çıktı allah şükür.ayda bi kilo almadı gerekiymuş.
dr kalça çıkıgından biraz şüpelendi galiba bacaklarıyla baya ugraşdı.sonrada 1ay boyunca bezinin üstünden kalın bi bez daha bagla dedi.bacak arası açık durcakmış yani.bacaklar parantez gibi durcak bi ay.2aylıkkende ultrason çekeriz dedi.nası yapcam bilmiyorum.size dr bişey dedimi?
kızlar ben ogluma sadece atlet cıtcıtlı gıydırıyorum kolsuz bıde corap uyurkende ustunu ortmuyorum havalar cok sıcakk bebeklere eldıven takmayın emzırıken onlara dokunun dokunmaları hıssetmelerı lazımmıs ...... gıttıgım kursta solemıstı ebe bıde emzıge tatlı bıseyler surup vermeyın dıslerı cururmus bebıslerın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?