2009 Haziran Anneleri!!

slm ben haziran annesiydim ama halen dogmadi benim bebis 25 hazirandi bakalim yarin hastanede randevu belkide suni sanci

benm dr da kısa kollu giydirme dedi zaten sedanın actıgı topiğe yazdım allah şükür isilik olmadı yavrum hergün yıkıyoruz annemle mışıl mışıl uyuyor sonra :)

aysecim senn adetlerin düzenlimiydi baya gecikmiş kuzun allah yardımcın olsun sağlıcakla al sende kucagınacanım

çok teşekkür ederim canım.bende öyle yaptım.bi bezini taktım üstüne bi tane daha taktım.altını değiştircegim zamanda ikinci bezi temiz bez olarak yenden kullandım.bi ay böyle yapıcaz artık.ya ben bacak cizgilerine bakıyorum normal görünüyo.eşit çizgiler ama dr ilk gittiğimzdede şüphelenmişti bugünde diyince artık var galiba bişey dedik.inşallah geçer ya.canım yani çift bez takmak yeterli geliyomu?bide ben ikinci bezi sonradan kullanıyorum sende öyle yaptınmı?

kızlar aşıdan sonra 2gün banyo yaptırılmaz diye biliyorum.ama sağlık ocagından bişey demediler.siz biliyomusunuz banyo yapılıyomu?
ay bu arada en çok da ben soru soruyom galiba.utandımmm:kedi:

bebeğin kuytu bolgelerıne boyun altı ense koltuk altı gıbı yerlere mısır nısastası surebılırsınız . talk pudra yı onermıo doktorum ben kullanıorum hıc olmadı cok sukur :)
en azından fıkır olur sızlere

kızlar gögsünüzü nemli bezle silerken siyah daireyi silmeyin memeyi rahat alabilmesin için bebegin o bölgeden yaglı bir sıvı çıkıyormuş bebegin mikrop kapmasını engelliyormuş. ayrıca meme çatlaklarının oluşmasınıda engelliyormuş
emzirirkende hiçbişeyle ilgilenmemek lazımmış kimseyle konuşmamak gerekiyormuş.bebegimizle aramızdaki bagı kurmak için
bebegin 40 çıkmadan uyumamakta neymiş merak ettim uyuyunca noluyormuşki

ben aldım canım hem gece çayını hemde rezene çayını ben içiyorum onada içiriyorum 2 çay kaşıgı felan
canım o çıkan sütü verdinmi sen hiç bebegine bencesaret edemedimzaten azıcık azıcık çıkıyo ama bi günde 1 su bardagını doldurdu.dökmeyede kıyamadım ama azar azar birikiyo ya acaba mikrop birikirmi çerde
kızlar aşıdan sonra 2gün banyo yaptırılmaz diye biliyorum.ama sağlık ocagından bişey demediler.siz biliyomusunuz banyo yapılıyomu?
canım biz daha aşımızı olmadık ama yarın doktora sorulacakların listesine yazdım

kızlar bende oglumu çıtçıtlı badiyle tutuyorum bakalım inşallah bişey olmaz çok çıplak geliyo bana ama hemşire bi abla vardı ince giyinmesinden deil terlemesinden kork dedi bende soydum cıbıl cıbıl oldu oglum
bizde hergün cbı cıbı yapıyoruz hatta bazen çok bunaldıgında gece seyansımız bile var.

binnurcum bende doğunca vermiştim emzik o zmnlar tuttuu ama şimdii tam tutmuyooo bi kaç sn o kadar
atıoo hemen.
bu arada bende ayın 13 ünde gtcem aydına annmele
doktorun sana bşy söledimi uçakla ilgilii
bzm doktor irem içn uçak kalkarken ve inerken emzik ver dedii
kulaklarına basınç olmaması için aklında olsun binnurcum..

sğl cnmmm
elimden geldiği kadar bakıyorum işte İreme narencim..
karbonatlı suyu yapıoz cnm
bide bnm kız emmiokiii göğüs silmeye gerek yok maalesef..

evet cnm o beyazlık oluooo
bizde vurulduk 2. hepatit aşımızı arzucummm
banyoyla ilgili bşy demedi...
65 gün sonra karma aşı için çağırdı
o zmn 3 gün banyo yapılmıycakmış...

ii akşamlar herkeseee
İrem akşama kadar çok huysuzdu
yavrum bi türlü uykuya dalamadı neseki en sonunda uyuttukk
ne pamukcukmuşşş
yaaa
kızımın iştahını bile kapattııı
inşş bran önce normale dönerrr

canım ben ertesi gün banyo yaptırdım bişey olmadı dr bişey söylemedi banyo için.

günaydın güzel anneler ve melekleri opuyorumnanaktan
miniklerle güne başlamak ne kadar güzel artık benim kızım onla konuştugumu
anlıyo ve gülümsüyo annesine:asigim:
kızlar sizinde kanamanız devam ediyormu benim oluyor hala ama
cok degil lekelenme gibi bazan günde 6 7 damla ne zaman geçicek acabafisfisfis

Kızlarr günaydınnn bugün çok mutluyum oğluşumla kutladığım ilk doğum günümmmm iyiki doğmuşum,iyiki bu bıdığı doğurmuşumm kaydirigubbakcemile2

herkeslere günaydınn.bugün kızımın suratında kırmızılıklar war sanırım ısilik oluo..sütle silioduk dimi kızlar.

kızlar emzirdim bu sabah kayrayı , sonra su içirdim ama susamış çok, baya içti, sonra yatırdım öyle bir kustuki , çok geldi üstüste galiba, acaba doktora gitsemmi ?

günaydınlarr.
doğum günün kutlu olsun pınarcım, olğuşunla nice yıllara inş.
günaydın leo, naren, nidaa.
nida senin bebiş nasıl, gaz sorunu var mı sizde.
sütüm az olduğu için dün az az mamaya başladık ama gece çok gaz yaptı kızımda, sabahı ettik yani.çok zor bu işşler yaa

Kızlarr günaydınnn bugün çok mutluyum oğluşumla kutladığım ilk doğum günümmmm iyiki doğmuşum,iyiki bu bıdığı doğurmuşumm kaydirigubbakcemile2
dogum günn kutlu olsun canım ogluşun ve sevdiklerinle nice yıllar dilerima.s.
kızlar emzirdim bu sabah kayrayı , sonra su içirdim ama susamış çok, baya içti, sonra yatırdım öyle bir kustuki , çok geldi üstüste galiba, acaba doktora gitsemmi ?

canım ben su vermiyorum bebege sadece anne sütü alıyo
su verilmez biliyorum doktormda ver falan demedi vermem gerekiyo mu acaba

aaaa doğumgünün mü iyiki doğmuşsun canım benim Şeniz

günaydın kızlar hepinize ...

dogum günn kutlu olsun canım ogluşun ve sevdiklerinle nice yıllar dilerima.s.

canım ben su vermiyorum bebege sadece anne sütü alıyo
su verilmez biliyorum doktormda ver falan demedi vermem gerekiyo mu acaba

Canlarımmm çok teşekkürlerr...iyiki varsınız,iyiki benim canım arkadaşlarımsınızzz

canım panik yapma dr unu sor istersen ama biz biliosun sürekli kusuyoruz eğerki kendinden 1 mt ileri kusuyosa problemmiş dr umuz dedi diğer kusmalar fazlalığı çıkarma kusmasıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…