canım benim ilk kızımdada çok az bi kalça çıkılığı görüldü 1,5 ay boyunca çift bez taktık allaha şükür geçti ama sakın ihmel etme şimdi kullandığın bebek bezini tak üstüne bi tane daha tak bebeğini kucağına alınca bacak arasından tutarak al kucağına ayrık kalsın bacakları inaşllah tez vakitte bi sorun olmadan atlatırsınız
ben aldım canım hem gece çayını hemde rezene çayını ben içiyorum onada içiriyorum 2 çay kaşıgı felannasılsınız kıslar biz kötüyüz zehra 2 gündür hiç durmuyoo çok kötü artık akşam dayanamayıp acile götürdükk sorun gaz ama sürekli ağlıyo artık akşam katılıp mosmor olunca hemen fırladık doktoraa
bide benimki felaket kucağa bide araba koltuğunda sallanmaya alıştı
şükür bugün baya ii ama
yarın memlekete gidiyoruzz kızımla 3 saat uçakta nasıl geçicek merak ediyorumm
bu arada milupanın gece çayını kullanan varmı aranızda ii geldimi dün son çare onuda aldım gaza ii gelen ilaç bişi varsa banada söyleyin artık işimiz deneme yanıılma yöntemine kaldı
doktorun verdkleri bi işe yaramıyo deliricemm
canım o çıkan sütü verdinmi sen hiç bebegine bencesaret edemedimzaten azıcık azıcık çıkıyo ama bi günde 1 su bardagını doldurdu.dökmeyede kıyamadım ama azar azar birikiyo ya acaba mikrop birikirmi çerdebenim 2günde geçmişdi.allaha şükür artık gögsüm alışdı emzirmeye.hiç bişey kullanmıyorum krem arada sürüyorum okadar.ama kalkan gerçekten işe yaradı.gögsün kalkanın içinde terliyo resmen.yumuşatıyo.iyi geliyo gerçekten.içine çıkan fazla sütüde bebeğinin yüzüne kendi yüzene sürersin.istersen biberonla bebişe içirirsin.inşallah en kısa zamanda keyifli keyifli emzirirsin oğluşunu
canım biz daha aşımızı olmadık ama yarın doktora sorulacakların listesine yazdımkızlar aşıdan sonra 2gün banyo yaptırılmaz diye biliyorum.ama sağlık ocagından bişey demediler.siz biliyomusunuz banyo yapılıyomu?
ay bu arada en çok da ben soru soruyom galiba.utandımmm:kedi:
binnurcum bende doğunca vermiştim emzik o zmnlar tuttuu ama şimdii tam tutmuyooo bi kaç sn o kadarbide çok ağlıyo bende istiyorum yalancı emziğe alışsın çünki 2dk geç alıyım morarıyo yok alıştıramadım almadığım emzik kalmadı ama atıyo diliyle ewde tam 6 tane emzik var şu bakkal emziğinden de aldım istemiyo
alıştırabileniz varmı aranızda varsa??
sğl cnmmmsaadetcim maşallah ireme allah nazarlardan saklasın ne güzel kilo almış ii bakıosun kızına emekki
pamukcuk için ilaç kullanmana gerek yok hayatım karbonatlı su hazırla temiz bir tülbentle sil benm kızda oldu bir yapışta gecti ama gerek görülrse günde 3 kere yapılabilir en etkili ilacı bu
kendi gögsünüde kaynamış sogumus suyla sil emzirmeden önce
akdas bende günde tek sefer 3 damla veriorum dviti
binnurcum ben dogdugunun 2. günü alıştırdım yalancı memeye hemen tuttu sorun yasamadık cok ii oluyor emziği tutması annem bal sürüp vermişti cok az sonradan kendi tuttu işte
gece cayı hiç bi işe yaramadı bizde ben simdi nurse harvey kullanıyorum inan cok etkisini gördük şükür sen de kullanabilirsin kızın 1 aylık oldu nasılsa 1 aydan sonra başlanıo normalde ben de normalden az veriorum zaten inşallah işine yarar canım
ilk 3 ayı atlatsaydık belki kurtulacajtık bu kolikten((((
evet cnm o beyazlık oluooomerhaba arkadaşlar sabahtan beri gaz çıkarmaya ugraşıyorum biraz çıktı rahatladı kuzum
bebegin pamukcuk oldugunu nasıl anlıcaz benimde kızımın dilinde beyazlık var ama sütten mi
pamukcuk mu bilmiyorum
bizde vurulduk 2. hepatit aşımızı arzucummmkızlar aşıdan sonra 2gün banyo yaptırılmaz diye biliyorum.ama sağlık ocagından bişey demediler.siz biliyomusunuz banyo yapılıyomu?
kızlar aşıdan sonra 2gün banyo yaptırılmaz diye biliyorum.ama sağlık ocagından bişey demediler.siz biliyomusunuz banyo yapılıyomu?
dogum günn kutlu olsun canım ogluşun ve sevdiklerinle nice yıllar dilerima.s.Kızlarr günaydınnn bugün çok mutluyum oğluşumla kutladığım ilk doğum günümmmm iyiki doğmuşum,iyiki bu bıdığı doğurmuşumm kaydirigubbakcemile2
kızlar emzirdim bu sabah kayrayı , sonra su içirdim ama susamış çok, baya içti, sonra yatırdım öyle bir kustuki , çok geldi üstüste galiba, acaba doktora gitsemmi ?
aaaa doğumgünün mü iyiki doğmuşsun canım benim Şeniz
günaydın kızlar hepinize ...
günaydınlarr.
doğum günün kutlu olsun pınarcım, olğuşunla nice yıllara inş.
günaydın leo, naren, nidaa.
nida senin bebiş nasıl, gaz sorunu var mı sizde.
sütüm az olduğu için dün az az mamaya başladık ama gece çok gaz yaptı kızımda, sabahı ettik yani.çok zor bu işşler yaa
dogum günn kutlu olsun canım ogluşun ve sevdiklerinle nice yıllar dilerima.s.
canım ben su vermiyorum bebege sadece anne sütü alıyo
su verilmez biliyorum doktormda ver falan demedi vermem gerekiyo mu acaba
kızlar emzirdim bu sabah kayrayı , sonra su içirdim ama susamış çok, baya içti, sonra yatırdım öyle bir kustuki , çok geldi üstüste galiba, acaba doktora gitsemmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?