2009 Haziran Anneleri!!

slm kizlar...
pinarcim dogum gunun kutlu olsun...ins sevdiklerinle nice mutlu yaslara...

bugun gelip ogludumun topuk kanini aldilar...
ben uyuyordum gormedim ama pek aglamamis oglum..
bakicimizida gonderdik..artik esim ve ben yanlizim...
kisaca bizden haberler bu kadar
umarim siz ve minik melekleriniz iyisinizdir..

kızlar isilik için ne yapmam gerek........

canm evdeki bakici yapicak bisey yok demisti...ama banyo yapartirirken isilik varsa sampuan kullanmiyorduk sadece suyla...
ama burda hawa sicakligi dustugu icin kalmadi artik...

karsınızda süpergirl :)
kızım burda 13 günlüktü:)

burada 15 günlük
[/url][/IMG]

yeni dogdugu anı babası cekti kuzumu
[/url][/IMG]

genelde eller yüzde uyuyoruz :)

hastane de 2. günümüz :) poz bile verdik
[/url][/IMG]

sadece bir gün böle kısa kollu giydirdim dr bey ve hanım azarladı beni kız bebekler daha cok üşür 1 ay uzun kollu giydir corap tak ayaklarına die

babasının omzunda ağladı ağlayacak :)

Son düzenleme:
kusura bakmayın albüme koyamadım bir türlü böle koyayım dedim :) defnemi

pınarım burdan da kutlayım dogumgününü canım arkadasım iiki dogdun iiki varsın iiki tanıdık senin gibi renkli bi arkadası allahım nice güzel yıllar versin kocacıgın ve batusunla sağlıcakla huzurla yaşa inşallah

Son düzenleme:
narencim çok tatlı kızın maşallah yerim ben onu annesi öperkende nasıl bakarmış annesine kuzu bunlarr kuzu..kokla benden kocaman annesi..

pınarcım tatlım doğum günün kutlu olsun oğluşun kocan ve sevdiklerinle nice yaşlara arkadaşım...

Canlarım teşekkürlerr....iiiki varsınız iiiki benim canım arkadaşlarımsınızzzz....

narencim çok tatlı kızın maşallah yerim ben onu annesi öperkende nasıl bakarmış annesine kuzu bunlarr kuzu..kokla benden kocaman annesi..
saol biriciğim ya senn oğluna da ben bayılıyorum sarı kuzumm benm
minik şirine maşallah cok sevimli annesi
tesekkür ederiz yasemin tetesi :)
pınarcım tatlım doğum günün kutlu olsun oğluşun kocan ve sevdiklerinle nice yaşlara arkadaşım...

nilay bizimkilerin kontrolü aynı gün dimi bakalım yarıyor mu sütümüz benimki ilk hafta 140 gram vermişti bir ay sonunda ne olmuş görcez sadece anne sütü ile besliorum ben sen napıosun mama desteği veriomusun:uhm:

narencim masallah minik melege..cok tatli allah anali babali buyutsun...kendi gibi bahtida guzel olsun..

anneannesinin bal peteği benm biricik torunum defnem maşallah sana kuzummm

kızlar bütün gece uyumadık çok gazı vardı oğlumun çıkaramadı hep ağladı memeyide bırakmıyor ağzından hem inliyor hemde emiyor gaz ilacı rezene çayı falan hiç birşey işe yaramadı..ne zaman geçer bu gaz sorunu??

bende chicconun süt sağma makinası var ama manuel..hiç işe yaramıyor sağamıyorum onunla elimle sağmaya çalışıyorum sizler neyle sağıyorsunuz başka marka alıyım bende..

Canım gaz sorunu malesef 3 aydan önce geçmiyormuş , acı badem yağı al göbeğinin çevresine daire şeklinde sür göbek deliğine deymiysekmiş yanlız dün bir ark ım tavsiye etti çok iyi geliyormuş bende deniycem bugün ...ben medelanın aldım hem fiyatı uygun hemde çok güzel kuzenim gelmişti onda avent vardı emişi aynı onunla tavsiye ederimmm...

ben de cekiorum nilaycım gaz sorununu pınarın dediği gibi ne yapsak işe yaramıo ama sanki nurse harvey işe yaradı gazını cıkarıo rahatca ama biraz huzursuzluk yapıo yine de

ama sağarak vermiorum artık
ben amedanın elektronik sağma makinesi aldım biraz tuzlu fiyatı ama tek bi damla bile bırakmıo inan süper bişi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…