2009 Haziran Anneleri!!

ben sadece anne sütü veriyorum narencim ilk hafta benimki aynı kiloda kalmıştı ama şimdi biraz kio aldı gibi bazı kıyafetleri küçüldü:)) ayın 20sinde randevumuz bakalım nasıl olmuş bebişler senin kuzuda almıştır...

Kızlarr günaydınnn bugün çok mutluyum oğluşumla kutladığım ilk doğum günümmmm iyiki doğmuşum,iyiki bu bıdığı doğurmuşumm kaydirigubbakcemile2

nice yıllara Pınarcımm...
iyiki doğdunn..

narencim maş. defneye annesi...

slm herkese

Narencim maşallah defne kuzusuna , çok şeker olmuş,
Gaz için hani kucağındayken bir eliniz bebeğin karnında bir eliniz poposunda hoppucuk pozisyonu varya :) bebek onda duruyorsa çok gaz sorunu var demekmiş, karnına baskı rahatlatıyormuş onu biraz
birde öyle hoppidi hoppidi yaoınca benim oğlan daha kolay çıkartıyor gazı aklınızda olsun

nice yıllara Pınarcımm...
iyiki doğdunn..

narencim maş. defneye annesi...

slm herkese
saol saddetcim tesekkür ederiz

benmkinin cok gazı var galiba :)
saolasın emelim tesekkür ederiz

avent elektrikli kullaniyorum ben..cok ama cok memnunum..
sagdikca sutumde bollasti..bebegin emis seklinide taklit edebiliyor once hizli sonra yavas istersende manuel...

canım dr. çift bez kullan dediyse çok az bi fark vardır bacakların arasında ultrasonda daha kesin bi sonuç alırsın 2 . bezi bende kullanıyordum canım zaten 2. bez kirlenmiyor sorun olmaz yani ama bu sıcaklarda bütün bebişler pişik oluyor zaten dikkat et 2 kat bez daha sıcak tutar bebeği sık sık değiştir altını

pınarcım doğum günün kutlu olsun allah mutluluğunu daim etsin eşinle bebeğinle ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu ol inşasllah

ya kızlar benim cadı emzik almıyo gögsümü emzik olarak kullanıyo uyanıkken hep emmek istiyo böyle de olmaz ki meme hep agzında uyanıkken chicconun ve bebedoor un emzigi vr almıo ikisinide hangisinden alsam acaba siz hangisini kullanıyosunuz

pınarcım dogum günün kutlu olsun tatlım nice senelere çekirdek ailenle beraber inşallah

kızlar bu gün doktor amcamıza gittik
oglum kocaman olmuş3240 olarak dogmuştu
dogumdan sonra kilo kaybıyla 2,900 e düştü şimdiyse kilosu 4,300 olmuş.kilo kabını saymazsak tam 1000gr almışız çok sevindim gerçekten sürekli emmmek istedigi için doymadıgını düşünüp üzülüyordum .meger benim paşa oglum annesini sürekli yanında istedigi için emiyormuş .doktorumuz öyle dedi
boyumuzda 50cm den 55 cm yükselmiş 5 cm uzamışız . arkadaşlara bu çok çabuk büyüyo ben yeni bebek istiyorum diyorum .çüş diyen bile oldu
agzımız kulaklarımızda yani.kızlar bırakın bebeginiz sizide emzik olarak kullansın güvende hissediyorlar emerken .ilgimden asla mahrum etmem oglumu çok seviyorum onu çok

birde iki kez banyo onu rahatlatırmış gönül rahatlıgıyla yıkıyabilirim artık oglumu .yoksa bayılacak annesi gibi sıcaktan.haberler

Son düzenleme:

canım sabırla vermeye çalış.. benim bııkdım çok şükür bizi zorlamadı. hemen aldı emziği.. maşhh:))aynen benimkide beni emzik niyetine kullnaıyordu özllikle geceleri.. emince de tabi çok süt bitiyordu ondna sonrada huysuzlşaıyordu..şimdi rahat ettim şükür..sabırla devam et.. birni almasa dierini alır.. benim ilk kızımada ne emzikler almıştık almadı hiçbirini.. sonra gititk en son bkkal emziği akldık.. onu aldı:))1,5 yaşına kadarda bakkal emziği ile büyüdü:))

canım maşhh oğluşuna.. bende bazı bıdıkımı günde iki kez ykıyorum.. havalar çok sıcak.. rahat ediyorlar:)))maşh canım kuzuna:))

selam kıslarr sizler ve bebele r nasıl .. uamrım hekres iyidir.. bizde sıcaklarla boğşuyoruz.bizm evimiz baya sıcak oluyor.. çok güneş alıyor.. pişiyoruz ya resmen(

narencim maşh canım defne bebeğe. çok şeker bişeyy.. pınoşum canım iyiki doğdun canım.. nice nice yıllara tüm ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu canım:))

kızlar uyuyomusunuz bebişlerinizle bakalım bişey sorucam ben . bebekleriniz en fazla ne kadar uyanık kalıyo. benim oglum akşam 5 te bi uyandı bu saate kadar faliyetteydi şimdi ise resmen sızdısaat 1 e kadar uyur şimdi . 7 saat uyanık oluyomu bebeleriniz yoksa bizimkinde enerji had saffadamı

canım çok saol ama bu saate kadar resmen yordu beni.hemen bende yatacagım şimdiyoksa gece nöbetine dayanamayacagım

narencim maşh canım defne bebeğe. çok şeker bişeyy.. pınoşum canım iyiki doğdun canım.. nice nice yıllara tüm ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu canım:))

Canlarım çokçokçokkkk teşekkürler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…