2009 Haziran Anneleri!!

benim 12 saat uyanik kaldigi oluyor oglumun...yenidoganlar gunde 18-20 saat uyur diyorlar...nerdeee
:sinifsinif:

selam kizlar
sali gunu kontrolumuz vardi inanin cok moralim bozuk oturup agliycak yer ariyorum iki gundur senağlama kizim 300 gr vermis yani dogdugu kilosunda bile degil sutum yetmiyomus yani yokmus mama ver dedi senağlama iki gundur ev doktoru cokcuk bakim yeri eczane gidip geliyorum sut arttirici bisey bulmak icin gece gunduz uyumuyo mamayi almiyo senağlama ne yapicami sasirdim hem yoruldum uykusuzlukdan kizimin aglamasina dayanamamakdan ac ac uyuyamamasindan dahada zayifliycak diye korkuyorum senağlama askim benim ya nasil agliyo nasil mafoldumben

ah canim seni cok iyi anliyorum, ayni dert bende de var, oglum emmese bile meme agzinda kalsin istiyor,ne yapsak cikacamiyoruz,yoksa hemen agliyor,sadece uyurken bir de altini degistirip banyo yaptirirken ayriyiz memeden diyebilirim, ise baslayinca ne yapacagiz hic bilemiyorum.....emzik avent almistik, hic kullanamadik

galiba ben uykusuzluga alıştım kızlar hiç gece uykum kalmadı inanın napacam ben ya

havvacım maşşallha ardaya ne güzel bakmışsın allah nazarlardan esirgesin

müzeyyen teysesi tesekkkür ederiz defnemle

valla fatocum benm kız alıştı emzi,ğe annem sayesinde dedim ya vermeden önce azıcık bal sürmüştü öle alıştı gitti artık kendiliğinden alıyor uykusu gelince bir de emişi var cop cop elleriyle tutarak gülmekten catlıyorum
nuk un küçük damak kaucuk emziğini dene bi istersen sen de

humanayi denemis miydin canim, bende ise yaradi gibi...mama vermek istemez tabi hic bir anne ama ac kalmasindan iyidir...mamayla buyuyen saglikli o kadar cok cocuk varki...

Canım bizde aynı sorunu yaşadık sütüm yetmediği için ilk ay doğum kilosunun altına düştüğü gibi kilo almamoştı bende çok ağladım gerçi batuhan mamayı reddetmedi....sen alkolsüz bira yada malt içeceği iç işe yarıo sütü arttırıo birde mevlütlerde şerbete konan kavrulmamış bademi sölediler önceki gün bana gerçekten süt yapıyor dene istersen

narenim defnenin resimlerine baktim, allah nazalardan korusun,cok guzel bir bebek.....emzik icin dr alistirma dedi, of ya bi bilse neler cekiyoruz....bir de bebeklere 1 yasindan once bal yasak diye biliyorum, ama sen bilincli bir annesin canim,sen yaptiysan bende mi denesem acaba?

Kızlarrr önceki gün bir arkadaşım süt yapması için tavsiyede bulundu kavrulmamış badem bende baya sütü arttırdı denemenizi tavsiye ederim...

humanayi denemis miydin canim, bende ise yaradi gibi...mama vermek istemez tabi hic bir anne ama ac kalmasindan iyidir...mamayla buyuyen saglikli o kadar cok cocuk varki...

tavsiye etmisdiniz aradim eczane olsun bitkisel urun satan yerlere sordum yok yok serbet iciyorum bol bol su iciyorum hala yok olanida 2 cekiyo basliyo aglamaya sonra bidaha deniyo yine agliyo sonrada yorulup uyuyo atiyorum yatagina hemen uyaniyo yine agliyo butun gun boyleyiz sasirmis durumdayim iyice moralim bozuldu su an bile aglayarak yaziyorum mamayi alsa onuda almiyo cok uzuluyorum senağlama

Kızlarrr benim kanamam bitmişti 1 hafta kadar önce şimdi regl oldum siz ne durumdasınız???

nazar boncuğu hangi mamaları denedin canım, uykuda falan vermeyi dene istersen.ben de mamaya başladım, ama gaz yaptığı için bugün milupa conformile geçtik bakalım faydası olucak mı

canım sennde uyuman lazım dinlenip süt olabilmesii
yanında sana yardımcı olacak kimse yok mu
bol bol tatlı tüket soğan bulgur lu yiyceklerr
su iç bol
kuru üzüm kayısıları al
kaynat
komposto gibi yap işe yarıooo
cnmm
birdee sütünü aletle sağ sağdıkça daha fazla geliooo
cnm stres yapma o da çok öenmeliii
geçenlerde bende stres yaptım
bi baktım süt yokkk....

yasemincim harika bir bebek maşallah allah nazrlardan saklasın kuzumuzu

pınarım benm hala devam ediyor bugün 20. günümüz ne kaar devam edecek bi fikrim yok inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…