kızlar uyuyomusunuz bebişlerinizle bakalım bişey sorucam ben . bebekleriniz en fazla ne kadar uyanık kalıyo. benim oglum akşam 5 te bi uyandı bu saate kadar faliyetteydi şimdi ise resmen sızdısaat 1 e kadar uyur şimdi . 7 saat uyanık oluyomu bebeleriniz yoksa bizimkinde enerji had saffadamı
ah canim seni cok iyi anliyorum, ayni dert bende de var, oglum emmese bile meme agzinda kalsin istiyor,ne yapsak cikacamiyoruz,yoksa hemen agliyor,sadece uyurken bir de altini degistirip banyo yaptirirken ayriyiz memeden diyebilirim, ise baslayinca ne yapacagiz hic bilemiyorum.....emzik avent almistik, hic kullanamadikya kızlar benim cadı emzik almıyo gögsümü emzik olarak kullanıyo uyanıkken hep emmek istiyo böyle de olmaz ki meme hep agzında uyanıkken chicconun ve bebedoor un emzigi vr almıo ikisinide hangisinden alsam acaba siz hangisini kullanıyosunuz
selam kizlar
sali gunu kontrolumuz vardi inanin cok moralim bozuk oturup agliycak yer ariyorum iki gundur senağlama kizim 300 gr vermis yani dogdugu kilosunda bile degil sutum yetmiyomus yani yokmus mama ver dedi senağlama iki gundur ev doktoru cokcuk bakim yeri eczane gidip geliyorum sut arttirici bisey bulmak icin gece gunduz uyumuyo mamayi almiyo senağlama ne yapicami sasirdim hem yoruldum uykusuzlukdan kizimin aglamasina dayanamamakdan ac ac uyuyamamasindan dahada zayifliycak diye korkuyorum senağlama askim benim ya nasil agliyo nasil mafoldumben
selam kizlar
sali gunu kontrolumuz vardi inanin cok moralim bozuk oturup agliycak yer ariyorum iki gundur senağlama kizim 300 gr vermis yani dogdugu kilosunda bile degil sutum yetmiyomus yani yokmus mama ver dedi senağlama iki gundur ev doktoru cokcuk bakim yeri eczane gidip geliyorum sut arttirici bisey bulmak icin gece gunduz uyumuyo mamayi almiyo senağlama ne yapicami sasirdim hem yoruldum uykusuzlukdan kizimin aglamasina dayanamamakdan ac ac uyuyamamasindan dahada zayifliycak diye korkuyorum senağlama askim benim ya nasil agliyo nasil mafoldumben
galiba ben uykusuzluga alıştım kızlar hiç gece uykum kalmadı inanın napacam ben ya
havvacım maşşallha ardaya ne güzel bakmışsın allah nazarlardan esirgesin
müzeyyen teysesi tesekkkür ederiz defnemle
valla fatocum benm kız alıştı emzi,ğe annem sayesinde dedim ya vermeden önce azıcık bal sürmüştü öle alıştı gitti artık kendiliğinden alıyor uykusu gelince bir de emişi var cop cop elleriyle tutarak gülmekten catlıyorum
nuk un küçük damak kaucuk emziğini dene bi istersen sen de
humanayi denemis miydin canim, bende ise yaradi gibi...mama vermek istemez tabi hic bir anne ama ac kalmasindan iyidir...mamayla buyuyen saglikli o kadar cok cocuk varki...
:asigim:http://[url=http://img406.imageshack.us/i/goruntu314.jpg/][img=http://img406.imageshack.us/img406/8181/goruntu314.jpg][/URL]
bakın teyzeleri benim fındık kurdum büyümüş mü :asigim:
selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?