Kocaman olmuş maşallahhh miniğimizeeeee
abisis canım çok tatlı olmuş, insanın yiyesi gelicek yaa. maşşallah maşallah
abisis maş. çok gzl ve semimli bir bebek kızın
yasemincim harika bir bebek maşallah allah nazrlardan saklasın kuzumuzu
pınarım benm hala devam ediyor bugün 20. günümüz ne kaar devam edecek bi fikrim yok inan
Kızlarrr benim kanamam bitmişti 1 hafta kadar önce şimdi regl oldum siz ne durumdasınız???
pericim sana bi örnek olay vermek istiyorum benm annemin dayısının bir bebeği bu şekilde bogularak öldü kesinlikle ama kesinlikle öle yatma kan uykunda olsan dahi bebegini beşigine koyarak uyu canım allah korusun karsı komsumun dayısının bebegi de bu sekilde ölmüş noplursun öle yatma canım arkadasım cok tehlikeli
yasemincim harika bir bebek maşallah allah nazrlardan saklasın kuzumuzu
pınarım benm hala devam ediyor bugün 20. günümüz ne kaar devam edecek bi fikrim yok inan
günaydın canlarım nasılsınız?
bebişlerin hepsi uslu uslu uyuyorlardır inşallah
pınarcım regl mi oldun? ben 2-3 ay sonra olunuyor diye biliyordum
morboncuk canım bende bulgur pilavı çok arttırdı sütümü, normalde az bulgur yiyincr resmen damlıyor maşallah , bende 2-3 günde bir yapıp yiyorum
yasemin maşallah kızına çok tatlı
canim benim dogumdan bu yana az az oluyor, bazi gunler hic olmuyor, bazen iki uc damla,normal mi bilemiyorum........bu arada gec oldu ama yeni okudum dgunun kutlu olsun canim
kızlar ben bebegimi gece yanıma alıyorum bende uzanıyorum öyle emziriyorum bu şekilde çok güzel yatıyo sabaha kadarda kalkmıyo...tabi bu arada bende uyaya kalıyorum emzirirken sizce tehlikelimidir yaptıgım...yoksa bi türlü uyumuyo ve uyutmuyo
kızlar şu haziran anne adaylarını, anneleri şeklinde değiştirsek ya, doğurmayan kimse kalmadı dimi?
öpmüyüyoruz canım zaten bi babası bide ben varım baska kimse yok bana sütten oluyo gibi geldi emerken akoyo ya siliyuorum ama oldu bi kereayse bebeği öpme ve öptürme koklayın sadece ben öpmüyorum ama emerken oldugunu farkettim dudagının üstü ve cenesinde var boynuna pudra döküyorum olmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?