2009 Haziran Anneleri!!

nazar boncugu saddet cok güzel tavsiyelerde bulunmuş dene istersen hayatım bence uyku ve stres cok önemli bir faktör uykusuz kalma stres yapma sütüm yok deme süt cok nazlı hemen küsermiş annem dio :)

Kocaman olmuş maşallahhh miniğimizeeeee

abisis canım çok tatlı olmuş, insanın yiyesi gelicek yaa. maşşallah maşallah

abisis maş. çok gzl ve semimli bir bebek kızın

yasemincim harika bir bebek maşallah allah nazrlardan saklasın kuzumuzu

pınarım benm hala devam ediyor bugün 20. günümüz ne kaar devam edecek bi fikrim yok inan

teşekkür ederiz teyzeleri allah hepimizin yavrusunu nazardan korusun

günaydın canlarım nasılsınız?
bebişlerin hepsi uslu uslu uyuyorlardır inşallah
pınarcım regl mi oldun? ben 2-3 ay sonra olunuyor diye biliyordum
morboncuk canım bende bulgur pilavı çok arttırdı sütümü, normalde az bulgur yiyincr resmen damlıyor maşallah , bende 2-3 günde bir yapıp yiyorum
yasemin maşallah kızına çok tatlı

Kızlarrr benim kanamam bitmişti 1 hafta kadar önce şimdi regl oldum siz ne durumdasınız???

canim benim dogumdan bu yana az az oluyor, bazi gunler hic olmuyor, bazen iki uc damla,normal mi bilemiyorum........bu arada gec oldu ama yeni okudum dgunun kutlu olsun canim

kızlar ben bebegimi gece yanıma alıyorum bende uzanıyorum öyle emziriyorum bu şekilde çok güzel yatıyo sabaha kadarda kalkmıyo...tabi bu arada bende uyaya kalıyorum emzirirken sizce tehlikelimidir yaptıgım...yoksa bi türlü uyumuyo ve uyutmuyo

pericim sana bi örnek olay vermek istiyorum benm annemin dayısının bir bebeği bu şekilde bogularak öldü kesinlikle ama kesinlikle öle yatma kan uykunda olsan dahi bebegini beşigine koyarak uyu canım allah korusun karsı komsumun dayısının bebegi de bu sekilde ölmüş noplursun öle yatma canım arkadasım cok tehlikeli

cnm teşekkür ederim cvp yazdıgın için...ben bi kaç kişiye sordum bişi olmaz dediler ama hep korkuyordum zaten bi daha asla öyle yatmam Allah korusun bebegime bişey olursa bende yaşayamam..

yasemincim harika bir bebek maşallah allah nazrlardan saklasın kuzumuzu

pınarım benm hala devam ediyor bugün 20. günümüz ne kaar devam edecek bi fikrim yok inan

canim benim dogumdan bu yana az az oluyor, bazi gunler hic olmuyor, bazen iki uc damla,normal mi bilemiyorum........bu arada gec oldu ama yeni okudum dgunun kutlu olsun canim

Kızlar benim doğumdan sonra 1 ay devam etmişti kesilmişti şimdi normal regi oldum dr umu aradım açmadı müsait değil heralde sorucam bakalım ne dicekk....Dolpincim çok teşekkürler canım...

Kızlar şimdi dr um aradı az emzirdiğim için normal regli dönemim başlamışşş çok emziren anneler 6 ay kadar sonra regli olurmuşş off ya streslerim yetmiyormuş gibi bide regli stresi başladı ağlıycam sinirimdennn acaip gerildim

canim Narene katiliyorum , com ama cokkk tehlikeli bir sey yapiyorsun..
Benim kizimin besigi benim yatagimin yaninda ..Uyanip emmek istediginde aliyorum ,bitince hemen yatagina koyuyorum..Buna ragmen bebegimi yatagina geri koydugunu unutup gece uykularimdan uyanip yatagimin icinde bebek aradigimi bile hatiliyorum, lohusalikta böyle korkular yasarmis anneler...Esim de uyanip bana bakiyor ne yapiyorum diye, bebegi ariyorum diyorum bilincsiz bir sekilde...Bakiyorum bebisim yataginda..
Bu kabuslari da atlatiriz umarim...

pınarcım sakin ol canım sütün gitçek, stres yapma, çikolata falan ye iyi gelir
kızlar bende yanıma alıyordum geceleri ama hafif benim uykum vik dese uyanıyorum yani
ama korktum şimdi öyle yapmıyım birdaha

selam güzel anneler kızımın yüzünde isilik çıktı siliyorum kaynatılmış suyla ama gecmedi

ayse bebeği öpme ve öptürme koklayın sadece ben öpmüyorum ama emerken oldugunu farkettim dudagının üstü ve cenesinde var boynuna pudra döküyorum olmadı henüz

ayse bebeği öpme ve öptürme koklayın sadece ben öpmüyorum ama emerken oldugunu farkettim dudagının üstü ve cenesinde var boynuna pudra döküyorum olmadı henüz
öpmüyüyoruz canım zaten bi babası bide ben varım baska kimse yok bana sütten oluyo gibi geldi emerken akoyo ya siliyuorum ama oldu bi kere

kıslarrr
ben bittim ya
resmen karnımdaki gibi 2 dk durmuyo vik vik
ye meme alcak ya omuzda uyucak ya da ağlıcak
dün gece 4 saat ağladı
benden başka kimsede susmuyo hep kucağımda
yorgunluktan sanki biraz sütcüğüm azalır gibi yaptı hemen humanaya başladım şimdi ii gibi
kolik ama tam kolik hem gazkolik hem memekolik
sabah kadar inledi pırtlattı gaz ilacı işe yaramıyomu ne?
ya bu aç olsa böle derin uykuya geçemezz dimi
sanırım çağatay beni istediği için sürekli memede
of valla ne zormuş yaaa
kayınvalidem gitti
hiç bi işe de yaramadı geldiği
çocuğu kucakta uyumaya alıştırdı
uyanıkken hep ağladığı için bi de tutamadığı için uyuyunca yastık üstünde kucağında tuttu
emziğe de alıştırdı ama oğlum emzik ağzından düşünce uyanıyo napcam ben ya off
biri bana bişe desin

hı naren bi de kaç cc içmeleri lazım bu bıdıkların sağdığım zaman ne kadar olmalı

slm kizlar...
ins sizler ve bebisler iyisinizdir
oglumun dun gobegi dustu...
siz bu heyecanlari coktan yasadiniz..
bizde yeni yasiyoruz...
masallah oglum cok cok uslu bir bebek...
alti temiz,karnida toksa hep uyuyor...
yada besiginde duvarlari izliyor...
a ve d vitaminleride basladi...
verdigi kiloyuda geri aldi bebisimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…