2009 Haziran Anneleri!!

allahım ya
kustu kusar kusmaz daldı uykuya bişe oldu sandım sırtına vurdum ağladı gazdan rahatsız
çökelek kusuyo ya
sizde de oluyomu ki????

semosum...allah yardimcin olsun canm...
ilk iki ay hep zor olurmus..
oda duzene girer merak etme...:1hug:

gözün aydın özlemcim maşallah armine ah canım hep böle gider inşallahh
çağatay 20 günlük oldu başladı gazlar kolik oldu şimdi susturana kadar ağlıyorum bendee
inşallah armin çok uslu olurda seni çok yormaz annesi

ay özlemcim aminnn
yarın 1 aylık oluyo ancak daha çokkk varrrr
bakalımm nasıl geçicek zaman

kimse yokmu???
ben evde çok sıkıldım birazcık benle sohbet etsenizzz
ağlıcam artık bi de sıcakki sormayınnn

öpmüyüyoruz canım zaten bi babası bide ben varım baska kimse yok bana sütten oluyo gibi geldi emerken akoyo ya siliyuorum ama oldu bi kere

canım sanırım o burann sıcagından oluyor bebegi nasl giydirecegimi şaşırdım sadece zıbın ve corap giydiriyorum isilik benim kızımın yüzündede var doktora sordum sütten olmzmış sıcaktan sanırım sıcak suyla sil dedi

kimse yokmu???
ben evde çok sıkıldım birazcık benle sohbet etsenizzz
ağlıcam artık bi de sıcakki sormayınnn

mrhb semacım canını sıkma arkadaşım yanlız degilsin benim kızda aynı sürekli kucakta uyursa ayrılabiliyorum başından ne yapalım cocuk büyütmek böyle bişey sabredelim arkadaşım stres yapma sütümüze bişey olmasın :teselli:

bende zıbın ve corap giydiriyorum sadece yoksa su gibi oluyo terden böyle bile terlio sen klimayı çalıştırıyo musun yoksa durulmuyo ben havalandırmada calıştırıyorum Ceylini de ona gelmeyecek yere yatrıyorum

kızlar ya bugün yine aradılar bizim topuk kanı yine yapılamamış.3cü kez kan vermeye gittik.çıldırdım valla.kızım aglaya aglaya mahvoluyo.güya kan yetersizmiş testi yapamamışlar.inşllh şüpheli bişey yoktur ya.

semacım merabaa.
bebiş kustu demişsin, merak etme emdikten sonra çocuk fazlasını kusunca gazı daha az oluyo

odasında oldugu zaman açabiliyorum klimayı onn odasına bi faydası olmuyo hasta olur diye korkuma o varken çalıştırmıyorum

Son düzenleme:

canım pak mayayı denermisin bn denedim gerçekten işe yardı çok arrtı sütüm .tadı kötü ama bebeklerimiz için deger sonuçta nanne olduk . dünyanın en fedakarıyız şimdi

saol canm...
ins canm..belki benimki daha kucuk oldugu icin rahattir..gunler gectikce gorucez bakalim..

herkeese selamm.kızımla gayet iyyiz göğüs problemini aştık.
göğüs ucuyla emio bi güzel.gazını çıkarıo.uyuyo prensesim.
ama isilik olduk.göbeğimiz düşmediği için banyoda yapamıoruz.
evim çok sıcak,3 le 7 arası resmen kaynıoruz wallaaa..
göbeğimiz düşssede banyo yapsak rahatlasak.pişio çocuk yaaaa
mirmirmirmir

havvacım nasıl içiosun bu pakmayayı:uhm:
bir de dikişlerin noldu göstrdin mi dr a

sema kız cıktınmı benm misasfirler vardı kalkmak bilmediler kusura bakma yazmışın görmedim

bu arada bana bi soru sormuşsun valla benmki de memede habire meme ucu haşat durumda krem bile süremiom sil sür sil sür olmasın die öle daha cok canm yanıo cünkü
içtği kadar içio işte :)

özlem maşallah armine hey yavrum hey benmki nerdeee öle gece benm melek kızım gidio başka bebek gelio bugünde yarı kırkımız oldu annemle yıkıyoruz hergün o da cumartesi gitcek napacam ben ya ((

leocum bugün yarın düşer sizin göbeğinizde maşallah yagmura bak akıllı kız üzmüo annesini ne güzel hep böle devam etsin akıllı bebişler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…