kıslarrr
ben bittim ya
resmen karnımdaki gibi 2 dk durmuyo vik vik
ye meme alcak ya omuzda uyucak ya da ağlıcak
dün gece 4 saat ağladı
benden başka kimsede susmuyo hep kucağımda
yorgunluktan sanki biraz sütcüğüm azalır gibi yaptı hemen humanaya başladım şimdi ii gibi
kolik ama tam kolik hem gazkolik hem memekolik
sabah kadar inledi pırtlattı gaz ilacı işe yaramıyomu ne?
ya bu aç olsa böle derin uykuya geçemezz dimi
sanırım çağatay beni istediği için sürekli memede
of valla ne zormuş yaaa
kayınvalidem gitti
hiç bi işe de yaramadı geldiği
çocuğu kucakta uyumaya alıştırdı
uyanıkken hep ağladığı için bi de tutamadığı için uyuyunca yastık üstünde kucağında tuttu
emziğe de alıştırdı ama oğlum emzik ağzından düşünce uyanıyo napcam ben ya off
biri bana bişe desin
hı naren bi de kaç cc içmeleri lazım bu bıdıkların sağdığım zaman ne kadar olmalı
öpmüyüyoruz canım zaten bi babası bide ben varım baska kimse yok bana sütten oluyo gibi geldi emerken akoyo ya siliyuorum ama oldu bi kere
kimse yokmu???
ben evde çok sıkıldım birazcık benle sohbet etsenizzz
ağlıcam artık bi de sıcakki sormayınnn
bende zıbın ve corap giydiriyorum sadece yoksa su gibi oluyo terden böyle bile terlio sen klimayı çalıştırıyo musun yoksa durulmuyo ben havalandırmada calıştırıyorum Ceylini de ona gelmeyecek yere yatrıyorumcanım sanırım o burann sıcagından oluyor bebegi nasl giydirecegimi şaşırdım sadece zıbın ve corap giydiriyorum isilik benim kızımın yüzündede var doktora sordum sütten olmzmış sıcaktan sanırım sıcak suyla sil dedi
bende zıbın ve corap giydiriyorum sadece yoksa su gibi oluyo terden böyle bile terlio sen klimayı çalıştırıyo musun yoksa durulmuyo ben havalandırmada calıştırıyorum Ceylini de ona gelmeyecek yere yatrıyorum
kızlar ben bebegimi gece yanıma alıyorum bende uzanıyorum öyle emziriyorum bu şekilde çok güzel yatıyo sabaha kadarda kalkmıyo...tabi bu arada bende uyaya kalıyorum emzirirken sizce tehlikelimidir yaptıgım...yoksa bi türlü uyumuyo ve uyutmuyo[/QUOT
selam kizlar
sali gunu kontrolumuz vardi inanin cok moralim bozuk oturup agliycak yer ariyorum iki gundur senağlama kizim 300 gr vermis yani dogdugu kilosunda bile degil sutum yetmiyomus yani yokmus mama ver dedi senağlama iki gundur ev doktoru cokcuk bakim yeri eczane gidip geliyorum sut arttirici bisey bulmak icin gece gunduz uyumuyo mamayi almiyo senağlama ne yapicami sasirdim hem yoruldum uykusuzlukdan kizimin aglamasina dayanamamakdan ac ac uyuyamamasindan dahada zayifliycak diye korkuyorum senağlama askim benim ya nasil agliyo nasil mafoldumben
tavsiye etmisdiniz aradim eczane olsun bitkisel urun satan yerlere sordum yok yok serbet iciyorum bol bol su iciyorum hala yok olanida 2 cekiyo basliyo aglamaya sonra bidaha deniyo yine agliyo sonrada yorulup uyuyo atiyorum yatagina hemen uyaniyo yine agliyo butun gun boyleyiz sasirmis durumdayim iyice moralim bozuldu su an bile aglayarak yaziyorum mamayi alsa onuda almiyo cok uzuluyorum senağlama
:asigim:http://[url=http://img406.imageshack.us/i/goruntu314.jpg/][img=http://img406.imageshack.us/img406/8181/goruntu314.jpg][/URL]
bakın teyzeleri benim fındık kurdum büyümüş mü :asigim:
odasında oldugu zaman açabiliyorum klimayı onn odasına bi faydası olmuyo hasta olur diye korkuma o varken çalıştırmıyorum
[/QUODaha kırkı çıkmadıgı için odasına yalnız yatırmıyorum yalnız bırakmıyorum ona gelmeyecek yere yatırıp havalandırmada calıştırıyorum ancak, sogukta calıştırmaya korkuyorum bende.
gözün aydın özlemcim maşallah armine ah canım hep böle gider inşallahh
çağatay 20 günlük oldu başladı gazlar kolik oldu şimdi susturana kadar ağlıyorum bendee
inşallah armin çok uslu olurda seni çok yormaz annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?