herkeese selamm.kızımla gayet iyyiz göğüs problemini aştık.
göğüs ucuyla emio bi güzel.gazını çıkarıo.uyuyo prensesim.
ama isilik olduk.göbeğimiz düşmediği için banyoda yapamıoruz.
evim çok sıcak,3 le 7 arası resmen kaynıoruz wallaaa..
göbeğimiz düşssede banyo yapsak rahatlasak.pişio çocuk yaaaamirmirmirmir
leocum bugün yarın düşer sizin göbeğinizde maşallah yagmura bak akıllı kız üzmüo annesini ne güzel hep böle devam etsin akıllı bebişler inşallah
canim neden banyo yaptirmiyorsunki bebege:uhm:
eve gelen ebeler bakicilar gun asiri banyo yaptir dediler bana
hep yaptirdim dun gecede gobegi dustu canm..az once yine banyosunu yapti misil misil uyuyor oglusum...
hele oranin sicaginda banyoda yapmazsa piser isilik olur yavrucuk...
özlem maşallah armine hey yavrum hey benmki nerdeee öle gece benm melek kızım gidio başka bebek gelio bugünde yarı kırkımız oldu annemle yıkıyoruz hergün o da cumartesi gitcek napacam ben ya((
cnm göbeği düşene kadar yapılmıo.mikrop kaparmış.hasteneden öyle sölediler.
kimi yıkıo kimi beklio.bizimkinin çok az kaldı.korkuorum bide mikrop kapar die.
bana kalsa bende yıkıcam üzülüorum walla ben dayanamaıorum sıcağa o nasıl dayansın.
isilik oldu zaten dünden beri kızarıklılar war.:1no2:
cnm göbeği düşene kadar yapılmıo.mikrop kaparmış.hasteneden öyle sölediler.
kimi yıkıo kimi beklio.bizimkinin çok az kaldı.korkuorum bide mikrop kapar die.
bana kalsa bende yıkıcam üzülüorum walla ben dayanamaıorum sıcağa o nasıl dayansın.
isilik oldu zaten dünden beri kızarıklılar war.:1no2:
kızlar ben bebegimi gece yanıma alıyorum bende uzanıyorum öyle emziriyorum bu şekilde çok güzel yatıyo sabaha kadarda kalkmıyo...tabi bu arada bende uyaya kalıyorum emzirirken sizce tehlikelimidir yaptıgım...yoksa bi türlü uyumuyo ve uyutmuyo
canım pak mayayı denermisin bn denedim gerçekten işe yardı çok arrtı sütüm .tadı kötü ama bebeklerimiz için deger sonuçta nanne olduk . dünyanın en fedakarıyız şimdi
canim mikrop falan kapmaz korkma... benim melegimi ben de gün asiri yikiyorum...Birseycik de olmadi..Burada hastaneden de gün asiri yikamamiz gerektigini söylediler ama sadece suyla, sampuansiz, sabunsuz...
canım benim inşallah öyle devam eder duam bu yönde .slm kizlar...
ins sizler ve bebisler iyisinizdir
oglumun dun gobegi dustu...
siz bu heyecanlari coktan yasadiniz..
bizde yeni yasiyoruz...
masallah oglum cok cok uslu bir bebek...
alti temiz,karnida toksa hep uyuyor...
yada besiginde duvarlari izliyor...
a ve d vitaminleride basladi...
verdigi kiloyuda geri aldi bebisimiz..
allahım ya
kustu kusar kusmaz daldı uykuya bişe oldu sandım sırtına vurdum ağladı gazdan rahatsız
çökelek kusuyo ya
sizde de oluyomu ki????
havvacım nasıl içiosun bu pakmayayı:uhm:
bir de dikişlerin noldu göstrdin mi dr a
sema kız cıktınmı benm misasfirler vardı kalkmak bilmediler kusura bakma yazmışın görmedim
bu arada bana bi soru sormuşsun valla benmki de memede habire meme ucu haşat durumda krem bile süremiom sil sür sil sür olmasın die öle daha cok canm yanıo cünkü
içtği kadar içio işte :)
canım nasıl yaş pak mayamı yoksa kuru mayamı nasıl yapıyosun sudamı eritip içiyosunfisfisfis
kızım emdi,gazını çıkardı.havada serinledi.şimdi mışıl mışıl uyuyoooo.bende terasta netten bebeğimle ilgili bilgilere bakıorum.şükürler olsun allahaaa.sizler neler yapıosunuz kimsecikler kalmamışşş ..:ecrin_bebek:
bende uyandirip altini temizleyip karnini doyurup geri uyuttum...
simdide ortaligi biraz toparlamam gerek...
bizden boyle canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?