2009 Haziran Anneleri!!

bu arada kızlar klimanın fanlarını yukarı werirseniz çocuğuda gelmeyecek şekilde yatırırsanız pek bişey olmuomuş.geçen sene yeğenimi götürmüştük 3 günlükten isilik olmuştu.doktr klimayı açabilirsiniz demişti...

canim neden banyo yaptirmiyorsunki bebege:uhm:
eve gelen ebeler bakicilar gun asiri banyo yaptir dediler bana
hep yaptirdim dun gecede gobegi dustu canm..az once yine banyosunu yapti misil misil uyuyor oglusum...
hele oranin sicaginda banyoda yapmazsa piser isilik olur yavrucuk...

leocum bugün yarın düşer sizin göbeğinizde maşallah yagmura bak akıllı kız üzmüo annesini ne güzel hep böle devam etsin akıllı bebişler inşallah

narencim çok saol cnm.üzmüo kızım ewt.inş hep böle giderr.herkes rahatça büyütsün bebeğini yaa:ecrin_bebek:
çok az kalmış göbeğimiz düştü düşecek.çok rahatlıcak bi banyo yapsaa.a.syerimseniben

benimde yanımda annem var oda yarı kırkı çıkarıp gidicek.bende şimdiden düşünüorum napcam die ama mecbur eninde sonunda yalnız kalıcaazzz .
allah hepimizin yardımcısı olsun inşşşşşşşşşşşşş.aminnn.

kızlar bu arada hangi marka emzik kullanıosunuz.bende chicconun var ama kızım almıo ağzına,hepsini almaya çalışıo küçük gelio sanırım.:sm_confused:

cnm göbeği düşene kadar yapılmıo.mikrop kaparmış.hasteneden öyle sölediler.
kimi yıkıo kimi beklio.bizimkinin çok az kaldı.korkuorum bide mikrop kapar die.
bana kalsa bende yıkıcam üzülüorum walla ben dayanamaıorum sıcağa o nasıl dayansın.
isilik oldu zaten dünden beri kızarıklılar war.:1no2:

özlem maşallah armine hey yavrum hey benmki nerdeee öle gece benm melek kızım gidio başka bebek gelio bugünde yarı kırkımız oldu annemle yıkıyoruz hergün o da cumartesi gitcek napacam ben ya ((

saol canm..ins bizimkide boyle gider...
hic uzulme canim bende bakici gidince ne yapicam diyordum ama zor olmuyor..
bugun esimle beraber yikadik..
ins senin meleginde geceleri uslu durur annesi seni yormaz..a.s.

canim mikrop falan kapmaz korkma... benim melegimi ben de gün asiri yikiyorum...Birseycik de olmadi..Burada hastaneden de gün asiri yikamamiz gerektigini söylediler ama sadece suyla, sampuansiz, sabunsuz...

neyse az daha bekle o zamn canm bugun yarin duser ins

canım evet haklısın çok güzel oluyo öyle emzirmek. ama çok tehlikeli bebegin burnu kapanırsa azındada meme var nasıl nefesalacak yavru birde her emzirmeden onra almıyormusun gazını o gaz bagırsaklarına inince çekilen işkence daha feci oluyo .ben her emzirmeden sonra alıyorum gazını o uyuyacaksa gazı alınırkende uyuyor ama uyumayacaksa nafile ne yaparsan yap uyumuyor . bence daha yatarak emzirle 5 aylık olduktan sonra istersen öyle emzirebilirrsin ama bence şimdi tehlikeli

canım pak mayayı denermisin bn denedim gerçekten işe yardı çok arrtı sütüm .tadı kötü ama bebeklerimiz için deger sonuçta nanne olduk . dünyanın en fedakarıyız şimdi

canım nasıl yaş pak mayamı yoksa kuru mayamı nasıl yapıyosun sudamı eritip içiyosunfisfisfis

canim mikrop falan kapmaz korkma... benim melegimi ben de gün asiri yikiyorum...Birseycik de olmadi..Burada hastaneden de gün asiri yikamamiz gerektigini söylediler ama sadece suyla, sampuansiz, sabunsuz...

allla alllaa yurtdışında öle demekki.CADIARZU

bana kesinlikle yıkama dediler.bakalım zaten çok az kaldı..yerimseniben

ben hergun ykıom..5.gun zemuszemusdustu göbeği...sezaryn oldgum hastanede de hergun alıp yıkayp masaj yapıpı getrdıler...kesınlıkle ykayın.eskıdendı o göbek dusunce falan...gunde 2 kerede gobegıne alkol doktuk hemen kuruttu..bgun 7 gunluk

canım yıkamak içine sinmiyor ise kaynatılmıs ılıtılmıs suyla ve tulbentle
sanpuansız sabunsuz bebegını sılebılırsın guzelcede kremlereybılırsın eger yıkamak ıstemıyorsan .zemuszemus

canım benim inşallah öyle devam eder duam bu yönde .
ama ilk iki hafta sonra huyları tamamen degişiyor saz sorunu ikinci haftadan sonra başlıyor.ilk iki hafta kendilerini içerde hissediyorlarmış bende bebegime ne kadar uslu bir bebek diyordum. gerçi bi sorunları yoksa aglamıyorlar ama genede konuşamıyolar işte aglıyorlar bişeye ihtiyacı oldugunda bebeişler .bizde acaba sorunun cevabı ne diye dolanıyoruz ortalıkta. ama çooooooooooooooooooooooook zevkli oglumla ilgilenmek

allahım ya
kustu kusar kusmaz daldı uykuya bişe oldu sandım sırtına vurdum ağladı gazdan rahatsız
çökelek kusuyo ya
sizde de oluyomu ki????

oluyo camnım merak etme . yedigi fazla gelincede huzursuz oluyo miniklerimiz. ama ne yardan ne serdenvaz geçiyorlar

bi tatlı kaşıgı mamayı bir çay bardagı suda eritiyorum canım sabah içiyorum birde akşam hazırlıyorum birde akşam içiyorum..dikişler iyi canım hassas bünyem ya yüzeysel enfekte olmuş.geçti zaten

canım nasıl yaş pak mayamı yoksa kuru mayamı nasıl yapıyosun sudamı eritip içiyosunfisfisfis

kuru pakmaya canım hani tane tane olan varya ondan. doktorum tavsiye etti.
halamda son gebeliginde aynı doktora gitmişti . halamın üçüncü bebegiydi ilk iki bebegini hiç emziremedi ama sonuncusunu maya sayesinde hala emzitiyor 2 yaşında oglu. canım yaçok seviyorum onu adı taha.
tek endişem çok süt oldugu için kalitesinin düştügü yönündeydi ama dün doktor sütün çok iyi gelmiş dediginde dünyalar benim oldu pak mayaya devam yani
içmedigim gün hemen azaldıgını farkediyorum

kızım emdi,gazını çıkardı.havada serinledi.şimdi mışıl mışıl uyuyoooo.bende terasta netten bebeğimle ilgili bilgilere bakıorum.şükürler olsun allahaaa.sizler neler yapıosunuz kimsecikler kalmamışşş ..:ecrin_bebek:

bende uyandirip altini temizleyip karnini doyurup geri uyuttum...
simdide ortaligi biraz toparlamam gerek...
bizden boyle canm

bende uyandirip altini temizleyip karnini doyurup geri uyuttum...
simdide ortaligi biraz toparlamam gerek...
bizden boyle canm

maşşallah cnm
seninkide bizimki gibi heralde.benim kızım emsin gazını çıkarsın uyusun başka derdi yok çok şükrr
allahh yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…