2009 Haziran Anneleri!!

bugün doktora gittik malesef bebegim az kilo almış sütüm yetmiyo doktor mama yazdı günde 1 defa verecem..mama kullanan varmı aranızda bilmiyorum hangi markayı kullanıyosunuz dr bana bebelac al dedi ama bilmiyorum fikir verirmisiniz

malesef bebegim başka türlü uyumuyor zaten ben uyanık kalabildigim kadar kalıyorum ve hık dese uyanıyorum zaten...bebegimin gazı çok olmuyo hemen cıkarıyo o konuda rahatım gece aglarsa 1 dakika kucagıma alıyorum ve rahatlıyo çok şükür öyle bi derdimiz yok...herşey bi yana artık öyle emzirmiycem bebegimi aslaaaa...

bize hastanede milupa preaptamil onermislerdi canim...

selam kızlar,
oğlum bugün çok huzursuzdu. Ağlamaktan morardı. Gaz sancısı bi yandan bi yandan sürekli emmek istedi.. Eee emdikçe gazlandı. Kıvrım kıvrım kıvrandı, gazını çıkarmak ve altını değiştirmek için mücadele ettik resmen oğlumla..
Sinirimden ağladım valla, eşimi aradım o da eve geldi. Tabi babası gelmeden emzirdim Ahmette yorgunluktan sızdı

Eşim gittikten bi saat sonra yine aynısını yaptı..
Saat 6-7 gibi yıkadık, güneşe yatırdık. Balgam gibi kustu, babası gazını çıkarırken de öle kustu.
Şu an uyuyo ama hala gazı var sanırım arada inleyip,ağlayıp tekrar dalıyo..
Ben beceremiyorum sanırım:gitme:

kizlar benim dr gaz icin bebege iciriler cay gaz surubu ilac vs lere karsi, bi ise yaramadigini soyluyor, dogal yollardan gazi gecirmek icin arastirdim ve bebegi bizimkilerden buyuk olan birkac tanidiktan tavsiyeler aldim...1) elma yagi ( bebegin agaginin altina surup masaj yapilyor) 2) aktardan alinacak hindistan cevizi, bu pastaya koydugumuzdan degil galiba (anne yerse bebekte gaz az oluyormus)

bu yollari deneyen ve basariya ulasan var mi? bebegim cok gazli

Son düzenleme:

nazancim yalniz degilsin, ben de beceremiyorum gaz olayini, ne yaptiysam olmuyor, annem ve esim daha becerikli, oysa bende ayni onlarin yaptiklarini yapiyorum,olmuyor, ogrenecegiz canim,daha yolun basindayiz,yilmamaliyiz.........gaz icin 2 onerisi oldu yakinlarimin, bi ustteki msjda,okudun mu?isine yarar belki

ayy evet canım, başkalarının çocuğunun üzerinde daha başarılı olduğunu görmekte sinir bozucu.. Eşimi gece gaz çıkarttırsın diye uyandırıyorum resmen. Gazını almaya çalıştım bugün resmen tostoparlak oldu göğsümde, kıvrandı yavrum..
Walla gaza ilişkin önerilerini deneyip başarılı olan varsa hemen deneyelim.

bi de şu kusmalara herkes birşey diyor.
Dün dr gittik fazla gelen sütleri çıkarıyor,ihtiyacından fazla emiyor dedi. Çünkübizimki bi göğüse yapışıp 20-30 dk emiyo diğerine geçiremiyoruz bırakmıyo bi türlü. Sanada yazık bıraktır dedi doktor. Beni resmen emzik olarak kullanıyo çünkü.
Ama Allaha şükür süt yarıyor, çıkarsa da.

Hemşire bi tanıdıkta,gazı çıkmadığı için hazımsızlık olup emdiklerini çıkarıyor diyor. gazını iyi alamadığımdan mı kusuyo sizce. Bi de kuzunca rahatlıyo gibi geldi bana. Normalde kesik süt gibi, ya da direk süt kusardı. bugün de balgam gibi kıvamlı bişey kustu korkuyorum. Reflüye çevirmese

canım memeyi bırakıp digerine geçmesi için ellerini yıkayarak başla emdirmeye bi memede yeteri kadar kalınca digerine geçmek için küçük parmagını bebegin agzının kenarından agzına sok haiffçememeyi bırakıyo o zmaan . sakın memeni çekerek alma agzından damagı düşüşermiş öyle dedi doktor .hem meme başı çatlagınada sebep oluyormuş çekerek almak bebegin agzından
gaz olayıda hepimizde var bebegini korkarak çekinerek alma omzuna çok rahat ol en ufak gerginligi hissediyorlar . sen rahat olursan bebeginde çok rahat çıkarıyor gazını. denedim.benim oglumda kakasını yaparken çok zorlanıyo doktorumuz bize karın masajını ögretti. birde bacak hareketlerini .şimdi karın kaslarını kullanamadıkları için bizim yardımımıza ihtiyaçları oluyormuş kuzularımızım.
hafif kusma sorunu bizdede var.doktor amcamızın yanındada kustu minik ogul.bu normal yediginin fazlasını çıkarıyor dedi benim içim rahat artık takmıyorum kusma olayını fazla

canım ya benim göğüsler çatladı zaten:a015:
ve emin ol ne yaparsam yapayım kendi istemedikçe bırakmıyor daha bi hırsla tutuyo memeyi, elimi bile itiyo, hatta bana vuruyodelikafaduldenanne dövüyo küçük kuzu!!

ah yavrum ya kıyamam ben ona.((canım ben ısırgan yaprağı kaynatıp içiyorum.. Bol saoğan.. Bulgur pilavı.. Rezene tohumu kaynatıyorum.. Bol kayısı suyu.. Hoşaf ve çok çok su.. Benmde öyle böyle.. Ama çok şükür yeityor sütüm sanırsam.. Kıyamam ben ona ya
.. Mamayı yese bari yavrucak.. Onuda almıyormuş. Inş alır canım.. Ama bunları bir dene istersen.. Inş iyi gelride sütün artar canım..

günaydın herkese.
bugün bizim kız çok huzursuz , dün biraz güzel uyumuştu bugün acısını çıkarıyo annesinden küçük limon damlam .hiç uyumak istemiyo, annem gidince napcam bilmiyorum yaa (
inş. hepimizin beekleri huzurlu ve sağlıklı büyür, gazsız, koliksiz, bol sütlü günler diliyoruz kızımla

aynen müminecim gece 12 de kalktı bi sonra uyumak bilmedi emdi kustu emdi kustu midesini üşütmüş offff ağlamaktan öldüm annemde yarın gidecek napacam nasıl bakacam ona da ayrı ağladım valla kafayı yiyecem neden uyumuyor diye gece uykum yok gündüz zaten uyuyamıyorum senden naber aynı mısın sen de
ha bu arada göğüslerim haşat inan kanıyor emzirirken ağlamaktan ölüyorum emzirirken (

her zaman değil narencim ama düzen kurulana kadar böyle olucak galiba, bi gün iyiyse öbürgün huzursuz oluyo.
zaten sütüm de yetmiyo, mamayı da daha az az veriyorum. tam doymuyo hemen uyanıp emmek istiyo ama süt birikmiyo bu defa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…