malesef bebegim başka türlü uyumuyor zaten ben uyanık kalabildigim kadar kalıyorum ve hık dese uyanıyorum zaten...bebegimin gazı çok olmuyo hemen cıkarıyo o konuda rahatım gece aglarsa 1 dakika kucagıma alıyorum ve rahatlıyo çok şükür öyle bi derdimiz yok...herşey bi yana artık öyle emzirmiycem bebegimi aslaaaa...canım evet haklısın çok güzel oluyo öyle emzirmek. ama çok tehlikeli bebegin burnu kapanırsa azındada meme var nasıl nefesalacak yavru birde her emzirmeden onra almıyormusun gazını o gaz bagırsaklarına inince çekilen işkence daha feci oluyo .ben her emzirmeden sonra alıyorum gazını o uyuyacaksa gazı alınırkende uyuyor ama uyumayacaksa nafile ne yaparsan yap uyumuyor . bence daha yatarak emzirle 5 aylık olduktan sonra istersen öyle emzirebilirrsin ama bence şimdi tehlikeli
bugün doktora gittik malesef bebegim az kilo almış sütüm yetmiyo doktor mama yazdı günde 1 defa verecem..mama kullanan varmı aranızda bilmiyorum hangi markayı kullanıyosunuz dr bana bebelac al dedi ama bilmiyorum fikir verirmisiniz
selam kızlar,
oğlum bugün çok huzursuzdu. Ağlamaktan morardı. Gaz sancısı bi yandan bi yandan sürekli emmek istedi.. Eee emdikçe gazlandı. Kıvrım kıvrım kıvrandı, gazını çıkarmak ve altını değiştirmek için mücadele ettik resmen oğlumla..
Sinirimden ağladım valla, eşimi aradım o da eve geldi. Tabi babası gelmeden emzirdim Ahmette yorgunluktan sızdı
Eşim gittikten bi saat sonra yine aynısını yaptı..
Saat 6-7 gibi yıkadık, güneşe yatırdık. Balgam gibi kustu, babası gazını çıkarırken de öle kustu.
Şu an uyuyo ama hala gazı var sanırım arada inleyip,ağlayıp tekrar dalıyo..
Ben beceremiyorum sanırım:gitme:
nazancim yalniz degilsin, ben de beceremiyorum gaz olayini, ne yaptiysam olmuyor, annem ve esim daha becerikli, oysa bende ayni onlarin yaptiklarini yapiyorum,olmuyor, ogrenecegiz canim,daha yolun basindayiz,yilmamaliyiz.........gaz icin 2 onerisi oldu yakinlarimin, bi ustteki msjda,okudun mu?isine yarar belki
seninde bebisine masallah canm...
maşşallah cnm
seninkide bizimki gibi heralde.benim kızım emsin gazını çıkarsın uyusun başka derdi yok çok şükrr
allahh yardımcımız olsun
bi de şu kusmalara herkes birşey diyor.
Dün dr gittik fazla gelen sütleri çıkarıyor,ihtiyacından fazla emiyor dedi. Çünkübizimki bi göğüse yapışıp 20-30 dk emiyo diğerine geçiremiyoruz bırakmıyo bi türlü. Sanada yazık bıraktır dedi doktor. Beni resmen emzik olarak kullanıyo çünkü.
Ama Allaha şükür süt yarıyor, çıkarsa da.
Hemşire bi tanıdıkta,gazı çıkmadığı için hazımsızlık olup emdiklerini çıkarıyor diyor. gazını iyi alamadığımdan mı kusuyo sizce. Bi de kuzunca rahatlıyo gibi geldi bana. Normalde kesik süt gibi, ya da direk süt kusardı. bugün de balgam gibi kıvamlı bişey kustu korkuyorum. Reflüye çevirmese
canım memeyi bırakıp digerine geçmesi için ellerini yıkayarak başla emdirmeye bi memede yeteri kadar kalınca digerine geçmek için küçük parmagını bebegin agzının kenarından agzına sok haiffçememeyi bırakıyo o zmaan . sakın memeni çekerek alma agzından damagı düşüşermiş öyle dedi doktor .hem meme başı çatlagınada sebep oluyormuş çekerek almak bebegin agzından
gaz olayıda hepimizde var bebegini korkarak çekinerek alma omzuna çok rahat ol en ufak gerginligi hissediyorlar . sen rahat olursan bebeginde çok rahat çıkarıyor gazını. denedim.benim oglumda kakasını yaparken çok zorlanıyo doktorumuz bize karın masajını ögretti. birde bacak hareketlerini .şimdi karın kaslarını kullanamadıkları için bizim yardımımıza ihtiyaçları oluyormuş kuzularımızım.
hafif kusma sorunu bizdede var.doktor amcamızın yanındada kustu minik ogul.bu normal yediginin fazlasını çıkarıyor dedi benim içim rahat artık takmıyorum kusma olayını fazla
selam kizlar
sali gunu kontrolumuz vardi inanin cok moralim bozuk oturup agliycak yer ariyorum iki gundur senağlama kizim 300 gr vermis yani dogdugu kilosunda bile degil sutum yetmiyomus yani yokmus mama ver dedi senağlama iki gundur ev doktoru cokcuk bakim yeri eczane gidip geliyorum sut arttirici bisey bulmak icin gece gunduz uyumuyo mamayi almiyo senağlama ne yapicami sasirdim hem yoruldum uykusuzlukdan kizimin aglamasina dayanamamakdan ac ac uyuyamamasindan dahada zayifliycak diye korkuyorum senağlama askim benim ya nasil agliyo nasil mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?