aynen müminecim gece 12 de kalktı bi sonra uyumak bilmedi emdi kustu emdi kustu midesini üşütmüş offff ağlamaktan öldüm annemde yarın gidecek napacam nasıl bakacam ona da ayrı ağladım valla kafayı yiyecem neden uyumuyor diye gece uykum yok gündüz zaten uyuyamıyorum senden naber aynı mısın sen de
ha bu arada göğüslerim haşat inan kanıyor emzirirken ağlamaktan ölüyorum emzirirken(
selam kizlar
sali gunu kontrolumuz vardi inanin cok moralim bozuk oturup agliycak yer ariyorum iki gundur senağlama kizim 300 gr vermis yani dogdugu kilosunda bile degil sutum yetmiyomus yani yokmus mama ver dedi senağlama iki gundur ev doktoru cokcuk bakim yeri eczane gidip geliyorum sut arttirici bisey bulmak icin gece gunduz uyumuyo mamayi almiyo senağlama ne yapicami sasirdim hem yoruldum uykusuzlukdan kizimin aglamasina dayanamamakdan ac ac uyuyamamasindan dahada zayifliycak diye korkuyorum senağlama askim benim ya nasil agliyo nasil mafoldumben
nidacım,
canım size orada gaz konusunda ferklı tavsiyelerde bulundular mı? Bizim bildiklerimiz dışında yapılabilecek ne var diye soruyorum:sinifsinif:
Ahmet uykusunda bile kıvranıyo resmen, bağırsaklarında gaz var, midedekileri bi çıkarıyoruz.O da kasılıp pırt yapıyo ama hala bitmedi gazı:1no2:
Herkesde bana yok soğuk mu içtin, bugün ne yedin gazlandı gibi şeyler söylüyo kendimi suçlu hissediyorum ama çok dikkat ediyorum.
bu arada üşütmüş sanırım kıvamlı bi şekilde kusuyo ve onu kusunca rahatlayıp uyuyone yapcaz bilmiyorum:sm_confused:
Nazancim ayni bizim bildiklerimiz aslinda cok degisik bir tavsiye yok...
Kelebek pozisyonunu cok öneriyor ebeler burada..bebegi yüz üstü elinin üzerinde yatirip karnina hafif baski yaparak tasimak...Diz üstüne yatirarak gaz cikarmak , o pozisyon da bebegin karnina baski yaptigi icin iyi gaz cikartiyor...
kisacasi bilinen disinda baska bir öneri yok...
mrhba kızlar bugün doktora götüedüm yine kızımı gazı cok oluyor diye
ilaca devem ediceksin masajı asla bırakmıycaksın sıcak su torbası koycaksın
karnına dedi 3. aya kadar sabrediceksin yapılacak bişey yok dedi
msj cok iyi geliyo ama huysuz kızım sevmiyo msjı zırlıyo ama ben saç kurutma makinesini
açıp öyle yapıorum sakinleşiyo öyle humananın kimyonlu çayını içiriyorum günde bunları düzenli yaparsan cok rahat oluyor
birde akşam 7 ila 9 arası krizimiz tutuyo doktora söyledim her bebegin belli
bir saatte kolik krizi olur normal dedi
sizlerinde oluyormu hergün aynı saatte kolik aglama ve ıkınma krizi
canım ya çok zor sancısı oldugunda ana kucagında sallıyorum biraz hızlı bi şekilde o zamanda sakinlesiyo çıkarıyo hemen gazını bide odalar gezerkende rahatlıyo benim cadı etrafı incelerken unutuyo sancısını ama tabi bizim kriz seklinde gelmediği için belkide etkili oluyo inş. böyle devam eder. inş. sizin bebişlerde kurtulurlar kolik belasından canlarım:Saruboceq:ayşecim olmaınca olmuyo herşeyi denedik fayda etmiyo
bi kere o anda anneden başkasını istemiyolar
feryat figan
ağlıcak o saatler geçicek ancak öle rahatlıyolar
hı bi de balkonda açık havada
ama benim ilaç etkili değil başka ilaç isticez dr dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?