2009 Haziran Anneleri!!

canım dentinokx diye bir ilaç kullanıyorum burann doktoru verdi bu ilacı askeri
doktorlar bilmiyorlar bunu sordum bilmiyoruz o ilacı gelirken getir bizde
bir görelim nasıl bir ilaçmış dedi.biraz işe yarıyor.evet dediklerin dogru canım kucaktan inmiyo zaten o saat mutfaktır yatak odasıdır salondur geziyoruz
3 odalı zaten ev biliyosun burann lojmanlarını daha büyük
olsada ordan oraya gezsek banyo yaptırıyorum
rahatlayıp uyuyor ama arabayı denemedik hiç onuda deneyelim.

bizimkine nurse harvey ii geldi her cocuk farklı demekki :)

semammmm napıon bacım sıkıntın gecmedi mi hala

kızlar selam benim kızım emmeeye doymuyo ya.dewamlı göğsümde durmak istio.emzik kullansan mı acaba**kullanan varmı aranızda.birde hangi markaları önerirsiniz.kauçuk oluomuş silikon ... tavsiyelerinizi bekliorum.

kizlar herkeste var bu gaz sancisi demek.....benim oglumda sanci gelince fon makinasi, elektirik supurgesi, odalari gezmek, konusmak, masaj.....hicbirsey ise yaramiyor,tek ise yarayan sey emzirmek...emince de tekrar gaz oluyor, tekrar bagiriyor,tekrar deniyoruz ayni yollari ve en son care olmayinca tekrar emzirme, bu sefer daha cok gaz...boyle bi kisir dongu iste...napalim...ben gaza yine raziyim baska bi rahatsizliklari olmasin da............
bir de elma yagi masajini deneyen var mi diye sormustum ama galiba yok, cvp gelmedi, ben ilk firsatta deneyip size ise yararsa haber vereyim...............
bir de oglum aglamak icin sebep bulamayinca...yani alti temiz, karni tok, gazi yoksa kendi sacini cekip agliyor...hem de nasil aglama duyan etini kopardik sanir...guleyim mi aglayayim mi sasirdim

kizlar bence annenin ilk haftalar yaninda bilincli egitimli birinin olmasi cok ise yariyor...
bize gelen bayan surekli bebegi yatirinca supurge aciyor,perdeleri aciyor,sesli konusuyordu..
oglum uyumasa bile yataktan aldirmiyordu...
ben esime soyle aglatmasin bebegimi diyordum..kendi dogursun onu aglatsin diye bagirip cagiriyordum
sonra baktimki bebek kendi kendine sakinlesiyor...etrafa bakmaya basliyor..
kadin hareketlerinden ne derdi oldugunu anliyordu..
belki o olmasa armin i kendime..kucaga alistirmis olabilirdim...

ben kullaniyorum...
avent almistim onu veriyorum..ayrim yapmasin diye damakli ve duz olanini degisik degisik veriyorum..
ama 2 dkdan fazla tutmuyor atiyor agzindan..

kaydirigubbakcemile3ayy canim yaa demek sacini cekiyor...benimkide arada bir yuzunu yirtiyor...

benim kızım da ağlarkn hırsını yüzünden alıyo, önce ağlıyo, sonra yüzünü yoluyo bu defa daha çok ağlıyo.ne çok seviyo bu zililer ağlamayı yaa (

yuzunu yoldugunu dra soyledim, eldiveni de cikariyor dedim, eldiven giydirme zaten dedi, cunku dokunma duyusunun gelismesini engellermis, yuzunu yolsa bile cabuk iyilesirmis bebek oldugu icin, gercekten de hemen iyilesiyorlar, su sac olayini nasil cozucem bilemiyorum, cekemeyecegi kadar kisaltsam mi acaba?

Kizlar ,

biraz önce yine Ebe geldi...Benim minnosumun 2 gündür, emdikten sonra cikarttigindan bahsettim, bir öneri de bulundu denedim ve ise yaradi hemen...
Emzirmeye basladiktan 5 dakika sonra biraz ara verip ondan sonra tekrar emzirmeye basla dedi bana , o ara da evde gezin bebekle ise yarar da dedi..

Ben denedim gram cikarmadi prenses...
askim epeyi de toparlamis kilo almis...Eger emdiginin hepsini cikarsa bu kadar kilo almazdi,fazlasini cikartiyor dedi...

maşallah nidacım kuzuna, annem emdikten sonra fazlasını kusan çocuk rahat olur, gazı olmaz diyo ama bilmiyorum.

maşallah nidacım kuzuna, annem emdikten sonra fazlasını kusan çocuk rahat olur, gazı olmaz diyo ama bilmiyorum.

Sagol canim..Annem de aynisini söylüyor canim...ben biraz panik yapiyorum, üzülüyorum cikarinca...Rahatlama yöntemi iste bebek icin...

nidacim masallh ilaydaya cnmm.

Tesekkürler Özlemcim,Armin melegi nasil?

kızlar emzirdikten gazı çıktıktan sonra hemen yatırmayın bi yarım saat kadar omuzda dik dursun o zaman hiç kusmuyo aklınızda olsun
ama illa da kusaarsa demekki fazla emmiş
hı bi de böle geviş getirir gibi yalanır yutkunursa midesi bulanıyo demek ozaman da yatırmayın ki uykusunda kusmasın gazı hala var demek
valla çağatay göğsüm de bi güze uyuyo ki sormayın yatağa yatınca bakıyo ki ordamıyım diye kendini sağlama alıp pış pış sesini duyunca dalıyo uykuya
ama ben her istediğinde alıyorum
kendini güvende hissetsin dr u kesinlikle yatakta bırakıp sakinleştirme içine kapanık olur dedi
benim bildiklerimde bunlarrr

narenimmm azalmadı sıkıntım giderekte artıyo napcamı şaşırdım
artık bu gece de gazlanırsa yarın dr a götürürüm tekrar bi baksın bişeyimi var yoksa başka ilaç yazsın
eşimden muskat istedim rendeleyip sütle vvericem oda çok işe yarıyomuşşş
fatoşun dediği elma yağını da istedim bakalımm
bu akşam gelirler denerizz

valla müminecim uyucam da sizi çok özledim bi bakim dedim
boynum tutuldu
belim ağrıyo sırtım ağrıyo
hepsi değer kuzum ii olsunda
uykusunda mızlanıyo şu an inliyo yine
ama bu sefer derin uyuyo da ondan ıh ıh yapıyo iç çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…