- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
hangi ilacı kullanıyosun canım gaz için..kolik in belli saatleri oluyomuş hep o saatte baslarmış kucagı alıp bulundugu ortamı degiştirmek kucakta odaları gexdirip dikkatini dagıtmak iyi geliyomuş sakinlestiriyomuş hatta bunu anne degil baba yada baska bi yakın yaparsa daha iyiymiş.arabayla dolastırmak da çok etkiliymiş
kızlar selam benim kızım emmeeye doymuyo ya.dewamlı göğsümde durmak istio.emzik kullansan mı acaba**kullanan varmı aranızda.birde hangi markaları önerirsiniz.kauçuk oluomuş silikon ... tavsiyelerinizi bekliorum.
kizlar herkeste var bu gaz sancisi demek.....benim oglumda sanci gelince fon makinasi, elektirik supurgesi, odalari gezmek, konusmak, masaj.....hicbirsey ise yaramiyor,tek ise yarayan sey emzirmek...emince de tekrar gaz oluyor, tekrar bagiriyor,tekrar deniyoruz ayni yollari ve en son care olmayinca tekrar emzirme, bu sefer daha cok gaz...boyle bi kisir dongu iste...napalim...ben gaza yine raziyim baska bi rahatsizliklari olmasin da............
bir de elma yagi masajini deneyen var mi diye sormustum ama galiba yok, cvp gelmedi, ben ilk firsatta deneyip size ise yararsa haber vereyim...............
bir de oglum aglamak icin sebep bulamayinca...yani alti temiz, karni tok, gazi yoksa kendi sacini cekip agliyor...hem de nasil aglama duyan etini kopardik sanir...guleyim mi aglayayim mi sasirdim
maşallah nidacım kuzuna, annem emdikten sonra fazlasını kusan çocuk rahat olur, gazı olmaz diyo ama bilmiyorum.
nidacim masallh ilaydaya cnmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?