2009 Haziran Anneleri!!

bende kucaga alıştırmaktan korkmuyorum inan semacım annem sen fazla alıstırdın bunu kucaga dio ama boşver kendine güvenen özgüveni yerinde bir bebek olsun kuzum

bende kucaga alıştırmaktan korkmuyorum inan semacım annem sen fazla alıstırdın bunu kucaga dio ama boşver kendine güvenen özgüveni yerinde bir bebek olsun kuzum

narencigim bence de ozguvenli olmasi cok daha onemli ama benim yegenim var 8 kilo su an ve dogdugundan bu yana kucaktan inmiyor, anne baba tasiyamiyor artik....gerci boyle diyorum ama kucaktan da indirmiyorum, insan kiyamiyor ya...

ben babuline diye bi şrup kullandım
bitkisel ilk başlarda işe yaradı ama bu ara malesef işe yaramıyo
kakayı da güzel yapıyo sık yapıyo ama yine de gazı var o kadar çok emmek istiyoki
dünden beri bi de göbeğimi açıp tenine değdiriyorum çok mutlu oluyo bu sabahta karnımı karnına bastırdım nefes alıp daha emerken çıkarttı gazını ama o halde bile hala gazı var bi geğirmesi var babası korkuyo bu ne canavarmı besliyoz die

merhaba kızlar günler sonra sizler kavuşmak çok güzel bir duyguymuş. ARTIK DOĞURMAYAN KALMAMIŞTIR HERHALDE HEPpimizin gözü aydın inşallah herkes sorunsuz doğumlar yaşamıştır.ben epidural anestesi oldum.çok kolay sayılmazdı tansiyonum düştü kustum falan birde doğumdan sonraki ilk 1-2 gün zordu çok şükür şimdi iyiyim.kızım 18 haziranda doğdu 3200gr.52cm.20 40 yaptık bugün 24 günlük yarenim. anneme geldim bakayım neler yapıyonuz dedim benim sağ göğsümün ucu çok yok onu almak istemiyor bu hanınım sütüm azaldı o göğsümde resmen biri büyük biri küçük wee marka göğüs ucu aldık ama onu da canı istiyor alıyor istemezse almıyor aventin ki daha mı güzel kulanan varmı bir de sağ göğsümü pompayla sayınca kaç cc vermeliyim yarene biberonlamı veriniyonuz siz kaşıkla yarısı akıyor.

Sagol canim..Annem de aynisini söylüyor canim...ben biraz panik yapiyorum, üzülüyorum cikarinca...Rahatlama yöntemi iste bebek icin...

Tesekkürler Özlemcim,Armin melegi nasil?

iyi cnm yiyip icip uyuyor simdilik...alisma surecindeyiz hala
hawalar duzelirse ins biraz gezmeye gitcez ama sansimiza cok kotu hawalar..

iyi cnm yiyip icip uyuyor simdilik...alisma surecindeyiz hala
hawalar duzelirse ins biraz gezmeye gitcez ama sansimiza cok kotu hawalar..

Masallah canim Armine,
umarim böyle sakin sakin devam eder, ilayda da öyle problemli bir bebek degil allaha sükür...

Canim havalar burada da feci, 2 gündür hadi bugün biraz cikalim da bir iki alis-veris yapalim diyoruz annemle, ya yagmur yagiyor, ya rüzgaz oluyor...Illa bir sey cikiyor yani...
Bunaldik evlerde...

aynen...
bide ben daha hic disari cikamadim dogumdan sonra...
bebegimle biraz dolasmak istiyorum..
ebe dogdugu kiloya tekrar ulastiginda cikabilirsiniz demisti..
dogum kilomuza geri ulastik ama yagmur soguk ruzgar izin vermiyor..
neyse bekliycez artik ins duzelirde gezeriz cnma.s.

slm kızlar
nasılsınız
benim kızımın gündüzleri pek uyumuyor iş bile yaptırmıyor ban

ve kızımın ateşi makattan 37,7 olmuş çokmu kızlar en fazla 38mi olmalı
ne zaman dr gitmeliyiz

üzerindede askılı çıtçıtlı badiyle duruyor bide

eve gelen ebe bize 36.5 ile 37.5 arasi normal demisti makattan...
bunun uzerine cikarsa soy altina duserse giydir dedi..
ama sen yinede arada bi tekrar tekrar olc..
telaslanma gozun uzerinde olsun hawa sicakligi fazla oldugu icin olabilir..

kizlar elma yagiyla bebeginin ayaklarina masaj yapan var mi? gazi aliyormus, varsa ve ise yaradiysa hemen aktara gidip alicam, tavsiye edenler oldu....

valla canım ben tatlı elma yagını en baştan beri deniyorum her banyodan sonra sürüyorum topuklarına ama nafile gerçi sürmesem dahamı kötü olurdu bilmiyorum

narencim sen kızının eldivenlerini çıkartmışsın bende çıkarmak istiyorum ama doktorumuz 1 aylık olmadan çıkartma dedi..benimkinin eli hep yüzünde tırnaklarını kessemde yolar biryerlerini diyede korkuyorum..

canım ben cevabımı yazdım elma yagı konusunda okumuşsundur belki
senini oglun saçını çekiyo demekbenimkininde saçı bol ama saç çekme olayını keşfedemedi daha . bizimki şu an kulagını çekmeyi keşvetti . ikidir kulagunu çekip aglıyo. eliyle yüzünü sıkıştırıyo gene aglıyo. bende aglamasını susturmak için emdiriyorum senin bulundugun kısır döngğdeyim bende emdir gaz emdir gaz emdir gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

havvacım cevabımı görürmüsün bilmiyorum ama gaz için kullanman gereken acı elma yağı, tatlısı değil.acı elma yağı adaçayından yapılıyo, ben de kullanıcam ama daha alamadım, inş. faydası olur, bizim de gazımız arttı bugünlerde

Kızlar biz elma yağını denedik denemez olaydık oğlumun göbeği öyle bir ısındıki yanmaya başladı 1 damlası bile ısıtıcı etkisiyle cayır cayır yaktı saatlerce için için ağladı karnını elimi koyduğumda o bölge alev alevdi dr unu aradık hemen soğuk su torbası koyun dedi ben denemenizi tavsiye etmem onun yerine dr umuzun önerisiyle acı badem yağını göbek deliğinin dış tarafına pamukla daire şeklinde sürün dedi bize iii geldi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…