bende kucaga alıştırmaktan korkmuyorum inan semacım annem sen fazla alıstırdın bunu kucaga dio ama boşver kendine güvenen özgüveni yerinde bir bebek olsun kuzum
Sagol canim..Annem de aynisini söylüyor canim...ben biraz panik yapiyorum, üzülüyorum cikarinca...Rahatlama yöntemi iste bebek icin...
Tesekkürler Özlemcim,Armin melegi nasil?
iyi cnm yiyip icip uyuyor simdilik...alisma surecindeyiz hala
hawalar duzelirse ins biraz gezmeye gitcez ama sansimiza cok kotu hawalar..
Masallah canim Armine,
umarim böyle sakin sakin devam eder, ilayda da öyle problemli bir bebek degil allaha sükür...
Canim havalar burada da feci, 2 gündür hadi bugün biraz cikalim da bir iki alis-veris yapalim diyoruz annemle, ya yagmur yagiyor, ya rüzgaz oluyor...Illa bir sey cikiyor yani...
Bunaldik evlerde...
slm kızlar
nasılsınız
benim kızımın gündüzleri pek uyumuyor iş bile yaptırmıyor ban
ve kızımın ateşi makattan 37,7 olmuş çokmu kızlar en fazla 38mi olmalı
ne zaman dr gitmeliyiz
üzerindede askılı çıtçıtlı badiyle duruyor bide
kizlar elma yagiyla bebeginin ayaklarina masaj yapan var mi? gazi aliyormus, varsa ve ise yaradiysa hemen aktara gidip alicam, tavsiye edenler oldu....
narencim microlife var bende onunla ölçüyorum ama yanlışmıki acaba
işte bunun aynısı
sizin ateşölçerinizin markası ne ,memnunmusunuz
kizlar herkeste var bu gaz sancisi demek.....benim oglumda sanci gelince fon makinasi, elektirik supurgesi, odalari gezmek, konusmak, masaj.....hicbirsey ise yaramiyor,tek ise yarayan sey emzirmek...emince de tekrar gaz oluyor, tekrar bagiriyor,tekrar deniyoruz ayni yollari ve en son care olmayinca tekrar emzirme, bu sefer daha cok gaz...boyle bi kisir dongu iste...napalim...ben gaza yine raziyim baska bi rahatsizliklari olmasin da............
bir de elma yagi masajini deneyen var mi diye sormustum ama galiba yok, cvp gelmedi, ben ilk firsatta deneyip size ise yararsa haber vereyim...............
bir de oglum aglamak icin sebep bulamayinca...yani alti temiz, karni tok, gazi yoksa kendi sacini cekip agliyor...hem de nasil aglama duyan etini kopardik sanir...guleyim mi aglayayim mi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?