2009 Haziran Anneleri!!

acı elma yagı bebegin ayagını yakıyo diye biliyordum canım.eger o işe yarıyorsa ondan alayım bende

canım ben elma yagını sadece topuklarına sürüyorum parmaklarına getirmeden. parmaklarındaki deri daha ince çünki yakabilir diye sadece topuklarına sürüyorum sadece bi parmak göbegine hiç sürmedim. bundan sonrada sürmem zaten

günaydınn güzel annelerr.bugün 2 haftalık olduk biz.
şimdilik problem yok.tek derdimiz emmek..
gecede 2 kere uyanıoruz.emip yatıoruz.
biraz huysuzluk yapıo ama o kadarda olcak artık.
şimdide emdi uyudu cnm kızım.sizlerde ne var ne yokkk?**

günaydın leo inş kızın hep böyle devam eder, bizim gazımız çok bugünlerde, akşam üstü ve sabah erken çok huzursuz kızım, bugün nurse harveys surupa başlıcaz işe yarar inş.

Selam arkaddaŞlar.. Moralım Çok bozuk.. Kızım ıkı gÜndÜr Çomaz emmeye baŞladı. Hele dn gece hıÇ uyanıpta emmedı.. Be emzırmek ıÇın kalktım. Ama uykuda bıle emmedı. Öyle yuyurkı(canım Çok skkın.. Daha Çok kÜÇk gece ememsı ıÇın.. Sabah bıle zor emdı. Acaba ıŞtahımı kesıdlıkı.. Ne yapmalıyım fıkrı olan varmı.. Gece emmedıĞı ıÇın gÖĞÜslerımde ŞıŞt.. Ne yacpm ben yaa(

canım benim sol göğsümüde bebeğim ilk başlarda alamadı.. Makineyle çektik öyle verdik ilk günler.. Sonra sonra zar zor alıştırdm.. Emdikçede uçladı.. Dediğin gibi emmediği için o göğsümdede süt az alıyordu.

benim kızda yüzünü yoluuordu ben tırnaklaırnı kesiyorum 3 kez kesitm.. Saçlarınıda yoluyor.. Sonra kıyamet koparıyor bu.. Dedmk genelde aynı..

günaydın leo inş kızın hep böyle devam eder, bizim gazımız çok bugünlerde, akşam üstü ve sabah erken çok huzursuz kızım, bugün nurse harveys surupa başlıcaz işe yarar inş.

cnm şimdilik gazını güzelcce çıkarıo hem alttan hem üstten.bakalım inş değişmezz.
allah seninde bebeğininde yardımcısı olsunn.
inş işe yarar,mutlu huzurlu olur bebeğinn..yerimseniben

cnm öncelikle sen sıkma canını üzülme,havalar çok sıcak bunalıo bebişlerr,emer üzülme.
sen vermeye dewam et sabret.göğsünde şiştiyse eğer makinayla sağ mutlaka.
süt birikirse çok kötü olur,sızlar.
allah yardımcım olsun cnmyerimseniben

kızlar bebeğiniz uyanıkken ağlamadan ne kadar oyalanıyo, bizimki en fazla yarım saat duruyo sonra hemen ağlıyo, kucakta da susmuyo ancak emicek ki sussun

Müminecim selam,
benim kizimin alti temiz ,karni tok , gazi yok ise ve hemen uyumak istemiyorsa yatakta tek basina oyalanip tek basina uyuyabiliyor...Aslinda bu sekilde alistirmak cok iyi diye düsünüyorum aglamadigi sürece...Bazen de emmeden uymuyor, aslinda emmek bahane uykuya dalmak icin aliyor memeyi..
Ben de emzik vermiyorum 3- 4 ay sonra vericem ki, emmekten vazgecmesin...Varsin beni emzik olarak kullansin minnosum...

kızlar bebeğiniz uyanıkken ağlamadan ne kadar oyalanıyo, bizimki en fazla yarım saat duruyo sonra hemen ağlıyo, kucakta da susmuyo ancak emicek ki sussun

walla değişio bazen hemen uyuyo bazen ağlıo,durmuo,emmek istio.
ama pek fazla uyanık kalmıo .
hemen emmmek istio.emdikten sonra gaz çıkarma,hıçkırık derken uyuya kalıo cnm kızım

slm herkesee
nasılsınız bakalımm
biz uğraşıyoruzzz
iremciğimleee
şu gazlar bi bitseydiii
bide yavrum kakasını yaparken ıkına ıkına bir hal oluyorrr....
ağla ağla helak oluyorrr
biz pazartesi akşamı anneannesi ben ve ıremim ızmire uçuyoruzz
ordanda dedesi alcak ve Aydına geçiçez
1 ay kalıcazzz
babamız burda klcak onuda çok özlücez ama kalsak bşy değişmiycekk
işleri çok yoğunnn doğru düzgün görüşemiyoruz bileee
annemlerde net varr ordanda girerimm bakarım sizlereee
bizden haberler bunlar

canm benim oglum uyuyana kadar oyalaniyor yataginda...
alti temiz karnida toksa oyle etrafa baka baka daliyor uykuya...
henuz kucuk oldugundanmi bilemiyorum ama gaz problemimiz yok..
ins boyle gider huyu suyu degismez

Kızlar hamileyken uykusuzluktan sikayet edioduk biran önce gelseler dioduk şimdi yine uykususuz en büyük problemimiz gaz şimdide gaz geçsin dioruz bakalm sonra ne olacakkk süprizzzzz

kızlar merhaba nasılsınız herkes iyimi?
benim oğlum küçük aşkımda uyudu şimdi, bizimki gece uyandığında emziriyorum uyuya kalıyor bir daha uyurken gazını çıkartamıyorum çoğu zaman öyle yatırıyorum ben, üzülüyorumda acı çekiyor diye ama
birde ben emzirirken silikon göğüs uçlarıyla emziriyorum ama herkes onla emzirdiğin için gazı oluyor diyor , ucu boş ya tam sıfıra sıfır temas etmiyor göğüs ucuyla
siz nasıl emziriyorsunuz ?

cnm bende awentin göğüs ucuyla emzirirorum.gazıda pek olmuor.
olanıda hem alttan hem üstten çıkarıoo.

kızlarrr
biz dr daydık
2 gündür durmadan ağladı minnoşum
meğerse bağırsaklarında mikrop varmış
ilaç verdi dr ama çok düşük dozda kullanıcaz kaka yaparken ağlıyomuşşş
eee kakayı da emerken yaptığı için hep bi sıkıntı sardı sormayın
ne gündüz ne gece uyku var yorgunluktan sütüm azalır gibi yaptı şükür ne bulduysam yedim içtim şimdi daha iice sanki
dr kesinlikle mama yok dedi açılktan ağlasa bile memeni ver dedi
illa artar sütün dedi
kilo da almış şükür
3850 olmuş 1 ayda 1200 gr almış minnoşumm
ama gelin görün ki ben benlikten çıktım çok uzun ağlayınca bebiş bende başlıyorum ağlamaya
sabretmek ne zormuş
şimdi emdi uyudu bende uyucam
uyumadan size bakim dedim
elma yağını aldık
sadece toğuğa sürülcek sanırım
azcık sürüp deneyeyim
kızlar bi de muskat rendeleyip sütle verin dedi dr
aklınızda olsun
uyansın onuda vericem işe yararsa sonuçları sölerim
gaz için bi kaç tane şurup sıraladı bakalım
tek tek denicez hangisi yararsa

[/COLOR] canım ayın 21de bende annemlere gidicem
biraz annemlerde biraz kayınvaldemlerde kalıcam
bizimde babamız 1 ay yanlız üzülüyorum hem biz hem o cok özliycek ama
ne yapalım yanlız başa cıkmak cok zor birde burası cok sıcak korkuyorum isilik
olucak diye gündüz bir yere çıkamıyoruz sıcaktan akşamda
heryer kapalı burda gıcık bi yer hem bebiş için hem benim için iyi olucak

oy kıyamam acıktıgı zaman mutlaka emicektir annesi sıkma canını
bu arada herkese iyi hafta sonları kocişlerle
ve bebişlerle ben duşa girdim babamıza ben cıkana kadar
bebişin beşigini salla dedim çıktım birde baktım ikiside uyumuş cok tatlı
görünüyolar ya büyük ve küçük aşkım benim
:asigim:

geçmiş olsun semacım nasıl anladı mikrop oldugunu tahlil falan mı yaptırdınız
bir an önce iyileşir umarım:Saruboceq:
muskatı dene sizde işe yararsa bizde başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…