havvacım cevabımı görürmüsün bilmiyorum ama gaz için kullanman gereken acı elma yağı, tatlısı değil.acı elma yağı adaçayından yapılıyo, ben de kullanıcam ama daha alamadım, inş. faydası olur, bizim de gazımız arttı bugünlerde
Kızlar biz elma yağını denedik denemez olaydık oğlumun göbeği öyle bir ısındıki yanmaya başladı 1 damlası bile ısıtıcı etkisiyle cayır cayır yaktı saatlerce için için ağladı karnını elimi koyduğumda o bölge alev alevdi dr unu aradık hemen soğuk su torbası koyun dedi ben denemenizi tavsiye etmem onun yerine dr umuzun önerisiyle acı badem yağını göbek deliğinin dış tarafına pamukla daire şeklinde sürün dedi bize iii geldi tavsiye ederim
canım benim sol göğsümüde bebeğim ilk başlarda alamadı.. Makineyle çektik öyle verdik ilk günler.. Sonra sonra zar zor alıştırdm.. Emdikçede uçladı.. Dediğin gibi emmediği için o göğsümdede süt az alıyordu.merhaba kızlar günler sonra sizler kavuşmak çok güzel bir duyguymuş. Artık doğurmayan kalmamıştır herhalde heppimizin gözü aydın inşallah herkes sorunsuz doğumlar yaşamıştır.ben epidural anestesi oldum.çok kolay sayılmazdı tansiyonum düştü kustum falan birde doğumdan sonraki ilk 1-2 gün zordu çok şükür şimdi iyiyim.kızım 18 haziranda doğdu 3200gr.52cm.20 40 yaptık bugün 24 günlük yarenim. Anneme geldim bakayım neler yapıyonuz dedim benim sağ göğsümün ucu çok yok onu almak istemiyor bu hanınım sütüm azaldı o göğsümde resmen biri büyük biri küçük wee marka göğüs ucu aldık ama onu da canı istiyor alıyor istemezse almıyor aventin ki daha mı güzel kulanan varmı bir de sağ göğsümü pompayla sayınca kaç cc vermeliyim yarene biberonlamı veriniyonuz siz kaşıkla yarısı akıyor.
yuzunu yoldugunu dra soyledim, eldiveni de cikariyor dedim, eldiven giydirme zaten dedi, cunku dokunma duyusunun gelismesini engellermis, yuzunu yolsa bile cabuk iyilesirmis bebek oldugu icin, gercekten de hemen iyilesiyorlar, su sac olayini nasil cozucem bilemiyorum, cekemeyecegi kadar kisaltsam mi acaba?
günaydın leo inş kızın hep böyle devam eder, bizim gazımız çok bugünlerde, akşam üstü ve sabah erken çok huzursuz kızım, bugün nurse harveys surupa başlıcaz işe yarar inş.
Selam arkaddaŞlar.. Moralİm Çok bozuk.. Kızım İkİ gÜndÜr Çomaz emmeye baŞladı. Hele dn gece hİÇ uyanıpta emmedİ.. Be emzİrmek İÇİn kalktım. Ama uykuda bİle emmedİ. Öyle yuyurkİ(canım Çok skkın.. Daha Çok kÜÇk gece ememsİ İÇİn.. Sabah bİle zor emdİ. Acaba İŞtahımı kesİdlİkİ.. Ne yapmalıyım fİkrİ olan varmı.. Gece emmedİĞİ İÇİn gÖĞÜslerİmde ŞİŞt.. Ne yacpm ben yaa (
kızlar bebeğiniz uyanıkken ağlamadan ne kadar oyalanıyo, bizimki en fazla yarım saat duruyo sonra hemen ağlıyo, kucakta da susmuyo ancak emicek ki sussun
kızlar bebeğiniz uyanıkken ağlamadan ne kadar oyalanıyo, bizimki en fazla yarım saat duruyo sonra hemen ağlıyo, kucakta da susmuyo ancak emicek ki sussun
kızlar merhaba nasılsınız herkes iyimi?
benim oğlum küçük aşkımda uyudu şimdi, bizimki gece uyandığında emziriyorum uyuya kalıyor bir daha uyurken gazını çıkartamıyorum çoğu zaman öyle yatırıyorum ben, üzülüyorumda acı çekiyor diye ama
birde ben emzirirken silikon göğüs uçlarıyla emziriyorum ama herkes onla emzirdiğin için gazı oluyor diyor , ucu boş ya tam sıfıra sıfır temas etmiyor göğüs ucuyla
siz nasıl emziriyorsunuz ?
canım ayın 21de bende annemlere gidicemslm herkesee
nasılsınız bakalımm
biz uğraşıyoruzzz
iremciğimleee
şu gazlar bi bitseydiii
bide yavrum kakasını yaparken ıkına ıkına bir hal oluyorrr....
ağla ağla helak oluyorrr
biz pazartesi akşamı anneannesi ben ve İremim İzmire uçuyoruzz
ordanda dedesi alcak ve Aydına geçiçez
1 ay kalıcazzz
babamız burda klcak onuda çok özlücez ama kalsak bşy değişmiycekk
işleri çok yoğunnn doğru düzgün görüşemiyoruz bileee
annemlerde net varr ordanda girerimm bakarım sizlereee
bizden haberler bunlar
Selam arkaddaŞlar.. Moralİm Çok bozuk.. Kızım İkİ gÜndÜr Çomaz emmeye baŞladı. Hele dn gece hİÇ uyanıpta emmedİ.. Be emzİrmek İÇİn kalktım. Ama uykuda bİle emmedİ. Öyle yuyurkİ(canım Çok skkın.. Daha Çok kÜÇk gece ememsİ İÇİn.. Sabah bİle zor emdİ. Acaba İŞtahımı kesİdlİkİ.. Ne yapmalıyım fİkrİ olan varmı.. Gece emmedİĞİ İÇİn gÖĞÜslerİmde ŞİŞt.. Ne yacpm ben yaa (
kızlarrr
biz dr daydık
2 gündür durmadan ağladı minnoşum
meğerse bağırsaklarında mikrop varmış
ilaç verdi dr ama çok düşük dozda kullanıcaz kaka yaparken ağlıyomuşşş
eee kakayı da emerken yaptığı için hep bi sıkıntı sardı sormayın
ne gündüz ne gece uyku var yorgunluktan sütüm azalır gibi yaptı şükür ne bulduysam yedim içtim şimdi daha iice sanki
dr kesinlikle mama yok dedi açılktan ağlasa bile memeni ver dedi
illa artar sütün dedi
kilo da almış şükür
3850 olmuş 1 ayda 1200 gr almış minnoşumm
ama gelin görün ki ben benlikten çıktım çok uzun ağlayınca bebiş bende başlıyorum ağlamaya
sabretmek ne zormuş
şimdi emdi uyudu bende uyucam
uyumadan size bakim dedim
elma yağını aldık
sadece toğuğa sürülcek sanırım
azcık sürüp deneyeyim
kızlar bi de muskat rendeleyip sütle verin dedi dr
aklınızda olsun
uyansın onuda vericem işe yararsa sonuçları sölerim
gaz için bi kaç tane şurup sıraladı bakalım
tek tek denicez hangisi yararsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?