2009 Haziran Anneleri!!

canım kakadan tahlil yaptılar
öle anladık bi de sümüksü bişe varmış kakada dr kontrol ederken kakasını yaptı ufaklık ordan anladık
inşallah iileşir koliğe bile razıyım ne beter durumda canım oğlum benim
muskatı hemen uyansın denicem
elma yağını da denicem bakalım

armağancım nasıl hiç uyanmadı gece, 4 saatten sonra bebekler açlıktan baygınlık geçiriyorlarmış biz uyuyor sanıyormuşuz doktor söyledi , 4 saati sakın geçirme uyanmıyorsa ellerini ıslat yüzüne sür uyanır ozmana ,Allah yardımcın olsun canım
Saadetçim, Yasemincim iyi yolculuklar sizede ,
Semoşum canım , geçmiş olsun, çağatayın böyle olacağı senin hamileliğinden belliydi daha dimi
Allah şifa versin , üzme kendini, kırkı çıkınca biraz daha düzene giriyor

benimkisinin kakasıda sümüksü , mikrop öylemi anlaşılıyormuş, ben normal diye duymuştum sürekli sıvı aldığı için sümüksü oluyormuş , yanlışmı biliyorum ?

sağol canım sorma göğüslerim taş gii oldualrdı.. Neyse zar zor emzirdim az önce..uyanmıştı.. Emdirdim şükrler olsunki..

canım sana ve iremciğe hayılrı yolculuk.. Bencede en iyisini yapıyorsunzu.. Sanada onada hava değşiklği iyi gelciektr umarım..oh ne güzell:))

canım bende şaşatım valla. En son saat 1 de uyudu emerken.. Ondan sora 4 de kalktım emdiriyim diye.. Uykuan emmedi.. Uğraş uğraş durdum.. Terdene sucuk oldum. Ememdi.. Uykudan açmadı gözleirni. Sıcaktanmi bilmiyorum.. Neysek sabah 6 da biraz emdi. öyle böyle uğraşıyorum canım..

Kızlar hamileyken uykusuzluktan sikayet edioduk biran önce gelseler dioduk şimdi yine uykususuz en büyük problemimiz gaz şimdide gaz geçsin dioruz bakalm sonra ne olacakkk süprizzzzz

pınarcım gaz feci bişeymiş yavrum emerken bile ağlıyor nasıl acı çekiyor doktorumuzu aradım sabah akşam 10 çay kaşığı rezene çayı ver dedi ilacımızıda değiştiriyoruz inşallah işe yarar hiçbir bebekte gaz sorunu olmasın kıyamam ben onlara((((

Tek avuntum şükrüler oslun gaz problmemiiz yok.. Artık oda olsa stresten ölürüdüm herlade.(çok zore analık ya.. Gerçi bebek olmakda bir o kadar zor(.

Hatta ıÇınde fındık parÇaları var gıbı oluyor.. Ama ben normal dıye bılıyorum.. Öyle Çok sÜmÜkÜmsÜ deĞıl zatenÇ. CvıkılıĞından.

Tek avuntum şükrüler oslun gaz problmemiiz yok.. Artık oda olsa stresten ölürüdüm herlade.(çok zore analık ya.. Gerçi bebek olmakda bir o kadar zor(.

ewt cnm katılıorum sana bizimde gaz sıkıntımız yok başlar diolar amaa görcez bakalım inş olmaz.
annelik zormuş gerçekten daha yeniiyiz ama anlaşılıo şimdidenn..

biraz büyüselerr ,şu kırkı bi çıkarsak hayırlıısıı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bunada şükürrrrrrr

hayırlısı olsun canım gelmişken ugrasaydın bizede:)))))
babanızada allah kavuştursun zor be ayrılık. ama senin için iyi olacak canım .

kızlar bebek için klima kullanan varmı.çalıştırıomusunuz bebeğinizin yanındaa..CADIARZU

slm kızlar temmuz annesı olucam ınsallah oğlum gelırse eger 40haftası dolupta normal doğum yapan varmı aranızda?benım oğlus gelmedıde bende panık haalındeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…