Allah kavuştursun canım arkadasım. benim annnem babamda persembe günü geliyo :sm_cool:15 gün kalcaklargünyadın hepinize bayanlarrrrrrrrrr
pazar gününüz inşallah güzel gecer bugün annem gidecek ne güzel 2 aydır burdaydı allah razı olsun cok üzgünüm coooookkkkkkkkkkk
canlarım naber bayadır giremiyorum ben kk ya hiçmi boş vaktin olmaz yaa olmuyor işte bizimki bide kucağa alıştı inince basıyor yaygarayı uyumuyoda gündüzleri sağolsun ama değer yaa napim bikaçgündür hastanelerdeyd,ik zaten allahım beni çok fena denedi oğlumun aşısını olmaya gitmiştik ordaki doktor birden bire bana bunun bıngıldağı sert hemen bugün hastaneye götürün beyin filmi çeksinler dedi kapandıysa allah korusun beyin gelişimini yapamaz dedi ben tabi o an resmen öldüm tahmin edersiniz ne hissettiğimi hemen o gün doktora gittik akşamına tanıdık vasıtasıyla beyin filmini ve ultrasonunu aldılar yoksa randevuyla gitcektik taa nezamana o filmler çıkana kadar ne adaklar adadım öldüm öldüm dirildim ama allahıma binlerce şüklürki normal çıktı çok önemli bişeymiş bu bıngıldak kızlar kontrol ettirin bence yada siz bakın bizimki yumuşak değil mesela sert ondan doktor endişelendi ama hala açıklık varmış allahtan erken veya geç kapanması tehlikeliymiş allah korusun
neyse işte ööle bacılar özledim sizide ama giremiyom işte bilgisayarda masaüstü gelip oturamıyom annemlerdeyim ya hala daha dudağı ameliyat olcak yavrumun bitürlü rahata eremedi kuzum ama tabi bunada şükür allah çaresiz dert vermesin hiçkimseye yarabbim
Günaydın canlarım.
Allah kavuştursun narencim, bebişinle sana da kolaylık versin.
Didem geçmiş olsun canım, inş.ameliyatınız da sorunsuz geçer de kurtulursunuz bi an önce
Günaydın canlarım.
Allah kavuştursun narencim, bebişinle sana da kolaylık versin.
Didem geçmiş olsun canım, inş.ameliyatınız da sorunsuz geçer de kurtulursunuz bi an önce
Didemcim cokkk gecmis olsun canim...O bingildak olayini ben de duydum, her seferinde doktorun kontrol etmesi gerekiyor...
kızlar bebeğim sanki öksürüyor napıcam ben
NARENCİM aLLAH KAVUŞTURSUN CANIM.. BENİM ANNEMELRDE GİTİT(BENDEYALNIZIM..ÇOK BURUKUM.((SENİ ANLAYABİLİYORUM.. DİDOCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNAIM.. DUDUĞINDAN NİYE AMELİYAT OLUCAK.. BİŞEYMİ VR.. BEN BİLMİYORUMDA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?