merhaba kızlar
banyo termometrem kırıldı
dirseğimden suyun sıcaklığını nasıl anlayacağım bileniniz varsa söylesin lütfen
Özgecim nasılsın tatlım???benim sütüm çok az mama veriyorum dr 3 saatte bir ver dedi ama benim paşa dayanmıo 2 saate bir istediği oluo veriyorum mecbur ortalığı yıkıyor..gece 4 saatte bir dedi ama uyanınca ağlıyor mecbur yine veriyorum hemen .. bez olayına gelince batuş çok titiz altı azıcık ıslak olsun yırtıyor kendini bez dayandıramıyoruz bide titiz oğlum kakalı beze çiş , çişli beze kaka yapmıyor tam kakalı bezi alıyoruz o sırada çişi fırtlatıo bizim adetler bölee
kızlar bide benim kızımın sırtında alnında ve kollarının üstünde tüyler var bunlar ne zaman dökülüyor bilen varmı yada dökülmesi için bişeymi yapılıyor
herkes dökülür dedi ama 27gündür pek bişey değişmedi sanki
selam güzel anneler.nasılsınız.
biz iyiyz çok şükür.
zeynebim çok alıştı fön makinasına .ağlayınca açıyoruz anında susuyo.ve uykuya dalıyo şaşılcak birşey.
bizizmde gaz sancımız var ama çok değil.bugünde kakamız hafif yeşil sanki neden acaba
emelcim dünürüm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
sedacım daha erken sanırım, bizde de çok var.böyle kalırsa bizim kız kuaförden çıkamaz zaten :))
evetya kızlar çok siniroluyorumcanım benim kızdada var kıllı olduu 20 günlük ve dökülmedii inşallah dökülürr bekliyorumm bakalım:sinifsinif:
selam güzel anneler.nasılsınız.
biz iyiyz çok şükür.
zeynebim çok alıştı fön makinasına .ağlayınca açıyoruz anında susuyo.ve uykuya dalıyo şaşılcak birşey.
bizizmde gaz sancımız var ama çok değil.bugünde kakamız hafif yeşil sanki neden acaba
emelcim dünürüm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
pınarcım mamayı ne kadar veriyosun, bi de hiç sütünü sağdın mı ne kadar geliyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?