annem gitti artık ben de tekim kızlar yanapacam tek basıma bilemiyorum ilk defa bugün güzel bir uyku cektim defne hanım saat 1 de yattı 6:30 da kalktı bende inanamadım :)
pınar ve havva oğluşlarınız ne güzel cıkmış dostlugunuz daim olsun fıstıklar
semacım cagataya da gecmiş olsun
bende öle duydum bebeğin kakası sümüksü ise mikrop ve sancılı oldugunu gösateriyormuş bunu bana annem dedi eee ne de olsa 3 cocuk büyütmüş kadın biliyor dr kadar :)
fatoşcum napıosun canım aldım msjını seni ve egeyi öpüyorum canım
şimdiden sağma sen kesilmez ege emdiği sürece sen merak etme millet 2 yasına kadar bile emziriyor kesilmeden :)
anladım canım..çok geçmiş olsun..sağol canım benim teşekkür ederim bizim yavrunun dudağında çok küçük bir yarık var ameliyatla geçecek inşallah
kızlar günaydın hepinize en nihayetinde eve çingene salıncagıda kurduk uyuyo oglum işe yaradı valla inşallah bununda modası geçmez.
dün akşam çok gğzel bi geceydi çok tatlı bi misafirimiz vardı .sapsarı saçları tontiş tontiş yanakları . muhteşem gülücükler vardı .batuhan bizdeydi dün akşam pınaçımgezmeye getirdi hava teyzesine batuhanı tanışmış oldular böylelikle batuhan ve arda . anlaşabilecekler gibi bakalım.biri agladı biri sustu dün gece . sürekli bi aglama sesi hakimdi evde .bi ara şöyle bi ortalıga baktım 2 bebek 5 kişiyi birden fır döndürüyordu etrafında .. eşelerimizde iyi anlaştı konu ortak olunca :))))))bizi hiç söylemiyorum bile iki yeni annede çok sevimli oluyo valla
bebegin gazı şöyle iyi çıkar
-alt böyle alınır vb.....
emzige alıştırma seynsları pınarcım sagolsun çok ugraştı emzigi tututurmaya .canım resmen kendi bebegini bıraktı başladı ardayla ilgilenmeye :).emicek gibi duruyo bakalım
uzun lafın kısası iki bebek güzel oluyo ya
çok güzel bi geceydi tek kelimeyle .bu nu sık sık yapalım pınar
çok sağol pınoşum.. benim kızla uraşıyorum.. büüykdkçe hünerleniyor bıdık.. emme sornu yaşadım bir kaç gündür.. yalancı meme emiyordu.. onu kestim. baktım onu çok sevdi beni emmek isitemiyor.. bıraktırmaya çalışıyorum.. dünden beri emzik vermiyorumArmyim nasılsın canımm??
canım bizde 1 aylıkken yaptık.. mecbur kıyafet aldım. aynen benimde hiç bişim olmuyorkızlar kırk mevlüdünden hiç bahseden olmamış.yapan olmadımı daha.bizizm kırkımız çarşamba günü çıkıyo ama ben mevlüdü cumartesi yapıcam.çarşamba günü banyomuzu falan yaparız.40 yaprak kırk taş altın falan konuluyomuş suyuna.başka bi detay varmı.değişik şeyler bilenler yazarsa sevinirim.bide annenin suyunadamı konuluyo bunlar.
ay bide mevlütde ne giycem bilmiyorum hiç kıyafetlerim olmuyo.8 kilo fazlalık hala üstümde.yeni bişeyde almak istemiyorum.kimbilir kaç beden almam gerekcek iyice moralim bozulcak.evde eşofmanlarla insan anlamıyo ama dışarı çıkcam zaman sinir oluyom.kızlar mevlütde anne normal kıyafetmi giyiyo yoksa geceliklemi duruyo öyle bişey duydumda sorayım dedimmmmm
vildan yapmıstı mevlüt canım
ben 40 suyuna biraz tuz atılır diye biliyorum annem tarak taş taş gibi sağlam olsun diye taragıda 40 dişi var diye atardı
tuzu da kokmasın teri die atardı
ha birde kardeşim de nazarlık koymustu göz değmesin die ama ben nasıl yapacam bilmiyorum arzucum siz ne güzel 40 günlük oluyorsunuz bizim daha var
kıyafet bende hiç birşey almıyorum artık taki o 4 kilo fazlalıgımı verinceye kadar gerci herseyim gelio bana sadece birazcık göbeğim var
onu da simdi veremem dikişlerle ne mekik ne de yarım mekik cekebilirim
sana kolay gelsin simdiden hayırlı olsun canm
anladım canım..çok geçmiş olsun..
canım bizde 1 aylıkken yaptık.. mecbur kıyafet aldım. aynen benimde hiç bişim olmuyor(fazla bişi de almak istemyiorum.. yoksa vereemem bu kiloları.(kırkımız çıktı ama sadece tasla çocvuğun suyuna kırk tas su koyduk bıcıbıcı yaptık o akdar.. başak bişi bilmiyorum bende eğer erken yapsaydık mevlüdü geelikel otururdum bende yatakta..ama 1 aylık olunca ayıp olur diye normal giyinip gezindik
[/COLOR]
canım ayın 21de bende annemlere gidicem
biraz annemlerde biraz kayınvaldemlerde kalıcam
bizimde babamız 1 ay yanlız üzülüyorum hem biz hem o cok özliycek ama
ne yapalım yanlız başa cıkmak cok zor birde burası cok sıcak korkuyorum isilik
olucak diye gündüz bir yere çıkamıyoruz sıcaktan akşamda
heryer kapalı burda gıcık bi yerhem bebiş için hem benim için iyi olucak
canım değişiklik iidirrr
biraz kocişleri özlücez ama napalım bebekler için katlanıcaz artıkkk
en azından döndüğümüzde biraz daha ele avuca gelirler değil mi ?
oy kıyamam acıktıgı zaman mutlaka emicektir annesi sıkma canını
bu arada herkese iyi hafta sonları kocişlerle
ve bebişlerle ben duşa girdim babamıza ben cıkana kadar
bebişin beşigini salla dedim çıktım birde baktım ikiside uyumuş cok tatlı
görünüyolar ya büyük ve küçük aşkım benim:asigim:
armağancım nasıl hiç uyanmadı gece, 4 saatten sonra bebekler açlıktan baygınlık geçiriyorlarmış biz uyuyor sanıyormuşuz doktor söyledi , 4 saati sakın geçirme uyanmıyorsa ellerini ıslat yüzüne sür uyanır ozmana ,Allah yardımcın olsun canım
Saadetçim, Yasemincim iyi yolculuklar sizede ,
Semoşum canım , geçmiş olsun, çağatayın böyle olacağı senin hamileliğinden belliydi daha dimi
Allah şifa versin , üzme kendini, kırkı çıkınca biraz daha düzene giriyor
sağol canım sorma göğüslerim taş gii oldualrdı.. Neyse zar zor emzirdim az önce..uyanmıştı.. Emdirdim şükrler olsunki..
canım sana ve iremciğe hayılrı yolculuk.. Bencede en iyisini yapıyorsunzu.. Sanada onada hava değşiklği iyi gelciektr umarım..oh ne güzell:))
canım bende şaşatım valla. En son saat 1 de uyudu emerken.. Ondan sora 4 de kalktım emdiriyim diye.. Uykuan emmedi.. Uğraş uğraş durdum.. Terdene sucuk oldum. Ememdi.. Uykudan açmadı gözleirni. Sıcaktanmi bilmiyorum.. Neysek sabah 6 da biraz emdi. öyle böyle uğraşıyorum canım..
hayırlısı olsun canım gelmişken ugrasaydın bizede:)))))
babanızada allah kavuştursun zor be ayrılık. ama senin için iyi olacak canım .
saadetcim gule gule iyi yolculuklar...
bebise ve kendine ii bak
tşkr ederim kızlar ii dilekleriniz için yarın akşam 20.05 de uçuyoruzz
sağ sağlim varırız inşşş
havvacım gece 00.5 de olcaz izmirde Allahın izniyleee...
gece çalım kapını ne dersinnn zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?