2009 Haziran Anneleri!!

Semoşum,Didom çok geçmiş olsun canlarımmm...sağlığına kavuşsun minişleriniz inşallahhhh....

herkese selammm..banyomuzu yaptık emdik uyuyouruz şimdii:ecrin_bebek:mışıl mışıl

kimsecikler yok heralde bugünnn

annem gitti artık ben de tekim kızlar ya napacam tek basıma bilemiyorum ilk defa bugün güzel bir uyku cektim defne hanım saat 1 de yattı 6:30 da kalktı bende inanamadım :)

pınar ve havva oğluşlarınız ne güzel cıkmış dostlugunuz daim olsun fıstıklar

semacım cagataya da gecmiş olsun

bende öle duydum bebeğin kakası sümüksü ise mikrop ve sancılı oldugunu gösateriyormuş bunu bana annem dedi eee ne de olsa 3 cocuk büyütmüş kadın biliyor dr kadar :)

fatoşcum napıosun canım aldım msjını seni ve egeyi öpüyorum canım

şimdiden sağma sen kesilmez ege emdiği sürece sen merak etme millet 2 yasına kadar bile emziriyor kesilmeden :)

sagol canim,iyiyim,benimkinin bugun yine heyheyleri ustunde,agliyor,gidip bakayim canim...allah kavustursun narencim annene iyi yolculuklar

kızlar kırk mevlüdünden hiç bahseden olmamış.yapan olmadımı daha.bizizm kırkımız çarşamba günü çıkıyo ama ben mevlüdü cumartesi yapıcam.çarşamba günü banyomuzu falan yaparız.40 yaprak kırk taş altın falan konuluyomuş suyuna.başka bi detay varmı.değişik şeyler bilenler yazarsa sevinirim.bide annenin suyunadamı konuluyo bunlar.
ay bide mevlütde ne giycem bilmiyorum hiç kıyafetlerim olmuyo.8 kilo fazlalık hala üstümde.yeni bişeyde almak istemiyorum.kimbilir kaç beden almam gerekcek iyice moralim bozulcak.evde eşofmanlarla insan anlamıyo ama dışarı çıkcam zaman sinir oluyom.kızlar mevlütde anne normal kıyafetmi giyiyo yoksa geceliklemi duruyo öyle bişey duydumda sorayım dedimmmmm

vildan yapmıstı mevlüt canım
ben 40 suyuna biraz tuz atılır diye biliyorum annem tarak taş taş gibi sağlam olsun diye taragıda 40 dişi var diye atardı
tuzu da kokmasın teri die atardı

ha birde kardeşim de nazarlık koymustu göz değmesin die ama ben nasıl yapacam bilmiyorum arzucum siz ne güzel 40 günlük oluyorsunuz bizim daha var

kıyafet bende hiç birşey almıyorum artık taki o 4 kilo fazlalıgımı verinceye kadar gerci herseyim gelio bana sadece birazcık göbeğim var
onu da simdi veremem dikişlerle ne mekik ne de yarım mekik cekebilirim

sana kolay gelsin simdiden hayırlı olsun canm

ben de yaptım 3 gun önce mevlüt ama bız de 40 beklenmez adı lohusa mevlütü 12.gunde yaptım zaten yaz araya zaman gırecek iş uzayacak dıye hemen yaptım.ben gecelığımı gıyıp yattım valla yatakta dolaşma ayakta nazar değer dedi annemler:) ama kızıma çok güzel bi mevlüt elbisesi aldık onu gıydı oyuncak bebek gibi:)) perşembe gunu 20.gunum yarı 40 yapıcaz sonra da yazlığa.ama 40 çıkarken neler yapılıyo ben de merak edıyorum.

sağol canım benim teşekkür ederim bizim yavrunun dudağında çok küçük bir yarık var ameliyatla geçecek inşallah
anladım canım..çok geçmiş olsun..

maşh canım szie.. Allah dostluğunuzu daim etsin.. ne güzel buluşmuşsunuz:))

Armyim nasılsın canımm??
çok sağol pınoşum.. benim kızla uraşıyorum.. büüykdkçe hünerleniyor bıdık.. emme sornu yaşadım bir kaç gündür.. yalancı meme emiyordu.. onu kestim. baktım onu çok sevdi beni emmek isitemiyor.. bıraktırmaya çalışıyorum.. dünden beri emzik vermiyorum(

canım bizde 1 aylıkken yaptık.. mecbur kıyafet aldım. aynen benimde hiç bişim olmuyor(fazla bişi de almak istemyiorum.. yoksa vereemem bu kiloları.(kırkımız çıktı ama sadece tasla çocvuğun suyuna kırk tas su koyduk bıcıbıcı yaptık o akdar.. başak bişi bilmiyorum bendeeğer erken yapsaydık mevlüdü geelikel otururdum bende yatakta..ama 1 aylık olunca ayıp olur diye normal giyinip gezindik

hıı evet tuzuda duymuşdum canım.ama bak nazar boncugunu bilmiyodum onuda koyayım bari.peki bu suyla sadece bebekmi ukanıyo anne yıkanmıyomu?
bu arada senin sadace 4kilo falalıgın varmış ne güzel valla.tebrik ederim canım.benim durum vahim.hamilelik önceside kilom vardı zaten.şimdi daha fena oldum

bende artık kıyafet olarak bi takım bişey almam gerekcek.ben ilk günler bile hiç yatakda yatmadım lohusa yatagı hiç hazırlamadık yani.o yüzden mevlüddede öyle gecelikle olmak komik geldi.onca insanın içinde giyemem yani.

hayırlısı olsun canım gelmişken ugrasaydın bizede:)))))
babanızada allah kavuştursun zor be ayrılık. ama senin için iyi olacak canım .

tşkr ederim kızlar ii dilekleriniz için yarın akşam 20.05 de uçuyoruzz
sağ sağlim varırız inşşş
havvacım gece 00.5 de olcaz izmirde Allahın izniyleee...
gece çalım kapını ne dersinnn zemuszemus

kızlar merhaba,
didoşum ço geçmiş olsun, Allahım bizleri evlatlarımızla sınamasın
narencim Allah kavuştursun anneciğine
biz mevlütü geçen hafta okuttuk, gecelik giyip yattım bende , oğlumada papyonlu mevlüt kıyafeti almıştık onu giydi , güzeldi ama hiç fotoğraf çekmemişiz telaşta çok sinir oldum sonra
kırkıncı günde bir kova suya kayınvalidem benim alyansımı kırk kere batırıp çıkardı , başka bişey atmadık içine biz , sonra o suyla bebişimi de yıkadık kalan suyla bende yıkandım,
herkesin değişik adetleri demek

ben geldim ama kimsecikler yok sanırım bende meleklerimi uyuttum biraz sizlere bakayım dedim ama kimsecikler kalmamış ee bebşler anneleri uyutmuyor kendileride uyumuyorlar allah hepimiz yardımcısı olsun bari bende gidip biraz uyuyyım çocuklar uyuyorken hepinizi öpüyoruz

çal tatlım çal kesin uyumuyor oluruz merak etme:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…