2009 Haziran Anneleri!!

sağol pınarcım, benim de ancak o kadar geliyo sütüm.haftaya kilosuna bakıcaz azz almışsa başlıcam mamaya.ama şimdilik kilo alıyo gibi geliyo bana.
mama çok gaz ya da kabızlık yapmıyo mu

slm kizlar..oglusumla gezmelere gittik geldikk
gerci o hic bisey gormedi cunku hep uyuyordu :)
umarim sizler iyisinizdir..

Canım 90 cc mama veriyorum sütümü sağıyorum hep 20-30 cc anca çıkıyor 45 dakika sağdığımda

pınarcım hipp diye bi granür çay var onu denedinmi sütün artması için emziren anneler için hazırlanmış ben ondan içiyorum faydasını çok gördüm allah a şükür istersen bi dene canım 45 dak sağmada 20 30 cc çıkıyorsa çok az ben elimle sıktığımda en az 80 cc sıkıyorum bide pınarcım hastanelerde makinalar var istersen o makinalara 1 2 sefer bağlansan kanalların iyicene açılır benim ilk 2 gün gelmedi dedim hemşirelkere süt sağma makinasına bağlanmak istiyorum diye ondan sonra allaha a şükür kanallar tamaen açıldı inşallah sütün artar bol sütlü günler canım

sağol pınarcım, benim de ancak o kadar geliyo sütüm.haftaya kilosuna bakıcaz azz almışsa başlıcam mamaya.ama şimdilik kilo alıyo gibi geliyo bana.
mama çok gaz ya da kabızlık yapmıyo mu
Tatlım benim sadece meme veren arkadaşlarım bebişlerindede ga sorunu var...kabızlık olmuyor bizde hiç pre aptamili tavsiye ederim...

slm kizlar..oglusumla gezmelere gittik geldikk
gerci o hic bisey gormedi cunku hep uyuyordu :)
umarim sizler iyisinizdir..
Maşallah kuzuma uyanır yakında Armin Batuhan ilk kez geçen hafta uyanık gezdi arabada vegittiğimiz yerde

Tatlım neleri denedim say say bitmez hastanedeki makinalar dahil olmak üzere kar etmedi emziren anne çayında humana,hipp,milupa hepsini içtim aynı yine aynı

batusada masallah annesi..
ins uyanirda gezer dedigin gibi cnm
evde uyanikken hep gokyuzune bakmak istiyor kuzumm

sut konusunda elinden geleni yapmissin..uzme kendini
olmuyorsa yapacak bisey yok..
bende tutturamadim gogsumu..aslinda sagip vermek banada kolay geldi:kedi:
arminde biberonla besleniyor

Canımm iyiyim ben sen nasılsın? gelinim iyimi?
hiç denemedim ben bu fön makinesini ağladığında deneyim olmassa, bizimki hoppidi hoppidi yapmaya çok alıştı :)) bir elim karnında bir elim poposunda hopluyoruz tabi yavaş yavaş, oda etrafa bakınıyor evini tanımaya çalışıyor yavrum
kakası yeşilse üşümüştür canım , cereyanda kaldıysa kuzucuk

pınarcım nasılsın? kaç gündür arıcam seni telefonumun şarzı annemde kalmış, kapalıydı günlerdir , yeni getirdi kardeşim,
bulgur pilavı yedinmi sen tatlım, benim sütümü çok arttırıyor

kız bebek anneleri , ben karınca yumurtası yağını duymuştum , kırkınıniçinde bebeğin bacaklarına koltukaltına , kasıklarına falan sürersen büyüyünce hiç kıl çıkmıyormuş , bir araştırın isterseniz

bizde çok sıkıldık evde haftasonu çıkalım diyorduk adada domuz gribi varmış askerin bile carsı iznini iptal ettiler korktuk çıkmaya dr kontrolu dışında cıkamayız epey bi süre tedirgin oldum baya

inşallah ilerki zmanlarda artar canım emdikce artar diyorlar hayırlısı inşallah
İnşallah canımmm

ilk başlarda hep yukarlara bakıolarr ne varsaaa delikafadulden 40 ından sonra uyanık kalıo canımcımm helak oldum artık sağıyorum,memeye tutuyorum,mama veriyorum allaha şükğr kilosu iyi

Kuşummm sende aklımdasın şarjımda var ama bir telaştır bende arayamadım bugünde kocişim istanbula gitti 2 gün yok bi yandan çamaşır,bulaşık,yemek,ütü,temizlik bir yandan kocişi hazırla bir yandan en önemlisi olan civcivimmmm sıyırmaya az kaldıııı...Oğlumun kankası napıo??bulguru yedim olmadı...

pınarcım eczaneelrde vitamalt var belkı içmişsindir bira tadında malt içecek istersen bide onu dene bakalım he azda olsa belkı faydası olur ısırgan da cok arttırıyomus

kızlar emziren anneler,göğüslerde şişkinlik oluomu ben sağmazsam rahatlayamıorum.
emdikten sonra bile hafiflemio ya.bu hep bölemi gidecek.ne zaman düzene girer acabaa..?**

kızlar emziren anneler,göğüslerde şişkinlik oluomu ben sağmazsam rahatlayamıorum.
emdikten sonra bile hafiflemio ya.bu hep bölemi gidecek.ne zaman düzene girer acabaa..?**

canım koltuk altından baslayarak gogus ucuna kadar masaj yap
sıcak kompleks uygula ...
memenın ıcınde kucuk kucuk bılyeler hıssedıyormusun ??
belkı sut kanalların tıkanmıstır cnm

pınarcım eczaneelrde vitamalt var belkı içmişsindir bira tadında malt içecek istersen bide onu dene bakalım he azda olsa belkı faydası olur ısırgan da cok arttırıyomus

Canım vitamalt,maltana hepsini denedimmm hatta denemediğim bişey kalmamıştır heraldee ama gelmio malesef

Emdikten sonra bile hafiflemio ya.bu hep bölemi gidecek.ne zaman düzene girer acabaa..?**
canım bebeğin küçük olduğu için az eiyorudur. Sütnde bol demek maşhh.. Emzirdikten sonra kalanını sağ istersen biberonal difrizde beklet.. Stok olur hem.. Hemde ziyn olmaz.. Hemde sen rahatlarsın..
Nasılsınız kızlarr:)t

canım koltuk altından baslayarak gogus ucuna kadar masaj yap
sıcak kompleks uygula ...
memenın ıcınde kucuk kucuk bılyeler hıssedıyormusun ??
belkı sut kanalların tıkanmıstır cnm

cnm dediğin herşeyi yapıorum zaten...sağdıktan sonra çok rahatlıorum ama.
ewt bazen sertlikler gelio elime ama sağınca gidioo
1 kaç ay sonra düzene girer heralde.

bu arada kızım 2 gündür uyumuo pek fazla.karnı tok .gazı yok.
emzirirorum yerine koyuyorum hemen uyanıo.doymadığını zannedip biberonnla weriorum.
ama onuda almıo çünkü tok karnı.anlamadım yaa.
neden bölee:gitme:

cnm dediğin herşeyi yapıorum zaten...sağdıktan sonra çok rahatlıorum ama.
ewt bazen sertlikler gelio elime ama sağınca gidioo
1 kaç ay sonra düzene girer heralde.

Canim sen bir doktora danis istersen, cünkü bu bahsettigin dogumdan sonra hemen gerceklesen ve cok uzun sürmeyen bir durum..Benim iki yada üc gün sürdü ve düzene girdi sonra, hic de sagma ihtiyaci hissetmiyorum...

selam hanımlar...
benim aklıma yine bişey takıldı.sezeryan olan arkadaşlar dogumdan sonra hiç ağda yaptınızmı?acaba bişey olurmuki dikiş yerleri hassasmıdır hala.benimki yapıştırma oldu.üstünede sprey sıkmışlardı.artık 40gün geçti ben bi kuaföre gidiyim diyorum ama bişey olurmu aklıma takıldı?

ben dogumdan 2 hafta önce gitmiştim kuaföre bana 40 ın cıktıktan sonra gelebilirsin bişey olmaz demişti benm de yapıstırma estetik dikiş üzerine benm de sprey sıkmışlardı bişey olmaz zaten tüylerim başlangıç yerini kestikleri için gönül ferahlıgıyla gidebilirsin ben gitcem kırkım cıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…