2009 Haziran Anneleri!!

kuaför banada kırıkın çıkınca gel demişdi.bu hafta gidicem.ama benim yapıştıma tüylerin bitim yerinde değil.ortasında kalıyo.baya aşagıdan kesmişler.ama bişey olmaz herhalde gidiyim bari.hem saçımıda kestircem artık.rapunzel gibi oldum valla.yıkamak zor oluyo.artık pratik saç lazım.bebişden dolayı banyoda fazla oyalancak vakit olmuyo

Canim sen bir doktora danis istersen, cünkü bu bahsettigin dogumdan sonra hemen gerceklesen ve cok uzun sürmeyen bir durum..Benim iki yada üc gün sürdü ve düzene girdi sonra, hic de sagma ihtiyaci hissetmiyorum...

cnm teşekkür ederim .. benim fazla sürdü.inş düzene gireriz bizde

Narennn kuzum senin tickerında defnem beya meleğim yazıo beyaz olmucakmı o??

Kızlarrr sıyırmak üzereyimm kafamçokkarıştı eşim iki günlüğüne istanbula gitti o gittiğinden beri batuhan sürekliağlıyor ateşe atmış gibi tel açıyoruz hoparlörden babasının sesini duyunca susuyor gülmeye başlıyor teli kapatıyoruz ağlamaya başlıyor tekrar açıyoruz susuyor ben napıcam yaa ne fön makinası,ne süpürvge,ne koynum,ne meme denemediğim bişi kalmadı çıldırıcammmm

ay batuşum ya ne tatlı,
nasılda herşeyin farkındalarya

pınar eşinin sesini kaydet bilgisayara yada telefona sonra batuşa dinletip dur yapacak bişey yok

kızlar bişey sorucam biz mama yiyoruz mecburen sütüm çok az ama sorun şu

dr ya aptamil ya bebelac yada hero baby alın dedi,
biz aptamil aldık ama kızıma severek içiremiyordum tadını sevmedi ,içti ama biraz zoraki

sonra onu bıraktık bebelaz aldık,
tam olarak hatırlamıyorum ama onu kullanmaya başladıktan sonra sanırım kızım öksürmeye başladı ,boğazında balgammı gıcıkmı ne oluştu ve severek yemesine rağmen herseferinde kusuyor oysaki önceden 1kez bile kusmamıştı,

acaba üşüttümü yoksa mama böyle birşey yapmış olabilirmi
buda şimdi aklıma geldi ya

Canım aklıma hiç gelmemişti yapayım..
ya ben aptamil pre kullanıyorum çok memnunum aptamil versen aç olunca yer mecburen

günaydın tatlılar
sizlere bir tafsiyem var
akşam kızıma masaj yaptım
karnına sıcak su torbası koydum daha sonrada
yüz üstü yatırıp uyudu biraz öyle
süper gaz çıkardı ve rahatladı maşallah
mutlaka deneyin sizde

Kızlar günaydınnnn....biz uykusuz gezinioruz...Batuhan tilki uykusunda ve ağlıyor hala babası dönmeden rahat yok sanırım bizee...

yaa kızlar benim kız sabah 7 uyandı halen uyumadı arada dalıyo zorla 5 dakikada bir kalkıyo kucağa almayınca basıyo yaygarayıı habire beni emmek istiyo bu seferde kusuyoo hem emiyo hem ağlıyoo acaba doymuyomu ya sütümde geliyoo çok şükürr mama yaptım maşallah mamayıda yedi bugün sütüm doyurmuyomu acaba?mamayı yedikten sonra biraz daha sakin oldu sadece etrafına bakınıyoo şimdilik :bbo:

Ah pinarcim goruyo musun sen yaramaz batusu, daha kucucuk ama biliyor babasini...bir de erkek cocuklari anneye duskun olur derler, bak sen, besleyelim,buyutelim, 9 ay ne zorluklara katlanalim,ogullar gitsin babaya duskun olsun, benimki de babasi kuacgina alinca daha cabuk susuyor...laf aramizda babamizinda pek hosuna gidiyor

kusuyorsa sut doyuruyodur canim, zaten fazlasini kusar bebekler, benimki de cok kusuyor, cunku cok emiyor

Canim sütün coksa ne diye mamaya alistiyorsun cocugu?

Bu haftalar da bebeklerin uyuzluklari üzerlerinde..Benimki de agliyor, aksamüstü basliyo aksama kadar sürüyo 2 gündür...Aman mama verme süt veriyorsan...

Canim sütün coksa ne diye mamaya alistiyorsun cocugu?

Bu haftalar da bebeklerin uyuzluklari üzerlerinde..Benimki de agliyor, aksamüstü basliyo aksama kadar sürüyo 2 gündür...Aman mama verme süt veriyorsan...

normalde mamayı hiç içmiyo ağzına alır almaz çıkartıyoo bugün bitirdi çok şaşırdım bide beni emdiği sürece kusuyoo niye acabaa

normalde mamayı hiç içmiyo ağzına alır almaz çıkartıyoo bugün bitirdi çok şaşırdım bide beni emdiği sürece kusuyoo niye acabaa

Canim bizde de oluyor o kusma oalyi,, cok basit ..Cocugun gazi bu sekilde cikiyor..Eger baska türkü cikartamiyorsa fazlasini agizdan cikartiyor bu sekilde gazi da cikmis oluyor..Ben anneme sordum , ebeye de sordum ikisinden de ayni cevabi aldim...Ve cocuga bir zarari yokmus...Ama bence mama verme canim yazik cocuga meme almazsa cok üzülürsün sonra ...

en çok korkuğum zatenn emmeyi bırakması şimdi yine ağlıyodu uyumadı kaç sattir bende saç kurutma makinesini açtım uykuya daldı ilk defa denedim işe yarıcak sanırım

en çok korkuğum zatenn emmeyi bırakması şimdi yine ağlıyodu uyumadı kaç sattir bende saç kurutma makinesini açtım uykuya daldı ilk defa denedim işe yarıcak sanırım

bebisler kesin sebepsiz aglamiyorlar..Bence toklarsa gazlari var..Yada bez degistirildiyse bile, 5 dakika sonra yeni bez de kirli olabiliyor...Kisacasi herseyi denemek lazim, gaz,aclik yada kirli bez..Gariplerimin baska lüksleri yok ki:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…