ben dogumdan 2 hafta önce gitmiştim kuaföre bana 40 ın cıktıktan sonra gelebilirsin bişey olmaz demişti benm de yapıstırma estetik dikiş üzerine benm de sprey sıkmışlardı bişey olmaz zaten tüylerim başlangıç yerini kestikleri için gönül ferahlıgıyla gidebilirsin ben gitcem kırkım cıksın
Canim sen bir doktora danis istersen, cünkü bu bahsettigin dogumdan sonra hemen gerceklesen ve cok uzun sürmeyen bir durum..Benim iki yada üc gün sürdü ve düzene girdi sonra, hic de sagma ihtiyaci hissetmiyorum...
Kızlarrr sıyırmak üzereyimm kafamçokkarıştı eşim iki günlüğüne istanbula gitti o gittiğinden beri batuhan sürekliağlıyor ateşe atmış gibi tel açıyoruz hoparlörden babasının sesini duyunca susuyor gülmeye başlıyor teli kapatıyoruz ağlamaya başlıyor tekrar açıyoruz susuyor ben napıcam yaa ne fön makinası,ne süpürvge,ne koynum,ne meme denemediğim bişi kalmadı çıldırıcammmm
ay batuşum ya ne tatlı,
nasılda herşeyin farkındalarya
pınar eşinin sesini kaydet bilgisayara yada telefona sonra batuşa dinletip dur yapacak bişey yok
kızlar bişey sorucam biz mama yiyoruz mecburen sütüm çok az ama sorun şu
dr ya aptamil ya bebelac yada hero baby alın dedi,
biz aptamil aldık ama kızıma severek içiremiyordum tadını sevmedi ,içti ama biraz zoraki
sonra onu bıraktık bebelaz aldık,
tam olarak hatırlamıyorum ama onu kullanmaya başladıktan sonra sanırım kızım öksürmeye başladı ,boğazında balgammı gıcıkmı ne oluştu ve severek yemesine rağmen herseferinde kusuyor oysaki önceden 1kez bile kusmamıştı,
acaba üşüttümü yoksa mama böyle birşey yapmış olabilirmi
buda şimdi aklıma geldi ya
yaa kızlar benim kız sabah 7 uyandı halen uyumadı arada dalıyo zorla 5 dakikada bir kalkıyo kucağa almayınca basıyo yaygarayıı habire beni emmek istiyo bu seferde kusuyoohem emiyo hem ağlıyoo acaba doymuyomu ya sütümde geliyoo çok şükürr mama yaptım maşallah mamayıda yedi bugün sütüm doyurmuyomu acaba?mamayı yedikten sonra biraz daha sakin oldu sadece etrafına bakınıyoo şimdilik :bbo:
yaa kızlar benim kız sabah 7 uyandı halen uyumadı arada dalıyo zorla 5 dakikada bir kalkıyo kucağa almayınca basıyo yaygarayıı habire beni emmek istiyo bu seferde kusuyoohem emiyo hem ağlıyoo acaba doymuyomu ya sütümde geliyoo çok şükürr mama yaptım maşallah mamayıda yedi bugün sütüm doyurmuyomu acaba?mamayı yedikten sonra biraz daha sakin oldu sadece etrafına bakınıyoo şimdilik :bbo:
Canim sütün coksa ne diye mamaya alistiyorsun cocugu?
Bu haftalar da bebeklerin uyuzluklari üzerlerinde..Benimki de agliyor, aksamüstü basliyo aksama kadar sürüyo 2 gündür...Aman mama verme süt veriyorsan...
normalde mamayı hiç içmiyo ağzına alır almaz çıkartıyoo bugün bitirdi çok şaşırdım bide beni emdiği sürece kusuyoo niye acabaa
Canim bizde de oluyor o kusma oalyi,, cok basit ..Cocugun gazi bu sekilde cikiyor..Eger baska türkü cikartamiyorsa fazlasini agizdan cikartiyor bu sekilde gazi da cikmis oluyor..Ben anneme sordum , ebeye de sordum ikisinden de ayni cevabi aldim...Ve cocuga bir zarari yokmus...Ama bence mama verme canim yazik cocuga meme almazsa cok üzülürsün sonra ...
en çok korkuğum zatenn emmeyi bırakması şimdi yine ağlıyodu uyumadı kaç sattir bende saç kurutma makinesini açtım uykuya daldı ilk defa denedim işe yarıcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?