sağmak sütün çoğalmasına fayda ediyo mu bilen var mı?
sağol nidacım, bizim kız iyi emiyo ama günün her saati sütüm aynı olmuyo, genellikle az, bazen de doyurmuyo kızımı.emzirmenin ardından sağmayı denicem bakalım faydası olucak mı
cnm ben emziriorum,ama tam boşalmadığı için süt kalıo ve sağıorum.sağmak sütün çoğalmasına fayda ediyo mu bilen var mı?
kızlar nasılsınız,
ben midemi üşüttüm herhalde , deli gibi dondurma yedim bir kutu, buzdolabına gelip gidip yedim, midem çok bulanıyor şimdi
yavruma geçmese bari
kızlar nasılsınız,
ben midemi üşüttüm herhalde , deli gibi dondurma yedim bir kutu, buzdolabına gelip gidip yedim, midem çok bulanıyor şimdi
yavruma geçmese bari
canım benimde öyle.. geçen gün sağdım.. baktım bembeyaz ya.. sanki duru süt .. yağlı diil gibime geldi..çok üzüldümkızlar benim sütüm yoğun bi kavamda değil krem rengi gibi ve sulu bi şekilde akıyo sizlerin nasıl bugün 21 günlük olduk:ecrin_bebek:
ay canım yaa geçmiş olsun.. gazı oluyordur annesi.. kolik bebk galiba.. sarılığı içinde dr a götrün bencede...merhaba kızlar nasılsınız biz idare ediyoruz kızım son 2 haftadır bi acayip ağlıyo durup dururken emmiyo kakasını yaparkende ağlıyo acaba gaz sancısımı oluyo anlamadım yatmak istemiyo kucağa alıştı gezmeye alıştı bide her emdikten sonra kusuyo hergün üstümü değiştiriyorum üstüme kusuyo çünkü büyüdükçe huyu değişiyo geçen cumartesi annem ablam geldi o gün saat 1 den 7 ye kadar doğru düzgün uyumadı hep ağladı emmedi doğru düzgün annem baktı sarılığı çıkmamış bu çocuğun dr a götürün dedi bakalım bu hafta mevlütümüzü yapıcaz ondan sonra götürücez bide karnı taş gibi sizinkilerde öylemi
canım benimde öyle.. geçen gün sağdım.. baktım bembeyaz ya.. sanki duru süt .. yağlı diil gibime geldi..çok üzüldüm(ay canım yaa geçmiş olsun.. gazı oluyordur annesi.. kolik bebk galiba.. sarılığı içinde dr a götrün bencede...
merhaba güzel anneler nasılsınız..
saol armağancım kolik galiba her akşam üstü basıyo yaygarayı durmuyo 2 saat evin içinde gezdiriyorum olmuyo büyücek öyle böyle artık
slm kızlar nasılsınız bakalım anne olmak kolaymıymış bana sorarsanız hiçte kolay deilmiş benim sıpam 4 den so nra uyumuyo çok gazlı bi bebiş maşalahhah bazına baya düşkün bide altını açtında yapıyo neden acaba garezimi var geçen elime eetti halımın ortasına etti altına bez açtım halde napıp etip dışarıya kaçırıyo ama gülmeden ölüyom çok şirinler yaaaaaaaaa hayatıma renk getirdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?