2009 Haziran Anneleri!!

yok canım daha geçemedim mevlüt yapılacak bu haftasonu o zaman geçicem 1 ay olucak artık herkes evine demi ama

semoşum hepsinin ayrı bi derdi var büyüdükçe dertleride büyüyo canları sağolsun gerçektende öyle annesinin kıymetini bilmeyenlerde var allahım bizim çocuklarımızı öyle yapmasın benimde geçen hafta sonu geldi annem ablam evimi temizlediler mevlüt olucak diye saolsunlar mevlütten bigün öncede ablam gelicek yardıma allahım başımızdan eksik etmesin evet canım benim kızım bazen o kadar zorluyolki emmeyi yarıda bırakıyo ağlamaya başlıyo çok zorluyo yaa

herkese selamlar annnişler hepinizin muhabbetini özlemişim.şuan arkadaşımdayım bebişimle geldik ordan yazıyorum bnm bilg.düzelsin aranıza tekrar dönücem inş.
çok şükür bebişim iyi gündüzleri uslu uslu uyuyo bütün gün.akşam oluncada bikaç saat ağlıo gazı oluyo onuda evde kucağımda hoplatarak gezdiriyorum çıkartıo maşallah.geceleride 3kez filan emmek için kalkıo.onlar sağlıklı olsunlarda artık uykusuzda kalırız.bizden heberler boyle umarım herşey yolundadır öpüyorum hepinizi

hadi kaçtım ben azıcık mama yiyip uyuyim gece nöbetleri malum
öptüm sizi

bu arada havva ve pınar çok kıskandım sizi allah muhabbetinizi arttırsınnn maşallah sübhanallah

kızlar göğsünüzü nasıl sağıyorsunuz ellemi makineylemi
bide makine yada pompaysa markası ve fiyatı nedir
benim sütüm çok az ya
mamayı kesmek istiyoprum ama bu şekilde mümkün değil

offf (

saol armağancım kolik galiba her akşam üstü basıyo yaygarayı durmuyo 2 saat evin içinde gezdiriyorum olmuyo büyücek öyle böyle artık

kızlar göğsünüzü nasıl sağıyorsunuz ellemi makineylemi
bide makine yada pompaysa markası ve fiyatı nedir
benim sütüm çok az ya
mamayı kesmek istiyoprum ama bu şekilde mümkün değil

offf (

canım bende makine var medelanın.. onla sağıyorm.. elle başolmaz sanırsam.. bana yengem verdi.. fiyat hakkında bilgim yok malesef:

arkadşalr bu arad bişey sorucam.. benim bıdık 2 aya yaklaştı.. 10 gün sorna iki aylık oluca z kısmetse.. ama hala çok kaka yapıyor ya.. her bezi hala kakalı.. günde en az 6-7 kere az az da olsa yapıyor.. bu ne kadr sürecek acaba yaa??

canım bizim paşada bayılıyo altı açıldıgında çiş yapsın . allahtan halam bi pket can bebe almıştıda rahatım .can bebenin bebek bakım örtüsü çok iyi tavsiye ederim kirlendiginde atıyorum hiç biyerde batmıyo altına geçirmiyo çünkü içinde 12 adet var .bir yüzü pamuklu bi yüzü hayvan resimleriyle süslü bebek bakım örtüsü diye geçiyo. şiddetle tavsiye ederim.

hadi kaçtım ben azıcık mama yiyip uyuyim gece nöbetleri malum
öptüm sizi

bu arada havva ve pınar çok kıskandım sizi allah muhabbetinizi arttırsınnn maşallah sübhanallah

canım eylilde samsuna gelmeye niyetimiz var sanada ugramak isterim tabi ama nasip......................................saol canım bu arada

aman kuzum dilini ısısr ne kadar yaparlarsa yapsınlar bide kabızlıkla ugraşılmaz yahuuuuuuuuuuu demi ama :)))))

vay be son bi saatten fazladır buraya kimsecikler ugramamış ..............
aglıyomu bebeişleriniz fıstıklar
ay bu gün çok canım sıkılıyo ya
hey gidi günler hey neydik ne olduk

benim oglum uslu ama yinede girmeye vakit bulamiyorum hawacimm
girincede yazamadan cikiyorum..
albume resimlerimizi ekledik bakabilirsiniz teyzoslar

benim oglan akşam uyumuyo gec e uyuyo valla ne güzel kızlar geceden önce uyutmayın bebişleri egerki sizi gece uyutmuyorsa

zuzumurticim teşekkür ederim sordugun için çok şükür toparladık bebegim boğazına düşkün oldugu için çabuk toparladı 1700 gr dogmuştu 50 günde 4 kg yakın oldu şimdi :))minik kelebegim benim çok tatluuuuuuuuu

aman kuzum dilini ısısr ne kadar yaparlarsa yapsınlar bide kabızlıkla ugraşılmaz yahuuuuuuuuuuu demi ama :)))))
canım öyle deme ya.aslıdna yapması tabi iyide acaba diyorum sütümmü yaramıyor habire tat yapıyor diyorum ya(
maşh canım oğluşna.. çok güzel toparlamış valla:))

Slm annişler ya benim oğluşum 21günlük oldu ama göğüslerim çok kötü acıyo artık emerken kanıyo ve yeterince emziremiyorum oğlumu siz naptınızda geçti nolur yardım edinmafoldumben

benim göğüslerde yara herşeyi denedim artık kendi haline bıraktım bağırmamak için zor tutuyom kendimi yeterki emsin diyeemafoldumben

Slm annişler ya benim oğluşum 21günlük oldu ama göğüslerim çok kötü acıyo artık emerken kanıyo ve yeterince emziremiyorum oğlumu siz naptınızda geçti nolur yardım edinmafoldumben

benim göğüslerde yara herşeyi denedim artık kendi haline bıraktım bağırmamak için zor tutuyom kendimi yeterki emsin diyeemafoldumben

Kizlar,

her emzirdikten sonra medela`nin pure lan isimli kremini sürüyorum cok memnunum...Emzirmeye baslamadan silmenize de gerek yok...Tr de bu kremi bulabilirsiniz...

cnm bende ilk zamanlar çok sıkıntı çektim.zaten göğüs ucumuda alamadı.kızım.
kanadı,ağlayarak emzirdim..ayyy ne sıkıntılıı bişey anlatamam.yaşayan bilir.
denemediğim krem zeytinyağı,bir sürü işlem nafile.en sonunda soğan geçirdi ..
ilk önce yapmak istemedim kokar die ama napalım dayanamayacaktım.
soğanı kes ikiye koy göğüslerine 1 günde geçti benim yaralarım.
bide lansinoh kullandım her emzirmeden sonra,tabi göğüs ucuyla emzirdim,
çünkü yaralar geçsin die.sende öle yap bi süre kullan göğüs ucunu temas etmesiin bi süre sen tedavini yapana kadar.
daha sonra geçti.her emzirmeden sonra temizliğine dikkat et.göğüslerin temiz olsun .
duş al alamaıosan sil cnm.
allah yardımcın olsun bi uygula istersen dediklerimi.umarım sendede işe yarar.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…