saol armağancım kolik galiba her akşam üstü basıyo yaygarayı durmuyo 2 saat evin içinde gezdiriyorum olmuyo büyücek öyle böyle artık
kızlar göğsünüzü nasıl sağıyorsunuz ellemi makineylemi
bide makine yada pompaysa markası ve fiyatı nedir
benim sütüm çok az ya
mamayı kesmek istiyoprum ama bu şekilde mümkün değil
offf(
slm kızlar nasılsınız bakalım anne olmak kolaymıymış bana sorarsanız hiçte kolay deilmiş benim sıpam 4 den so nra uyumuyo çok gazlı bi bebiş maşalahhah bazına baya düşkün bide altını açtında yapıyo neden acaba garezimi var geçen elime eetti halımın ortasına etti altına bez açtım halde napıp etip dışarıya kaçırıyo ama gülmeden ölüyom çok şirinler yaaaaaaaaa hayatıma renk getirdi valla
hadi kaçtım ben azıcık mama yiyip uyuyim gece nöbetleri malum
öptüm sizi
bu arada havva ve pınar çok kıskandım sizi allah muhabbetinizi arttırsınnn maşallah sübhanallah
arkadşalr bu arad bişey sorucam.. benim bıdık 2 aya yaklaştı.. 10 gün sorna iki aylık oluca z kısmetse.. ama hala çok kaka yapıyor ya.. her bezi hala kakalı.. günde en az 6-7 kere az az da olsa yapıyor.. bu ne kadr sürecek acaba yaa??
canım öyle deme ya.aslıdna yapması tabi iyide acaba diyorum sütümmü yaramıyor habire tat yapıyor diyorum yaaman kuzum dilini ısısr ne kadar yaparlarsa yapsınlar bide kabızlıkla ugraşılmaz yahuuuuuuuuuuu demi ama :)))))
maşh canım oğluşna.. çok güzel toparlamış valla:))benim oglan akşam uyumuyo gec e uyuyo valla ne güzel kızlar geceden önce uyutmayın bebişleri egerki sizi gece uyutmuyorsa
zuzumurticim teşekkür ederim sordugun için çok şükür toparladık bebegim boğazına düşkün oldugu için çabuk toparladı 1700 gr dogmuştu 50 günde 4 kg yakın oldu şimdi :))minik kelebegim benim çok tatluuuuuuuuu
Slm annişler ya benim oğluşum 21günlük oldu ama göğüslerim çok kötü acıyo artık emerken kanıyo ve yeterince emziremiyorum oğlumu siz naptınızda geçti nolur yardım edinmafoldumben
benim göğüslerde yara herşeyi denedim artık kendi haline bıraktım bağırmamak için zor tutuyom kendimi yeterki emsin diyeemafoldumben
Slm annişler ya benim oğluşum 21günlük oldu ama göğüslerim çok kötü acıyo artık emerken kanıyo ve yeterince emziremiyorum oğlumu siz naptınızda geçti nolur yardım edinmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?