canım ben resimleri göremedimbenim oglum uslu ama yinede girmeye vakit bulamiyorum hawacimm
girincede yazamadan cikiyorum..
albume resimlerimizi ekledik bakabilirsiniz teyzoslar
benmimde geçmedi canım gögüz kalkanıyla yatıp kalkıyorum ama nafile lansinoh kremde kullanıyorum her emzirmeden sonra ama nafile .gerçi krem sürmedigim zaman daha çok acıyor ama geçmiş degil hala .hatta diger gögsüm bile yara olucak gibiSlm annişler ya benim oğluşum 21günlük oldu ama göğüslerim çok kötü acıyo artık emerken kanıyo ve yeterince emziremiyorum oğlumu siz naptınızda geçti nolur yardım edinmafoldumben
canım senin gögüste çatlak oluşmuşmuyduKizlar,
her emzirdikten sonra medela`nin pure lan isimli kremini sürüyorum cok memnunum...Emzirmeye baslamadan silmenize de gerek yok...Tr de bu kremi bulabilirsiniz...
cnm bende ilk zamanlar çok sıkıntı çektim.zaten göğüs ucumuda alamadı.kızım.
kanadı,ağlayarak emzirdim..ayyy ne sıkıntılıı bişey anlatamam.yaşayan bilir.
denemediğim krem zeytinyağı,bir sürü işlem nafile.en sonunda soğan geçirdi ..
ilk önce yapmak istemedim kokar die ama napalım dayanamayacaktım.
soğanı kes ikiye koy göğüslerine 1 günde geçti benim yaralarım.
bide lansinoh kullandım her emzirmeden sonra,tabi göğüs ucuyla emzirdim,
çünkü yaralar geçsin die.sende öle yap bi süre kullan göğüs ucunu temas etmesiin bi süre sen tedavini yapana kadar.
daha sonra geçti.her emzirmeden sonra temizliğine dikkat et.göğüslerin temiz olsun .
duş al alamaıosan sil cnm.
allah yardımcın olsun bi uygula istersen dediklerimi.umarım sendede işe yarar.opuyorumnanaktan
Kizlar,
her emzirdikten sonra medela`nin pure lan isimli kremini sürüyorum cok memnunum...Emzirmeye baslamadan silmenize de gerek yok...Tr de bu kremi bulabilirsiniz...
ya kızlar bebekleri nasıl yatırıosunuz.benim kızımın yan yatmaktan kafası sivri oldu .armut kafalı delikafadulden
sırt üstü çeviriorum mümkünatı yok hemen uyanıo.kesinlikle yatmıo,napıcam ben.bi fikri olan varmıki:teselli:
Bebeklerin nasil yatilirmasi gerktigi uzun süre tartisilmis bir konu...En sonunda karar verilen yatiris sekli YAN...Cünkü sirt üstü ve yüzüstü yatirista bebek ölümlerine cok rastlanmis..
cnm emzirdikten sonra yan yatıorırum zaten.kusar fln die.ama bu seferde yan yatmaktan kafası sivrilio..anlamadım walla.herkes düz yatır dio.bu seferde uyumuo öle.napıcamki benkafamçokkarıştı
benm kız da nurse harvey cok işe yaradı gaz sorunu olanlara tavsiye ederim arkadaslar :)
Bebeklerin nasil yatilirmasi gerktigi uzun süre tartisilmis bir konu...En sonunda karar verilen yatiris sekli YAN...Cünkü sirt üstü ve yüzüstü yatirista bebek ölümlerine cok rastlanmis..
cnm emzirdikten sonra yan yatıorırum zaten.kusar fln die.ama bu seferde yan yatmaktan kafası sivrilio..anlamadım walla.herkes düz yatır dio.bu seferde uyumuo öle.napıcamki benkafamçokkarıştı
canim sirt üstü yatirmak cok tehlikeli kusupta yüzü gözü dolarsa alah korusun gerisini söylemek bile istemiyorum...Ben ilaydayi hep arkasini destekleyerek yan yatiyorum, bir kere nasil yaptiysa sirt üstü dönmüs , cok hareketli bir bebek...Cok korktum iste bir de kusmustu...
canim sirt üstü yatirmak cok tehlikeli kusupta yüzü gözü dolarsa alah korusun gerisini söylemek bile istemiyorum...Ben ilaydayi hep arkasini destekleyerek yan yatiyorum, bir kere nasil yaptiysa sirt üstü dönmüs , cok hareketli bir bebek...Cok korktum iste bir de kusmustu...
cnm bende öle yaporum.bizimkide çok hareketli arkasına destek koyup öle yatırıorum ..ama dedim ya bu seferde kkafa sivrilio..sendede varmı böle bi durumCADIARZU
cnm bende öle yaporum.bizimkide çok hareketli arkasına destek koyup öle yatırıorum ..ama dedim ya bu seferde kkafa sivrilio..sendede varmı böle bi durumCADIARZU
yok canim ya sivrilme falan yoktur, kusupta tehlikeye girmesinden iyidir...a.s.
slm herkesee
biz anneannemize geldik urfadan...
iremim babasından bende eşimden ayrıldık braz üzgünüz ama geldiğim ii olduuu
baş edemiyorum artık cadı kızımlaaa
bnm kızzz hiperaktif sanırımmm
aynı karnımdaki gibiii
hatta daha beterrr
kıpır kıpır hop oraya hop burayaaa
hele bugün benii çok yorduuuuuu
anneannesi irem hanım için beşik almaya gttiii bide küvetiniii
o zmnnn deli etti beniii
urfaya dönünce napcam bakalımmmm
bnm cadı kızım parkyatağında yatmakistemiooo
küçük beşik de yatmak istiooo
eve almıştıkkk
birdeee anneannesigil de aldıııı
dedesiniii batırdııı resmennn...
:)))
uçakdada ankaraya inerken sorun olmadııı
ama izmir e inerkennn
ağladıııı
basınçdan kulakları batıı sanırımmm yavrumunnnn
bzzz bile zor dayandıkk anneannesiyleee
emzikleee hafifletmeye çalıştıkkk ağrısınıııı amaa...
inşşş urfaya dönerken olmaz bidahaa...
içim gittiiii iremm ağlayıncaa
gerçii birtek irem değil uçakdaki diğer bebekelrde başladı yaygarayı koparmaya...
ee sizler nasılsınız
herşey yolundadırr
umarımm özledim bea sizleriii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?