2009 Haziran Anneleri!!

ya kızlar bebekleri nasıl yatırıosunuz.benim kızımın yan yatmaktan kafası sivri oldu .armut kafalı delikafadulden
sırt üstü çeviriorum mümkünatı yok hemen uyanıo.kesinlikle yatmıo,napıcam ben.bi fikri olan varmıki:teselli:

benim oglum uslu ama yinede girmeye vakit bulamiyorum hawacimm
girincede yazamadan cikiyorum..
albume resimlerimizi ekledik bakabilirsiniz teyzoslar
canım ben resimleri göremedim
Slm annişler ya benim oğluşum 21günlük oldu ama göğüslerim çok kötü acıyo artık emerken kanıyo ve yeterince emziremiyorum oğlumu siz naptınızda geçti nolur yardım edinmafoldumben
benmimde geçmedi canım gögüz kalkanıyla yatıp kalkıyorum ama nafile lansinoh kremde kullanıyorum her emzirmeden sonra ama nafile .gerçi krem sürmedigim zaman daha çok acıyor ama geçmiş degil hala .hatta diger gögsüm bile yara olucak gibi
Kizlar,

her emzirdikten sonra medela`nin pure lan isimli kremini sürüyorum cok memnunum...Emzirmeye baslamadan silmenize de gerek yok...Tr de bu kremi bulabilirsiniz...
canım senin gögüste çatlak oluşmuşmuydu

denicem valla bi bu kaldı . aman kokarsa koksun şu azap bitsinde zevkle emzirdigimiz günleri görelim inşallah.canım ne kadar tutuyorsun soganı gögsünde?

Kizlar,

her emzirdikten sonra medela`nin pure lan isimli kremini sürüyorum cok memnunum...Emzirmeye baslamadan silmenize de gerek yok...Tr de bu kremi bulabilirsiniz...

şimdi sipariş verdim netten dışarı çıkamıyorum mecbur gelsin bakalım kullanayım bi işe yarıcakmıkaydirigubbakcemile

Bebeklerin nasil yatilirmasi gerktigi uzun süre tartisilmis bir konu...En sonunda karar verilen yatiris sekli YAN...Cünkü sirt üstü ve yüzüstü yatirista bebek ölümlerine cok rastlanmis..

Havvacim ben de catlak olmadi...

Bu arada lansihon ve pure lan kremleri ayni...

denicem valla bi bu kaldı . aman kokarsa koksun şu azap bitsinde zevkle emzirdigimiz günleri görelim inşallah.canım ne kadar tutuyorsun soganı gögsünde?

walla cnm ben emzirdikten sonra koydum soğanı bantladım bide onu göğsümekaydirigubbakcemile3.şu bebişler için neler yapıoruz walla:)))
bidahaki emene kadar bıraktım işte 2 3 saat.uyanınca yıkadım göğüslerimi .
tekrar emzirdim ama aventin göğüs ucuyla.
daha sonra tekrar koydum soğanı..2 gün sonra bişey kalmadı.ama tabi dewamlı sildim.lansinoh sürdüm.en önemlisi göğüs ucu kullanın bencee bi süre.emsin onunla.
ben hala onunla emziriorum.çokda mutlu emio walla.allaha şükür bugün 18 günlük olduk maşallah sorunumuz yok ne gaz ne başka bişey.
sadece ilk hafta göğüslerden çektim oda 1 hafta sürdü işte

inşallah geçer deneyin bi sizi çok ii anlıorum.allah yardımcınız olsun:1hug:

:umursamaz:aynı şekilde benim gögsümün ucunu nagrısı geçmedi 2 aya yaklaştım geçiyo geri birsüre sonra aynı oluyo bu böyle gidicek galiba bebişler büyüyüp dişleri çıktıgında bide kemircek onda napcaz onu düşünüyomlmaz:kaydirigubbakcemile3

benm kız da nurse harvey cok işe yaradı gaz sorunu olanlara tavsiye ederim arkadaslar :)

canım sende de mi gaz problemi bizde tam gazman modundayız
zinco bizde işe yaradı onu kullandıktan sonra daha rahat çıkarıyor gazını

bu arada geçenlerde aradım seni telden cevap vermedi iyisindir inşallah
çok öpüyorum defne kızım la seni

kızlar nasılız bakalım ben ist da olduğum için çok sık bağlanamıyorum
şu an kardeşimdeyim sizlere bir bakalım dedik
genel sorun hep gaz galiba
allah hepimizin yardımcısı olsun
herkesi öpüyoruzzzzzzzzzz

cnm ben zaten ilk hafta çatlayınca göğüs ucu aldım onunla emzirdim biraz geçer gibi oldu ama şimdi yine aynı emzirmek işkence haline dönüştü ağlayarak emziriyorummafoldumben bide soğanı deneyim bakalım inşallah geçer önerileriniz için hepinize teşekkürlera.s.

slm herkesee
biz anneannemize geldik urfadan...
iremim babasından bende eşimden ayrıldık braz üzgünüz ama geldiğim ii olduuu
baş edemiyorum artık cadı kızımlaaa
bnm kızzz hiperaktif sanırımmm
aynı karnımdaki gibiii
hatta daha beterrr
kıpır kıpır hop oraya hop burayaaa
hele bugün benii çok yorduuuuuu
anneannesi irem hanım için beşik almaya gttiii bide küvetiniii
o zmnnn deli etti beniii
urfaya dönünce napcam bakalımmmm
bnm cadı kızım parkyatağında yatmakistemiooo
küçük beşik de yatmak istiooo
eve almıştıkkk
birdeee anneannesigil de aldıııı
dedesiniii batırdııı resmennn...
:)))
uçakdada ankaraya inerken sorun olmadııı
ama izmir e inerkennn
ağladıııı
basınçdan kulakları batıı sanırımmm yavrumunnnn
bzzz bile zor dayandıkk anneannesiyleee
emzikleee hafifletmeye çalıştıkkk ağrısınıııı amaa...
inşşş urfaya dönerken olmaz bidahaa...
içim gittiiii iremm ağlayıncaa
gerçii birtek irem değil uçakdaki diğer bebekelrde başladı yaygarayı koparmaya...
ee sizler nasılsınız
herşey yolundadırr
umarımm özledim bea sizleriii :)))

bizde aşımızı olup geldik
yatırma meselesine gelince ben yan yatırıyorum bi sağa bi sola
bölelikle tek taraf yamulmuyo

allah kavuştursun canım babnıza . ne kadar kalacaksınız orda . degişiklik olur senin içinde .tek başına zor çünkü

gözünaydın saddetcim güzel bir tatil gecir hakketin artık iremimizi de kokla annene selamlar bizde seni özledik arada gir oldu mu

ohhh defne uyurken bakayım suraya rahat rahat biraz düzene girdik sanki allahım bozmasın acıkınca kalkıyor tek sorunumuz biraz gaz ve kaka yaparken ağlaması annesine cekmiş napayım ikimizde tuvalette sorunluyuz ben hemoroid o da neden ağlıyor bilmiyorum günde 2 defa kaka yapıo burnumdan da getiriyor o zaman

memeye kurt gibi saldırıyor acıktıgında

bu arada dün semanın yazdıgı dogru kızlar hep en son verdiğiniz memeden başlayın emzirmeye
bi makale okudum bunun hakkında

sütün önce sekerli kısmı daha sonra yagca zengin olan kısmı geliomuş
memeyi tam boşaltmayan bebeklerde gaz sorunu pişik daha cok oluyormuş ben artık semanın dediği gibi emziriyorum tesekkürler dünürüm seni çokkkkkk seviyorumm canım hediye listemize katıl ok topiği gördünmü haziran annelerinde

sibellll bende seni merak ediyoprdum demek istanbuldasın :) ohhhh ne güzel öpüyorum sen ve prenseslerini canım arkadasım

slm güzel anneler yarın annem ve babam gelio çoooooooooooooooook mutluyum... yarın kontrolümüz var dr gidecegiz bakalım ne kadar oldu kuzucugum 6 günlükken 4 kilo 60 gr dı tontişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…