- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
ya kızlar bebekleri nasıl yatırıosunuz.benim kızımın yan yatmaktan kafası sivri oldu .armut kafalı delikafadulden
sırt üstü çeviriorum mümkünatı yok hemen uyanıo.kesinlikle yatmıo,napıcam ben.bi fikri olan varmıki:teselli:
slm herkesee
biz anneannemize geldik urfadan...
iremim babasından bende eşimden ayrıldık braz üzgünüz ama geldiğim ii olduuu
baş edemiyorum artık cadı kızımlaaa
bnm kızzz hiperaktif sanırımmm
aynı karnımdaki gibiii
hatta daha beterrr
kıpır kıpır hop oraya hop burayaaa
hele bugün benii çok yorduuuuuu
anneannesi irem hanım için beşik almaya gttiii bide küvetiniii
o zmnnn deli etti beniii
urfaya dönünce napcam bakalımmmm
bnm cadı kızım parkyatağında yatmakistemiooo
küçük beşik de yatmak istiooo
eve almıştıkkk
birdeee anneannesigil de aldıııı
dedesiniii batırdııı resmennn...
:)))
uçakdada ankaraya inerken sorun olmadııı
ama izmir e inerkennn
ağladıııı
basınçdan kulakları batıı sanırımmm yavrumunnnn
bzzz bile zor dayandıkk anneannesiyleee
emzikleee hafifletmeye çalıştıkkk ağrısınıııı amaa...
inşşş urfaya dönerken olmaz bidahaa...
içim gittiiii iremm ağlayıncaa
gerçii birtek irem değil uçakdaki diğer bebekelrde başladı yaygarayı koparmaya...
ee sizler nasılsınız
herşey yolundadırr
umarımm özledim bea sizleriii :)))
amin canım tesekkür ederim...tombiş ve maviş kızım benim çok tatlılastı teyzesi gözleri iyice mavişlesti:ecrin_bebek: emzige de alıştı çok şükür ama agzından düşünce sinirlenip basıyo çığlığı:roflol:gözünaydın aysecim sağlıcakla kavusmayı nasip etsin allahım kızına da maşallah kuzum ya tombişim yerim ben onu mavişlerimmmm
kızlar kırk mevlüdünden hiç bahseden olmamış.yapan olmadımı daha.bizizm kırkımız çarşamba günü çıkıyo ama ben mevlüdü cumartesi yapıcam.çarşamba günü banyomuzu falan yaparız.40 yaprak kırk taş altın falan konuluyomuş suyuna.başka bi detay varmı.değişik şeyler bilenler yazarsa sevinirim.bide annenin suyunadamı konuluyo bunlar.
Ay bide mevlütde ne giycem bilmiyorum hiç kıyafetlerim olmuyo.8 kilo fazlalık hala üstümde.yeni bişeyde almak istemiyorum.kimbilir kaç beden almam gerekcek iyice moralim bozulcak.evde eşofmanlarla insan anlamıyo ama dışarı çıkcam zaman sinir oluyom.kızlar mevlütde anne normal kıyafetmi giyiyo yoksa geceliklemi duruyo öyle bişey duydumda sorayım dedimmmmm
özlemcim bebekler için en iisini anneleri bilir senden iisini kimse bilemez içine siniyors cık tatile canım:)
leo gözünaydın maşallah ikinize de canım
ben de 6 günlükken gitmiştim en son dr a bizim burda cırılcıplak soyup tartıyorlar bebekleri ilk hafta kızım 140 gram vermişti şişleri iniyor ödemi çözülüyor dedi dr bu haftadan sonra kilo alır dedi pazartesi gitcez dr a hem aşımızda o zaman
fatoş artık aşılar ateş yapmıyor dr arkadaslarım dedi bizim zamanımızdaydı o ateş yapan aşılar merak etme yapılırken ağlar susa sonra nurse harveyi denesene bi işe yaradı bizde sizin de gazınız gecer inşallah
kızlar benm kızım hiç 20 30 dk emmiyor ya 5 dk emiyor bırakıyor hemen valla zorlayıncada midesi bulanıyor sonra 1 saat sonra yine acıkıyor hep böle geci günümüz benm meme hep acık ona canım cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?