2009 Haziran Anneleri!!

aynen bende yan yatırıyorum.. ama kafa sivrimi oluk böyle gidersede biliyorum.. baız sırt üstü yaıtırıyorum ama kendi yana çeviriyor bu kezde.. ofyff nolcek böyle bilmem..

oh ne güzel canım.. güzel güzel dinlenin.. kocişinede Allah kavuştrsun canım

gözünaydın aysecim sağlıcakla kavusmayı nasip etsin allahım kızına da maşallah kuzum ya tombişim yerim ben onu mavişlerimmmm

ben 3 taraflı yatırıyorum kızlar bir sağa bir sola birde yüzüstü tabi yüzüstü yatırdıgımda hep tetikteyim kusup yutmasın diye

gözünaydın aysecim sağlıcakla kavusmayı nasip etsin allahım kızına da maşallah kuzum ya tombişim yerim ben onu mavişlerimmmm
amin canım tesekkür ederim...tombiş ve maviş kızım benim çok tatlılastı teyzesi gözleri iyice mavişlesti:ecrin_bebek: emzige de alıştı çok şükür ama agzından düşünce sinirlenip basıyo çığlığı:roflol:

kızlar ben yan, yüzüstü,zsırtüstü her türlü yatırıyorum.sırtüstü yatınca başını yüksek koyuyorum, yüzüstüyü de gazlıyken seviyor, tabi biraz başını bekliyorum.
gözünaydın saadetcim, ayşecim.Annelerinize kavuştunuz.Saadet Allah kavuştursun eşine, semacım size de geçmiş olsun aşı olmuşunuz.
Benim annem 15 gün daha bizimle, o gidince napcam bilmiyorum doğrusu
biz de evde kızımla meme savaşı yapıyoruz, süt az gelince çok kızıyo almak istemiyo, ağlıyo.bakalım nolcak sonumuz (

merhaba şekerler bende kızımın mevlüdünü 16 günlükken yaptım.bizde nişanda alınan 6lı takımlar oluyor gecelik ve sabahlığı giyilir lohusa yatağında yatar kalkmaz mevlüt bitesiye yani ayrı kıyafet almana gerek yok canım.başına da kırmızı kurdela tak.
Mevlütte tavuklu pilav baklava buzlu bademli şerbet mevlüt sonunda da mevlüt şekerlerimizi dağıttık.şerbeti dağıttığımız tepsi pembe tüllerle süslüydü.bir de giriş kapısını çiçekçiye süslettirdimpembe tüllerle ortasındada bebek ver kapıda da bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun dünyamıza hoşgeldin yaren yazıyor

biz 20 40 yaptık.önce bebeğin suyunun içine altın 40 taş atıyon yarısınla anne yıkanıyor yarısınla da bebeği yıkıyon bir de aynı gün tuzladık onu da kayınvaldem tuzu kavurdu.içine su koydu pamuklarla kokan yerlerini ovdu.böylelikle 40 mız çıktı tuzlandık.mevlüdümüzü de okuutuk işimiz bitti.

canım defneninde gaz sancısı hafiflemiş biraz çok şükür inş. tamamen gecer yavrularım ne yapsın kimbilir nasıl sancı cekiyolar arada bizlerde de oluyo nasıl kıvranıyonuz küçücük halleriyle nasıl dayansınlar

Kızlar bebekle hiç dışarı çıktınız mı annem diyorki 40ın çıkasıya kadar akşam ezanından önce evinde olcan adet işte doğru mu bilmem ama uyguluyom 10 gün bir şey kaldı zaten.dışarda ağlarsa ne yaparım diye korkuyorum emzircek yer bulamazsam ne yaparım vallaha.hafta sonu yazlığa gitti 3 gün kaldık ama aben evde oturdum hiç dışarı çıkamadım aklım gitti yollarda bir şey olur diye ama diyorlar ya korkularının üzerine gitcen şimdi bir daha gitsem o kadar korkmam herhalde

ben burda mevlütte okutamayacagım çünkü dogru düzgün gelecek kimse yok okuyacakta kimse yok TR den uzak olunca malesef böyle artık eylül ekim gibi izne gitmeyi düşünüyoruz o zaman okuturuz artık kıyafeti bile hazır kızımın ama (

kizlar bi fikir degisikligi olmazsa bu ayin 21 inde turkiyeye ucacagiz..esim ben ve oglumuz..
dusunduk tasindik ucus haricinde pek bi zorlugumuz yok..sonucta ordakide bizim evimiz buradakide..
bugun eve gelen ebeylede gorustuk size kalmis isterseniz gidin dedi..
tek korkum hic asi olmadi henuz ilk asisini 2 aylikken olacak..herhangi bi bakteri,hastalik kapmasini istemem...
ayy napsam acaba biletleri yarina kadar iptal etme sansim var..
cok kafam karisik..

kızlar biraz önce doktordan geldik.3200 dü bebeğim 5 günlükken.şimdi 18 günlük 3950 geldi.
kıyafet falan 3800 dedi doktor.çok iimiş.sütüm yarıomuşş.çok sewindimmzemuszemus
boyumuzda 54 cm olmuş.
bu arada bende hamile kaldığım kiloya geri dönmüştüm wallahi.76 ile hamile kalmıştım.
hamileyken 10 kilo almıştım..
takrar dönmüşüm ayynı kiloya...

herşey çok ii yani.allah hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat wersinhihoyyyt

selam kizlar benim oglusum da yarin dra gidecek hem kontrol hem asi icin, cunku 1 aylik oluyoruz, ne cabuk gecti bir ay , inanamiyorum, karnimdayken hic gecmiyordu zaman sanki, Allahima sukurler olsun, gaz disinda bi sorunumuz yok...insallah yarin drdan da iyi haberlerle doneriz...
bu arada asisini yaptirmis arkadaslar asi oldugu gun zor mu geciyor, ates falan yapiyor mu? kiyamam ben yavruma ya..

leo gözünaydın maşallah ikinize de canım

ben de 6 günlükken gitmiştim en son dr a bizim burda cırılcıplak soyup tartıyorlar bebekleri ilk hafta kızım 140 gram vermişti şişleri iniyor ödemi çözülüyor dedi dr bu haftadan sonra kilo alır dedi pazartesi gitcez dr a hem aşımızda o zaman

fatoş artık aşılar ateş yapmıyor dr arkadaslarım dedi bizim zamanımızdaydı o ateş yapan aşılar merak etme yapılırken ağlar susa sonra nurse harveyi denesene bi işe yaradı bizde sizin de gazınız gecer inşallah

özlemcim bebekler için en iisini anneleri bilir senden iisini kimse bilemez içine siniyors cık tatile canım:)

saol narencim..ewt bende ilk gittiğimde kilo wermişti.ama bugün gittiğimizde almış cnm benim
inşallah seninde güzel geçer doktor ziyaretin..:Saruboceq:

kızlar benm kızım hiç 20 30 dk emmiyor ya 5 dk emiyor bırakıyor hemen valla zorlayıncada midesi bulanıyor sonra 1 saat sonra yine acıkıyor hep böle geci günümüz benm meme hep acık ona canım cıkıyor

cnm benim kızımda öle 20 30 dk emmior.enfazla 10 dk.hemen doyuyo.
bi göğsümü emzirdikten sonra gazını çıkaarıp biraz oyalayıp diğerini veriorum.
sonrada gazı,kakası derken uyuyo zaten:ecrin_bebek:
onlar daha küçük mideleri ne kadar.büyüdükçe süre uzar eminimm..
üzülme alıodur o alacağınıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…