inşallah canım benmkide aynı senn kızın gibi emio oylanıo tekrar emiyo uyuyor işte :)
günaydın annişlerbenim bebişim sürekli emmek istiyor ve benim göğüslerde hal kalmadı sütden çok kan çıkıyo acaba doymuyormu sütümde var ama bilmiyorum mama verenler dr mu önerdi mamayı olmazsa bende dr götürcemmafoldumben
semracım, benim oğlumda öyle sürekli memedeyiz, göğüslerim için gül suyunda ayva çekirdeğini kaynattım hemen çok az, gece beklettim dolapta şimdi onu kullanıyorum valla bütün kremlerden daha iyi geldi,
Mamayı ben doğru bulmuyorum sonuçta sentetik, ben hiç vermemeyi düşünüyorm ama zaman ne gösterir bilinmez tabi
kızlarrr yahu şurda huysuzumdan 1 saat vakit buldum sizinkilermi başladı
dünürüm pınarım sizi çok özledimmm
nidacım ilayda kızımız nasıl
nezaket sen napıyon
sessiz sessiz durmayın ben yarım saate emzircem zatenn
huysuz emme saatine yakın uyuyo bi de mecbur uyandırcam
Canlarım günaydın, nasılsınız , ben pek uyumadım gece uyududa çok erken uyandı benim oğluşum
gaz için bir yol buldum uyurken ovuyorum karnını güzelce, öyle bir gaz çıkarıyorki kendi bile korkuyor :))
günaydın annişleer, güzel sorunsuz günler herkese.
biz de dün tartıldık,3800 gr olmuşuz, kilo alıyoruz ama biraz yavaş.az az mamaya başladık, huysuzluğumuz biraz azaldı.
artık yavaş yavaş dışarı çıkmayı düşünüyorum, ağlayarak bağırarak da olsa biyerden başlamak gerekiyo, napalım.
nidacım siz çıkıyomusunuz ilaydayla dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?