2009 Haziran Anneleri!!

inşallah canım benmkide aynı senn kızın gibi emio oylanıo tekrar emiyo uyuyor işte :)

ilaç alsa bile gaz çıkarırken ağlıyo mu defne canım
benim kızım ilacı aldığınca çoğunlukla gaz çıkarırken ağlamıyo küçük küçük çıkarıyor
ama arada ağlayarak ve zorlanarak çıkarıyor hele bu gece olunca uykudan uyanıyor
eğer nurses harvey de böyle problem olmuyorsa ona geçeyim diye soruyorum denemediğim bir tek o kaldı da o yüzden

kızlarrr yahu şurda huysuzumdan 1 saat vakit buldum sizinkilermi başladı
dünürüm pınarım sizi çok özledimmm
nidacım ilayda kızımız nasıl
nezaket sen napıyon
sessiz sessiz durmayın ben yarım saate emzircem zatenn
huysuz emme saatine yakın uyuyo bi de mecbur uyandırcam

bizi sorma nezocum ya fenalardayız
çok inatçı ve sinirli bi oğlum var
bi de gaz bombası
bütün günüm onla uğraşmakla geçiyo
inan 5 dk uyusunda yemek yiyim diye bakıyom öle inat anlıcan hep kucakta hep ağlamada öle idare ediyoz işte

valla nezocum 3 haftadan sonra belli oluyo nasıl olcakları gaz konusunda allah yardımcın olsunnn
inşallah gazlı olmazzz
allah başka sıkıntı vermesin napalım ii olsunlarda başka işimiz yok onlardan başka

evet nöbette değil görevde pazar gelcek yalnızım canım allah hepimize kolaylık versin 24 saat hanımefendinin emrinde 2 meme ve bir bünye var ((

günaydın annişlerbenim bebişim sürekli emmek istiyor ve benim göğüslerde hal kalmadı sütden çok kan çıkıyo acaba doymuyormu sütümde var ama bilmiyorum mama verenler dr mu önerdi mamayı olmazsa bende dr götürcemmafoldumben

semracım, benim oğlumda öyle sürekli memedeyiz, göğüslerim için gül suyunda ayva çekirdeğini kaynattım hemen çok az, gece beklettim dolapta şimdi onu kullanıyorum valla bütün kremlerden daha iyi geldi,
Mamayı ben doğru bulmuyorum sonuçta sentetik, ben hiç vermemeyi düşünüyorm ama zaman ne gösterir bilinmez tabi

Canlarım günaydın, nasılsınız , ben pek uyumadım gece uyududa çok erken uyandı benim oğluşum
gaz için bir yol buldum uyurken ovuyorum karnını güzelce, öyle bir gaz çıkarıyorki kendi bile korkuyor :))

ben buralarda ayva bulamadım canım yaa:1no2: bakalım bugün biraz daha dolanacam bulmak için bebişide çıkaramıyorum dışarı kaynanama bırakıyorum o yüzden fazla gezemiyorum off ya şu göğüslerim geçseydi doyasıya emzirecem oğluşumu

aktarlarda yada bazı manavlar dondurucuya koyuyormuş aşeren hamileler için , eşimde çok aramış ,
bilsek kıştan saklardım ben

ben kaçtım mızmızlanıyor yine benimki

Semacim ancak cevap verebiliyorum , ne hallere düstük ...
Iyiyiz biz canim, simdi firsat buldum iki dakka da ,bakabildim sizlere..
Ilayda iyi ,sorunsuz bir bebek allaha sükür ama 3. haftadan sonra biraz mizmizlanmaya basladi ama buna da sükür...Simdi babasinda uyudu ilk defa , hayret ettim...
Tek derdi emmek...
Cagatay nasil?

Emelcim nasilsin?
Canim ben uykudayken ovsam ilaydanin karnini cin gibi olur hemen uyanir..

günaydın annişleer, güzel sorunsuz günler herkese.
biz de dün tartıldık,3800 gr olmuşuz, kilo alıyoruz ama biraz yavaş.az az mamaya başladık, huysuzluğumuz biraz azaldı.
artık yavaş yavaş dışarı çıkmayı düşünüyorum, ağlayarak bağırarak da olsa biyerden başlamak gerekiyo, napalım.
nidacım siz çıkıyomusunuz ilaydayla dışarı

canim günaydin,

biz ilaydayla cikiyoruz canim...13.gün ilk ciktik...karni tok, alti temiz olunca arabasinda uyuyor minik...

Merhaba kızlar benim bebeğim 3500 gr doğdu.Şuan 23 günlüğüz 4000 gr oldu maşallah.Sürekli emmek istiyor maşallah emmeyi bırakıyor.Bu sefer elini emiyor.Doktor gelişimi iyi diyor.Bu yüzden mama vermiyorum.Ama huysuzluk yapıyor.Sürekli meme ağzında olsun istiyor.Ne yapayım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…