2009 Haziran Anneleri!!

Kızlarr ve tatlı minnoşlarrr :ecrin_bebek: günaydınnnnnnnnn

Günaydın canım. Batuşumuz nasıl? Pınarım sizin reflü ne alemde? Bizimki tam gaz devam. Avuç dolusu kusuyor bazen, Batuş'ta aynı mı? Elif'in midesinin bulandığını suratından anlıyorum artık. Kuzular ya kıyamam ben onlara!!!

Canım benim minnoşta aynı. Ben tek göğüs veriyordum her seferinde. Saat başı emmek istiyordu. Dün doktora gittik. Doktor saat başı emmeye alıştığı için az emiyor, sık emmek istiyor dedi. Bende şimdi her iki göğsümü de 15'er dakika veriyorum. Karnının iyice doyduğuna emin olmadan uyutmuyorum, orasını burasını mıncıklayıp emdirmeye devam ediyorum. Yoksa yorulup göğsümde uyuya kalıo. Böyle olunca dünle bugün iyi maşallah emmeden 2 - 2,5 saat durmayı başarıyoruz Sende iyice doyursan karnını, göğsünde uyumasına izin verme , iyice doyuncaya kadar besle. Yorulup çabuk bırakıyorlar çünkü.

Canımcım günaydın...5 dakika önce kustu avuç dolusu aynı yani Elifle Batuşta ekşitiyo suratını aynen hepsi aynı tepkiyi verio yani inşallah 3 ayda biter kıyamam ben miniklerimize

canim ayni durum bizde de var...El emmeler, sürekli meme istemeler...
Aynen devam edeceksin canim..meme istedikce vereceksin ,en sagliklisi buymus..

kızlar selamm...

emzirdikten sonra hemen uyumuo bizim hnaımefendii..
gazı çıkıo ,altı temizlenio,biraz geziooruz ewdee 1 2 saati buluo wallahii...
ama genel olarak iiyizzz.maşşalahh kızımaa
27 sinde aşımız war ,aşımızı olalım izmire annemlere gidicz gezmeyeee.
40 günü falan beklemiyorum wallahii.1 aylık oluo o zamanaa.

allah kavuştursun canım babnıza . ne kadar kalacaksınız orda . degişiklik olur senin içinde .tek başına zor çünkü

gözünaydın saddetcim güzel bir tatil gecir hakketin artık iremimizi de kokla annene selamlar bizde seni özledik arada gir oldu mu

tşkrler canım arkadaşlarımmmm
bugün 40 landık irem hanımlaa
brazdan kırkımızı uçurmaya çıkcaz dışarııı...
darısı çıkarmayanların başınaainşalahhhh

selam kızlar nasılsınız benim yaramaz kızım gündüzleri hiççç uyumuyor desem yeridir ,

yemek bile yiyemiyorum,ev hala duruyor şimdi ancak uyudu sabah 8den beri ayaktayız

dr gittik bugün tam 1aylık olduk,kilomuz 4100 boyumuz 53cm olmuş
tabi mamayla ancak bu kadar oluyor

kızlar ya benim kuzum kakasını yapamıyor ,dün 2gün yapmamıştı ben poposunu uyardımda öyle yaptı ama kabızlıkta yoktu neden kendi yapmıyor bugün yine gelen giden yok

bişey daha yüzündeki sivilceler hala geçmedi 15gün oldu 2tane krem kullanıyorum suyla siliorum hergün banyosunu yaptırıryorum ama değişen bişey yok aksine saçının diplerine yayıldı napıcam benmafoldumben

seda mama dan kaynaklanıyor yapmama sorunu tek çözümü anne sütü ile beslemek
sivilce dediğin ne anlamadım ama nedeni sıcaklar olabilir

birde maşallah güzel kilo almış allah nazarlardan saklasın kuzunu canım

seda canım hangi mamayı kullanıyosun bilmiyorum ama kabızlık ve gaz sorunu olan bebekler için milupa conformil var.tadı biraz kötü o yüzden ben çok az şekerle veriyorum o şekilde yiyo ve daha az sindirim sorunu oluyo

kızlar milupayı almıyor işte zorlayıncada ağlıyor sonrada hepsini kusuyor
mamaya şeker katarsam şekeri yükselirmiş dr sodum sakın koyma dedi mamayı sürekli tükettiği için herseferinde şeker bebeğe sorun çıkarırmış

anne sütüde yetmiyor yarım saat beni emiyor sonra mama veriyorum mecbur

bebelac kullanıyordum onu bıraktım bugün hero baby aldım bakalım bu nasıl olacak

aslında kabızda değilya dün poposuna zeytin yağı sürünce hemen yaptı kakası gayet normal kıvamdaydı

sivilce dediğimde yeni doğan akneside diyorlar sizin bebişlerde olmadımı

kabızlık değil zaten onun adı yapamama kabızlık sert olma durumu kakanın müminenin dediği mamayı önerio dr lar bu durum için bence süte devaM ET NE KADAR ıSTERSE ıSTESŞN VER BEN ÖLE YAPIORUM AMA VERMıORUM HıÇ HER ıSTEDıĞıNDE VERıORUM BENM KIZ DA YOK SıVıLCE ıLK SENDEN DUYDUM ıNAN

seda canım hero baby çok kabız yapıyo diye biliyorum ben olmazsa similac falan dene o da iyiymiş ya da milupa milumil daha lezzetli, ayrıca hero babynin şeker oranı da çok yüksek.ben mamaya şekeri çok az koyuyorum, zaten, 30-40 cc falan mama veriyorum o da günde üç kez, sen ne kadar veriyosun

benim bebek de uykusuz bugun dra sordum, 12 saat uyumadigi oluyor dedim, normal dedi, her bebek farklidir baskalarininkiyle karsilastirmayin dedi, yuzundekiler icin de suyla ben de siliyorum, yine de gecmiyor, dr onemli degil, hergun yikamaya devam dedi, ben krem falan kullanmiyorum, zaten bu konuda endiseli degilim, kuzenin bebegi ocakta dogdu onda da vardi, yani sicakla alakasi yok bence, yine martta dogum yapan bi arkadasin bebeginde de vardi, gecti sonucta, bizimkilerinde gecer herhalde.....

sağol narencim kilosu iyi ama ancak mamayla böyle oldu yoksa 3400doğdu ilk hafta tam 3000e düşmüştü 2gün sonra 2900olmuştu hemen mamaya başladık mecbur

sedacim bu arada yeni fark ettim bebklerimiz ayni gun dogmus, 16 haziran dogumlular boyle uykusuz ve akneli oluyor demek:) kilosu icin endiselenme bence, dr yenidoganlarin ayda 500 gr almasi yeter diyor, gayet guzel almis bebegin masallah

napim tatlım bebeğim açlıktan gece gündüz ağlıyordu ve memem sürekli ağzındaydı günde 24saatte en fazla 3saat uyuyordu gözleri kıpkırmızı olmuştu uykudan ölüyor ama 5dk sonra çıklıkla uyanıyordu meğer açlıktanmış

1 hafta böyle geçti 1.hafta kontrole gittik dr burnuna okyanus suyu sıktı burnu tıkalı olabilir diye burnundan geri gelen o tuzlu suyu şapur şupur içince şok olduk dr parmağına ağzına koydu yavrum resmen saldırdı ,400gr vermişti 1haftada 2gün sonra tekrar çağırdı 100gr daha vermişti yani 9günde 500gr verince mamaya başladık ben mama vermek zorundayım sütüm çok az
çok üzülüyorum mafoldumben

bende günde 5kere veriyorum 60cclik canım ama doymazsa 90cc bazen

offf offf bizimkide olabilir dedi ,bazı bebekler uykuyu sevmezmiş malesef (
bencede sıcakla alakası yok yada öpmekle
bizim ev ne çok sıcak nede şapur şupur öpüyoruz
biz kızımızn ellerini öpüyoruz daha suratına dokunmadım bile kremi bile pamuklasürüyorum

kuzum kıyamam nasıl olmuŞ İnŞallah gecer canım ya
inşallah canımya

sedacim bu arada yeni fark ettim bebklerimiz ayni gun dogmus, 16 haziran dogumlular boyle uykusuz ve akneli oluyor demek:) kilosu icin endiselenme bence, dr yenidoganlarin ayda 500 gr almasi yeter diyor, gayet guzel almis bebegin masallah

ay evetya yandık valla benim kuzenim var 10yaşında oda 16haziran doğumlu oda uyumak bilmezdi şimdi bile gece annesiyle savaş veriyorlar veee çok inatçı yandık valla biz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…