Kızlarr ve tatlı minnoşlarrr :ecrin_bebek:günaydınnnnnnnnn
Merhaba kızlar benim bebeğim 3500 gr doğdu.Şu an 23 günlüğüz 4000 gr oldu maşallah.Sürekli emmek istiyor maşallah emmeyi bırakıyor.Bu sefer elini emiyor.Doktor gelişimi iyi diyor.Bu yüzden mama vermiyorum.Ama huysuzluk yapıyor.Sürekli meme ağzında olsun istiyor.Ne yapayım sizce?
Günaydın canım. Batuşumuz nasıl? Pınarım sizin reflü ne alemde? Bizimki tam gaz devam. Avuç dolusu kusuyor bazen, Batuş'ta aynı mı? Elif'in midesinin bulandığını suratından anlıyorum artık. Kuzular ya kıyamam ben onlara!!!
Merhaba kızlar benim bebeğim 3500 gr doğdu.Şuan 23 günlüğüz 4000 gr oldu maşallah.Sürekli emmek istiyor maşallah emmeyi bırakıyor.Bu sefer elini emiyor.Doktor gelişimi iyi diyor.Bu yüzden mama vermiyorum.Ama huysuzluk yapıyor.Sürekli meme ağzında olsun istiyor.Ne yapayım sizce?
allah kavuştursun canım babnıza . ne kadar kalacaksınız orda . degişiklik olur senin içinde .tek başına zor çünkü
gözünaydın saddetcim güzel bir tatil gecir hakketin artık iremimizi de kokla annene selamlar bizde seni özledik arada gir oldu mu
aynen bende yan yatırıyorum.. ama kafa sivrimi oluk böyle gidersede biliyorum.. baız sırt üstü yaıtırıyorum ama kendi yana çeviriyor bu kezde.. ofyff nolcek böyle bilmem..
oh ne güzel canım.. güzel güzel dinlenin.. kocişinede Allah kavuştrsun canım
kızlar ben yan, yüzüstü,zsırtüstü her türlü yatırıyorum.sırtüstü yatınca başını yüksek koyuyorum, yüzüstüyü de gazlıyken seviyor, tabi biraz başını bekliyorum.
gözünaydın saadetcim, ayşecim.Annelerinize kavuştunuz.Saadet Allah kavuştursun eşine, semacım size de geçmiş olsun aşı olmuşunuz.
Benim annem 15 gün daha bizimle, o gidince napcam bilmiyorum doğrusu
biz de evde kızımla meme savaşı yapıyoruz, süt az gelince çok kızıyo almak istemiyo, ağlıyo.bakalım nolcak sonumuz(
kızlar milupayı almıyor işte zorlayıncada ağlıyor sonrada hepsini kusuyor
mamaya şeker katarsam şekeri yükselirmiş dr sodum sakın koyma dedi mamayı sürekli tükettiği için herseferinde şeker bebeğe sorun çıkarırmış
anne sütüde yetmiyor yarım saat beni emiyor sonra mama veriyorum mecbur
bebelac kullanıyordum onu bıraktım bugün hero baby aldım bakalım bu nasıl olacak
aslında kabızda değilya dün poposuna zeytin yağı sürünce hemen yaptı kakası gayet normal kıvamdaydı
sivilce dediğimde yeni doğan akneside diyorlar sizin bebişlerde olmadımı
sağol narencim kilosu iyi ama ancak mamayla böyle oldu yoksa 3400doğdu ilk hafta tam 3000e düşmüştü 2gün sonra 2900olmuştu hemen mamaya başladık mecbur
napim tatlım bebeğim açlıktan gece gündüz ağlıyordu ve memem sürekli ağzındaydı günde 24saatte en fazla 3saat uyuyordu gözleri kıpkırmızı olmuştu uykudan ölüyor ama 5dk sonra çıklıkla uyanıyordu meğer açlıktanmışkabızlık değil zaten onun adı yapamama kabızlık sert olma durumu kakanın müminenin dediği mamayı önerio dr lar bu durum için bence süte devaM ET NE KADAR İSTERSE İSTESŞN VER BEN ÖLE YAPIORUM AMA VERMİORUM HİÇ HER İSTEDİĞİNDE VERİORUM BENM KIZ DA YOK SİVİLCE İLK SENDEN DUYDUM İNAN
seda canım hero baby çok kabız yapıyo diye biliyorum ben olmazsa similac falan dene o da iyiymiş ya da milupa milumil daha lezzetli, ayrıca hero babynin şeker oranı da çok yüksek.ben mamaya şekeri çok az koyuyorum, zaten, 30-40 cc falan mama veriyorum o da günde üç kez, sen ne kadar veriyosun
benim bebek de uykusuz bugun dra sordum, 12 saat uyumadigi oluyor dedim, normal dedi, her bebek farklidir baskalarininkiyle karsilastirmayin dedi, yuzundekiler icin de suyla ben de siliyorum, yine de gecmiyor, dr onemli degil, hergun yikamaya devam dedi, ben krem falan kullanmiyorum, zaten bu konuda endiseli degilim, kuzenin bebegi ocakta dogdu onda da vardi, yani sicakla alakasi yok bence, yine martta dogum yapan bi arkadasin bebeginde de vardi, gecti sonucta, bizimkilerinde gecer herhalde.....
inşallah canımyakuzum kıyamam nasıl olmuŞİnŞallah gecer canım ya
sedacim bu arada yeni fark ettim bebklerimiz ayni gun dogmus, 16 haziran dogumlular boyle uykusuz ve akneli oluyor demek:) kilosu icin endiselenme bence, dr yenidoganlarin ayda 500 gr almasi yeter diyor, gayet guzel almis bebegin masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?