2009 Haziran Anneleri!!

naber fatoŞum senını de mı ergenlıkte kız :))))

evet canim ya hic kiyamiyor insan ama dr rahat olunca ben de endiselenmiyorum artik....nurse harveys i bugun dr da onerdi, ama annem kullandirmiyor, biz seni ilacla mi buyuttuk diyor, bir de baska bir tanidik dr, dayanabildigin kadar ilac vermeden dayan, kendi cikarmayi ogrensin dedi, napalim dayanicaz, zaten 3 ayda gecermis, 1 ay gecti bile, ben annem gidince belki yine veririm o ilactan....esin gorevdeymis canim, annen de gitti, tek basina zor oluyordur, Allah kolaylik versin sana

saol canım tekbasına gercekten zor dün gece nerdeyse cıldıracaktım inan herseyi yerinde uymadan aglıyor habire offfffffffff ne zormuş bebek büyütmek (

merhablar haziran anneleri nasılsınız bebişleriniz nasıl inşallah iyilerdir gaz sorunları son sürat devam ediyor heralde bizimde gaz sorunumuz yoktu son 4 5 günden bri bizdede olmaya başladı geceleri uykusuzluktn ölüyorum gece ufaklık gündüz ablası uyutmaz tam zombi gibi gezxiyorum

zor olmazmı canım
ablada kıskançlık hat safhada kardeşini ondan korumak için kucaktan indiremiyorum çok seviyor şapur şupur öpüyoır çocuğun suratını kızartıyor resmen bazende canını yakıyor geçen çok sinirlendim 1 2 kere vurdum ama sonbrada içim cızladı oturdum ağladım oda benim canım öbürüde arada kalmak çok zor ablamız bide ilgi çekmeyemi çalışıyor bilmiyorum altına kaçırmaya başladı soruyorum tuvaletin varmı diye yok diyor 2 dak sonra altına yapıyor 4 gün içinde 3 yorgan 1 battaniye 2 halı yıkadım sırf bu yüzden ağrımayan dikişlerim bile ağrımaya başladı

morboncuk Allah kolaylık versin, zordur iki çocukla uğraşmak heralde.
ben de şu süt olayından çıldırıcam yaa, sütüm artsın diye bulgur soğan yedim, süt arttı ama bu defa bebiş gaz bombası oldu, alışır mı acaba, yoksa bidaha yemesem mi?

canım un kurabiyesini densene bir birde tarcın manyak süt artırıyor boşuna lohusa serbetine koymuyorlar tarcını

süt veren anneler,
o kadar az sey varki yiyebilecegimiz...kiraz, cilek bile gaz yapiyor bebisler de...
cok iyi arastirmak lazim yiyebileceklerimizi...

alışır canım alışır 1 2 aya kalmaz zaten gaz sorunu kalmaz sen sütünün artması için elinden geleni yap ilk bebeğimde benimde sütüm gelmedi 15 gün kızıma mama verdik sonra memeye alıştı sütüm arttı sonra 2 yaşına kadar emzirdim

canım un kurabiyesini densene bir birde tarcın manyak süt artırıyor boşuna lohusa serbetine koymuyorlar tarcını

Annem lohusa serbeti yapmisti, gecenler de bebegi olan alman bir arkadasa ikram ettik , o da bana tarcinin sütü kestiginden bahsetti...Herkes farkli birsey biliyor...Bence de sütü arttiriyor...

ahhh ya canım ne kadar zormuş allah kolaylık ve sabır versin babası ilgilenmiyor mu büyükle hepsine senn yetişmene imkan yok
burdada bi arkadasım vardı 2. yi öle kıskanıyordu ki ablası 2 haftalık bebekle catlak patlak oynuyorum die vuruyordu yüzüne gözüne seninki de öpüyor güya işte

haklısın hjerkes farklı bişey di,yor nidacım ama bence yiyecekler değilde sıvılar artırr sütmüzü değilmi yani soğan artırır gibi gelmiyor bana denemedim ama bulgurda gaz yapıor yazıyordu nette bütün sitelerde

hem de ne gaz yapıyo narencim, tarçını bi deneyeyim, sütü de laktazlı içiyorum zaten, üzerine de tarçın koyayım bakalım artık.oooff ooff, gelsin 4. ay sağ selamet dicem ama o zaman da dişi var, çişi var zormuş bu iş netekim :))

baba ilgileniyor ama akşam gel yemek falan ye ne kadar ilgileenbilirki parka falan götürüyor bisikletini alıp gidiyorlar bisikler kulanmaya falan ama yetmiyor ona gündüz bütün gün evde tıkalı kalıyor apartamanda yaşıtıda yok bi tv bide internette boya ma ile uğraşıyor ama onlarda bi yere kadr

Aman Naren , sogan tabu bir yiyecek emzirme zamaninda...

valla bulgurla soğanı yedim, sütte içtim ama hangisi artırdı bilmiyorum kızlar ama bi daha bulgura hayatta yaklaşmam, yazık yavruma ıkınmaktan haraboldu bugün. mafoldumben

valla saat 2 den beri anca uyudu bıdık ama oda mızlayıp duruyo şimdi
7 de de ilacı var of of mecbur uyanıcak öldüm ya
uykudan gözler kıpkırmızı ama uyumuyo inattt

merhaba meleklerin güzel anneleri . uzun zamandır giremiyordum foruma .. umarım hersey yolundadır ve iyisinizdir. geçmişi okumaya vaktim yok . melekler de iyidir umarım .. haziran annesi olmayı beklerken mayıs annesi olanlar vardır içinizde. bende onlardan biri oldummm ... meleğim sabırsız çıktı annesi gibi :)))
kendinize ve meleklerinize çok ama çok iyi bakın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…