2009 Haziran Anneleri!!

cevaplar için teşekkürler kızlar ,şu giyim olayından çok tırsıyorum kızım üşüsün yada terlesin istemiyorum

kızlarya kızıma fitille kaka yaptırdım kakası sümüksü neden acabaya

bir önceki sayfada cevap vermiştim canım mikrop kapmış olabilir eylül kakasına dikkat et sen
normal bebek kakası cıvık içinde küçük beyaz parcalar olan sarı renktedir

köpüklüyse gazı var
sümüksüyse mikrop kapmış
yeşilse üşütmüş
içinde kahverengisiyahımsı parcalar varsa sancısı var demektir
gecmiş olsun mamadan kaynaklanıyor olabilir suyu ii kaynatıp sogut
ikinciye tekrar ısıt buna dikkat edersen gecer allahın izniyle

ben gezdiremiyorum ya eşim ve annem kızıyorlar ( oysa bende istiyorum kzımın gezmesini (

öle cıtcıtlı badi falanda giydirmiyorum hiç evin içinde hep takımını giyiyor ya da tulum kız bebekler cok üşürmüş valla dikkat ettim gercekten de gazı yokoldu ben sıcak tuttukca :)
ama bende gezdirmek istiyorum I

kızlar devamlı mama kullananlara tavsiyem 1 lt termosunuz varsa ona koyun sıcak su devamlı elinnizin altında olur ve hijyenik olurr bi şaşal dada kaynatılmış soğutulmuş su bulundurun ılıştırısınız mama yaparken:ecrin_bebek:

merhaba hanımlarrr
bu haftam çok yogun geçti.sonunda kızımıın kırkı çıktı.çarşamba günü kırk banyomuzu yaptık gezmeye çıktık.dünde mevlüdümüzü yaptık.mevlütde yine aksilik yaşadık.benim her işimde bi sorun çıkıyo.mevlütdede mutfakla ugraşırken masanın üstündeki bi kova ayran döküldü.masa devrildi tabaklar kırıldı.hoca ve misafirler mevlüdü bırakıp mutfaga koştular.öyle bi gürültü kopmuş ki eşim bahçeden sesi duymuş.neyseki böyle bi kazala atlattık.allah daha büyüyünden korusun.
evet biz artık rahat rahat geziyoz valla.insan kendine geliyo.evde bunalımdan kurtudum

rengi sarı normal,kıvamı da normal sadece sümüksü olmuş anlamadım,
kendide yapmıyor zaten fitil kullanıyorm
sonradan böyle oldu bu kızya

suyunu önceden iyice kaynatıyorum ,temiz bir kaba koyuyorum mama yapacağım zaman da o suyu tekrar kaynatmıyorum sadece ısıtıyorum,

ay gezin ya neden kızıyorlarki ama ,havalar güzel bebeğin güneşe d vitamini için ihtiyacı var ve açık havaya oksijenede ihtiyaçları var

biz hep akşamları çıktık bu güne kadar artık arabasıylada gündüzleri kızımı dolaştırmak istiyorum.

evet bende küçük termoslardan alıcam bitane dışarı çıkıncada lazım olucak ,

canım ben evde hep çıtçıtlı badiyle tutuyorum kızımı ama dışarıya nasıl çıkarmalıyım karar veremedim ,çok küçükya ama havada çok sıcak

bide ben eldivenlerini sadece ilk hafta taktım sonra tırnaklarını kesip eldivenini çıkardım canım böylece yüzünü çizmiyor ,emerken göğsümle oynuyor ,elleriyle oynuyor bu gelişimi için ve tutma refleksi için çok önemli,,bence sende çıkar bu arada kızın çokkk tatlı 41kere maşallah canım

allah kabul etsin arzucum
eger cam bişeyler kırıldıysa nazar cıktı derrler boşver canınız sağolsun yeter sıkma canını

valla bi ben evde tıkıldım cok canım sıkıld bak şimdi

bende eldivenleri ilk haftadan sonra cıkardım tırnaklarını kestim aynen seda gibi memişlerle oynuo emerken pek tatlı ya

cok tatli Eylülün masallah annesi...

eylüle maşallah cok tatlı dilacım allah sana bağışlasın
canım meleğim ne güzel uyumuş

hepinize teşekkür ederim kızlarr allah hepimizin evlatlarını korusunn melekrimiz bizim onlarr can damarlarımızzz:asigim::1hug:

aaa dila senin kızındamı eylül :))

evet tatlım eylül adımız seninkide eylül sanırım:)

dilaracım maşallah eylülüne çok tatlı allah nazarlardan saklasın

herkesin kandili mübarek olsun
bizim sıkıntılar tam gaz devam
sanki antibiyotik işe yaramadı gibi hala sümüklü geliyo kaka
rensi sarı beyaz parçacıklı ama sümüklü bugün kaka yaparken bi ağlamış çağatay resmen gözünden yaş geldi
göüzün içine baka baka ağladı çare aradı bulamadım
salı günü kontrolü umarım geçmiştir
ilacı içtiğine değse bari
kıslar bi de ben artık rezeneyi bile kaşıkla veriyorum biberon sıfırlandı çünkü emmeyi reddediyo o zaman
emzikle başımız dertte
emmek istiyo ama uykuya dalınca ağzından düşüyo uyanıp ağlıyo huylu oğlum
ne yaptıysam vazgeçiremedim
allah benim ve sizin yardımcımız olsun
şu mübarek günlerde evlatlarımıza sağlık huzur versin
bol bol yeterince sütümüz olsun
allah mememizde gözümüzün önündan ayırmasın evlatlarımızı
dermansız dert vermesin

arzucum nazar değimiş sizee kırılan kırılsında cana bişey olmasın allah korusun tatlımm okuyun bol bol allah kabul etsin

bizimde yarın 40ımız çıkıyo annem gelicek kırklıcak bizi
eşim bi yere gitme çocuk zaten hasta diyo ama bilmem naparız
mevlütü de daha sonra okutcam şimdi herkes tatile gitti kimse yok

semoşumm geçmiş olsun canım ya inşallah iyi olu oğlun büyüdükçe huyları değişiyo dertleri büyüyo bencede biberonu verme benim eltim vermiş çocuğa biberon ay emmiş ve memeyi bırakmış ben bi kere bile vermedim mememi bırakır diye zaten emmeyince bile korkuyorum duaların için saol canım allah yardımcımız olsun allahım sağlık versin hepimize bebeklerimize allah gönlümüze göre versin bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah benim kızımda ilk zamanlar öyle yaptı sonra alıştı emziğe şimdi ağzından düşünce ağlamıyo seninkide alışır canım ne güzel kırkın çıkıyo vay be ne çabuk geçti zaman 40 ı çıkıcak bile yaa

bizimde yarın 40ımız çıkıyo annem gelicek kırklıcak bizi
eşim bi yere gitme çocuk zaten hasta diyo ama bilmem naparız
mevlütü de daha sonra okutcam şimdi herkes tatile gitti kimse yok

en iyisini yaparsın canım.bizim mevlüt de çok az kişi oldu.iş arkadaşlarımdan kimse gelmedi.herkes tatilde.30 kişiyi zor tamamladık.zaten burda akraba da fazla yok eşiminkiler istanbulda benimkiler balıkesirde.o yüzden az kiş oldu ama biz geciktirmek istemedik.evide yeni almıştık üzerimizde bi ugursuzlukda vardı.o yüzden hemen olsun istedik.

kızlar ya benim kızın saçları baya uzun.saçları gözüne geliyo.bant takmak istiyorum ama sanki bıngıldagı sıkar gibime geliyo.baktım bazı resimde prensesler takmış.nasıl rahat ediyomu sizin bebişler.benim kız takınca hemen aglıyo.bende çıkartıveriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…