2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bişey sorucam bebişinin 40 çıkmadan akşam yıkayan varmı bebişi bide 40 çıkana kadar tırnakları kesilmez diyolar onda tereddüt ediyorum yaa sizler nasıl yaptınızz

kızlar bişey sorucam bebişinin 40 çıkmadan akşam yıkayan varmı bebişi bide 40 çıkana kadar tırnakları kesilmez diyolar onda tereddüt ediyorum yaa sizler nasıl yaptınızz
ben yikiyorum canm...
bilmiyorum neden sadece bizde var butur hurafeler...
buradada onca hamile var dunyanin her yerinde oldugu gibi ama hic oyle disari cikmayalim,aksam yikamayalim gibi seyler yok
hatta disari cikin bebek temiz hawa alsin,aksam yikayin bebe yagi surun rahat uyusun deniyor hep...
bence ne zaman musait olursan yika canm..
tirnaklarini kesmedim ben hemsire dokunma sonra cirkinlesebiliyor dedigi icin..

guzel dileklerin icin saol canm..
allah seninde yardimcin olsun.cagatayda ins hemen duzene girer

saol canm ins aglamaz senin bebisinde

haklısın bizde çok butür şeyler annem der akşam ezanından önce evde ol işte bebeği yanlız odada bırakma tek bebeğin kıyafetlerin akşam ezanından önce eve al dışarda kalmasın en geç akşam ezanından önce duşunu al sonraya bırakmaa filan bilen bir sürü şeyler insanı ister istemez ürkütüyoo anneme göre lahusa halim bitene kadar böylee:bbo:

kızlarr şu muzik neti kim tavsiye etmişti banamı öyle geldi yada gerçekten susuyomu bu bebek kolik ağlayan bebeklere muzik yapmış adam ben dinlettim sustu valla bikere daha yapmıştım o zamanda susmuştu işe yarıyo yada susuyo anlamadım yaa

sema duaların için sagol..insallah dediğin gibi saglıkla büyütürüz evlatlarımızı...şu emzik olayı bizde de var emziği vermeden uyumuyor.tam dalıyor.. kendinden geçince emzik ağzından düşüveriyor haliyle.. bizimki hemen hop açıyor gözleri basıyor yaygarayı..artık başında emzik bekçiliği yapıyorum düşmeden havada yakalayıp takıyorum ağzına..ne olacak böyle bilmem..vazgeçirebileceğimi de sanmıyorum emzikten.

günaydın annişler, umarım iyisinizdir.
yine sessiz bi gün olucak galiba topikde.
bu arada sizin göbekler ne alemde kızlar, benim 3 kilo fazlam kaldı ama, göbiş hala 3-4 aylık gibi, sıcaktan korse de takamıyorum

merhabalar...
kızlar ya benim göbek az ama kalçamdan çok kilo almışım.hala 8 kilo fazlalıgım duruyo hiç veremedim.bide emzirdiğim için deli gibi acıkıyorum sanki daha çok yiyorum.sizde öylemisiniz???

kızlar selam bugün sağlık ocağından aradılar.kızımın tiroid hormanları 17 çıkmış.
tekrar gidip kan vericezz..moralim sıfırmafoldumben
ebe tanıdık ,korkma bişey olmaz dedi ama içim içimi yiyo yaa((((
2.sinde normale dönüomuşş..
anne olmak çok zormuşş....
inş güzel çıkar sonuçlarımız dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

bendede var göbek canım ama kiloma ilişkin bişey bilmiyorum kaç kilo verdigimden felan bi haberim yani gerçi zerre kadar umrumda deil .bebişle ilgilenmekten vakit bulamıyorumtartılmaya bile inan evdede tartı dayok

selam hanimlar, gobek bende de kaldi, dr korsenin bir faydasi olmaz demisti, egzersizin faydasi olurmus, ona da 2 ay sonra baslarsin demisti, sezaryenli oldugum icin....kilo fazla almamistim ama emzirme doneminde alabilirim, cok acikiyorum

evet ya deli gibi iştahım açıldı benimde emzirmenin etkisiyle demekn bulursam yiyorum gecebile kalkıyorum bebegi emzirdikten sonra bişeyler atıştırmak için

pınar canım nasılsın batuş nasıl kavuştumu babasına yoktur şimdi onun keyfine diyecek. benmi oglumda sabahtan buyana faliyette.banyosunu hazırladım uyuyo şimdi inşallah uyanmazda biraz uyur bölük pörçük uykusu yavrumun

korkma canım bişey yoktur inşllh.bizim başımıza daha kötüsü geldi.5 günlükken dogum yaptıgım hastaneye topuk kanı verdik aradan 2 hafta geçti aradılar kan yetersiz gelmiş test yapılamamış.tekrar sağlık ocagına gidip kan verdik.inanırmısınız o bütün halkaları kagıtdın üzerini kanla doldurdular bi daha aynı sorunu yaşamayalım diye.ama aradan bi hafta geçti hadi bi daha aradılar.bu sefer başka hastanede kan verdik.ordanda 3egün sonra aradılar neymiş bebek bi ayı geçmiş topukdan alınan kanda sonuç çıkmazmış damardan kan alıncak.geçen perşembe gittik damardan kan verdik.bugünde eşim sonuçları alcak.inşllh bişey çıkmaz artık.yoksa ben delircem yani.el kadar çocukdan kaç kere kan aldılar

leo, pınar geçmiş olsun canlarım, bizim de yarın ilk aşımız var, topuk kanımız hastanede alınmıştı ama sağlık ocağından yarın tekrar alıcaklar.
bi avantajımız babamızın sağlık ocağında doktor olması, onun için hemşire eve gelicek aşıya
inş. hepimiz bebişlerimizi sağlıkla ve huzurlu bi şekilde büyütebiliriz.

cnm çok geçmiş olsun.inşallah sonuçlarınız güzel gelirr...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah hepimizin yardımcısı olsun.....

ilkinde çok görülüomuş topuk kanında pozitiflik,ikincisinde negatif oluomuşş.
neden anneleride bebekleride üzüolarkii..
bugün gidicez tekrar alıcaklarr topuktan kan,tekrar ağlatacaklar kızımııı..
nasıl bi iş anlamadımm..
araştırdım netteeen ilk bir hafta yüksek çıkma olasılığı çokmuş zatenn..
benim kızımın göğüsleri şişti ama artık kalmadı o şişlikk..
umarım bu son olur bir daha kan fln almazlarr.
allahım herkesin bebeğine sağlık sıhhat wersinn.
kızlar allahtan sedecee sağlık isteyinnn bebekleriiniz içinnn..
yanımızda olsunlarda gazlarıda olsunnn,ağlasınlardaa...
çok zormuş annelikkk...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

chıcco nun gaz yapmayan biberonu canım
iyi dşünmüşsünüz cnmm gtme konusunaa...
canım bnm iremde 1 numarayla sabredemez armin gibii
çünkü çok cadı o teyzesiii :)))

geçmiş olsun
bi sorun çıkmaz inşşş
sakin ol annesii....

meraba kızlar.
çok teşekkür ederim meleğime yaptığınız yorumlar için.
yalnız olduğum için pek giremiyorum nete.malum bebiş hep ilgi istiyo.
topuk kanı bizim hastaneden çıkmadan 3. gün alındı birde 7. gün sağlık ocağından alındı.arayan soran olmadı bidaha.yoktur bişey takmayın kafanıza kızlar.sağlıklıdır bizim bebişlerimiz.
iştah konusu benimde çanımı sıkıyo ya hamilelikte 7 kilo aldım.doğumdan sonrada 10 kilo verdim.iştahım yoktu hamilelikte ama doğumdan sonra bir iştahım açıldı sormayın.yani süt olsun diyede yemiyorum gerçekten canım çekiyoda öle yiyorum valla.
bebişlerin boy kiloları nasıl kızlar mesela bir ayda kaç kilo alıyolar boyları nekadar uzuyo.sizin bebişlerinkini merak ediyorum.acaba normalmi benimki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…