2009 Haziran Anneleri!!

Selam kizlar,

ilaydamin doktor kontrolü vardi bugün...
3900 gram ve 56 cm olmus minigim...
Ulrtasona da girdik, kalca eklemlerine bakti doktor teyzemiz...6 hafta kadar sert bir cocuk bezi kullanacak ilayda hanim eklemleri tam otursun diye...Cok normalmis bir cok bebekte görülürmüs...

Bizden böyle...Umarim sizler ve melekleriniz de iyisinizdir...

benim hamilelikte iştahım çok açıktı.20 nin üstündede kilo almıstım zaten.:kedi:ama doğumdan sonra iştahım kesildi..benim yaramazla ugrasırken yemek aklıma bile gelmiyor.şimdilerde 58 kiloya düştüm..aslında ideal kilomdayım daha fazla vermek istemiyorum ama göbek şeklim çok bozuldu çok çirkin görünüyor sanki..mafoldumbensıkılaştırmak için egzersiz yapmam lazım ama fırrsat olmuyor ..fırsat bulunca da yorgunluktan kolumu bile kıpırdatamıyorum.

Son düzenleme:
leo,adrenal geçmiş olsun kuzularınıza insallah birsey çıkmaz..

leo haklısın en önemlisi saglık..benim oğlumun göz kapagında hemanjiom var...okul çağına kadar kendiliğinden geçecekmiş o yüzden dr lar hiçbir müdahale etmiyor..sadece kanama riski var dediler dikkat edin darbe almasın dediler..sürekli tetikteyim bu yüzden ..yanımdan bile ayırmıyordum..dün kuzumu uyuyttum tam yatırdım odadan çıktım ki bir feryat koptu nasıl ağlıyor koştum odaya eliyle gözüne vurmuş kanatmış yüzü gözü kan revan içindeydii.mafoldumbenmafoldumbenyanımda kimse de olmadıgı için nasıl telaşlandım eşimi aradım koştu geldi.eşim gelene kadar kanamayı bastırarak durdurmustum neyseki.hergün dua ediyorum bir an önce geçmesi için..gitmediğimiz dr.,çalmadığımız kapı kalmadı.başka şehre dr a bile götürdük..bütün dr lar bekleyeceğiz takip edeceğiz diyor.sürekli takip için göz dr u çocuk dr. dermatolog hepsine götürüyoruz..çok yıprattı bu durum beni..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenalah kimsenin meleğine dermansız dert vermesin..buna şükür diyorum yine de..:gitme::gitme:

slm kızlarr
bizde bugündr konrolüne gittik
kızım 3650 53 cm doğmustu
1. haftada klosu 3480 e inmişti
bugün tartıldı 4200 gr olmuş boyuda57 cm olmuş:))
dr bey gelişimi çok ii uzun bir kız olcak dedi :))
gelgelelim yasadıgımız rezilliğe sıra beklerken defne ortalıgı birbirine kattı dr odasından cıktı gazı mı var dedi bende evet dedim
götürdü bunu kettle ın yanın actı sakinledi ölece sonra tekrar basladı dr rontgen istedi sonuç bir gazozum var artık görmeniz lazımdı bebişim gazla dolmuş nasıl cıkcak dedim
kendi hareket edinceye kadar cekeceksin sen ugrascaksın dedi moralim bozukkk

sağlık ocagında aşımızı olduk aşı yapılmadan önce ağlayan hanımefendi aşı yapılınca sustu hemsireler nasıl güldü sanki ası yapılan bu değil gibi :))

leo cum inş sonucun ii cıkar canım sen merak etme bitanemm

nidacım senin meleğine de maşallah nasıl güzel gelişimi onunda

nurcum inşallah kendiliğinden gecer sen merak etme sen akıllı bir annesin kuzum inşallah bişeyciği kalmaz poyrazımızın da anne olmak ne zormuş ya allah onları başımızdan eksik etmesinde gerisi boş ufak tefek sorunları hallederiz artık napalım

Narencim sagol canim...
Masallah Defne melegine...

bizimki de katti ortaligi birbirine doktor da beklerken..Ama cocuk hakli evladimi uyandirdik kontrol ugruna..bir de karin acikmisti, girdim bir odaya emzirdim , o sirada doktor girdi iceri, yavruyu memeden de ayirdik, ortaligi yirtti zilli..
Biz de 3130 gram dogduyduk 2800 grama inmistik..simdi 3900 gram..
boyumuzda 51 cm di..simdi 56 cm...Büyümüs epeyi melek kusum..

Gazi cok olursa diye de doktora damla yazdirdik her ihtimale karsi..

kızlar rontgende gördüm ya o gazları valla defneyi napcam bielmiom gazozum ya zırlaması boşuna değilmiş ama sanki gündüz hiçbişeyi yok gibi davranıyor

oyyyyyyyy ilaydam yerim seni nasıl büyümüş maşallahhhhhhh annesinin sütü nasıl yarıyor kuşuma allah nazarlardan saklasın kuzumuzu

kızlar bişey sorcam sizin kanamanız ne zaman kesildi benm hala devam edio sanki dahada younlaştı

nida, naren maşallah kuzularınıza,
nurcum geçmiş olsun, Allah tan kendiliğinden geçicekmiş.üzme sakın kendini, dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin.
kanama bende de bazen azalıyo tam biticek derken yine başlıyo.

kızlar gittik geldik sağlık ocağınaa..
mahvettiler kkızıımı iki topuktanda aldılar kan tekrar.
kızımın bu kadar ağladığını hiç duymamıştımmmafoldumben
o ağladı ben ağladım kan alınırkennn...
tiroid hormonları çok sık görülen bi olaymışş..
ilk 1 haftada yüksek çıkması normalmiş..
göbeğine sürdüğümüz alkol bile yükseltebiliomuşş..
iyotlu olduğu içinn...
doktor hiç kafana takma oluo bölee bebeklerde dedi...
ikinci sonucumuzu cuma alıcazz benim içim rahat sende rahat ol dedi doktorumuz.
ama yinede ana yüreği nasıl mahvoldum anlatamammm.
allah bebeklerime yardım etsinnn.sağlık sıhhat wersinnnnnnnn...

sagol Müminecim..Azra kizimiz nasillar?

nida naren kizlar masallah prensesler buyumus...
narencim benimde kanamam devam ediyor...
ayin 10undada benim randevum var nidacimla 4 gun arayla :)
bakalim bizimki ne dicekk

ne zaman kullanıcı paneline baksam en son yazılan mesajlar hiç değişmio sadece bende mi sorun var acaba

ayyy canımm geçmiş olsun moralini bozma düzelir merak etme inş güzel çıkar evett anne olmak bebek büyütmek çookk zooor şimdi anlıyorum annemşn kıymetini valla zor ama bu zor günler geçicek hele bi 3 ayı bitsin düzene girecekler hasta olmadıkları sürece zorluğu olmaz inşallah

maşallah canım ilaydaya annesi iyi bakıyo kuzuma aman allah korusun kalça çıkıklığı olmasın çok kötü bişey bizde bu hafta gidicez yok sanırım olsa hiç durmaz ağrısından aman sağlıkları yerinde olsun başkada bişey istemiyoruz

ayy evet narencim yaa gazlı çocuk zor oluyo benimkide gazlı büyük insan gibi gaz çıkartıyo şaşırıyorum valla düzelecekler inşalah ablam zinco yu önerdi bana onunda bebeği var o kullanıyo rahatlıyo diyo bakalım alıp kullanıcam inşallah işe yarar seninkide düzelir inşallah

tesekkürler mümine ve özlem teyseleri opuyorumnanaktan

benmde kırkı cıkınca agustos başı ama ben burdan tasıncam ve memlekette olcam ancak o zaman gidebilirim ya da gidemem cünkü eşimin abisinim düğünü var bilemiorum o sıra bunla ilgilenebilir miyim zaten kanamalı hemoroidimde var heryerim bitmiş durumda mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…