oyyyyyyyy ilaydam yerim seni nasıl büyümüş maşallahhhhhhh annesinin sütü nasıl yarıyor kuşuma allah nazarlardan saklasın kuzumuzu
kızlar bişey sorcam sizin kanamanız ne zaman kesildi benm hala devam edio sanki dahada younlaştı
nida, naren maşallah kuzularınıza,
nurcum geçmiş olsun, Allah tan kendiliğinden geçicekmiş.üzme sakın kendini, dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin.
kanama bende de bazen azalıyo tam biticek derken yine başlıyo.
nida naren kizlar masallah prensesler buyumus...
narencim benimde kanamam devam ediyor...
ayin 10undada benim randevum var nidacimla 4 gun arayla :)
bakalim bizimki ne dicekk
ayyy canımm geçmiş olsun moralini bozma düzelir merak etme inş güzel çıkar evett anne olmak bebek büyütmek çookk zooor şimdi anlıyorum annemşn kıymetini valla zor ama bu zor günler geçicek hele bi 3 ayı bitsin düzene girecekler hasta olmadıkları sürece zorluğu olmaz inşallahkızlar selam bugün sağlık ocağından aradılar.kızımın tiroid hormanları 17 çıkmış.
tekrar gidip kan vericezz..moralim sıfırmafoldumben
ebe tanıdık ,korkma bişey olmaz dedi ama içim içimi yiyo yaa((((
2.sinde normale dönüomuşş..
anne olmak çok zormuşş....
inş güzel çıkar sonuçlarımız dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
maşallah canım ilaydaya annesi iyi bakıyo kuzuma aman allah korusun kalça çıkıklığı olmasın çok kötü bişey bizde bu hafta gidicez yok sanırım olsa hiç durmaz ağrısından aman sağlıkları yerinde olsun başkada bişey istemiyoruzSelam kizlar,
ilaydamin doktor kontrolü vardi bugün...
3900 gram ve 56 cm olmus minigim...
Ulrtasona da girdik, kalca eklemlerine bakti doktor teyzemiz...6 hafta kadar sert bir cocuk bezi kullanacak ilayda hanim eklemleri tam otursun diye...Cok normalmis bir cok bebekte görülürmüs...
Bizden böyle...Umarim sizler ve melekleriniz de iyisinizdir...
ayy evet narencim yaa gazlı çocuk zor oluyo benimkide gazlı büyük insan gibi gaz çıkartıyo şaşırıyorum valla düzelecekler inşalah ablam zinco yu önerdi bana onunda bebeği var o kullanıyo rahatlıyo diyo bakalım alıp kullanıcam inşallah işe yarar seninkide düzelir inşallahslm kızlarr
bizde bugündr konrolüne gittik
kızım 3650 53 cm doğmustu
1. haftada klosu 3480 e inmişti
bugün tartıldı 4200 gr olmuş boyuda57 cm olmuş:))
dr bey gelişimi çok ii uzun bir kız olcak dedi :))
gelgelelim yasadıgımız rezilliğe sıra beklerken defne ortalıgı birbirine kattı dr odasından cıktı gazı mı var dedi bende evet dedim
götürdü bunu kettle ın yanın actı sakinledi ölece sonra tekrar basladı dr rontgen istedi sonuç bir gazozum var artık görmeniz lazımdı bebişim gazla dolmuş nasıl cıkcak dedim
kendi hareket edinceye kadar cekeceksin sen ugrascaksın dedimoralim bozukkk
sağlık ocagında aşımızı olduk aşı yapılmadan önce ağlayan hanımefendi aşı yapılınca sustu hemsireler nasıl güldü sanki ası yapılan bu değil gibi :))
leo cum inş sonucun ii cıkar canım sen merak etme bitanemm
nidacım senin meleğine de maşallah nasıl güzel gelişimi onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?