2009 Haziran Anneleri!!

yok hülyacım zinco hiç fayda etmedi bize aynı gaz devam ediyor

cekecez bakalım nereye kadarsa

bu arada tesekkür ederiz teysesi gazdan tam ememiyor da hep bi şişkinlik var kuzumda inanmafoldumben

benimkide yeni huy edindi yaa uyanıkken memeyi almıyo ağlıyo duruyo öyle uyuyo yaa gazıda çok oluyo karnı taş gibi şiş ama allahtan çıkartıyo yoksa yanmıştım ben yarı uykuluyken veriyorum memeyi bi 5 dk emiyo sonra uyanıyo gen ağlıyo bide narencim o kanamalı hemoroid nasıl oluyo bugün benimde oramdan kan geldi yaa ben tam anlayamadım

merhaba kızlar dr.kontolumuz vardı bugün kızım bir de hepatit b nin 2 dozunu vuruldu.kızım 3 kg.doğmuştu 52 cm.bugünki kilosu 4 kg.boyuda 57 cm maşallah kızıma çok mutlu oldum öteki ay çok aşımız var pnömökok verm 5li karma birde ishal için rotorix diye bir iğine bu dışardan alınyyormuş birasz pahalıymış ama ishali önlüyormuş bebeklerde ishal çok riskli varmı bu aşıyı vurduran .sağlık ocağına gelmeden 1 saat önce ateş düşürücü ver dedi dr.etkili bir ateş düşürücü şurup adsı bilen varmı birde bu aşılar olduğunda 3 gün banyo yapılmıyormuş.
bugün bir de evlilik yıldönümümüz 3 senemize gircez ama malum bebeğimiz var evdeyiz kutlama falan yok malesef:1no2:

kizlar sedanin tavsiye ettigi bir krem vardo bebeklerin yuzundeki sivilce ya da isilik icin t harfi ile basliyordu, benim dr bisey olmaz gecer demisti ama kulaklarinin icine boynuna kadar yayildi, kipkirmizi yuzu, o ilacin adini hatirlayan var mi?sayfalari ariyorum bulamiyorum.....

kızlar bebeklerde gaz için napıosunuzz.
dünden beri huysuz sanki gazı war napabilirimmmmmm?***

travazol canım, , ben onu mantar için kullanıyordum burda bebekler için krem diye okuyunca şaşırdım hatta,
ama önce doktoruna danış kullanmadan

kızlar bişey sorucam bebişinin 40 çıkmadan akşam yıkayan varmı bebişi bide 40 çıkana kadar tırnakları kesilmez diyolar onda tereddüt ediyorum yaa sizler nasıl yaptınızz
valla biz yıkadık geceleride.. ama suyunu dökmedik.. sabaha döktük..tıraklrınıda kesiyorum ben.. 2 kez kesitim şimdiye kadar.. eldiven takamdı benim bıdık.. hep çıakrdı elinen.. böyle daha iyi.. memileri de okşuyor ellyor dıkıyor emerken.. benmde hoşuma gidiyor.. mıncık mıncık ediyor yavrum benim..
merhabalar...
kızlar ya benim göbek az ama kalçamdan çok kilo almışım.hala 8 kilo fazlalıgım duruyo hiç veremedim.bide emzirdiğim için deli gibi acıkıyorum sanki daha çok yiyorum.sizde öylemisiniz???
benim iştahda o biçim..zaten kiloda vermedim doğumdan sonra.. sadece doğumda gitit.. üstünede 2 kilo aldım vallabilmiyorum ne yapcem ben((:sinifsinif:

inş iyi çıkcak canım.. dert etm.. olur böyle şeyler.. benim yengemde dr .. çok hassas bir testmiş bu.. yalancı positifliği yüksekmiş.. sıkma canını boşyere..

selam hanimlar, gobek bende de kaldi, dr korsenin bir faydasi olmaz demisti, egzersizin faydasi olurmus, ona da 2 ay sonra baslarsin demisti, sezaryenli oldugum icin....kilo fazla almamistim ama emzirme doneminde alabilirim, cok acikiyorum
göbekmii..ofofff yaramı deştin.. bende de aynı sorun göbekkkkk.. deli oluyorum. ama bişeyde yapamıyorum.. cuma günü 2 ayımız dolcek inş.. ondan sonra mekike başıyacağm..

kızlar nasılsınız ? bebişler iyimi?
ben de yeni uyuttum bir bakayım dedim size, sıcaktan çok ağladı öğle saati az daha doktora götürcektim , sonra yıkadık babasıyla biraz rahatladı, şimdi uyuyor,

ıki gündür zeytinyağı veriyorum , bir çay kaşığı, çok iyi geldi, kakasını yaparken kıvranıyordu, şimdi daha rahat yapıyor, gazıda azaldı maşallah, benim oğlum gaz damlasınıda içmiyordu, tadını sevmedi, ama zeytinyağını şapur şupur içti maşallah
annemin yaşlı bir komşusu var o söylemişti geçen ay , pek dikkate almamıştım, keşke ozaman verseymişim yavrum rahat uyurdu,
Zeytinyağı bebeklerin gelişimine katkıda bulunuyormuş, tavsiye ediliyormuş, internettende araştırdım
bende tavsiye ediyorum hepinize ,bütün bebişlerimiz rahat uyusun :ecrin_bebek:

kimse yok şansıma yine galiba,
biraz geçmişi okudumda doktora giden bebişlere maşallah, çok iyiler,
rahatsız olanlarada geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
neyse oğluş uyurken biraz iş yapayım ben

travazol canım, , ben onu mantar için kullanıyordum burda bebekler için krem diye okuyunca şaşırdım hatta,
ama önce doktoruna danış kullanmadan

sagol cnm cvp icin,dru tlfnla aradim, hicbisey surme gecer dedi,ben zaten sabirla gecmesini bekledim ama 1 haftadir gecmeyince endiselenmeye baslamistim, bir de o kizarikliklar disinda sari sari biseyler var, kasinda ve alninda, konak degil ama sari kurumus sumuk gibi, fikri olan var mi?

selamlar butun annelere...
bende kuş lokumumu uyuttum sımdı bı bakayım dedim.
bızzde bugun kontrole gıttık bebegım 5 kılo olmus boyuda 56 cm.
bugun tam bır ay bır gunluguz .
NıDAcım masallah canım senın bebegınede....
LEO7 canım uzulme sakın sutun kesılmesın...
benimde kanamam hala az az devam edıyor gunluk ped koyuyorum ben.bıgun gelmıyor dıgergun gelıyor.
cok enteresan ben hala doktoruma bıle gıtmedım dıkısımın ucundakı ipi bile kendim çektim :asigim:

naren,adrenal sagolun ikiniz de..a.s.insallah hiçbir sorun yasamadan iyileşir oğlumun gözü.
narencim verdiğin linke de baktım...gerçekten de oradaki resimler benim için sevindirici oldu..biz de sürekli takip altında tutturuyoruz..göz tembelliği ya da başka bir sorun ortaya çıkma durumu olursa tedaviye başlanacak..eğer öyle bir durum olmazsa kendiliğinden geçmesi beklenecek..

güzelim benim kızımında kasında var neredeyse 3uncu ayına girdi hala var annem gecer diyor ben de bekliyorum

Hülyacim tesekkürler ...yok canim kalca cikikligi ;bu sadece eklemlerin cabuk oturmasi icin doktorun verdigi bir bebek bezi...

Son düzenleme:
nida ve narencim. maşhh kzularnzıa.. iyi beslyirosunuz.. maşhh.. inş hep böyle devam eder gelişimleri.

Tesekkürler kizlar..öptük sizi...

Nidacım
gozun aydın masallah bebsişin cok tatlı
kusura bakma biraz gec oldu ama nete uzun suredir giremiyordum
sizden bihaberim yani

kızlar bebişlerinizin uykusu nasıl
ben kafayı bozucam kızım gunduzleri hiç uyumuyor ve surekli huzursuz
gunuduz 12 de kalktı ve daha yeni uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…