kizlar sedanin tavsiye ettigi bir krem vardo bebeklerin yuzundeki sivilce ya da isilik icin t harfi ile basliyordu, benim dr bisey olmaz gecer demisti ama kulaklarinin icine boynuna kadar yayildi, kipkirmizi yuzu, o ilacin adini hatirlayan var mi?sayfalari ariyorum bulamiyorum.....
valla biz yıkadık geceleride.. ama suyunu dökmedik.. sabaha döktük..tıraklrınıda kesiyorum ben.. 2 kez kesitim şimdiye kadar.. eldiven takamdı benim bıdık.. hep çıakrdı elinen.. böyle daha iyi.. memileri de okşuyor ellyor dıkıyor emerken.. benmde hoşuma gidiyor.. mıncık mıncık ediyor yavrum benim..kızlar bişey sorucam bebişinin 40 çıkmadan akşam yıkayan varmı bebişi bide 40 çıkana kadar tırnakları kesilmez diyolar onda tereddüt ediyorum yaa sizler nasıl yaptınızz
benim iştahda o biçim..zaten kiloda vermedim doğumdan sonra.. sadece doğumda gitit.. üstünede 2 kilo aldım vallamerhabalar...
kızlar ya benim göbek az ama kalçamdan çok kilo almışım.hala 8 kilo fazlalıgım duruyo hiç veremedim.bide emzirdiğim için deli gibi acıkıyorum sanki daha çok yiyorum.sizde öylemisiniz???
inş iyi çıkcak canım.. dert etm.. olur böyle şeyler.. benim yengemde dr .. çok hassas bir testmiş bu.. yalancı positifliği yüksekmiş.. sıkma canını boşyere..kızlar selam bugün sağlık ocağından aradılar.kızımın tiroid hormanları 17 çıkmış.
tekrar gidip kan vericezz..moralim sıfırmafoldumben
ebe tanıdık ,korkma bişey olmaz dedi ama içim içimi yiyo yaa((((
2.sinde normale dönüomuşş..
anne olmak çok zormuşş....
inş güzel çıkar sonuçlarımız dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
göbekmii..ofofff yaramı deştin.. bende de aynı sorun göbekkkkk.. deli oluyorum. ama bişeyde yapamıyorum.. cuma günü 2 ayımız dolcek inş.. ondan sonra mekike başıyacağm..selam hanimlar, gobek bende de kaldi, dr korsenin bir faydasi olmaz demisti, egzersizin faydasi olurmus, ona da 2 ay sonra baslarsin demisti, sezaryenli oldugum icin....kilo fazla almamistim ama emzirme doneminde alabilirim, cok acikiyorum
travazol canım, , ben onu mantar için kullanıyordum burda bebekler için krem diye okuyunca şaşırdım hatta,
ama önce doktoruna danış kullanmadan
nurcum inşallah kendiliğinden gecer sen merak etme sen akıllı bir annesin kuzum inşallah bişeyciği kalmaz poyrazımızın da anne olmak ne zormuş ya allah onları başımızdan eksik etmesinde gerisi boş ufak tefek sorunları hallederiz artık napalım
nida, naren maşallah kuzularınıza,
nurcum geçmiş olsun, Allah tan kendiliğinden geçicekmiş.üzme sakın kendini, dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin.
kanama bende de bazen azalıyo tam biticek derken yine başlıyo.
sagol cnm cvp icin,dru tlfnla aradim, hicbisey surme gecer dedi,ben zaten sabirla gecmesini bekledim ama 1 haftadir gecmeyince endiselenmeye baslamistim, bir de o kizarikliklar disinda sari sari biseyler var, kasinda ve alninda, konak degil ama sari kurumus sumuk gibi, fikri olan var mi?
ayyy canımm geçmiş olsun moralini bozma düzelir merak etme inş güzel çıkar evett anne olmak bebek büyütmek çookk zooor şimdi anlıyorum annemşn kıymetini valla zor ama bu zor günler geçicek hele bi 3 ayı bitsin düzene girecekler hasta olmadıkları sürece zorluğu olmaz inşallah
maşallah canım ilaydaya annesi iyi bakıyo kuzuma aman allah korusun kalça çıkıklığı olmasın çok kötü bişey bizde bu hafta gidicez yok sanırım olsa hiç durmaz ağrısından aman sağlıkları yerinde olsun başkada bişey istemiyoruz
ayy evet narencim yaa gazlı çocuk zor oluyo benimkide gazlı büyük insan gibi gaz çıkartıyo şaşırıyorum valla düzelecekler inşalah ablam zinco yu önerdi bana onunda bebeği var o kullanıyo rahatlıyo diyo bakalım alıp kullanıcam inşallah işe yarar seninkide düzelir inşallah
nida ve narencim. maşhh kzularnzıa.. iyi beslyirosunuz.. maşhh.. inş hep böyle devam eder gelişimleri.
selamlar butun annelere...
bende kuş lokumumu uyuttum sımdı bı bakayım dedim.
bızzde bugun kontrole gıttık bebegım 5 kılo olmusboyuda 56 cm.
bugun tam bır ay bır gunluguz .
NİDAcım masallah canım senın bebegınede....
LEO7 canım uzulme sakın sutun kesılmesın...
benimde kanamam hala az az devam edıyor gunluk ped koyuyorum ben.bıgun gelmıyor dıgergun gelıyor.
cok enteresan ben hala doktoruma bıle gıtmedım dıkısımın ucundakı ipi bile kendim çektim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?