2009 Haziran Anneleri!!

Amin canım bebeğin tez zamanda kurtulur inşallah.Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah

Nidacım
gozun aydın masallah bebsişin cok tatlı
kusura bakma biraz gec oldu ama nete uzun suredir giremiyordum
sizden bihaberim yani

YAsemincim cok tesekkürler canim..
Öyle nete girmek artik hayal oldu bize..Ara ara bende bakmaya calisiyorum...
Umarim bebis iyidir canim..

günaydın kızlar...

ınsallah ıyısınızdır ve tabıkı kücük böceklerımız =) uzun zamandır gıremıyorum benım böcek hıc durmuyor =( pazar aksamından berı kakasını yapmadı =( kıvranıp duruyor durmadan aglıyor =( ne yapmam lazım? yardımcı olun ltf =(

canım emiyosa ağzına yada mama yiyosa biberonun içine 3 damla zeytin yağı damlat ama hakiki zeytin yağı olsun yarımda fitil koyabilirsin bağırsaklarını yumuşatırr geçmiş olsun canım umarım bi işe yararyerimseniben

cokı tsk ederım... poposuna kulak cöpünle zeytınyagı sürdüm ama tık yok =( emzırıyorum baska hıc bırsey almıyo agzına böcek... senın dedıgınıde denıyecem... öglene kadar yapmaza doktora gıdecez =(

slm herkeseee
biz anneannesiyle tostosumuzu yıkadık uyuttukk bi size bakalım dediimm
herkes ii inşş
bebişlerde ii inşşş

iyiyiz nidacım, bi kaç gündür kabızdı bebişim, bugün zorla kendi yaptı, kendim yapmış gibi rahatladım valla. bu hayat da iyice tuhaflaştı yav.

bizde geldik kontrolden şükür düzelmiş oğlum
4400 gr olmuşş 58 cm olmuş
dr hep boyuna gidiyo çok uzun olcak dedi
sütümde normalleşiyo sanki artık allahıma şükürler olsun
dün kırkımızı çıkarttık misafirliğe gittik uyanmadı hiç oğlum
bende uykusunda mama verdim
emmedi çünki
şimdi de uyanma çabalarında gerinip duruyo
az sonra uyanıp meme diye yıkar ortalığı
hı bi de ben artık herşeye yetişmeye çalışmıyoru mev dağınıkmı bırak dağınık kalsın yeemek mi yok
dışardan söle işte böle

tebrikler semoş, biraz rahat ol işte bööle.
bu arada maşallah oğluşuna(minişine diyemiyom artık kocaman oldu maşşallah :))

cnm sütün var madem neden mama weriosun..?**
allah nazardan saklasın maşallah çağataya
bizimde pzt aşımız var 1 aylık oluyoruzz...
çok ateş oluomu yada huysuz oluomu bebeklerr..
bacaktan yapıoarmış heralde..
ateş düşürücü verin diolar gitmedennn... CADIARZU

biz geldik kizlar,
2 gün önce ceylinim gece ateslendi hastaneye gitdik,
2 gün yavrum la hastanede kaldik virus kapmis prensesim, cok zor bisi kizlar ya minicik ellerine serum ignesini falan patirmislarr bakmaya daynamadim minnik bedeninin her yerinden bi ayri 2 gün mahfoldum resmen.kaplomafoldumben
simdi misil misil uyuyo ins tekralamas.sizler ins iyisinizdir

selam kızlar biz geldik nasılsınız bebişler nasıl
dün dr a gittik
4800 olmuş kızım aşımızı yaptılar.kalça ultrasonu çektiler şükür normal çıktı.
işitme testi yapacaklardı.o şeyi kulagına sokunca yıktı hastaneyi.nasıl ağlama nasıl bagırma anlatamam.bütün dr ları topladı başına.dogol olarak yapamadık.öbür aya kaldı
ya benim zilli almıyo emzik evde 6 çeşit emzik var yok.ögürüyo ağzına verince.ben istiyorum ama alışsın dışardan falan iyi olur.

geçmiş olsun canım ya
allah korusun melegini.ne virüsüymüş öyle.dikkat edin kendinize

benim kanamam çok azaldı.rengide gitgide kahverengiye dönmeye başlkadı.bünyeden bünyeye değişiyo galiba.bedim dr kırkın çıkınca gel dedi kontrole.acaba o kontrolde ne yapıyo.dikiş yerlerşine mi bakyo.yoksa alttan da muayene ediyomu acaba.offfffff hiç sevmem o muayeneyiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…