maşallah semoş çağataya oh oh kırkınızda çıkmız ne güzell benimde az kaldı bakalım kırkı çıkınca nasıl olucak kırkı çıksın düzelir diyolar ya ondan merak ediyorum iyimi olucak kötümü canım sütün varsa ve yetiyosa mamaya hiç alıştırma bence onlar bebeği şişiriyo ve bi yararıda yok sadece doyuruyo benim kzıım zorla emiyo doğru düzgün emmiyo ama ben hiç mamayı düşünmedim açıkcası gerçi sen iyisini bilirsin ayy canım zor valla hem ev hem çocuk bide eşinde var oda bi dert amann yetişmek zor valla hele bide durmadıysa o daha kötü inşallah düzelecekelrbizde geldik kontrolden şükür düzelmiş oğlum
4400 gr olmuşş 58 cm olmuş
dr hep boyuna gidiyo çok uzun olcak dedi
sütümde normalleşiyo sanki artık allahıma şükürler olsun
dün kırkımızı çıkarttık misafirliğe gittik uyanmadı hiç oğlum
bende uykusunda mama verdim
emmedi çünki
şimdi de uyanma çabalarında gerinip duruyo
az sonra uyanıp meme diye yıkar ortalığı
hı bi de ben artık herşeye yetişmeye çalışmıyoru mev dağınıkmı bırak dağınık kalsın yeemek mi yok
dışardan söle işte böle
ayy geçmiş olsun tatlımm yaa hasta olması kötü yaa zor oluyo bakması bide insan dayanamıyo ben kan alırken kızımdan çok ağladım bu hafta iğne için sağlıkocağına gitcez bakalım orda ne yapıcam çook zor ya canın kanın onun canı yandıkça sen mahvoluyosun inşallah bidaha olmaz allahım sağlık versin bitanem sende üzme kendinibiz geldik kizlar,
2 gün önce ceylinim gece ateslendi hastaneye gitdik,
2 gün yavrum la hastanede kaldik virus kapmis prensesim, cok zor bisi kizlar ya minicik ellerine serum ignesini falan patirmislarr bakmaya daynamadim minnik bedeninin her yerinden bi ayri 2 gün mahfoldum resmen.kaplomafoldumben
simdi misil misil uyuyo ins tekralamas.sizler ins iyisinizdir
maşallah canım kızına benimkide almıyodu azcık pekmezle veriyorum o zaman alıyo nihayet alışıyo benimkide öğürüyodu kusuyodu şimdi öyle verince daha yapmıyo boş verme bence almaz azcık ucuna tatlı bişey sür alışana kadar o zaman alır ve alışır canım valla uyurken ağlarken iyi oluyo yoksa bakmak çok zorselam kızlar biz geldik nasılsınız bebişler nasıl
dün dr a gittik
4800 olmuş kızım aşımızı yaptılar.kalça ultrasonu çektiler şükür normal çıktı.
işitme testi yapacaklardı.o şeyi kulagına sokunca yıktı hastaneyi.nasıl ağlama nasıl bagırma anlatamam.bütün dr ları topladı başına.dogol olarak yapamadık.öbür aya kaldı
ya benim zilli almıyo emzik evde 6 çeşit emzik var yok.ögürüyo ağzına verince.ben istiyorum ama alışsın dışardan falan iyi olur.
benim kanamam çok azaldı.rengide gitgide kahverengiye dönmeye başlkadı.bünyeden bünyeye değişiyo galiba.bedim dr kırkın çıkınca gel dedi kontrole.acaba o kontrolde ne yapıyo.dikiş yerlerşine mi bakyo.yoksa alttan da muayene ediyomu acaba.offfffff hiç sevmem o muayeneyiii.
biz geldik kizlar,
2 gün önce ceylinim gece ateslendi hastaneye gitdik,
2 gün yavrum la hastanede kaldik virus kapmis prensesim, cok zor bisi kizlar ya minicik ellerine serum ignesini falan patirmislarr bakmaya daynamadim minnik bedeninin her yerinden bi ayri 2 gün mahfoldum resmen.kaplomafoldumben
simdi misil misil uyuyo ins tekralamas.sizler ins iyisinizdir
selam kizlar, 40 i cikinca gercekten duzeliyor mu bebeklerin huyu acaba?40 i cikmis olan bebeklerin anneleri cvp bekliyorum, oglum sabah 5.30dan beri uyumuyor ve ya huzursuz ya agliyor, su an saat 19. hasta degil, ama yine de gotursem mi dra..
selam kızlar biz geldik nasılsınız bebişler nasıl
dün dr a gittik
4800 olmuş kızım aşımızı yaptılar.kalça ultrasonu çektiler şükür normal çıktı.
işitme testi yapacaklardı.o şeyi kulagına sokunca yıktı hastaneyi.nasıl ağlama nasıl bagırma anlatamam.bütün dr ları topladı başına.dogol olarak yapamadık.öbür aya kaldı
ya benim zilli almıyo emzik evde 6 çeşit emzik var yok.ögürüyo ağzına verince.ben istiyorum ama alışsın dışardan falan iyi olur.
selam kizlar, 40 i cikinca gercekten duzeliyor mu bebeklerin huyu acaba?40 i cikmis olan bebeklerin anneleri cvp bekliyorum, oglum sabah 5.30dan beri uyumuyor ve ya huzursuz ya agliyor, su an saat 19. hasta degil, ama yine de gotursem mi dra..
ya kızlar sütüm akşam üstleri yorgunluktan ve beslenememekten azalıyo yetmiyo açlıktan ağlıyo o zaman uykusunda veriyorum öönce emziriyorum memişlerde düt bitince veriyorum
açlıktan ağlatamam ya çocuğu yoksa ağlayarak veriyorum her seferinde mamayı napim böle işte
keyfi değil yani
dün antibiyotik ağırlaştırdı oğlumu da ondan uyuyup kaldı 3 de emdi 9 a kadar emziremedim almadı uykuda zorla emzirdi sonra da mama verdim napim
40 ı çıkınca düzelir diyolar ama bizim daha 1 gün oldu bilemiyorum nasıl olur
öğlen 2 den beri anca uyudu
beni de emzik yaptı kaka yapmak için bile emmek istiyo gaz çıkartmak için emiyo
krizi dursun diye emiyo
o kadar çok emiyoki kusuyo napalım dr da sen en iisini iblirsin açlıktan katılıp ağlamadığı sürece vermiyorum dedim ii o zaman dedi
gece emzirirken elimde yasin kitabı okuyup duruyorum
herkese dua ediyorum kendim için tek duam sütüm bol olsun yavruma yetsin mememden ayrılmasın
sizde edin bana nolur
of şu silikon ucu bırakıp memeyi tutsa daha fazla süt olcak gaz da az olcak ama üşengeç istemiyo
selam dolphin tekrardan, bizim kırkımız cıktı cok sukur,3 agustosta 2. ayımız bitecek ama hiiiç bir degişiklik yok. gun içinde 15 saat uyumadıgı oluyor..gazını vs cıkarıyoruz yine de yok.. ertesi gün uyuyor..ertesi gun yine aynı... bunlar boyle büyüyecek anlasılan..Allah sabır versin hepimize..Bu arada Allah hepimizin bebeklerine saglıklı,uzun, hayırlı ömürler versin..
canım benim kızda almıyor emzik aynı seninki gibi ögürüyor aynı bednde tek emzik vermedim bikaçtane denedim ama maalesef almadı
almasını şunun için istiyorum bu sefer beni emzik olarak kullanıyor benden ayrılınca uyanıp çıglıgı basıyor küçük hanım
ya kızlar sütüm akşam üstleri yorgunluktan ve beslenememekten azalıyo yetmiyo açlıktan ağlıyo o zaman uykusunda veriyorum öönce emziriyorum memişlerde düt bitince veriyorum
açlıktan ağlatamam ya çocuğu yoksa ağlayarak veriyorum her seferinde mamayı napim böle işte
keyfi değil yani
dün antibiyotik ağırlaştırdı oğlumu da ondan uyuyup kaldı 3 de emdi 9 a kadar emziremedim almadı uykuda zorla emzirdi sonra da mama verdim napim
40 ı çıkınca düzelir diyolar ama bizim daha 1 gün oldu bilemiyorum nasıl olur
öğlen 2 den beri anca uyudu
beni de emzik yaptı kaka yapmak için bile emmek istiyo gaz çıkartmak için emiyo
krizi dursun diye emiyo
o kadar çok emiyoki kusuyo napalım dr da sen en iisini iblirsin açlıktan katılıp ağlamadığı sürece vermiyorum dedim ii o zaman dedi
gece emzirirken elimde yasin kitabı okuyup duruyorum
herkese dua ediyorum kendim için tek duam sütüm bol olsun yavruma yetsin mememden ayrılmasın
sizde edin bana nolur
of şu silikon ucu bırakıp memeyi tutsa daha fazla süt olcak gaz da az olcak ama üşengeç istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?