2009 Haziran Anneleri!!

maşallah semoş çağataya oh oh kırkınızda çıkmız ne güzell benimde az kaldı bakalım kırkı çıkınca nasıl olucak kırkı çıksın düzelir diyolar ya ondan merak ediyorum iyimi olucak kötümü canım sütün varsa ve yetiyosa mamaya hiç alıştırma bence onlar bebeği şişiriyo ve bi yararıda yok sadece doyuruyo benim kzıım zorla emiyo doğru düzgün emmiyo ama ben hiç mamayı düşünmedim açıkcası gerçi sen iyisini bilirsin ayy canım zor valla hem ev hem çocuk bide eşinde var oda bi dert amann yetişmek zor valla hele bide durmadıysa o daha kötü inşallah düzelecekelr

ayy geçmiş olsun tatlımm yaa hasta olması kötü yaa zor oluyo bakması bide insan dayanamıyo ben kan alırken kızımdan çok ağladım bu hafta iğne için sağlıkocağına gitcez bakalım orda ne yapıcam çook zor ya canın kanın onun canı yandıkça sen mahvoluyosun inşallah bidaha olmaz allahım sağlık versin bitanem sende üzme kendini

maşallah canım kızına benimkide almıyodu azcık pekmezle veriyorum o zaman alıyo nihayet alışıyo benimkide öğürüyodu kusuyodu şimdi öyle verince daha yapmıyo boş verme bence almaz azcık ucuna tatlı bişey sür alışana kadar o zaman alır ve alışır canım valla uyurken ağlarken iyi oluyo yoksa bakmak çok zor

canım bizimde 40 mız dün çıktı dr. çağırmıştı ultrasondan hem üstten hemde alttan bakıyor içteki dikişler nasıl diye benim dikişler zorlanmış bana biraz kızdı sakın kızlar ağır işler yapamayın özelleiklşe sezeryan olan arkadaşlar ben 1 hafta önce çok yoruldumn çok iş yapmıştım

selam kizlar, 40 i cikinca gercekten duzeliyor mu bebeklerin huyu acaba?40 i cikmis olan bebeklerin anneleri cvp bekliyorum, oglum sabah 5.30dan beri uyumuyor ve ya huzursuz ya agliyor, su an saat 19. hasta degil, ama yine de gotursem mi dra..

ay geçmiş olsun canım
dikkat edin inşallah bende bebişime igna yapmalarına dayanamadım halası kucakladı bende odadan çıktım o aglayınca benimde aglsyasım geliyor

selam kizlar, 40 i cikinca gercekten duzeliyor mu bebeklerin huyu acaba?40 i cikmis olan bebeklerin anneleri cvp bekliyorum, oglum sabah 5.30dan beri uyumuyor ve ya huzursuz ya agliyor, su an saat 19. hasta degil, ama yine de gotursem mi dra..

canım bizim kırkımız daha çıkmadı ama kırkı çıkınca düzelir diyorlar
benim kızda çok zor ve az uyuyor
gece zaten kaç kere kalkıyoruz sabahta 5.30.6.00civarı bir kalkıyoruz öglenlere kadar ayaktayız
banyosunu yaptırınca vucüdu dinleniyor ozaman biraz uyuyor
dene hergün yaptırıyormusun bilmem ama ben hergün banyo yaptırıyorum sende dene

canım benim kızda almıyor emzik aynı seninki gibi ögürüyor aynı bednde tek emzik vermedim bikaçtane denedim ama maalesef almadı
almasını şunun için istiyorum bu sefer beni emzik olarak kullanıyor benden ayrılınca uyanıp çıglıgı basıyor küçük hanım

selam dolphin tekrardan, bizim kırkımız cıktı cok sukur,3 agustosta 2. ayımız bitecek ama hiiiç bir degişiklik yok. gun içinde 15 saat uyumadıgı oluyor..gazını vs cıkarıyoruz yine de yok.. ertesi gün uyuyor..ertesi gun yine aynı... bunlar boyle büyüyecek anlasılan..Allah sabır versin hepimize..Bu arada Allah hepimizin bebeklerine saglıklı,uzun, hayırlı ömürler versin..

Son düzenleme:
ya kızlar sütüm akşam üstleri yorgunluktan ve beslenememekten azalıyo yetmiyo açlıktan ağlıyo o zaman uykusunda veriyorum öönce emziriyorum memişlerde düt bitince veriyorum
açlıktan ağlatamam ya çocuğu yoksa ağlayarak veriyorum her seferinde mamayı napim böle işte
keyfi değil yani
dün antibiyotik ağırlaştırdı oğlumu da ondan uyuyup kaldı 3 de emdi 9 a kadar emziremedim almadı uykuda zorla emzirdi sonra da mama verdim napim

40 ı çıkınca düzelir diyolar ama bizim daha 1 gün oldu bilemiyorum nasıl olur
öğlen 2 den beri anca uyudu
beni de emzik yaptı kaka yapmak için bile emmek istiyo gaz çıkartmak için emiyo
krizi dursun diye emiyo
o kadar çok emiyoki kusuyo napalım dr da sen en iisini iblirsin açlıktan katılıp ağlamadığı sürece vermiyorum dedim ii o zaman dedi
gece emzirirken elimde yasin kitabı okuyup duruyorum
herkese dua ediyorum kendim için tek duam sütüm bol olsun yavruma yetsin mememden ayrılmasın
sizde edin bana nolur
of şu silikon ucu bırakıp memeyi tutsa daha fazla süt olcak gaz da az olcak ama üşengeç istemiyo

slm kizlar gezmeden geldikkk bizde..
oglumuz uyudu arabasinda bizde kose bucak gezip alisveris yaptik babasiyla..
iyi geldi banada disari cikmak...
semacim allah yardimcin olsun canm...
tum annelerin yardimcisi olsun kolay degil sonucta...
albume resimlerimizi ekledik bakabilirsiniz annisler...bebislerede gostermeyi unutmayin arminimiii optuk hepinizii

semacım bende de aynı problem var, ikindiden itibaren artık sütüm iyice azalıyor, bizimki de huzursuzlanıyor ve mecbur kalmadıkca mam vermiyorum
doktorun biri mam ver diyor buyusun diyor, diğeri kesinlikle verme aglarsa aglasın diyor , ne yapacagımı sasırdım
karnı tam doymadıgı için de kaka da yapmıyor ve uyuamıyor da,surekli huzursuz

gunaydin kizlar biz 4.30dan beri ayaktayiz, neyseki simdi uyudu bebegim, ben de uyuyacagim,ama once size bir bakmak istedim

tesekkur ederim cvbin icin, zaten bir umut sormustum simdi o da kalmadi, napalim, saglik olsun..

günaydın kızlaarrr,
bebişler de siz de iyisinizdir inş.
biz de dün aşımızı olduk ve topuk kanımız alındı,
çok ağladı zavallı kızım (
her şey sağlıkları için ama dayanmıyo ana yüreği işte kaydirigubbakcemile3

canım hangı hastaneye gıdıon???bızımde kalça ult var..merak edıom huysuzlancakmı dıe..işitme testı va bıde..sag kulakta prblem vardı dogdugunda..inş bıse cıkmazzz çok korkuyom..ben ethıcaya gıdıom..:asigim:

ayy semoşumm keşke benimkide benim memişi alsa sütüm var hatta yemesem bile oluyo ama bizded tam tersi benim kızım emmiyo uyurken emziriyorum oda 5 dk ya emiyo ya emmiyo bırakıyo ee mecbur kalınınca çocuğun aç kalmasına göz yumamassın illaki mama veriyosun yani bak tv de duydum yeşil mercimeğin süt yapıcı özelliği varmış yok be semoşum 3 ayı bitince düzeliyo çocuklar kırk mırk yalann 4 aylıkken felan düzene girecekler ayy bende o silikon ucunu aldım hiç işe yaramadı yaaw zaten meme ucu küçük oda büyük nasıl yerleştiricen anlamadım olmadı benimkine bende daha denemedim bide semoşum bide ona alışmıştır öyle böyle büyüyecekler şöyle 3 ayları bitse herşeyi daha iyi anlıcaklar o zamana kadar böyle sorunlar olucak artık

merhaba kızlar dün gece berbattı misafirimiz vardı kızım huysuzluk etti hiç durmadı ne emdi ne uyudu hep ağladı durdu onlar gittikten sonra uyutmaya çalıştım olmadı bir türlü dalmıyo emzirmeye çalışıyorum yok ağlıyo emziği vermeye çalışıyorum onuda almıyo sallıyorum uyumuyo kucağıma alıyorum durmuyo tekrar yatırdım beşiğine sallıyorum gene uyumuyo neyse babası uyutmaya çalıştı emziğini vermeye çalışıyo almıyo ağlıyo 1 30 a kadar hiç uyumadı emmedi bende kendimi bardağa sağdım çay kaşığıyla sütü verdim sütü nasıl içiyo ama mememi almıyo alınca ağlamaya başlıyo ne yapcamı allahım hepimizin yardımcısı olsun

slm herkeseee
siz ve beişler iisin inşşş
narencim dr.browns un biberonunu aldımm
ve iremim çok memnun kaldııı
gzll içiooo
çok şükür gaz sıkıntısıda kalmadııı
harika bir biberonmuşşşş chıccoyaa göree
çok tşklerrr
arkadaşımmm...

iremimle iiz bizz...akıllandı artık sanki cadı kızm
uyanık old sattlerdee oyun ve çene istio kızımm
anneannesi alıştırdıı
çok mutluuu iremmmm

benimde annem geldi
yemek yaptı bana
oğlumu yıkadık ananesiyle koklaştı oynadı biraz şimdi uyandı uyancak
bende sizi merak ettim
valla bende aventin biberorununu istedim kocişten
madem mama veriyom bi de emmeyi bırakmasın
kaşıkla çok gazı oluyo
ya dün gece bi türlü tutmadı memeyi sabah kadar mız mız
sonra koynuma aldım nasıl rahat uyudu eşşek
ay eşimde kıskandı benle de yatsa keşke diye
valla sütün varsa al emzir sonra uyur dedim
yemek derdim yok şükür
annemde gelince epey bi moral oldu gelsin sütlerrrrr
arminime maşalllah pek bi tatlı
sado yirim ben senin cadını kıs aynı sen he bu kıs
valla eşime çağatay sana benziyo diyom ama aynı benim ufaklığım ne yalan sölimmm

kızlar size tavsiyem biberona alıştırmayın sütünüz varsa biberon vermeyin yoksa memeyi bırakıyolar benim eltim çocuğuna verdi biberonu sütüde vardı bıraktı 3 ay emdi emmedi bıraktı çocuk anneden bişey alamadı mecbur kalınmadıkça verilmemeli biraz uğraşıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…