2009 Haziran Anneleri!!

hülyacım ne zor ben bilirim canım
sen de kendine elektrikli pompa al sık sık sağ biberonla ver napcan alsın anne sütünü
ya da memeye şekerli bişeler sür tutana kadar
eskiler hep öle yapmış bak biz meydandayız şükür
bende yavaş yavaş
memeye alıştırıcam
napim böle olmuyo çok gazı oluyo
he bide sen meme ucunu tam ortalayıp koy zaten içine doldurmuyo emerken dolduruyo
bence öle alır seninki emzik alıyosa bi de öle dene canım aç kalmasından ii dir silikon uç

ah hülyacım mecbur kalındıkça veriliyo işte zevkimizden değil ya açlıktan bayıltamayızki bebeleri
valla ben çok mecbur kalınca uykuda veriyorum napim
çağatay midesi full dolsun hatta fazla emip kussun rahatlasın istiyo eee eskisi gibi yok süt napalım gelcek ama bekliyoz naz yaptı canım sütüm bu ara
e o gelene kadar ben oğlumu ağlatamam açlıktan
çok fena ağlıyo yaş geliyo gözünden kalbim yüreğim dayanmıyo
mama verirkende dayanmıyo ağlayıp dua ediyorum rabbim evladımı sütsüz rızıksız bırakma diye
okuduğum kur-an ın ettiğim dua nın haddi hesabı yokkk

ay kimse yokmu yaaaa
ben gelince neden kimse olmuyo ağlıcam he zaten yalnızım evde
sizin bebişler semoş teyzoşunu sefmiyolarmı

semacım, bu sütler çok nazlı gerçekten ama haklısın insan çok üzülüyo, çocuk emmeye çalışıp bişey vermeyince, ben de mamayı biraz az verebildiğim günler çok mutlu oluyorum.
dr brownsun yavaş akışlı biberonu o bakımdan çok iyi, benim kız hem onu hem memeyi alıyo çünkü biberondanda mama çok az geliyo. bi de ben biraz fazla sulu hazırlıyom mamayı, en azından süt birikene kadar daha az mama yemiş oluyo, hem zaten kabız, biraz sıvıyı da fazla almış oluyo

slm kızlar nasıl bebişler ve güzel anneleri biz iyiyiz annemler burda geziyoruz kızım denize bile girdi :)) çok seviyo suyu:)) albune foto ekledik teyzeleri

müminecim aventi bulamazsa dr browns alırız yeterki mememi bırakmasın valla bi sinir yapıyoki az gelince süt
hadi kaçtım ben uyandı benim aşkım

semosum isine karismak istemem ama bence elektrikli pompanin sana faydasi olur..
cunku daha once sutun boldu..sagdikca cogalir...
ben bazi geceler erindigim icin sagmadim yattim ertesi gun azalmaya basladigini farkettim
artik hep sagiyorum..cagatay belki gogsunun urettigi kadar cekmemisse sutunde bu sebeple cogalmayip azalmis olabilir..
yine emzirirsin cagatayi gogsunude sagarsin..biberonda birikenide mama yerine verirsin emmedigi zaman..
hem mama vermemis olursun hem sutun cogalmis olur..

evet özlemcim kuzenimde var elektrikli pompa isticem ist.dan yollasın bana
bende öle düşünüyorum inş dediğin gibidir

ayşecim humanayı günde 4 bardak için diyolar ben 6 baardak içiyorum 4 lt yakın su 2 lt meyve suyu ve hoşaflarr
benimki yorgunluk ve stresten azalıyo
yani hep az değilde akşamları artık hal kalmayınca azalıyo
bişeler yapcaz artıkk
allahım eminim yardım edecektir bana evladımın süt rızıkını fazlalaştıracaktır sabırla bekliyorum
oğlumda uğraşaacak biraz ama napalım herşey onun içinn

yani aslında sütüm azaldı ama benim bıdık 10 günde 600 gr almış
yani bu da demek oluyoki olan süt çağatayı tatmin etmese de ihatiyacını karşılıyo
ama o çok emmek istiyo hep midesi tepeleme dolsun istiyo
o kadar ki çok emmek hazımsızlık yapıyo inliyo uyuyamıyo
sanırım iştahı babasına çekti şimdiden göbüşü oldu
ama çağatay kilolu değil uzun boylu bi bebek oldu
yediği boyuna gidiyo
o kadar geriniyoki hem uyanıkken hem uyanırken
en sevdiği şeyyy
az önce kandırdı beni uyanır gibi yaptı ellemedim uyudu eşşek
resmen ben ordamıyım diye bakıyo arada
ben ve memem çağatay dünyası hepsi hepsi herşeyi bu kadar
babasına sadece 1 kez bilerek güldü
babamız mikrop kapar diye kucağına almıyo çünkü sigara içiyo
ancak banyo yapıp dişlerini fırçalar ve komple üst değişirse elliyo aslında iyi yapıyo ama çağatay hep bi başkası daha olsun istiyo babayı arıyo yani çünkü biri geldiğinde sakinleşiyo

semoşum Allah yardımcın olsun canım, bol bol sütler versin yavruna
benimkide kucaımda uyuyo şu an, çok fena alıştı yatırıyorum ağlıyor, kucağımda uyuyor

ay emelim benimkide öleydi ama araba koltuğu ii geldi şimdi onda uyuyabiliyo
yoksa ne yatağında ne küçük beşiğinde uykuya dalabiliyo düz olduğu için

öyle yapıcam zaten alıcam sağıp vericem ne yapayım almıyo emse bile 5dk ya emiyo ya emmiyo bırakıyo aç kalmasına dayanamıyorum öyle uyuyo yaptık dün pekmez sürdük yok almıyo işte silkon ucu denedim onuda tutmuyo emziği öyle güzel emiyoki mememş veriyorum almıyo yaa bende kendimi şimdilik sağıp kaşıkla veriyorum uyurken öyle doyuyo bide uyanınca huysuzlanmıyo işte insan çare arıyo zor vallahi hiçbişeydende anlamıyolar büyüyecekler elbet alıştır bencede canım gerçekten emmdikçe gelir sütün humanayı felan denedinmi valla etrafımda deneyenler sütüm oldu diyolar inşallah bol bol sütün olur canım

canım insan şaşırıyo ne yapacanı bilemiyo birazcık bilseler kendilerini böle yapmazlar o zamana kadar böyleyiz aç oluncada hiç durmuyolar mecbur kalınınca veriyosun yani dayanamıyoki insan o ağladıkça ağlayasın geliyo onun bi yeri ağrımasın benimki ağrısın diyosun inşallah okuduğun dualar kabul olur rabbim kısa zamanda bol süt verir

valla semoşummm
daha anlayamadım kime benzio bi bana bi babsına benzeytiolarrrr
acaba hangimiz opuyorumnanaktan
maş. çatoya nnesiii
yesinde büyüsünnnn yavrucakk

canım bnm ki emmediği içn ben sütümü sağıp biberonla veriyorummm
mama değil yanii.
sen nasılsınn bebiş nasıl annesiiii
..

canım iyiyiz işte uğraşıyoruz küçük hanımla çok cadı çıktı benim kızım bana çekmemiş teyzesine çekti galiba bizi dikiyo ayağa valla ne derse onu yapıyoruz bizim evin hanımağası o benimkide beni emmiyo bende senin gibi yapıcam galiba bu gidişle

cemrecim emmesin sağ öle ver sütünüü
nasolsa annesütü değilmiii
her türlü karnına gtsin yeter bnm içinnnn

işte süt sağma pompası alıcaz öle sağıp vericem ne yapim her gün açlıktan ağlıyo kızım memeyi bıraktırmam arada yeni uyanmışken felan veririm unutmasın sonra hiç almaz felan ondan korkuyorum mememi bırakır iyice diye 2 aylık olunca emzirmeye devam ederim o zaman anlar buna mecbur olduğunu bunla doyucanı felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…