öyle yapıcam zaten alıcam sağıp vericem ne yapayım almıyo emse bile 5dk ya emiyo ya emmiyo bırakıyo aç kalmasına dayanamıyorum öyle uyuyo yaptık dün pekmez sürdük yok almıyo işte silkon ucu denedim onuda tutmuyo emziği öyle güzel emiyoki mememş veriyorum almıyo yaa bende kendimi şimdilik sağıp kaşıkla veriyorum uyurken öyle doyuyo bide uyanınca huysuzlanmıyo işte insan çare arıyo zor vallahi hiçbişeydende anlamıyolar büyüyecekler elbet alıştır bencede canım gerçekten emmdikçe gelir sütün humanayı felan denedinmi valla etrafımda deneyenler sütüm oldu diyolar inşallah bol bol sütün olur canımhülyacım ne zor ben bilirim canım
sen de kendine elektrikli pompa al sık sık sağ biberonla ver napcan alsın anne sütünü
ya da memeye şekerli bişeler sür tutana kadar
eskiler hep öle yapmış bak biz meydandayız şükür
bende yavaş yavaş
memeye alıştırıcam
napim böle olmuyo çok gazı oluyo
he bide sen meme ucunu tam ortalayıp koy zaten içine doldurmuyo emerken dolduruyo
bence öle alır seninki emzik alıyosa bi de öle dene canım aç kalmasından ii dir silikon uç
ah hülyacım mecbur kalındıkça veriliyo işte zevkimizden değil ya açlıktan bayıltamayızki bebeleri
valla ben çok mecbur kalınca uykuda veriyorum napim
çağatay midesi full dolsun hatta fazla emip kussun rahatlasın istiyo eee eskisi gibi yok süt napalım gelcek ama bekliyoz naz yaptı canım sütüm bu ara
e o gelene kadar ben oğlumu ağlatamam açlıktan
çok fena ağlıyo yaş geliyo gözünden kalbim yüreğim dayanmıyo
mama verirkende dayanmıyo ağlayıp dua ediyorum rabbim evladımı sütsüz rızıksız bırakma diye
okuduğum kur-an ın ettiğim dua nın haddi hesabı yokkk
valla semoşummmbenimde annem geldi
yemek yaptı bana
oğlumu yıkadık ananesiyle koklaştı oynadı biraz şimdi uyandı uyancak
bende sizi merak ettim
valla bende aventin biberorununu istedim kocişten
madem mama veriyom bi de emmeyi bırakmasın
kaşıkla çok gazı oluyo
ya dün gece bi türlü tutmadı memeyi sabah kadar mız mız
sonra koynuma aldım nasıl rahat uyudu eşşek
ay eşimde kıskandı benle de yatsa keşke diye
valla sütün varsa al emzir sonra uyur dedim
yemek derdim yok şükür
annemde gelince epey bi moral oldu gelsin sütlerrrrr
arminime maşalllah pek bi tatlı
sado yirim ben senin cadını kıs aynı sen he bu kıs
valla eşime çağatay sana benziyo diyom ama aynı benim ufaklığım ne yalan sölimmm
kızlar size tavsiyem biberona alıştırmayın sütünüz varsa biberon vermeyin yoksa memeyi bırakıyolar benim eltim çocuğuna verdi biberonu sütüde vardı bıraktı 3 ay emdi emmedi bıraktı çocuk anneden bişey alamadı mecbur kalınmadıkça verilmemeli biraz uğraşıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?