hülyacım canım sağol
ama ben bunları biliyorum yani anlık anlayabilcfeğimiz bişe varmı diye sordum sağol paylaşım için yinedee
kıslar bişey sorcam sizin bebeler yattıkları zaman kaç saat uyuyorlar benim kız uykuya verdi kendini 3 saatten sonra ben uyandırıyorum zorla uyku arası meme alıp gaz çıkarıp uyuyor.
günaydın kızlar, benim kızımda artık zorla uyuyo , sürekli oynamak oyalanmak istiyo.
bi de şimdiden babacı oldu başımıza, ilk agusunu babaya yaptı, babasının sesini duyunca hemen gülücük atıyo.baba olmak ta tam kebap işmiş valla, hamilelik yok, emzirmek, uykusuz kalmak yok, gelsin gülücüklerlmaz:
canım gaz için rezene verebilirsin
eczaneden al humana nın ya da milupanın bebekler için rezene çayı var
karnına ve ayaklarına sıcak havlu koayabilirsin
ılık bi banyo yaptırıp masaj yapabilirsin
muskat alıp sütünün içine rendeleyip bebeğe verebilirsin(ben denedim işe yarıyo ggerçekten)
elma yağı (adaçayı yağı) sürüyorum ben günde 2 kere topuklarına ve göbek deliği etrafına(tavsiye ederim ama önce kendi bileğinde yada kulak arkanda dene bazıları alerjik olabiliyo yakar falan bebeği)
hı bi de kucağında sıkı sıkı tut ağlatamamaya çalış ağladıkça hava yutup gazları artıyo
emzik dene emziği tutunca sakinleşiyolar
fön makinesi elektrik süpürgesi araba sesi ii geliyo canımm
he bi de balkona yada temzi hava alabileği bi yere çık temiz hava ii geliyo bi de yumuşak bi sesle ninni söle ya da konuş kızınla
inşallah işe yararlar hepsi kendi tecrübem canım
kızlar selammm..
kızım 2 gündür gündüzleri uyumuoo gazı war sanırımm..
uslu dedik nazar ettik kıza yaaa.
ne yapmalıyım ne olurr cvppp verinn delircem yoksaaamafoldumben
bugünler ne zaman geçicek ne zaman büyüyeceklerr yaa...
leocum herşey yolundayken böle yapıyosa geçmiş olsun kolik bebeklerimiz arasına hoşgeldi kızımızzzzz
belli saatlerdeyse kolik canım 7nci haftadan sonra azcık düzeliyo tam bitmiyo ama
4 5 6 haftalar yorucu olcak moralmen kendini hazırla
ama kolik bebekler ilerde çok zzeki oluyolarmış sana küçük bi hediyem olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?