2009 Haziran Anneleri!!

hülyacım canım sağol
ama ben bunları biliyorum yani anlık anlayabilcfeğimiz bişe varmı diye sordum sağol paylaşım için yinedee

hülyacım canım sağol
ama ben bunları biliyorum yani anlık anlayabilcfeğimiz bişe varmı diye sordum sağol paylaşım için yinedee

canım benim kayınvaldem karnına bakarak anlıyo, karnı yayılmışsa ve sertse doymuş oluyomuş. Bende bu konuda biraz takıntılıyım. Doyuyo mu doymuyo mu diye. Benim bebişim de aynı senin anlattığın gibi davranıyo. Sütüm fena değil ama akşam üstü azalıyo memelerim yumuşuyo resmen..

selam kızlar nasılsınız???
artık birbirimizi denk getirmek çok zor oluyo.herkes bebişlerin emrine amade şekilde.
ya kızlar siz evde sütyen kullanıyomusunuz?bende öyle bi alışkanlıklı işden gelşnce hemen sütyenimi çıkarırım.evde takmayı sevmiyorum.bunaltıyo sanki beni.şimdide emzirdiğim halde takmıyorm atlet giyiyorum.ama gögüsler sarkarmıkiii yaaaa???? emzirme sütyenim var ama rahat edemiyom ya sıcak geliyo

canım ben evde sütyen takmıyorum fakat spor yaparken gıydıgım atletı gıyıyorum bazen...
ıcıne yerlestırıyorum gogus pedlerımı.
sudyen kalın ve sıkar bu havalarda sende o atletlerden alabılırsın cnm

bende emzirme sütyeni aldım ince penye altgı lastikli.kalıp gibi değil yani.ama emziririkem tak çıkar sıkıyo beni.

arzucum ben sarmaksın diye doğurduğum ilk gün taktım sütyeni evet takmassan sarkabilir benim görümcem bana tak dedi yoksa sarkar çünkü onun eltisi takmamış gögüsleri karnına kadar inmiş yani emziriyosun sonuçta sarkıyo ama takarsan biraz daha toplu olur emzirme sütyenleri o kadar kalın değil güzelim bee ama genede sen bilirsin canım

kıslar bişey sorcam sizin bebeler yattıkları zaman kaç saat uyuyorlar benim kız uykuya verdi kendini 3 saatten sonra ben uyandırıyorum zorla uyku arası meme alıp gaz çıkarıp uyuyor.

valla canım arada 4 saati buluyor ama uyandırmıyorum ben.acıkınca zaten uyanıyo.eger çok uykusuz kaldıysa normal yani sen genede 3 saati geçirme emzir sonra o tatlı uykusuna kaldıgı yerden devam etsin tabi edersee:)))))))))))))))

günaydın kızlar, benim kızımda artık zorla uyuyo , sürekli oynamak oyalanmak istiyo.
bi de şimdiden babacı oldu başımıza, ilk agusunu babaya yaptı, babasının sesini duyunca hemen gülücük atıyo.baba olmak ta tam kebap işmiş valla, hamilelik yok, emzirmek, uykusuz kalmak yok, gelsin gülücükler lmaz:

kıslar bişey sorcam sizin bebeler yattıkları zaman kaç saat uyuyorlar benim kız uykuya verdi kendini 3 saatten sonra ben uyandırıyorum zorla uyku arası meme alıp gaz çıkarıp uyuyor.

canım benım bebegım helekı dus yapmıssa veya cok uykusu varsa 5-6 saat uyudugu oluyor.
acıkınca zaten mırın kırın edıyor emzırıp gazını cıkarıyorum tekrar yatırıyorum ....
dun gece mesela butun gun uyudu saat 12 de gozlerını actı 4 te uyudu :)))
sımdı gece gunduz ayrımını yapıcaz doktor amcamız bızı bılgılendırcek bakalım .
yoksa bole cok zor gunduz uyuyor gece uyanıyor :kedi:

canım benım bebegımde memeyı gec verdıgım bı zaman sınırlendı ve aguuuuuu dedı resmen :)
canım benım tek bıldıgı kelıme agu ve ınga o 2 cumleyle derdını anlatmaya calısıyor :ecrin_bebek:

kızlar selammm..
kızım 2 gündür gündüzleri uyumuoo gazı war sanırımm..
uslu dedik nazar ettik kıza yaaa.
ne yapmalıyım ne olurr cvppp verinn delircem yoksaaa
mafoldumben
bugünler ne zaman geçicek ne zaman büyüyeceklerr yaa...

canım gaz için rezene verebilirsin
eczaneden al humana nın ya da milupanın bebekler için rezene çayı var
karnına ve ayaklarına sıcak havlu koayabilirsin
ılık bi banyo yaptırıp masaj yapabilirsin
muskat alıp sütünün içine rendeleyip bebeğe verebilirsin(ben denedim işe yarıyo ggerçekten)
elma yağı (adaçayı yağı) sürüyorum ben günde 2 kere topuklarına ve göbek deliği etrafına(tavsiye ederim ama önce kendi bileğinde yada kulak arkanda dene bazıları alerjik olabiliyo yakar falan bebeği)

hı bi de kucağında sıkı sıkı tut ağlatamamaya çalış ağladıkça hava yutup gazları artıyo
emzik dene emziği tutunca sakinleşiyolar
fön makinesi elektrik süpürgesi araba sesi ii geliyo canımm
he bi de balkona yada temzi hava alabileği bi yere çık temiz hava ii geliyo bi de yumuşak bi sesle ninni söle ya da konuş kızınla

inşallah işe yararlar hepsi kendi tecrübem canım

semacım çok saol cnmm.dediklerinin hepsini yapıorum hemen hemenn..
benim anlamadığım gazıını çıkarıo,tuvaletini 3 4 kere yapıo bazen 5..
çişde de sorun yokk..
ama gündüzz hele hele 5 6 dan sonra 9 a kadar emmek ve gezinmek istioo..
aslıında gaz sorunu yok sanırım.olsa yapamaz..
bizimki öle bi gaz çıkarıoki büyük insan giibiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anlamaadım walllaaa.neden böleee.emme sorunumuzda yokkk.
tuhaff walla CADIARZUCADIARZU

canım zaman okadar cabuk gecıyorkı bugunlerının tadını cıkar bebegınle cunku hergun buyuyorlar resmen huyları suyları degısıyor.
masaj yapabılırsın gazı için , ben 4 damla zınco versem hemen rahatlıyor benım oglum.
sende sana gaz yapıcak seyler yememeye calıski sutunden bebegıne gecmesın.

ben geldim yine herkes gitti sanırsam
bende kaçıcam zaten işim gücüm var yaramaz tilki uykusunda ses yapamıyorum ki iş yapayımm
azcık dalsa da işlerimi yapsam her yer dandinii

leocum herşey yolundayken böle yapıyosa geçmiş olsun kolik bebeklerimiz arasına hoşgeldi kızımızzzzz
belli saatlerdeyse kolik canım 7nci haftadan sonra azcık düzeliyo tam bitmiyo ama
4 5 6 haftalar yorucu olcak moralmen kendini hazırla
ama kolik bebekler ilerde çok zzeki oluyolarmış sana küçük bi hediyem olsun a.s.

kolikli kızım benimmm.bi bu eksiktiiizemuszemuszemuszemus
hadi bakalım hayırlısııkafamçokkarıştı
inşallah uzun sürmezz :Saruboceq::Saruboceq:
allah yardımcımız olsunn.
hediyen içinde saoll zeki kızım benimmmhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…