Canlar nasılsınız?
Bişi sorcam kızlar ya şu 40 hesabı nasıl yapılıyor? Doğduğu gün de sayılıyor mu yoksa bi gün sonradan mı saymaya başlanıyor? 40 çıkartcaz ama cuma mı c.tesi mi karar veremedim?
sağlığı yerindeyse sorun yok o ağlamalar kendini anlayana kadar olucak artık yapcak bişey yok geçer canım evet süt geçiriyo aç kalmaması lazım oda geçer zamanla korkma valla bende süt bol hatta akıyo bile ama gel gelelimki benim kızım mememi almıyo bu işler hep tersine olur zaten sütü olmaz bebek ister sütün olur bebek almaz bizdede öyle bir durum var işte bende bugün sağma pompasıyla saklama poşeti aldım artık çok ağlarsa beni hiç emmesse biberonla vericem son çare bu tatlıyla sütün ne alakası var canım sulu şeyler ye su iç meyvesuyu iç bitkisel çay iç bide yeşil mercimekte süt yapıcı özelliği varmış tv de bi dr dan duydum denemekte fayda var benim sütüm olduğu için ne yesem oluyo olucağı varsa oluyo yaa yemekle felan alakası yok benceSelam kızlar nasılsınız?
Sizi çok özledik oğlumla:1hug:
Biz de bi süre internet yoktu dün tekrar bağlandık.
Dünya ile bağlantım doğumda kopmuştu, net gidince hepten koptuk..
Oğlum hala kolik ve geceleri kendi çapında uyumama rekorları kırıyor.
Sağlığı iyi çok şükür, ama yüzündeki sarılık hala geçmedi. Hiçbir doktor da ölçmeye değer bulmadı. Bol bol emzir dediler ben de olan süt kadar emziriyorum ne yapayım.
Sütü bol olup, memelerimden akıyo benim diyen var mı ya
Ben bazen ben de mi sorun diye düşünüyorum. Sürekli tatlı yemekten içim dışıma çıktı, onlarla olacak değil ama yemesemde oğluma karşı kendimi suçlu hissediyorum:sinifsinif:
hmm dr unda tatile çıkıcak zamanı bulmuş heee neyse akıntın durmuşsa sorun yok banada dr um hastaneden çıktığımda antibiyotik vermişti kullandım ben düzenli olarak kullan canım inşallah daha iyi olurakıntı durdu ama bilmiyorum canımya
drum tatilde 10gün sonra geliyor
bana antibiyotik verdi
bide baticon sürücem 3günde banyo yok orası kuruyacakmış bakalım
moralim biraz düzeldi
nazcım benimde hiç öyle damlama falan olmuyo, ama zaten tam yetmiyo da o yüzden günde ortalama toplam 100-150 cc mama veriyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?