2009 Haziran Anneleri!!

slm kızlar
bugün doktora gttk meleğim 4.540gr olmuşşş
maşallah yavruma
herşey normal
çok şükürr
kalça çıkıklığına bakmak 1.5 ay ve 2 ay arasında oluomuşşş
usgsinide çektirdikkk
çok şükür oda normal çıktııı
7 auğustosda da yani 2 aylık olunca karma aşısını vurdurcazzz
siz ve beişleriniz nasıl bakalım

canım gülmekten öldüm ya sünmüş mü ha olaya çok güzel yorum getirdin

kızlar ben doğumdan önce almıstım süt sagma makinasını..madelanın mini elektiriklisini aldım sadece 2 kere sagdım..çok memnun kaldım. tavsiye ederim almayı düşünenlere.biraz gürültülü çalısıyor tek eksik yönü o...zemuszemussüt arttrıcı yiyecekler konusuna gelince şu ana kadar denediğim şeylerden en etkili olanları bulgur pilavı ve yeşil fasülye oldu..anında tesir ediyor.semiz otu,yeşil mercimek,tahin helvası,kaşar falan da arttırıyor ama o ikisi kadar değil..konu üzerinde denemelerim devam ediyor..cokacimcoook
yediklerim bana süt olarak değil kilo olarak dönmeye başladı..şimdiye kadar zayıfım diye yakınan ben bu kez kilo konusunda endişelenmeye başladım..dogumdan sonra kalan göbek çatlak ve selülitler de ayriyetten canımı sıkıyor..klava:benim gibi olan var mı kızlar ya..siz ne yapıyorsunuz selülite çatlaklara..önceden hiç yoktu..mafoldumben

Son düzenleme:
ne kadara aldın canım o sağma makinasını ayyy hiiç sorma yaramı deştin valla ahh o lanet olası çatlaklar ve selülütler hadi kilodanda geçtim ama o çatlakları gördükçe sinirlerimi bozuyo ama şimdilik bebişten bişey yapamıyorum biraz büyüsün ne varsa bütün yöntemleri deneyip yok etmem lazım

127 tl ye almıstım canım..

offf.... benim de canım sıkılıyor çatlak selülit ...vs.şimdilik krem kullanamadığım için fındık yağı sürüyorum oda iğrenç kokuyor şu sıcaklarda bir de...eşim geçenlerde selülitler çıkmıs dedi..moralim eksilerde..mafoldumbenmafoldumben

ayy canım benim eşimde çatlaklara bi çözüm bulmak lazım diyip duruyo ne yapalım sonuçta doğum yaptık o kadar olucak elbet bi çözümü vardır

çıldırmak üzereyim..benim oğlan sanki enerji içeceği içti..sabahtan beri uyumuyor yorulsun da uyusun diye banyo da yaptırdım gezintiye de çıktık hala cin gibi ..vızıldayıp duruyor ya..ne yaptıysam memnun da olmadı..

ayy canım benim eşimde çatlaklara bi çözüm bulmak lazım diyip duruyo ne yapalım sonuçta doğum yaptık o kadar olucak elbet bi çözümü vardır

evet canım haklısın kolay mı cocuk dünyaya getirmek..bu erkekler de çok düşüncesiz..sanki biz görmüyoruz çatlakları selülitleri..göstermeseler söylemeseler olmaz yanii...Çok üzgünüm çoook

valla kızlar benden beter çatlağı olan olmasın fay hattı gibi göbüşş
ama kilo falan kalması oğlum sağolsun iliğim kemiğim kanım yağım kasım kalmadı tosunuma gitti hepsi
eşim kızdı hatta sen diet mi yapıyosun diye :)))
ama göbüşü henüz göstermedim çok fena çatlaklar sönmedi halamafoldumben
hı bu arada ben kukuma ilk kez baktım bugün bi cesaret gülmeyin sakın çok korkuyodum zaten hamişlikte fenaydı
maşallah kıs gibi olmuş:))) dikişin izi falan yok hatta eskisinden de toparlanmış gördüm kaydirigubbakcemile3

bu arada biz 7:30 10 nöbetini henüz bitirdik
anam canavar gibi oluyo artık kriz anlarında gözünden yaş da geliyo öle gözümün içine bakıyo fena oluyorum
şimdi demezsiniz o mu bu çağatay diye
bu arada ben resimleri kaldırdım herkesin maşallah diyip baktığına eminim ama kuzumun yıldızı düşük ben her an okuduğum halde nazar alıyo en ço kda babasından
arada koyup arada kaldırırım böle

dünür valla arıcaktım seni fırsat bulamadım nerde bu kıs diye korktum teksin bi de
herşey yolundadır umarım gelinim nasıl bak bunların ikiside hem uzun hem iri olcak annesiii

canım allah kolaylık versin sana..koliği geçseydi oğluşunu sen de rahatlardın biraz.ben de uyutmayın yeni başardım.benimki de birgün melek gibi ertesi gün kuduruk günü gününü tutmuyor.

benim çatlak senin gibi tek göbekte olsa iyi...göbek artı kalça ve kasık mafoldumbenmafoldumben o kadar kremlendim hepsi boşunaymışş..çatlamadık yerim kalmadı..bir de krem sürmesem nolacaktım bilmem..

saadet canım şu gaz sorunlarında 40ından sonra bi değişiklik oluyo mu, yoksa hiç umutlanmıyalım mı?
yok canım henüz tamemen kesilmedi gaz sorunu sadece eskisine göre azaldııı o kadar...
nerden aldın cnm netten falan mııı

kızlar ben ne krem kullandım ne yağ hamileliğimde çatlak olmasın diyeee
hiç çatlağım yok hiç bi yerimdeee
annemdede yokkk sanırım genetik olabilir çatlaklarınızzz

evet canım netten almıstım makinayı.
annemde yok çatlak ama bende oldu

Kızlarr nasılsınız??minişler nasıl??bize gelen idenden giremiyorum pek hepinizi çok özledim...öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı :1hug:

Kızlar merhaba klima kullanıyor musunuz bebekler için ben adanadayım ve bebek geceleri 2 gündür çok ağlıyor v e hava çok sıcak.

selam hanimlar, konak nasil gecer bileniniz var mi?netten arastirdim biraz, zeytinyagi suruyorlarmis, ise yarar mi?ilac krem vs kullanmak istemiyorum..

nurcum hangi siteden aldınn
özelden yazarmısın bana sana zahmet...

konak için zeytinyağı sürebilirsinn
iremde olmadıı
ama bende olmuşşş
annem zamanla geçtiğini söylüyor dolphin

slm herkeseee

dolphin canım zamanla kendi geçer zaten ama konak önleyici şampuanlardan kullanabilirsin, bzeytinyağı da işe yarar sanırım banyodan biraz önce sürüyosun onu.
ayrıca banyodan sonra fırçasıyla tara saçını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…