2009 Haziran Anneleri!!

tesekkur ederiz teyzeleri....bebeginde konak olan var mi? neden oluyor acaba? ben iyi bakamadim mi oglusuma?

kizlar bir sorum daha var, bu konak sadece sacta mi olur? benim bebegimde kaslarinda ve kulaklarinin arkasinda da var ve beyaz degil sari renkte, acaba bu konak degil baska bir sey mi?

Selam anneler ve melekleri,

elimde harika bir kitap var, bu kitap almanya da bebek yetistiren anne ve babalarin cok satin aldiklari bir kitap...Dün azicik vaktim olmustu biraz okudum...Daha cok da 2 gündür uyumak bilmeyen, alti temiz , karni tok , yeterince ilgi ve sevgi alan, gazi olmayan kizimin ne derdi oldugunu ögrenmek icin okudum...

4. haftayi bitiren bebeklerin beyin gelisimleri cok hizli oluyor ve metabolizmalarinda cesitli degisikliklerle birlikte , 5 duyu organlari hizla geliyormus , buda bebekler de huzursuzluk yaratiyormus...
Yani bebeklerin sadece alti- karni- yada gazlari ile problemleri yok...

Cok normalmis ve 8. haftaya kadar yada bazi bebeklerde daha da fazla sürebilirmis..

teşekkürler nida, bizim de gaz ve kabızlık sorunumuz devam ediyo ama önceden daha çok uyuyodu, demek beyin gelişimi de huzursuzluk yapıyomuş.napalım, yeter ki sağlıklı olsunlar, yorulsak da sabredicez artık. sırnaşık şey

merhabalar herkese...insallah herkesin kuzusu iyidir..
arzucum ne yaptın geçti mi bebişini pişiği??

selam kızlar...
kızım şimdiden babacı oldu.gündüzleri hiç uyumuyo bana hiç iş yaptırmıyo.akşamlarıda bi uslu bi uslu babası bana inanmıyo valla...
neyse kızlar bişey zorcam.asya uykusunda sıçrayıp sıçrayıp uyanıyo.korkuyomu acaba.sizdede oluyomu...

merhabalar herkese...insallah herkesin kuzusu iyidir..
arzucum ne yaptın geçti mi bebişini pişiği??

evet canım geçti.ıslak mendileri önce yıkıyorum sonra kullanıyorum.arada altını yıkıyorum.ama hala krem kullanıyorum.illa bi kızarıklıgı oluyo.popolin sürüyorum

arzucum her seferinde yıkasan hemen geçer
bazı bebeklerin tenleri çok hassas oluyo
abimin oğlunuda öyleydi hep yıkadık
hiç pişik olmadı
pişik çok uzun sürerse mantara çeviriyo
hı bi krem sürerken pişikli yerleri sürdüğün parmakla pişik olmayan yerleri elleme yayılır
çağatay da da oldu hatta o kadar kötü olduki derisi soyuldu ama 4 güne geçti
bi de altını aç alt açmasına yatır temizledikten sonra hava alsın kurusun iice sonra sür kremiiii

ay nidacım çok sağol ya bende bu çocuk neden böle yapıyo diyodummm
demek akıllanıyomuşşş
sabredelim bakalımmm
çok da sessiz olmasın ama anasına da dinlencek vakit bıraksın ki anası ona süt yapsın dimiiii

of burası cehennem gibi
çok çok sıcak
yazın lohusa olmak ne zormuşş
heleki benim evde
çok esiyo ama kaynar esiyo
estiği içinde çıkamıyoz dışarı
aslında eşimle anlaştık sonunda hava güzel olsa hergün 1 saat çıkıcaz ama
havalar müsade etmiyo o kadar sıcağa bi de nerdeyse fırtına çıkıcakkk

semacım sorma ya lohusalıkta zaten bir ateş basması bir terleme zaten..bir de havalar sıcak olunca gel de bayılma...
biz de eve hapis kaldık dediğin gibi bizim buralar da..hem sıcaktan durulmuyor hem de rüzgarlı ne işse??

dışarı çıkamadıgım için alısveriş de yapamıyorum hiçbir kıyafetim olmaz oldu..evde sorun değil eşortmanla geçiyor günler de bir misafir gelecek olsa ya da dısarı cıkacak olsam ne giycem krizi başlıyor bende..

evet canım geçti.ıslak mendileri önce yıkıyorum sonra kullanıyorum.arada altını yıkıyorum.ama hala krem kullanıyorum.illa bi kızarıklıgı oluyo.popolin sürüyorum

ben de her kaka yapışında yıkıyorum ..bizimki bir yapıyor ki bir kutu ıslak mendil kar etmeyecek.. yıkamaktan başka yol bırakmıyor bu aralar bana..hiç pişik sorunu yaşamadık allahtan ben her seferinde zeytinyağlıyorum :)))) zemuszemuszemuszemus

evet ya aynı sorun bendede var.ecde rahatda.dışarı çıkacagım zaman stres oluyorum.büyük beden kıyafetde almak istemiyorum.ama ben bu kiloları veremem.kabullensem iyi olcak

selam kızlar ben çok fenayım belirsiz bi sebeple herşeye ağlak oldum resmen ota b. herşeye ağlıyorum ne zaman geçicek bu haller benden başkasıda varmı benim gibi bunalım:bbo:

evet canım bizim kızın tenide çok hassas.bende yıkamaya çalışıyorum.ama herzaman fırsat olmuyo.benim kızında hemen derisi soyuluyo.sen ne kremi kullandın

ben varım dilaracım ama ben şu dikişlerimi çok kafama takıyorum ondan

aynen canım benimkide uyumuyo bugün ilk aşımızı olduk ondamı huysuzlaştı bukadar anlamadım karnı tok altı kuru ninni söylüyorum sallıyorum odadan odaya gezdiriyorum daha yemek bile yapamadım :bbo: sanırım bu eylüller böyle huysuz olacakk kafayı yemek üzereyimm-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…