Amin Aylincim inşallah :içelim:
benimkide uyudu bayadır uyuyo bu gece nöbetçiyiz demektir
bi size bakayım dedim ama kimse yok gene , bebişler uyutuluyor demekki
çoğu zaman giriyorum ama yazacak fırsatım olmuyor,
Pınarcım Batuhanı merak ettim , ateşi çıktımı ?
Canım şükürler olsun çıkmadı ateşi ama aşı ateş yapar dediler çok korktum...her dakika kontrol ettim...
Aşı yaptıracak olan arkadaşlar mutlaka aşıdan 30 dk sonra calpol içirim lütfen biz faydasını gördük ateşlenmedi hiççç
selam güzel anneler nasıllar?
umarım bu saatte hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzdur...
Pınarcım burda sanırım o da benim gibi gece kuşu olmuş!
Bizim ufaklık üşüttü sanırım yeşil kaka yapıyo ve çok kusuyo bugün.
Dün de kusmuğumu kanlı gibiydi doktoru aradık tekrarlarsa galin dedi Allahtan devam etmedi.
Geceleri uyumayım bana mememe yapışık yaşamak istediğini söyleyince doktor kilo alımımız iyi olsa da mama verelim dedi. Ben de az önce içime sinmeyerek mama verdim artık gün de bir kere geceleri mama vericem. Sütüm az inşallah mamaya alışıp memeyi bırakmaz. Mama veren arkadaşlar nasıl veriyosunuz, ben chicconun cam biberonu ile verdim. Çok hızlı bitti mama acaba deliği çok mu geniş dedim ama değil gibi.
Hepinizi öpüyorummm
geçmiş olsun canım 2 aylık aşıları oldunuz di mi? Maşallah batuş abiyee..
Bize de ilk ay aşısında sağlık ocağından eve gidince calpol verin dediler ve hiç ateşi olmamıştı.
merhaba kızlr albüme nerden bakıyonuz ben bir türlü bulaamadım.bir de denize giren var mı akşama yazlığa gitcez denize girsem zararı olurmu acaba sezaryanla doğum yaptım 42 gün geçti ama korkuyorum sorayım dedim
bizede sağlık ocağı aşı olcağı gün gelmeden calpol içirin dedi pınarcım acaba hangisini yapsak olmadan önce mi olduktan sonra mı versek kafam karıştıCanım şükürler olsun çıkmadı ateşi ama aşı ateş yapar dediler çok korktum...her dakika kontrol ettim...
Aşı yaptıracak olan arkadaşlar mutlaka aşıdan 30 dk sonra calpol içirim lütfen biz faydasını gördük ateşlenmedi hiççç
bizede sağlık ocağı aşı olcağı gün gelmeden calpol içirin dedi pınarcım acaba hangisini yapsak olmadan önce mi olduktan sonra mı versek kafam karıştı
narencim 1.ay aşısı ateş yapmıyor zaten
2. ay aşısı karma aşı
old için bu bebeklerde ateş yapabilirmiş
onun için calpol içirmemizi öneriyor doktorlar
Narencimmm 1. ay aşısı ateş yapmıyor...ateş yapan 2. ayda yapılan karma aşıı bilgin olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?