2009 Haziran Anneleri!!

selam annişler nasılsını bakalım..
biz gayet iyiyiz, evimde bir mucize var günbe gün büyüyoorr bende hayran hayran onu seyrediyorumm..
tabii bu arada yorgunluk, halsizlik cabası ama herşeye değiyor..
sütü aaz olan arkadaşlar için çok klasik belki ama suuu çok iyi geliyor.
acayip süt yapıyor, ben günde 4 lt içiyorum hiç ek birşeye ihtiyacım olmadı süt için..
inşallaah hepimizin sütleri bol bol olur, bebişlerimiz şapur şupur emer:))

Amin Aylincim inşallah :içelim:
benimkide uyudu bayadır uyuyo bu gece nöbetçiyiz demektir
bi size bakayım dedim ama kimse yok gene , bebişler uyutuluyor demekki
çoğu zaman giriyorum ama yazacak fırsatım olmuyor,
Pınarcım Batuhanı merak ettim , ateşi çıktımı ?

Canım şükürler olsun çıkmadı ateşi ama aşı ateş yapar dediler çok korktum...her dakika kontrol ettim...

Aşı yaptıracak olan arkadaşlar mutlaka aşıdan 30 dk sonra calpol içirim lütfen biz faydasını gördük ateşlenmedi hiççç

selam güzel anneler nasıllar?
umarım bu saatte hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzdur...
Pınarcım burda sanırım o da benim gibi gece kuşu olmuş!
Bizim ufaklık üşüttü sanırım yeşil kaka yapıyo ve çok kusuyo bugün.
Dün de kusmuğumu kanlı gibiydi doktoru aradık tekrarlarsa galin dedi Allahtan devam etmedi.
Geceleri uyumayım bana mememe yapışık yaşamak istediğini söyleyince doktor kilo alımımız iyi olsa da mama verelim dedi. Ben de az önce içime sinmeyerek mama verdim artık gün de bir kere geceleri mama vericem. Sütüm az inşallah mamaya alışıp memeyi bırakmaz. Mama veren arkadaşlar nasıl veriyosunuz, ben chicconun cam biberonu ile verdim. Çok hızlı bitti mama acaba deliği çok mu geniş dedim ama değil gibi.
Hepinizi öpüyorummm

geçmiş olsun canım 2 aylık aşıları oldunuz di mi? Maşallah batuş abiyee..
Bize de ilk ay aşısında sağlık ocağından eve gidince calpol verin dediler ve hiç ateşi olmamıştı.

geçmiş olsun canım 2 aylık aşıları oldunuz di mi? Maşallah batuş abiyee..
Bize de ilk ay aşısında sağlık ocağından eve gidince calpol verin dediler ve hiç ateşi olmamıştı.

Nazcım gece kuşu,gündüz kuşu ne olduğumuz belli değil valla....çok geçmiş olsun tatlım ayağından çorabı çıkarma kuzunun ve sıcak su torbası koy bişiciği kalmazz minnoşun...mamayı sakın geniş uçlu biberonla verme gaz olayını tavan yaptırıyor...dr brown biberon al uç olarakta level 1..biz 2. ay aşımızı olduk bu aşı normalde çok ateş yaparmış yapmadı şükürler olsun..

nazancım ben mama vermiyorum sütümü veriyorum sadece oda 5 dk emiyor 10 dk sonra acıkıyor yine emiyor gün boyu böyleyiz inan ( şöle bi 10 12 dk emse acıkmayacak ama gaz engel oluyor tam randıman emmesine (

pınarcım bayıldım ya fotoya cok tatlı ikiside allah size bagışlasın canım

ben 1. ay asısında ateş düşürücü vermedim ateside cıkmadı şükür

2. ay asısında isteyim bari :)

Bebek doydu mu?
Doyduğunu nasıl anlarsınız, ağlama açlık işareti mi?
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
ıkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
ıshal harici yeşil kaka yapan çocuk 'çok yemek yiyor' anlamına gelir. Bu durumda ishal sancısı gibi bir hazımsızlık sancısı oluşacak ve bebek ağlayacaktır. Bu durumu çözmek çok daha zordur. Çünkü gaz çıkarmak iyi gelmeyecektir

Narencimmm 1. ay aşısı ateş yapmıyor...ateş yapan 2. ayda yapılan karma aşıı bilgin olsunn...

Kizlar ..Bizim burada asilar 2. ayda basliyor. minnacik el kadar bebekleri nasil delik desik ediyorlar hemen aklim almiyor...

merhaba kızlr albüme nerden bakıyonuz ben bir türlü bulaamadım.bir de denize giren var mı akşama yazlığa gitcez denize girsem zararı olurmu acaba sezaryanla doğum yaptım 42 gün geçti ama korkuyorum sorayım dedim

bizede sağlık ocağı aşı olcağı gün gelmeden calpol içirin dedi pınarcım acaba hangisini yapsak olmadan önce mi olduktan sonra mı versek kafam karıştı

narencim 1.ay aşısı ateş yapmıyor zaten
2. ay aşısı karma aşı
old için bu bebeklerde ateş yapabilirmiş
onun için calpol içirmemizi öneriyor doktorlar

Son düzenleme:

Sadoşum banada getirmeden içirin dedi s.ocağı ama bizim çocuk dr umuz gitmeden içirmeyin ateşi çıkabilir aşıyı yaptırdıktan yarım saat sonra içirin daha iidedi bende öyle yaptım şükürler olsun çıkmadı ateşi

Narencimmm 1. ay aşısı ateş yapmıyor...ateş yapan 2. ayda yapılan karma aşıı bilgin olsunn...

pınarcım selamlar tatlım, batuşu öpüyorum..
bizde haftaya 2. aşımızı olmaya gitcez demek ateş yapıyor. bilmiyodum, önceden dr'unu arayıp sorayım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…