2009 Haziran Anneleri!!

pnarcım batuşu hangi dr.götürüyorsun bende izmirliyim hala içme sinen bir dr.bulamadım çiğli de kordon tıp merkezi var orda canan şule turgut varmış çok met ettiler.bir de albüme nerden bakıyoruz lütfen biri cevap yazsın ya

pınarcım selamlar tatlım, batuşu öpüyorum..
bizde haftaya 2. aşımızı olmaya gitcez demek ateş yapıyor. bilmiyodum, önceden dr'unu arayıp sorayım bari..
Canımm selam bende Emirimi öpüyorum senide tabiiii ...
sor canım ateşlenmesin minik erkek...çünkü karma aşı ilaç vermessen mutlaka ateş yapıomuş..

tşkler pınarımmmm
Rica canımcımm

tatlım Şeref Targan'a götürüyorum...çok memnunum..hatayda muaynehanesi..
benim arkadaşım olman gerekiyor albümüme bakman için yolla arkadaşlık profilimden bak sonra resme...

kızlar merhaba bizde burdayız nasılsınız biz bu gün kadın doğum dr.mize kontrole gittik bana korunma yöntemlerinin seçeneklerini sundu bende 3 aylık iğneyi seçtim sizle napıyosunuz.ığneyi olduktan sonra arkadaşım iğne kalça büyütüyo dedi çok pişman oldum kızlar varmı bu konuda fikri olanınız?

Selam canım nasılsın??miniğin nasıl??özledikkk sizi...tatlım sen emzirmiyormusun??emziren annelerde hap ve iğne zararlı artı çok kilo yapıyor,kalçalar tır gibi oluyor...spiralde zararlı ameliyatlı olduğumuz için...kondomu tercih ettik biz...

bana dr um rahmim ters oldugu için önermedi ria yı yani spirali yara yapıyormuş ter rahim de biz de kondomla koruncaz gerci ben hala lohusayım bugün kırklancam bakalım gelcekmi kırmızılar :)

hala kardeşiz eşimle :)))

selam güzel anneler
biz dün çok kötü bi gece geçirdik bütün gün boyunca hiç susmadı hep agladı yavrum akşam saatindeki aglamasını hiç unutmam çenesi titredi resmen 1 saat boyunca sürekli katıla katıla agladı melegim kendimi çok yetrsiz hissettim
doktorunu aradık hemen fitil adı verdi agrı kesicitabi eczaneden almak lazımama en yakın eczane bile dünya kadar uzak babası koştu aldı fitili ama ayaklarım yere degmedi nasılgittigimi bilemedim dedi .fitili aldıktan sonra büütün gece kesintisiz uyudu sadece bir kez emmek için uyandı melegim
kakasıda çok sümüksüydü doktoruna onuda söyledim telefonda kaka tahlili istedi
sonuç socakların etkisiyle yag partikülleri yüksek çıktı
sıcak olmasın bulundugu yer dedi gündüz 20 derece gecede 16 derece olmalıymış bulundugu oda klimadan korma dedi sıcak çok rahatsız ediyormuş bebekleri maxsimum 23 derece olmalıymış oda socaklıgı ve klimanın esintisi gelmese yeterliymiş bebege
çok kaka yapmaktan poposunda çatlak oluşmuş bebegimin o aglamalarında sebebi oymuş çatlak içinde anestolve madekasol verdikarıştırarak sürecegiz poposuna iç kısma kadar
bi süre oglum kakasını yaparken acı çekecek ama dermansız dert deil en azından
boyu 57.5 santim kilosuda 5,650 grçok iyi dedi.çok yedigi için çok kaka yapıyormuş dogal olarakta popo deliginde çatlak oluşmuş
ayrıntılı yazman istedim çünkü hepimizin dertleri ortak sayılır bu konuyada dikkat çekmek istedim kızlar .eger popo deliginin etrafındaki pişigi geçiremiyorsanız muhtemelen popodada çatlak olabilirmiş.inşallah hiçbiriniz yaşamassınız kızlar bu sorunu gerçekten çok canı yanıyo yavrumun.ilk kez bebegim aglarken bende agladım .oglumun derdinin dermanını bulamamak bi saniye için bile çok kötü
bizde haberler böyle inşallah en zor günü atlatmışızdır ve birdaha yaşamayız.

cok gecmis olsun hawacim..ins bidaha yasamazsiniz..
kuzucugun bir daha oyle aglamaz ins..

geçmiş olsun havacım benim kızdakabızlık yok ama ilk zamanlar çok sık kaka yapıyordu şimdide kaksını yaparken zorlanıyor zorlanırkende poposunun kenarları yarık yarık gözüüküyor acaba senin söylediğin gibi bişey olabilirmi acaba

HAVVACIM geçmiş olsun bebişine, Allah şifa versin, bi daha göstermesin inşş.
ben de kabızlık için saf zeytinyağı vermiştim ama sanırım biraz fazla vermişim bu sefer de ishal oldu bebişim şimdi de ondan ağlıyo; hayırlısıyla bi düzene girselerdi artık

kızlar dr kontrolüne giitnizmi,

gittiyseniz sormak istiyorum alttan bakıyormu yoksa ultrasonlamı bakıyor (sezeryan)
ona göre temizlenicem

bide kaçıncı gün kontrole gittiniz

havacım geçmiş olsunya
onlar ağlarken insan kendini çok kötü hissediyor,
bizden medet umuyorlar ama biz anlayamıyoruz çok kötü

napalım onlar konuşana kadar bu böyle gidecek

şu kaka problemini hala çözemedimya,
kabız değil ama kakasını kendi yapamıyor
yaparkende deli gibi ıkınıyor ama kabız değil

zeytiny. verdim ertesi gün çıktı
2gündür yine bişey yok

cok gecmiş olsun havvacım gercekten ayrıntılı yazmana cok sevindim hepimiz asagı yukarı aynı problemleri yaşıyoruz saolasın canım maşallah oğlusun da kocaman olmuş inş bi daha böle bişey yasamazsın canımmm

ben gitmedim hala dr a gel demişti ama cuma yola cıkcaz bebegime bakcak kimse yok ve esya topluyorum bugün bizimde 40 ımız cıktı kendim yıkancam kızımı da ölesine banyo yaptırdık 40 lanmadı kuşum yapmıycam da zaten

havva geçmiş olsun çok üzüldüm meleğine..bir büyüselerdi yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…