inşallah aglamaz canım inşallah yaşamayız allah kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten zorcok gecmis olsun hawacim..ins bidaha yasamazsiniz..
kuzucugun bir daha oyle aglamaz ins..
çok üzüldüm ama atlatıcagız bu günlerideHavvacim cok gecmis olsun canim..okurken icim acidi yavruna...Dedigin gibi Allah dermansiz dert vermesin...
canım benim oglumdada kabızlık yok hatta belki gaz problemi bile yok biz gaz zannediyorduk aglamasınıoglumun poposu çok kaka yapmaktan çatlamış.bakalım şu sorunu bi atlatalım .canım inşallah deildir ama bende popo deliginin kenarındaki kıvrımları yarık görüyordum hemoroyitmi oldu acaba aglum diye bile düşündüm.bence sende ihmal etme göster doktoruna .gazını çıkarırken bile aglıyordu ama gazı çıkınca hala devam ediyordu meger popodaki çatlaklarmış ona acı veren.gazını çıkartırkende poposunu kullanıyo haliyle bu minikler :))))geçmiş olsun havacım benim kızdakabızlık yok ama ilk zamanlar çok sık kaka yapıyordu şimdide kaksını yaparken zorlanıyor zorlanırkende poposunun kenarları yarık yarık gözüüküyor acaba senin söylediğin gibi bişey olabilirmi acaba
inşallah düzene girer çanım . uykusuzluga dayanıyorda insn aglamalarına dayanamıyorHAVVACIM geçmiş olsun bebişine, Allah şifa versin, bi daha göstermesin inşş.
ben de kabızlık için saf zeytinyağı vermiştim ama sanırım biraz fazla vermişim bu sefer de ishal oldu bebişim şimdi de ondan ağlıyo; hayırlısıyla bi düzene girselerdi artık
canım inşallah sizde atlatırsınız sorununuzu en kısa zamandahavacım geçmiş olsunya
onlar ağlarken insan kendini çok kötü hissediyor,
bizden medet umuyorlar ama biz anlayamıyoruz çok kötü
napalım onlar konuşana kadar bu böyle gidecek
şu kaka problemini hala çözemedimya,
kabız değil ama kakasını kendi yapamıyor
yaparkende deli gibi ıkınıyor ama kabız değil
zeytiny. verdim ertesi gün çıktı
2gündür yine bişey yok
evet o durum sevindirdi benide ama bu seferde popoyu mahvetmiş keretacok gecmiş olsun havvacım gercekten ayrıntılı yazmana cok sevindim hepimiz asagı yukarı aynı problemleri yaşıyoruz saolasın canım maşallah oğlusun da kocaman olmuş inş bi daha böle bişey yasamazsın canımmm
havva geçmiş olsun çok üzüldüm meleğine..bir büyüselerdi yavrucaklar
canım ben 40 .gün gittim dr. alttan bakıyor iç dikişlerin durumu
canım o bence çişinde değildir bezinde bi yırtık yada delik vardır bezlerin içinde öyle tanecikler oluyor canım
kızlar size bişey sorucam.
kızımın çişinde bezinde toz şeker taneleri gibi taneler vardı ne ki acaba.bileniniz varmı?
hadi yaa ayyy çok güldüm bakkk.iyiki drunu aramamışım.kaydirigubbakcemile3
baya bi acamiyim.sağol canım.bez primi kullanıyorum demek bezde oluyo.ben artık 3 numara beze geçtik gerçi kızım çok kilolu değil ama bacaklarını sıkıyo galiba lastikleri iz yapıyo.bez göbek deliğinin üstüne kadar geliyo.bide çift bez kullanıyoz kalça çıkıgı olmasın diye drumuz dedi.haftaya ultrason çekilcek
geçmiş olsun canım inşallah bidaha yaşamazsın gerçektende bi çare bulamayınca ve onun ağlaması susmayınca ana yüreği dayanamıyo ayy benim kızımında kaç gündür pişiği geçmiyo bide yaparken ağlıyo ondadamı var acaba yaa benim kıızmda ağlamaya başladımı susmuyo benimde ağlasım geliyo valla çok zor yaaselam güzel anneler
biz dün çok kötü bi gece geçirdik bütün gün boyunca hiç susmadı hep agladı yavrum akşam saatindeki aglamasını hiç unutmam çenesi titredi resmen 1 saat boyunca sürekli katıla katıla agladı melegim kendimi çok yetrsiz hissettim
doktorunu aradık hemen fitil adı verdi agrı kesicitabi eczaneden almak lazımama en yakın eczane bile dünya kadar uzak babası koştu aldı fitili ama ayaklarım yere degmedi nasılgittigimi bilemedim dedi .fitili aldıktan sonra büütün gece kesintisiz uyudu sadece bir kez emmek için uyandı melegim
kakasıda çok sümüksüydü doktoruna onuda söyledim telefonda kaka tahlili istedi
sonuç socakların etkisiyle yag partikülleri yüksek çıktı
sıcak olmasın bulundugu yer dedi gündüz 20 derece gecede 16 derece olmalıymış bulundugu oda klimadan korma dedi sıcak çok rahatsız ediyormuş bebekleri maxsimum 23 derece olmalıymış oda socaklıgı ve klimanın esintisi gelmese yeterliymiş bebege
çok kaka yapmaktan poposunda çatlak oluşmuş bebegimin o aglamalarında sebebi oymuş çatlak içinde anestolve madekasol verdikarıştırarak sürecegiz poposuna iç kısma kadar
bi süre oglum kakasını yaparken acı çekecek ama dermansız dert deil en azından
boyu 57.5 santim kilosuda 5,650 grçok iyi dedi.çok yedigi için çok kaka yapıyormuş dogal olarakta popo deliginde çatlak oluşmuş
ayrıntılı yazman istedim çünkü hepimizin dertleri ortak sayılır bu konuyada dikkat çekmek istedim kızlar .eger popo deliginin etrafındaki pişigi geçiremiyorsanız muhtemelen popodada çatlak olabilirmiş.inşallah hiçbiriniz yaşamassınız kızlar bu sorunu gerçekten çok canı yanıyo yavrumun.ilk kez bebegim aglarken bende agladım .oglumun derdinin dermanını bulamamak bi saniye için bile çok kötü
bizde haberler böyle inşallah en zor günü atlatmışızdır ve birdaha yaşamayız.
en sağlıklısı oymuş ama valla benim 40 ım çıktı ama kırmızılar geliyo malesef bitsede kurtulsam sıcaklarda hiç çekilmiyo vallabana dr um rahmim ters oldugu için önermedi ria yı yani spirali yara yapıyormuş ter rahim de biz de kondomla koruncaz gerci ben hala lohusayım bugün kırklancam bakalım gelcekmi kırmızılar :)
hala kardeşiz eşimle :)))
geçmiş olsun canım inşallah canım ama malesefki biberona alışıyolar ve memeyi bırakıyolar ben o yüzden bıraktım biberonu beni bırakırda emmez diye ama seninki ayrı sütün azsa mecbursun vermeye ama dr kilo alımı iyi demiş neden gerek görmüşki sonuçta doyuyoki kilo almış anlamadım ben senin dr unu valla arkadaşım inşallah bırakmaz seniselam güzel anneler nasıllar?
umarım bu saatte hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzdur...
Pınarcım burda sanırım o da benim gibi gece kuşu olmuş!
Bizim ufaklık üşüttü sanırım yeşil kaka yapıyo ve çok kusuyo bugün.
Dün de kusmuğumu kanlı gibiydi doktoru aradık tekrarlarsa galin dedi Allahtan devam etmedi.
Geceleri uyumayım bana mememe yapışık yaşamak istediğini söyleyince doktor kilo alımımız iyi olsa da mama verelim dedi. Ben de az önce içime sinmeyerek mama verdim artık gün de bir kere geceleri mama vericem. Sütüm az inşallah mamaya alışıp memeyi bırakmaz. Mama veren arkadaşlar nasıl veriyosunuz, ben chicconun cam biberonu ile verdim. Çok hızlı bitti mama acaba deliği çok mu geniş dedim ama değil gibi.
Hepinizi öpüyorummm
çok saol canım paylaştığın için güzel bilgilerBebek doydu mu?
Doyduğunu nasıl anlarsınız, ağlama açlık işareti mi?
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
İkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
İshal harici yeşil kaka yapan çocuk 'çok yemek yiyor' anlamına gelir. Bu durumda ishal sancısı gibi bir hazımsızlık sancısı oluşacak ve bebek ağlayacaktır. Bu durumu çözmek çok daha zordur. Çünkü gaz çıkarmak iyi gelmeyecektir
allah yardım etsin narenim sana yaa çok zordur senin işin şimdi hem taşınma işi hemde bebekle ilgilenmek zordurben gitmedim hala dr a gel demişti ama cuma yola cıkcaz bebegime bakcak kimse yok ve esya topluyorum bugün bizimde 40 ımız cıktı kendim yıkancam kızımı da ölesine banyo yaptırdık 40 lanmadı kuşum yapmıycam da zaten
ayy bende sinir oluyorum babsına benziyo diyolar yaa ama banada benzetiyolar bilemiyorum sağlıklı olsunda inşallah istediğin zman oğluşuna bi kardeş gelir allah gönlüne göre versin tatlımaaa kızlar birde bu gün tüpbebek doktorumuzu ziyarete gittik.ardayla tanıştı .çook sinir bozucu ama havacım tamamen babasına benzyo dedi .aman dedim kime benzersebenzesin zerre kadar umrumda deil.ogluma kavuşmam için verdigi emekler için tekrar teşekkür ettim .merak etme diger bebeklerinede kavuşacaksın dedi .burda senibekliyorlar dedi. 4 tane emriyomuz varya dondurulmuş.2veya 3 sene sonra onlarıda denicez bakalım ogluma kardeş gelecekmi.zor ve güzel bi gündü
selam güzel anneler
biz dün çok kötü bi gece geçirdik bütün gün boyunca hiç susmadı hep agladı yavrum akşam saatindeki aglamasını hiç unutmam çenesi titredi resmen 1 saat boyunca sürekli katıla katıla agladı melegim kendimi çok yetrsiz hissettim
doktorunu aradık hemen fitil adı verdi agrı kesicitabi eczaneden almak lazımama en yakın eczane bile dünya kadar uzak babası koştu aldı fitili ama ayaklarım yere degmedi nasılgittigimi bilemedim dedi .fitili aldıktan sonra büütün gece kesintisiz uyudu sadece bir kez emmek için uyandı melegim
kakasıda çok sümüksüydü doktoruna onuda söyledim telefonda kaka tahlili istedi
sonuç socakların etkisiyle yag partikülleri yüksek çıktı
sıcak olmasın bulundugu yer dedi gündüz 20 derece gecede 16 derece olmalıymış bulundugu oda klimadan korma dedi sıcak çok rahatsız ediyormuş bebekleri maxsimum 23 derece olmalıymış oda socaklıgı ve klimanın esintisi gelmese yeterliymiş bebege
çok kaka yapmaktan poposunda çatlak oluşmuş bebegimin o aglamalarında sebebi oymuş çatlak içinde anestolve madekasol verdikarıştırarak sürecegiz poposuna iç kısma kadar
bi süre oglum kakasını yaparken acı çekecek ama dermansız dert deil en azından
boyu 57.5 santim kilosuda 5,650 grçok iyi dedi.çok yedigi için çok kaka yapıyormuş dogal olarakta popo deliginde çatlak oluşmuş
ayrıntılı yazman istedim çünkü hepimizin dertleri ortak sayılır bu konuyada dikkat çekmek istedim kızlar .eger popo deliginin etrafındaki pişigi geçiremiyorsanız muhtemelen popodada çatlak olabilirmiş.inşallah hiçbiriniz yaşamassınız kızlar bu sorunu gerçekten çok canı yanıyo yavrumun.ilk kez bebegim aglarken bende agladım .oglumun derdinin dermanını bulamamak bi saniye için bile çok kötü
bizde haberler böyle inşallah en zor günü atlatmışızdır ve birdaha yaşamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?