Canım kadın doğumcumu??çocuk dr umu?? kondom güvelir tabiii patlatmassanızkayınvalıdem her seferınde ' ay ogluma cok benzıo torunum ' dıye ovunur durur. en sonunda gene mısafırlerın yanında 'ay aynı oglumun kucuklugu , oglum gıbı yakısıklı ' dıyınce bende dayanamadım 'herhalde babasına benzıycek kapıcıya benzıycek halı yok ya ' dedımlmaz: artık yeterr ya....
tamam benzemıosa benzemesın ama her seferınde her seferınde . sustu kaldı . adamı boyle bozarlar işte zemuszemus
KİTY79 canım sana bısey sorucam bende ızmıre tasınıcam bılıyorsun.
gıttıgın doktorun adını nerde oldugunu hangı hastanede oldugunu yazarmısın canım sana zahmet.artı
bızde aynı korunma yontemını sectık ama her seferınde korkuyorum ogluma kardes gelmesın dıye ne kadar guvenılır olabılırkı :kedi:
Tatlım slm..canlarım naber? bebişler iyimi?, inşallah hepsi uslu uslu uyuyordur
biz bugün doktora gittik, 57 cm ve 5530 gr. olmuşuz çok iyi dedi doktor, işitme testimizi yaptırdık normal çıktı, yarında sağlık ocağında aşımız var, gitmeden alıcam ateş şurubu calpol verdi doktor
birde rota virüs aşısı varmış sağlık ocaklarında yapılmıyormuş özel alınıyormuş doktor yapılmasını tavsiye etti, 140 ytlymiş
siz yaptırdınızmı?
birde havvacm çok geçmiş olsun, öptüm ardayı
tekrar selamlar.kanguru yada araba koltuğu-taşıma koltuğu kullanmak için dr erken en az 2. ayını bekleyin dedi.sizler kullanıyormusunuz?gerçi bir kez denedik yaygarayı kopardı hanım ama:)
Kizlar bir yasima daha girdim bugün....
Kizimin adina bir mektup geldi bugün...39 günlük yavruma vergi numarasi göndermisler, cocuk kaciyor sanki .yarabbim ,nasil bir ülke, nasil bir mantikdir diyip duruyorum sabahtan beri...cocugun hani yarin kirki cikiyor ya, ise göndercez zannetti devlet galibalaelaelaelaelae
saskinimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?