2009 Haziran Anneleri!!

elatun canım geçmiş olsun, biz babulin şurup kullanıyruz faydası oluyor,
ayrıca karnına sıcak ve masaj da deneyebilirsin.
hiç biri tam geçirmiyo ama e aından biraz rahatlatır bebişini

merhaba güzel anneler..öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun..saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin rabbim...ben de kısmetse ekim annesi olacam..bi telasa girdik biz de:))) canta hazırlıyorum da bişey merak ettim siz tecrübelilerden danısayım dedim..bebek ilk dogdugunda takımın içine iç zıbın mı giydiriyorlar yoksa su cıtcıtlı badilerden mi. ebeye ne vermek gerekiyor.siz nasıl yaptınız ne verdiniz ilk olarak yazarsanız sevinirim..

seldus cnm, bizimiler yaz bebeği olduğundan daha çok çıçıtlı body giydi ama sen zıbın kullanabilirsin sanırım.ama her halkarda ikisinden de koy bence çantana,Allah bir avazda kurtarsın inş.

kayınvalıdem her seferınde ' ay ogluma cok benzıo torunum ' dıye ovunur durur. en sonunda gene mısafırlerın yanında 'ay aynı oglumun kucuklugu , oglum gıbı yakısıklı ' dıyınce bende dayanamadım 'herhalde babasına benzıycek kapıcıya benzıycek halı yok ya ' dedım lmaz: artık yeterr ya....
tamam benzemıosa benzemesın ama her seferınde her seferınde . sustu kaldı . adamı boyle bozarlar işte zemuszemus
KıTY79 canım sana bısey sorucam bende ızmıre tasınıcam bılıyorsun.
gıttıgın doktorun adını nerde oldugunu hangı hastanede oldugunu yazarmısın canım sana zahmet.artı
bızde aynı korunma yontemını sectık ama her seferınde korkuyorum ogluma kardes gelmesın dıye ne kadar guvenılır olabılırkı :kedi:

kızlar nasılsınız
biz hala istdayız
inşallah tüm anneler ve bebişler iyidir
öpüyoruz elif hn la beraber
sevgilerrrrrrr

canlarım naber? bebişler iyimi?, inşallah hepsi uslu uslu uyuyordur
biz bugün doktora gittik, 57 cm ve 5530 gr. olmuşuz çok iyi dedi doktor, işitme testimizi yaptırdık normal çıktı, yarında sağlık ocağında aşımız var, gitmeden alıcam ateş şurubu calpol verdi doktor
birde rota virüs aşısı varmış sağlık ocaklarında yapılmıyormuş özel alınıyormuş doktor yapılmasını tavsiye etti, 140 ytlymiş
siz yaptırdınızmı?
birde havvacm çok geçmiş olsun, öptüm ardayı

merhaba annişler nasılsınız bakim melekler ne yapıyo benimki öyle bakınıyo ve ağlamaya hazırlanıyo gece uyuyunca tabi gündüz ayakta haliyla şikayetçi değilim hatta şükrediyorum gece uyuyo diye gece bakmak daha zor oynuyorum onla konuşuyorum işim gücüm kalıyo ama ne yapalım vakit geçiyo öyle böyle 7 8 gibi uyur sizin bebişler nasıl bi sorun yoktur umarım benim kızımın kakası hala yeşil ya ne yapcam bilmiyorum dr a gitsemmi ishal olmasından korkuyorum pişiğide geçmedi nıveanın pişik kremini kullanıyorum ama geçmedi kaç gündür pişiği başka ne geçirir bilen varmı

Canım kadın doğumcumu??çocuk dr umu?? kondom güvelir tabiii patlatmassanız

Tatlım slm..
biz yaptırdık rotayı mutlaka yaptır kuzenim çocuğuna yapılmamış ve hastalandı çok çektiler...bu arada 115- aldı aşı için dr bizdenn...oğluşum napıo??

ben kardiyoloji uzmanıyım.geçen sene kasım ayında uzman oldum.darısı başına.Allah kolaylık versin asistanlık benim için kabus günleriydi.inşallah seninde az kalmıştır bitmesine.

tekrar selamlar.kanguru yada araba koltuğu-taşıma koltuğu kullanmak için dr erken en az 2. ayını bekleyin dedi.sizler kullanıyormusunuz?gerçi bir kez denedik yaygarayı kopardı hanım ama:)

tekrar selamlar.kanguru yada araba koltuğu-taşıma koltuğu kullanmak için dr erken en az 2. ayını bekleyin dedi.sizler kullanıyormusunuz?gerçi bir kez denedik yaygarayı kopardı hanım ama:)

benimki anakucaginda tasinmaktan hoslanmiyor, zaten cok agir anakucagi..bosuna aldik sanirim, arabada guvenlik icin aglasada icine koyuyoruz bebegi ama tasirken kucagimiza aliyoruz, kanguru almadik

canım ilk ay taşımak için portbebe baya kullanışlı oluyo, bizim kız çok sevdi içine girince hemen susuyo.
elatun, radyolojide asistanlık okadar zor değil Allahtan.
anakucağı biraz eğimli geliyo bizimkine de, ama sevibebenin anakucağı için bel desteği var, onunla deneyebilirsin.
ben evde, gündüzleri kanepede yatırıyorum.

kizlar bisey soracagim sezeryandan sonraki ilk muayenede alttan mi kontrol yapiliyor, evetse agda yaptirip gitmek istiyorum ama agdaci da 2 ay gecsin oyle yapalim dedi, dikislere zarar verebilirmis..siz nasil yaptiniz?

KıTY79 canım hem cocuk hem kadın dogumcu canım benım. bornovaya yakın olurmu bıde pufff bılmedıgım bı yer ıns kolay alısırım

Kizlar bir yasima daha girdim bugün....
Kizimin adina bir mektup geldi bugün...39 günlük yavruma vergi numarasi göndermisler, cocuk kaciyor sanki .yarabbim ,nasil bir ülke, nasil bir mantikdir diyip duruyorum sabahtan beri...cocugun hani yarin kirki cikiyor ya, ise göndercez zannetti devlet galibalaelaelaelaelae
saskinimmmm

kaydirigubbakcemile3 komikler hakikaten nidacım...gülüyorum bişey söyleyemiyorum sasırdım...
bu arada albume kızımın fotlarını ekledim kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…