sorma canım ya .çok saol:Havvacım kuşum geçmiş olsunn iki gün tel leşemedik neler olmuş kıyamam ben ardamaa iyimi şimdi???
saol canım maşallah bebeginede allah nazardan saklasın.boyuda uzunmu olacak necanlarım naber? bebişler iyimi?, inşallah hepsi uslu uslu uyuyordur
biz bugün doktora gittik, 57 cm ve 5530 gr. olmuşuz çok iyi dedi doktor, işitme testimizi yaptırdık normal çıktı, yarında sağlık ocağında aşımız var, gitmeden alıcam ateş şurubu calpol verdi doktor
birde rota virüs aşısı varmış sağlık ocaklarında yapılmıyormuş özel alınıyormuş doktor yapılmasını tavsiye etti, 140 ytlymiş
siz yaptırdınızmı?
birde havvacm çok geçmiş olsun, öptüm ardayı
geçmiş olsun canım .ben bepanten kullanıyordum pişik oldugu zaman . pişigi önlemesi içinde popolin.bide bu sorun çıkınca tekrar ılık su ve pamukla silmeye başladımmerhaba annişler nasılsınız bakim melekler ne yapıyo benimki öyle bakınıyo ve ağlamaya hazırlanıyo gece uyuyunca tabi gündüz ayakta haliyla şikayetçi değilim hatta şükrediyorum gece uyuyo diye gece bakmak daha zor oynuyorum onla konuşuyorum işim gücüm kalıyo ama ne yapalım vakit geçiyo öyle böyle 7 8 gibi uyur sizin bebişler nasıl bi sorun yoktur umarım benim kızımın kakası hala yeşil ya ne yapcam bilmiyorum dr a gitsemmi ishal olmasından korkuyorum pişiğide geçmedi nıveanın pişik kremini kullanıyorum ama geçmedi kaç gündür pişiği başka ne geçirir bilen varmı
Kizlar bir yasima daha girdim bugün....
Kizimin adina bir mektup geldi bugün...39 günlük yavruma vergi numarasi göndermisler, cocuk kaciyor sanki .yarabbim ,nasil bir ülke, nasil bir mantikdir diyip duruyorum sabahtan beri...cocugun hani yarin kirki cikiyor ya, ise göndercez zannetti devlet galibalaelaelaelaelae
saskinimmmm
alla ala kafam karıştı şimdiikızlar dr kontrolüne giitnizmi,
gittiyseniz sormak istiyorum alttan bakıyormu yoksa ultrasonlamı bakıyor (sezeryan)
ona göre temizlenicem
bide kaçıncı gün kontrole gittiniz
evet canım roto aşısını bizde vurdurcaz iremecanlarım naber? bebişler iyimi?, inşallah hepsi uslu uslu uyuyordur
biz bugün doktora gittik, 57 cm ve 5530 gr. olmuşuz çok iyi dedi doktor, işitme testimizi yaptırdık normal çıktı, yarında sağlık ocağında aşımız var, gitmeden alıcam ateş şurubu calpol verdi doktor
birde rota virüs aşısı varmış sağlık ocaklarında yapılmıyormuş özel alınıyormuş doktor yapılmasını tavsiye etti, 140 ytlymiş
siz yaptırdınızmı?
birde havvacm çok geçmiş olsun, öptüm ardayı
Babalar kızmasın ama...
Kadın 4 yaşındaki kızını yürüşe çıkarmıştır.Küçük kız yerden birşey bulup ağzına götürdü.Anne zamanında davranarak elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.'Niye ? 'diye sordu Küçük kız.Anne açıkladı :'Çünkü o yerdeydi.Nereden geldiğini bilmiyorsun.Kirli ve muhtemelen mikroplu da...' Küçük kız hayranlıkla ananesine baktı.'Bu kadar çok şeyi nerden biliyorsun anne? Çok akıllısın ! Anne bunuda kızına ders fırsatı saydı ve devam etti.'Bütün anneler bilirler ; bunlar annelik sınavında vardır, bilemezsen anne olmana izin vermezler.' Birkaç dakika sessizce yürüdüler.Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu. Anladııım' ! diye gülümsedi birden, ' Sınavı geçemezsen baba oluyorsun' ! Anne bu ilginç yoruma şakın ama mutlu 'Kesinlikle ! dedi, genişce gülümsemeyle....
NOT: HAYATIMDAKİ BÜTÜN HATALAR ANA TERBİYESİ GÖRMEMEMDEN İLERİ GELMİŞTİR. ( Rousseau )(alıntı)
KİTY79 canım hem cocuk hem kadın dogumcu canım benım. bornovaya yakın olurmu bıde pufff bılmedıgım bı yer ıns kolay alısırım
dolphin canım sakın süte güvenme, ilaç kullanamayız, RİA da düşünmüyosan en azından kondom falan var.
süt düzenli emzirilince bir miktar koruyor ama asla güvenilecek kadar değil
Bugün kirkimiz cikti teyzoslar opuyorumnanaktan
Napıosunuzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyiz pınarcım sen nasılsın.
bugün annem ve annanemler gitti üzgünüz umarım zeynep hanım yormaz bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?