2009 Haziran Anneleri!!

:Havvacım kuşum geçmiş olsunn iki gün tel leşemedik neler olmuş kıyamam ben ardamaa iyimi şimdi???
sorma canım ya .çok saol
saol canım maşallah bebeginede allah nazardan saklasın.boyuda uzunmu olacak ne
geçmiş olsun canım .ben bepanten kullanıyordum pişik oldugu zaman . pişigi önlemesi içinde popolin.bide bu sorun çıkınca tekrar ılık su ve pamukla silmeye başladım

ama yolla sende nidacım eve ekmek getirsin demi ama(((((

kızlar dr kontrolüne giitnizmi,

gittiyseniz sormak istiyorum alttan bakıyormu yoksa ultrasonlamı bakıyor (sezeryan)
ona göre temizlenicem

bide kaçıncı gün kontrole gittiniz
alla ala kafam karıştı şimdii
bnm doktor doğumdan bir hafta sonra çağırdı beni dikişlerimi kont etti karnımdan okadarrr
dahada çağırmadıııı....
bzm doktorrr önemsemiyormu acaba
gerçi alttan kont e de gelemem kii bennn korkarımmm

evet canım roto aşısını bizde vurdurcaz ireme
bir sürü işlevi varmış aşınınnn
sağlığı içinn çok ii
fiyatıda 140 dediğin gibi
özel bir aşıı devlet yapmıyorrr
ve ağızdan damlatılan bir aşıymışş bebek ya açken yada emzirdikten yarım saat sonra damlatılmasdı gerekiyormuşş
ve kusmamaları lazımmış kusarlarsa aşı olduğu gibi boşa gidiyormuşş
sil baştan tekrar
onun için damlatıcak hemşireyi iyi seçmek gerekiyor
aklınızda olsun
ve 2 sefer oluncakk bu aşıı
ilki 3. ayında olcak irem roto aşısını

havvacım ardaya çok geçmiş olsunnn kıyamam bennn ona yaaa
allahım bebeklerimizi korusunnn

slm herkese
siz ve bebeişleriniz ii dir inşş
bizde iiz çok şükürrr
bugün anneannesi irem ve ben annemin öğretmen arkadaşına gttkkk
iremimdee bebek arabasınınn içindeee
güzel birr ev gezmesi oldu iremimlee
yavrumm çok şükür akıllı durduuuu
tereddütteydimmm amaaa
çok şükürrr....

bu arada kzılar karma aşı
için olmadan yada olduktan sonra calpol içirin diolar ama
bnm hemşire ablam bunu onaylamıyorr
benimde aklım karıştııı
onaylamamasının sebebi dee
aşıı eğer bebekde herhangi bir reaksiyon gösterirsee
ateş yaparsaa yada huysuzluuk yaparsa
hemen hastaneye götürürsünüzzz o zmn test yaparlsar
vee aşı karma old içinn neye alerjisi old tespit ediolarr
ve ona göre önlem alınıol dio yaşamı boyuu...
ateş düşürü verildiğindee bebeğin alerjisi varsa bu anlaşaılmıyor diyorrr
kendisii iş hayatındaaa birçok bebeğinnn bu durumdannn ailelerin bebeğin hayatını riske attıklarına şahit olmuşş
2 gün takip edersnzz ateşinii hff çıkıpp düşeblrr ozmn korkulck bişy yokk dyor

Son düzenleme:
Babalar kızmasın ama...

Kadın 4 yaşındaki kızını yürüşe çıkarmıştır.Küçük kız yerden birşey bulup ağzına götürdü.Anne zamanında davranarak elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.'Niye ? 'diye sordu Küçük kız.Anne açıkladı :'Çünkü o yerdeydi.Nereden geldiğini bilmiyorsun.Kirli ve muhtemelen mikroplu da...' Küçük kız hayranlıkla ananesine baktı.'Bu kadar çok şeyi nerden biliyorsun anne? Çok akıllısın ! Anne bunuda kızına ders fırsatı saydı ve devam etti.'Bütün anneler bilirler ; bunlar annelik sınavında vardır, bilemezsen anne olmana izin vermezler.' Birkaç dakika sessizce yürüdüler.Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu. Anladııım' ! diye gülümsedi birden, ' Sınavı geçemezsen baba oluyorsun' ! Anne bu ilginç yoruma şakın ama mutlu 'Kesinlikle ! dedi, genişce gülümsemeyle....

NOT: HAYATIMDAKı BÜTÜN HATALAR ANA TERBıYESı GÖRMEMEMDEN ıLERı GELMıŞTıR. ( Rousseau )(alıntı)

şansıma kimse yokk
özlemcim var ama odaa işi var sanırımmm
bende çıkım bariii
kib kızlar

cok hosmus , bayildim...

KİTY79 canım hem cocuk hem kadın dogumcu canım benım. bornovaya yakın olurmu bıde pufff bılmedıgım bı yer ıns kolay alısırım

Canım genelde dr lar alsancakta ama sana yakın ege üni. hstanesi var..benim k.doğumcum alsancakta , çocuk dr umda hatayda...sen ne zaman taşınıyorsun?? bana telini gönder özelden sana mesaj atarım tel imi konuşuruz taşınınca sen hallederiz...

günaydın güzel anneler.kimse yok bizim kız uyumadı şimdi anca sızdı.yatmadan bakayım dedim size.benim ve kızımın annannesi vardı şimdi gittiler.çok üzgünüz çok ağladım.dogumdan sonra ilk kez yanlız kaldım.

selam hanimlar cogumuzun 40i cikti, size bi sorum var benim cevremde emzirirken sut korur, hamile kalinmaz diyenler var(tecrubelerle sabit), ama internetten arastirdim, emzirme bir korunma yontemi degil diyor, hangisine inanacagiz?

dolphin canım sakın süte güvenme, ilaç kullanamayız, RıA da düşünmüyosan en azından kondom falan var.
süt düzenli emzirilince bir miktar koruyor ama asla güvenilecek kadar değil

dolphin canım sakın süte güvenme, ilaç kullanamayız, RİA da düşünmüyosan en azından kondom falan var.
süt düzenli emzirilince bir miktar koruyor ama asla güvenilecek kadar değil

aile planlamasi ile ilgili bir topikte gunde en az 5-6 kez emziren annelerde sut %98 korur yaziyor, baska yontemler var tabi ama koruyorsa gercekten ugrasmayalim diye soruyorum canim

uykusuz bir gece ve sabah sonrası günaydınlar herkese.40mız çıkınca yani haftaya bizde yanlız kalıcaz alya hanımımla:)bakalım neler olcak:)başaedebiliriz sanırım.

merhaba dolphin.adrenal kesinlikle haklı.doktorumun söylediği şu:sakın emzirmene güvenme.emziriyor olmanın koruma oranı çok değişkendir.bi bakmışsın hamile kalmışsın sakın risk alma.halk arasında söylenenlerede hiç güvenme.mesela ben doğumdan 25 gün sonra mens oldum halk arasında olunmaz derler ya helede 40 içinde.

iyiyiz pınarcım sen nasılsın.
bugün annem ve annanemler gitti üzgünüz umarım zeynep hanım yormaz bizi.

sabah 5 ten beri askeriz canım şimdi uyudu sonunda bizim oğlannn....yanlızken daha rahat oluo be canım...kalabalık oldumu huysuz oluo benimki...şımarıyomu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…