2009 Haziran Anneleri!!

naber fıstıklar.nasılsınız görüşmeyeli?bizde ayın 3unde 2 aylık olcaz.Herşey çok güzel gidiyo.bebeğim uslu maşallah.yalnızca çok fazla ıkınıyo.ağlaması yok ama çok ıkınıyo.kakasını yaptığı zaman da çok rahat.Allah herkese kolaylıklar versin inşallah.

benimkide kaka yaparken ıkınıyo kızarıyo yavrum.
maşallah ağlamasın fazla negüzel

pınarcım desene batuş anneyi yine dikti ayaga.
evt kalabalıkta daha çok ağlıyolar bunaluyolar.bakalım şimdilik uyuyor kuşum işallah iyi olur yanlızlık

slm arkadaşlarr
zuzucum allah kavuştursun
nidacım senin annen gttimi orda mııı?
bende 15 ağustosda döncem urfaya bakalım
iremle nasıl olcak ordaki hayatımız anneannesiz dedesizz..

Saadetcim annem burada..28 agustos da dönecek istanbula..Ama kadincagiz patladi valla burada..torunu olmasa 1 dakika daha kalacak gibi degil...ee herkesin kendi evi ve düzeni , bir de cok sosyal bir insandir burada dil bilmeden yapilacak birsey yok..
Ben de annem gidince napcam onu düsünüyorum valla...Cok alistik...

sorma nidacım annemde urfada 36 gün zor durdu 37. gün benide kandırıp aydına getirdi yaaa
kocişimdende ayırıpppp :sinifsinif:
şimdi bende sabırla 15 ağustosu bekliyorum evmi eşimii çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
özledimmmmmmmmmmmmm :gitme:

kızlar bütün geçe hiç uyumadım sabaha kadar agladım desem yerinir .dün gece 11 de oglumun bezini degiştirirken kkasında kan gördüm .beynim döndü resmen hemen teşefona sarıldım .doktor merak etme poposu kanamıştır dedi.dizanteriye çevirmiş olabilirmi dedim .dizenteriye çevirmesi için az az ve sıksık kaka yapması gerek dedi.7 kez kaka yaptı diyince yarın sabah tahlil dedi.ev çok üzgünüm ama dogru tahmin .oglum dizanteri oldu teyzeleri ya .allahım nolur bizi bu sıkıntıdan tez zamanda kurtarsın .nerden bulur bizi bütün dertler bilmiyorum şimdi bile aglıyorum .
kayınvaldem su vermememe takmış durumda geçen gün eve geldim oglumu orda bırakıp su vermiş olabilirler .eger verdilerse günahları boynuna artık .başka yerdende bulaşmış olabilir tabi
ya okadar dikkat ediyorum herşeyine kıyafetleri ütüsüz giydirmiyorum ellerimi sürekli yıkıyoruum nerdeyse lavoboyla dolaşacagım ilacını içirdigim kaşıgı bile kaynar suda bekletiyorum.neyse 10 gün süreyle karantinadayız artık evdeben yandım başkalarıda yansın istemiyorum.dua edin kızlar çok ihtiyacım var gerçekten .ya ne zormuşgerçekten annelik annemin degerini daha çok anladım şimdi.dogurmak felan hiçbişeymiş yani.asıl sorun iyi bakabilmekmiş.ben çokmu başarısızım bu konuda ya.allahım nolur yardım et

canım arkadaşım geçmiş olsun
kıyamam ardaya
öncelikle kendini suçlamaktan vazgeç mükemmel bir annesin bunu kabul et.
allah dermensız dert vermesin.
dualarımız seninle canım

slm arkadaşlarr
zuzucum allah kavuştursun
nidacım senin annen gttimi orda mııı?
bende 15 ağustosda döncem urfaya bakalım
iremle nasıl olcak ordaki hayatımız anneannesiz dedesizz..

kıyamam sana kocişini mi özledin
onlar bizim herşeyimiz allah başımızdan eksik etmesin...
urfadaki hayatınız çoooook güzel olcak sıcak dışından bilirim orayı 5 sene kaldım urfada

havacım çok geçmiş oldun allah acil şifa versin canım çok endişe etme canım ilaçlşarını düzenli kullan benim ilk kızım da olmuştu ama bu kadar ufak değildi artık yerlerde sürünüyor her bulduğunu ağzına alıyordu anne sütü alan bebekler çok çabuk atlatıyorlar sakın endişe edip kendini suçlama

havvacım çookk geçmiş olsun canım, işallah bi an önce atlatırsınız, gerçekten çok zor anne olmak ama bu sen yapamadığından değil, hepimiz için öyle.
ben öyle çok titiz bi anne değilim yani çocuk biraz mikroplara alışsın diyenledenim, ama inşallah hiçbirimiz hata yapmıyoruzdur ve böyle sıkıntılar yaşamayız canım.
sakı kendini suçlama ve okadar ayrıntıcı olma çünkü sakındığın göze çöp batar
tekrar geçmiş olsun cnm

havva benim kızımda dizanteri olmuştu 3 haftada zor toparladı kendini.kilo alamadı haftada 60 gram alıyordu dr çok az diyordu.günde 7 kereden fazla yapıyordu.ama kakası kanlı değildi.şimdi çok şükür düzeldi ve haftada 300 bazen 400 gram alıyor.26 günlüktü üstelik dr ilaç vermeye korkuyordu.1 hafta ilacı keselim bakalım nasıl olacak dedi o hafta 300 gram aldı zaten.çok dikkat et ellerini sık sık yıka.ben banyo suyunu bile kaynatıp bekletip öyle yıkandırıyordum dr öyle demişti.sende öyle yap.geçmiş olsun.

canım çok gecmiş olsun Allah acil sifalar versin... ben basarısızım ne demeklmaz: Allah askına sen yavrusu için herşeyi yapan tüm anneler gibi mükemmel bi annesin canım:teselli:

çok geçmiş olsun havva hanım.üzmeyin kendinizi.kıyamıyosunuz minnişe ama onun için güçlü olun.tahmin ettiğimizden daha güçlüdür minişlerimiz merak etmeyin toparlayacaktır Allah'ın izniyle.dualarımız sizinle.

HSURMAL canım benım sakın uzme kendını emi sutun kesılmesın.
bak bebegının suan en cok sana ıhtıyacı var.ınsallah en kısa zamanda atlatırsın.
sen stres yaptınmı kendını uzdunmu oda hısseder .
ınsallah cabucak atlatır mınık bebegın allah butun bebeklerı korusun yavrularımızı
bıze bagıslasın ınsallah cnm benım guclu ol mafoldumben

gecmiş olsun hsurmal, benzer durumu gecen hafta biz de yasadık, aksam ve gece kızımın kakasında bende kan gordum, tabii ki perişan oldum..gece uyuyamadım, dizanteri mi oldu diye..acile goturduk fissür olmus dedi doktor..ıkınmaktan olurmus.gecti çok şükür..ama şunu tecrübe ettim ki kesinlikle böyle durumlarda anne sakin olmalı..bizim her halimiz bebeklerimizi etkiliyor..soğukkanlı olmalıyız..Allah acil şifalar versin..

kızlar bebişlere su veriyor musunuz ben veriyorum hem buradaki dr hemde eşimin abisi (çoçuk dr u kendisi) vermemi söyledi burası asırı sıcak olduğu için...ama tok karına emzirdikten sonra veriyorum.

bide prima bez biz acayip pişik yaptı kullamadık molfix kullanıyoruz şimdi.önceden almıştım bir sürü degiştircem hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…