kızlar bebişlere su veriyor musunuz ben veriyorum hem buradaki dr hemde eşimin abisi (çoçuk dr u kendisi) vermemi söyledi burası asırı sıcak olduğu için...ama tok karına emzirdikten sonra veriyorum.
bide prima bez biz acayip pişik yaptı kullamadık molfix kullanıyoruz şimdi.önceden almıştım bir sürü degiştircem hepsini
kızlar bebişlere su veriyor musunuz ben veriyorum hem buradaki dr hemde eşimin abisi (çoçuk dr u kendisi) vermemi söyledi burası asırı sıcak olduğu için...ama tok karına emzirdikten sonra veriyorum.
bide prima bez biz acayip pişik yaptı kullamadık molfix kullanıyoruz şimdi.önceden almıştım bir sürü degiştircem hepsini
kızlar bütün geçe hiç uyumadım sabaha kadar agladım desem yerinir .dün gece 11 de oglumun bezini degiştirirken kkasında kan gördüm .beynim döndü resmen hemen teşefona sarıldım .doktor merak etme poposu kanamıştır dedi.dizanteriye çevirmiş olabilirmi dedim .dizenteriye çevirmesi için az az ve sıksık kaka yapması gerek dedi.7 kez kaka yaptı diyince yarın sabah tahlil dedi.ev çok üzgünüm ama dogru tahmin .oglum dizanteri oldu teyzeleri ya .allahım nolur bizi bu sıkıntıdan tez zamanda kurtarsın .nerden bulur bizi bütün dertler bilmiyorum şimdi bile aglıyorum .
kayınvaldem su vermememe takmış durumda geçen gün eve geldim oglumu orda bırakıp su vermiş olabilirler .eger verdilerse günahları boynuna artık .başka yerdende bulaşmış olabilir tabi
ya okadar dikkat ediyorum herşeyine kıyafetleri ütüsüz giydirmiyorum ellerimi sürekli yıkıyoruum nerdeyse lavoboyla dolaşacagım ilacını içirdigim kaşıgı bile kaynar suda bekletiyorum.neyse 10 gün süreyle karantinadayız artık evdeben yandım başkalarıda yansın istemiyorum.dua edin kızlar çok ihtiyacım var gerçekten .ya ne zormuşgerçekten annelik annemin degerini daha çok anladım şimdi.dogurmak felan hiçbişeymiş yani.asıl sorun iyi bakabilmekmiş.ben çokmu başarısızım bu konuda ya.allahım nolur yardım et
saol havacımcanım arkadaşım geçmiş olsun
kıyamam ardaya
öncelikle kendini suçlamaktan vazgeç mükemmel bir annesin bunu kabul et.
allah dermensız dert vermesin.
dualarımız seninle canım
atlatabilinen i hastalık olması sevindirdi beni sagol yazdıgın içinhavacım çok geçmiş oldun allah acil şifa versin canım çok endişe etme canım ilaçlşarını düzenli kullan benim ilk kızım da olmuştu ama bu kadar ufak değildi artık yerlerde sürünüyor her bulduğunu ağzına alıyordu anne sütü alan bebekler çok çabuk atlatıyorlar sakın endişe edip kendini suçlama
aslında haklısın canım fazla titiz olmak iyi dil biliyorum ama elimde deil çok küçük daha kıyamıyorum ama ben özendikçe sonuca bak işte aşırıya kaçmamak konusunda hemfikirim artık seninlehavvacım çookk geçmiş olsun canım, işallah bi an önce atlatırsınız, gerçekten çok zor anne olmak ama bu sen yapamadığından değil, hepimiz için öyle.
ben öyle çok titiz bi anne değilim yani çocuk biraz mikroplara alışsın diyenledenim, ama inşallah hiçbirimiz hata yapmıyoruzdur ve böyle sıkıntılar yaşamayız canım.
sakı kendini suçlama ve okadar ayrıntıcı olma çünkü sakındığın göze çöp batar
tekrar geçmiş olsun cnm
canım benim anlattıkların çok iyi geldi bana napalım iyileşsinlerde toparlanırlar sonra evet canım bende kanatacagım banyo suyunu.izmirin sularına güven olmuyo bu aralarhavva benim kızımda dizanteri olmuştu 3 haftada zor toparladı kendini.kilo alamadı haftada 60 gram alıyordu dr çok az diyordu.günde 7 kereden fazla yapıyordu.ama kakası kanlı değildi.şimdi çok şükür düzeldi ve haftada 300 bazen 400 gram alıyor.26 günlüktü üstelik dr ilaç vermeye korkuyordu.1 hafta ilacı keselim bakalım nasıl olacak dedi o hafta 300 gram aldı zaten.çok dikkat et ellerini sık sık yıka.ben banyo suyunu bile kaynatıp bekletip öyle yıkandırıyordum dr öyle demişti.sende öyle yap.geçmiş olsun.
çok saol canım .allah kimseyi evladıyla sınamasın ya gerçekten zorcanım çok gecmiş olsun Allah acil sifalar versin... ben basarısızım ne demeklmaz: Allah askına sen yavrusu için herşeyi yapan tüm anneler gibi mükemmel bi annesin canım:teselli:
saol canım benimçok geçmiş olsun havva hanım.üzmeyin kendinizi.kıyamıyosunuz minnişe ama onun için güçlü olun.tahmin ettiğimizden daha güçlüdür minişlerimiz merak etmeyin toparlayacaktır Allah'ın izniyle.dualarımız sizinle.
evet uytanabilse hissedicek yavrumda uyanamıyoki yorgun düştü resmen iştahıda kalmadı tabi meme vermesem hiç istedigi bile yok bende gelen sütü sagıyorum kesilmesin diyeHSURMAL canım benım sakın uzme kendını emi sutun kesılmesın.
bak bebegının suan en cok sana ıhtıyacı var.ınsallah en kısa zamanda atlatırsın.
sen stres yaptınmı kendını uzdunmu oda hısseder .
ınsallah cabucak atlatır mınık bebegın allah butun bebeklerı korusun yavrularımızı
bıze bagıslasın ınsallah cnm benım guclu ol mafoldumben
canım alanal fissül bizdede var zatenama bu kan kakanın içnde .popodaki çatlagımız geçti nerdeysegecmiş olsun hsurmal, benzer durumu gecen hafta biz de yasadık, aksam ve gece kızımın kakasında bende kan gordum, tabii ki perişan oldum..gece uyuyamadım, dizanteri mi oldu diye..acile goturduk fissür olmus dedi doktor..ıkınmaktan olurmus.gecti çok şükür..ama şunu tecrübe ettim ki kesinlikle böyle durumlarda anne sakin olmalı..bizim her halimiz bebeklerimizi etkiliyor..soğukkanlı olmalıyız..Allah acil şifalar versin..
amin canım çok şükür çaresivarmış ama genede bebeklerde ve yaşlılarda dikkate alınması gereken bi hastalıkmış o yüzden endişelendimbu kadarhaavvacıım canım beniim, çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versinn..
herşeyin çaresivar bitanem, üzme kendini..
sen güçlü ol ki bebeğin senden güç alsın, allah çaresi olmayan dert vermesin tatlım..
sen çok tatlı ve iyi bir annesin, kendine haksızlık etme olur mu??
öyle tabi canım ama insan kıyamıyo iştebebegine onun başına gelmesin benim başıma gelsin diyo.çabuk atlatır inşallah kuzumçok geçmiş olsun.ama olacakla öleceğe çare yok.Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:
kızlar ben bebeğimi hergün yıkamaya çalışıyorum.eğer imkanınız varsa yıkayın mutlaka.yada en azından kaka yaptıktan sonra poposunu yıkayın.bebişim hem rahatlıyor hemde pişik olmadı henüz.hem de mikroplardan belki bir nebze daha koruyabiliriz çocuklarımızı...
.boşver canım yalnız degilsimnki bebegin var yanında daha rahat edersin merak etme düzene oturuyor herşeygünaydın güzel anneler.kimse yok bizim kız uyumadı şimdi anca sızdı.yatmadan bakayım dedim size.benim ve kızımın annannesi vardı şimdi gittiler.çok üzgünüz çok ağladım.dogumdan sonra ilk kez yanlız kaldım.
sorma nidacım annemde urfada 36 gün zor durdu 37. gün benide kandırıp aydına getirdi yaaa
kocişimdende ayırıpppp :sinifsinif:
şimdi bende sabırla 15 ağustosu bekliyorum evmi eşimii çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
özledimmmmmmmmmmmmm :gitme:
yok canım olurmu öyle şey sen genede tedbirini al ne olur ne olmaz ben hiç güvenemiyorum vallahi ya bide herkesin vucüdü aynı değil onlarınki korumuştur ama seninki korumayabilir canım sen dikkat etselam hanimlar cogumuzun 40i cikti, size bi sorum var benim cevremde emzirirken sut korur, hamile kalinmaz diyenler var(tecrubelerle sabit), ama internetten arastirdim, emzirme bir korunma yontemi degil diyor, hangisine inanacagiz?
ayy canım yaa çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım allahım bidaha yaşatmasın üzücü şeyler inşallah çabuk iyileşir sende moralini çok bozma iyileşir inşallah ama birazcık vucüdü mikropa alışsın yoksa daha zor olur senin için hemen hasta olur çok sakınma olurmu tatlım annelik çok zor gerçekten dünyanın en zor görevi annelik hayır canım ne demek çokmu başarısızım ne kadar üstüne titriyosun çocuğun az bişeyde hemen üzülüyosun çok iyi çok başarılı bi annesin sakın böyle bişey düşünmekızlar bütün geçe hiç uyumadım sabaha kadar agladım desem yerinir .dün gece 11 de oglumun bezini degiştirirken kkasında kan gördüm .beynim döndü resmen hemen teşefona sarıldım .doktor merak etme poposu kanamıştır dedi.dizanteriye çevirmiş olabilirmi dedim .dizenteriye çevirmesi için az az ve sıksık kaka yapması gerek dedi.7 kez kaka yaptı diyince yarın sabah tahlil dedi.ev çok üzgünüm ama dogru tahmin .oglum dizanteri oldu teyzeleri ya .allahım nolur bizi bu sıkıntıdan tez zamanda kurtarsın .nerden bulur bizi bütün dertler bilmiyorum şimdi bile aglıyorum .
kayınvaldem su vermememe takmış durumda geçen gün eve geldim oglumu orda bırakıp su vermiş olabilirler .eger verdilerse günahları boynuna artık .başka yerdende bulaşmış olabilir tabi
ya okadar dikkat ediyorum herşeyine kıyafetleri ütüsüz giydirmiyorum ellerimi sürekli yıkıyoruum nerdeyse lavoboyla dolaşacagım ilacını içirdigim kaşıgı bile kaynar suda bekletiyorum.neyse 10 gün süreyle karantinadayız artık evdeben yandım başkalarıda yansın istemiyorum.dua edin kızlar çok ihtiyacım var gerçekten .ya ne zormuşgerçekten annelik annemin degerini daha çok anladım şimdi.dogurmak felan hiçbişeymiş yani.asıl sorun iyi bakabilmekmiş.ben çokmu başarısızım bu konuda ya.allahım nolur yardım et
ayy cnmm kıyamam ardaya ben yavrum bnmmmkızlar bütün geçe hiç uyumadım sabaha kadar agladım desem yerinir .dün gece 11 de oglumun bezini degiştirirken kkasında kan gördüm .beynim döndü resmen hemen teşefona sarıldım .doktor merak etme poposu kanamıştır dedi.dizanteriye çevirmiş olabilirmi dedim .dizenteriye çevirmesi için az az ve sıksık kaka yapması gerek dedi.7 kez kaka yaptı diyince yarın sabah tahlil dedi.ev çok üzgünüm ama dogru tahmin .oglum dizanteri oldu teyzeleri ya .allahım nolur bizi bu sıkıntıdan tez zamanda kurtarsın .nerden bulur bizi bütün dertler bilmiyorum şimdi bile aglıyorum .
evt cnm allahım eksik etmesin aşkımııkıyamam sana kocişini mi özledin
onlar bizim herşeyimiz allah başımızdan eksik etmesin...
urfadaki hayatınız çoooook güzel olcak sıcak dışından bilirim orayı 5 sene kaldım urfada
ben ayda yılda bir aklıma gelirse veriorumkızlar bebişlere su veriyor musunuz ben veriyorum hem buradaki dr hemde eşimin abisi (çoçuk dr u kendisi) vermemi söyledi burası asırı sıcak olduğu için...ama tok karına emzirdikten sonra veriyorum.
ah cnm ne demek....boşver canım yalnız degilsimnki bebegin var yanında daha rahat edersin merak etme düzene oturuyor herşey
geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler sadetçim .allah kavuştursun eşinede ama memleketininde tadını çıkar
slm kızlarr bende dün akşam üstü çok kötü geçti kızım hiç durmadı sürekli ağladı sustuğunda bile inledi ne yapacamı şaşırdım elleri titriyodu ağlarken ana yüreği dayanmıyo bende ağladım onunla beraber çok kötü yaa hiç ağlamasın hep gülsün istiyorum kıyamıyo insan dayanamıyo bugün dr a gidecektik ama yağmur yağdı allahtan bugün iyiydi poposu pişik olmuştu ondanmı acaba dedim ağlaması bide altını temizledikçe ağlıyo ılık suyla pamukla siliyorum artık bakalım bi faydası olucakmı daha ağlıcakmı inşallah geçer pişiği yaa
slm annişler ben doğum yapalı 37gün oldu sezeryanla doğum yaptım hala kanamam sürüyo sizdede oldumu acaba yoksa bende mi sorun var:uhm:
inşallah geçer canım kakasında her kan gördügümde içim parçalanıyor ya minicik oglumun minicik bagırsaklarında yara var offff offffffgeçmiş olsun havvacım..insallah kısa zamanda bebişin saglıgına kavusur.merak ettim canım kakada kandan baska belirti var mıydı
şöyle hafifbi grip olsa tamam dicem.ne kadar acı çektigini düşündükçe içim yanıyo resmen.saol canım eksik etmesinallah desteginiziyok canım olurmu öyle şey sen genede tedbirini al ne olur ne olmaz ben hiç güvenemiyorum vallahi ya bide herkesin vucüdü aynı değil onlarınki korumuştur ama seninki korumayabilir canım sen dikkat et
ayy canım yaa çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım allahım bidaha yaşatmasın üzücü şeyler inşallah çabuk iyileşir sende moralini çok bozma iyileşir inşallah ama birazcık vucüdü mikropa alışsın yoksa daha zor olur senin için hemen hasta olur çok sakınma olurmu tatlım annelik çok zor gerçekten dünyanın en zor görevi annelik hayır canım ne demek çokmu başarısızım ne kadar üstüne titriyosun çocuğun az bişeyde hemen üzülüyosun çok iyi çok başarılı bi annesin sakın böyle bişey düşünme
canım inşallah deildir ama popo deligini gerdirerek aç bak biraz deligin etrafında bi şişlik varmı eger şüpelenirsen bi doktora götür bende aynı şikayetle götürdüm çünkü doktora oglumu sanada çok geçmiş olsun canımslm kızlarr bende dün akşam üstü çok kötü geçti kızım hiç durmadı sürekli ağladı sustuğunda bile inledi ne yapacamı şaşırdım elleri titriyodu ağlarken ana yüreği dayanmıyo bende ağladım onunla beraber çok kötü yaa hiç ağlamasın hep gülsün istiyorum kıyamıyo insan dayanamıyo bugün dr a gidecektik ama yağmur yağdı allahtan bugün iyiydi poposu pişik olmuştu ondanmı acaba dedim ağlaması bide altını temizledikçe ağlıyo ılık suyla pamukla siliyorum artık bakalım bi faydası olucakmı daha ağlıcakmı inşallah geçer pişiği yaa
canım çok saol inşallah kurtuluruz bu mikroptan tez zamandaayy cnmm kıyamam ardaya ben yavrum bnmmm
inş biran evvel atar yavrum mikrobu
sende kendine haksızlık etme havvacımmm
üzmedeeee kendini
evt cnm allahım eksik etmesin aşkımıı
evet cnm gzl olcağı kesinde iremlee
işte annem varken rahat oluodummm dinlenebiliodumm bana yardımcı oluyoo
ama urfada kociş işdeyken iremle başbaşa kalcam yaaa
ondann yarmazlık yaparsa nasıl baş ederimm diye tedirgnm
ben ayda yılda bir aklıma gelirse veriorum
1 2 kaşık onuda çıkarıoo zaaten iremm
anne sütü sy ihtiyacını karşılarmışş şimdilik..
ah cnm ne demek...
canım aydın memleketimiz değilki ailem burda görev yaptığı için burdalardı
evde aldılar yerleştilerr burayaa
yoksa ankara memlekett
inş geçer cnmm pişiğii
biz prima kullanıyoruz normalde
primanın yeni doğanını bulammaıştık bi ara bezi bttiğindeee o zmn huggıes ve evy babyde kullandım ireme bşy yapmadı bezler cildine
ama evy baby hoşuma gtmedii
ıslanınca kağıt gibi oluooo en ii prima ve huggıes
primanın ince oluşu yaz için çok ideal...
kızlaar nerdesiniz yaawww bende yine uzun aradan sonra girebildim buseferde kimse yookk:1no2:
napıyonuz bakim iyimisiniz bebişler nasıl anladığım kadarıyla havvoşumun ardası hasta olmuş yaaa canım benim çook geçmiş olsun çok iyi anlıyorum neler hissettiğini bizimde bıngıldak sorunumuz olduğunda bunları hissetmiştim çok iğrenç bir duygu yaa gerçektende anne olmak sadece acı çekmekmiş valla bende bunu çok iyi anladım daha nasıl o minnacık yavrumu ameliyat ettircem onu düşünüyom nasıl dayancam acaba Allahım hepimize kolaylık versin vede sabır versin inşallah canlarım Allahım çaresiz dertler vermesin inşallah korusun meleklerimizi bizimkide kabız 3gündür fitille 1kere yaptırdım sonra yine yapmadı buseferde zeytinyağıyla yaptırdım bugün oooff ooofff böyle giderse hapı yuttuk poposuda çatlamış bende evde medacassol krem vardı ondan sürdüm inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?