2009 Haziran Anneleri!!

haavvacıım canım beniim, çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versinn..
herşeyin çaresivar bitanem, üzme kendini..
sen güçlü ol ki bebeğin senden güç alsın, allah çaresi olmayan dert vermesin tatlım..
sen çok tatlı ve iyi bir annesin, kendine haksızlık etme olur mu??

yok ayşecim ben su vermiyorum, drda herhangi bişey demedi.
emzirdikten sonra vermen iyi tabii bebişim doymasın suyla..
bende primadan çok memnunum, pişik olduysa bebişin sebamedin pişik kremini öneririm canım, emirin boynundaki boğumların biri pişik oldu bu kremi bir kere sürmem yeterli geldi..

canım bende prima kullandım ilk doğduğu zaman meleğimin popuşu ciğer gibi oldu bende bıraktım kullanmayı ilk kızımda kullanmıştım çok memnundum demekki ciltten cilde değişiyor

çok geçmiş olsun.ama olacakla öleceğe çare yok.Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:

kızlar ben bebeğimi hergün yıkamaya çalışıyorum.eğer imkanınız varsa yıkayın mutlaka.yada en azından kaka yaptıktan sonra poposunu yıkayın.bebişim hem rahatlıyor hemde pişik olmadı henüz.hem de mikroplardan belki bir nebze daha koruyabiliriz çocuklarımızı...

bende her altını actıgımda yıkıyorum kaka yapsın yapmasın yıkıyorum mutlaka teni çok hassas melegimin sonra krem sürüyorum hamaten, ama sebameti deneyeyim bi aylincim sağol ... ve mutlaka pudralıyorum yoksa krem fayda etmiyo pudra daha ii geliyo aslında kullanmak istemiyorum pudrayı ama mecbur kalıyorum

canım arkadaşım geçmiş olsun
kıyamam ardaya
öncelikle kendini suçlamaktan vazgeç mükemmel bir annesin bunu kabul et.
allah dermensız dert vermesin.
dualarımız seninle canım
saol havacım
atlatabilinen i hastalık olması sevindirdi beni sagol yazdıgın için
aslında haklısın canım fazla titiz olmak iyi dil biliyorum ama elimde deil çok küçük daha kıyamıyorum ama ben özendikçe sonuca bak işte aşırıya kaçmamak konusunda hemfikirim artık seninle
canım benim anlattıkların çok iyi geldi bana napalım iyileşsinlerde toparlanırlar sonra evet canım bende kanatacagım banyo suyunu.izmirin sularına güven olmuyo bu aralar
canım çok gecmiş olsun Allah acil sifalar versin... ben basarısızım ne demeklmaz: Allah askına sen yavrusu için herşeyi yapan tüm anneler gibi mükemmel bi annesin canım:teselli:
çok saol canım .allah kimseyi evladıyla sınamasın ya gerçekten zor
saol canım benim
evet uytanabilse hissedicek yavrumda uyanamıyoki yorgun düştü resmen iştahıda kalmadı tabi meme vermesem hiç istedigi bile yok bende gelen sütü sagıyorum kesilmesin diye
canım alanal fissül bizdede var zatenama bu kan kakanın içnde .popodaki çatlagımız geçti nerdeyse
amin canım çok şükür çaresivarmış ama genede bebeklerde ve yaşlılarda dikkate alınması gereken bi hastalıkmış o yüzden endişelendimbu kadar
çok geçmiş olsun.ama olacakla öleceğe çare yok.Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:
öyle tabi canım ama insan kıyamıyo iştebebegine onun başına gelmesin benim başıma gelsin diyo.çabuk atlatır inşallah kuzum

evet canım dikkat etmek lazım ama ne kadar dikkat etmek lazım onu çözemedim ben bi türlü.allahım meleklerimizi korusun .allaha emanetler hepsi

canlarım iyiki varsınız ya bu gün gerçekten çok kötüydüm yanımda olmanız beni çok mutlu etti iyiki varsınız .bol bol vaktimde varbebegim sürekli uyuyor zaten.onlar iyi olsunda nazlarını çekelim böyle kötü olduklarında üzüntüden daha çok yoruluyor insan

.boşver canım yalnız degilsimnki bebegin var yanında daha rahat edersin merak etme düzene oturuyor herşey

geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler sadetçim .allah kavuştursun eşinede ama memleketininde tadını çıkar

geçmiş olsun havvacım..insallah kısa zamanda bebişin saglıgına kavusur.merak ettim canım kakada kandan baska belirti var mıydı

selam hanimlar cogumuzun 40i cikti, size bi sorum var benim cevremde emzirirken sut korur, hamile kalinmaz diyenler var(tecrubelerle sabit), ama internetten arastirdim, emzirme bir korunma yontemi degil diyor, hangisine inanacagiz?
yok canım olurmu öyle şey sen genede tedbirini al ne olur ne olmaz ben hiç güvenemiyorum vallahi ya bide herkesin vucüdü aynı değil onlarınki korumuştur ama seninki korumayabilir canım sen dikkat et

ayy canım yaa çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım allahım bidaha yaşatmasın üzücü şeyler inşallah çabuk iyileşir sende moralini çok bozma iyileşir inşallah ama birazcık vucüdü mikropa alışsın yoksa daha zor olur senin için hemen hasta olur çok sakınma olurmu tatlım annelik çok zor gerçekten dünyanın en zor görevi annelik hayır canım ne demek çokmu başarısızım ne kadar üstüne titriyosun çocuğun az bişeyde hemen üzülüyosun çok iyi çok başarılı bi annesin sakın böyle bişey düşünme

slm kızlarr bende dün akşam üstü çok kötü geçti kızım hiç durmadı sürekli ağladı sustuğunda bile inledi ne yapacamı şaşırdım elleri titriyodu ağlarken ana yüreği dayanmıyo bende ağladım onunla beraber çok kötü yaa hiç ağlamasın hep gülsün istiyorum kıyamıyo insan dayanamıyo bugün dr a gidecektik ama yağmur yağdı allahtan bugün iyiydi poposu pişik olmuştu ondanmı acaba dedim ağlaması bide altını temizledikçe ağlıyo ılık suyla pamukla siliyorum artık bakalım bi faydası olucakmı daha ağlıcakmı inşallah geçer pişiği yaa

ayy cnmm kıyamam ardaya ben yavrum bnmmm
inş biran evvel atar yavrum mikrobu
sende kendine haksızlık etme havvacımmm
üzmedeeee kendini

kıyamam sana kocişini mi özledin
onlar bizim herşeyimiz allah başımızdan eksik etmesin...
urfadaki hayatınız çoooook güzel olcak sıcak dışından bilirim orayı 5 sene kaldım urfada
evt cnm allahım eksik etmesin aşkımıı
evet cnm gzl olcağı kesinde iremlee
işte annem varken rahat oluodummm dinlenebiliodumm bana yardımcı oluyoo
ama urfada kociş işdeyken iremle başbaşa kalcam yaaa
ondann yarmazlık yaparsa nasıl baş ederimm diye tedirgnm

ben ayda yılda bir aklıma gelirse veriorum
1 2 kaşık onuda çıkarıoo zaaten iremm
anne sütü sy ihtiyacını karşılarmışş şimdilik..

ah cnm ne demek...
canım aydın memleketimiz değilki ailem burda görev yaptığı için burdalardı
evde aldılar yerleştilerr burayaa
yoksa ankara memlekett

inş geçer cnmm pişiğii
biz prima kullanıyoruz normalde
primanın yeni doğanını bulammaıştık bi ara bezi bttiğindeee o zmn huggıes ve evy babyde kullandım ireme bşy yapmadı bezler cildine
ama evy baby hoşuma gtmedii
ıslanınca kağıt gibi oluooo en ii prima ve huggıes
primanın ince oluşu yaz için çok ideal...

slm annişler ben doğum yapalı 37gün oldu sezeryanla doğum yaptım hala kanamam sürüyo sizdede oldumu acaba yoksa bende mi sorun var:uhm:

slm annişler ben doğum yapalı 37gün oldu sezeryanla doğum yaptım hala kanamam sürüyo sizdede oldumu acaba yoksa bende mi sorun var:uhm:

canim gerci ben normal dogum yaptim ama hastaneden bana 6 haftaya kadar bile kanamanin sürebilecegini söylediler...Normal yada sezeryan pek farketmiyor sanirim kanama da ,plasentanin vücuttan ayrilmasi yara yapiyormus iceri de ve kanamalar uzun sürebiliyormus...

kızlaar nerdesiniz yaawww bende yine uzun aradan sonra girebildim buseferde kimse yookk:1no2:
napıyonuz bakim iyimisiniz bebişler nasıl anladığım kadarıyla havvoşumun ardası hasta olmuş yaaa canım benim çook geçmiş olsun çok iyi anlıyorum neler hissettiğini bizimde bıngıldak sorunumuz olduğunda bunları hissetmiştim çok iğrenç bir duygu yaa gerçektende anne olmak sadece acı çekmekmiş valla bende bunu çok iyi anladım daha nasıl o minnacık yavrumu ameliyat ettircem onu düşünüyom nasıl dayancam acaba Allahım hepimize kolaylık versin vede sabır versin inşallah canlarım Allahım çaresiz dertler vermesin inşallah korusun meleklerimizi bizimkide kabız 3gündür fitille 1kere yaptırdım sonra yine yapmadı buseferde zeytinyağıyla yaptırdım bugün oooff ooofff böyle giderse hapı yuttuk poposuda çatlamış bende evde medacassol krem vardı ondan sürdüm inşallah geçer

neyse bende yatim bare minikkuş yatmışkene hadi hepinize iyi geceleeerrrrr çok öpüyorum herkesiii hepiniz rahat bir gece geçirin inşallahzemuszemus

herkese iyi uykular, benim kız artık uyumak istemiyo nedense, ayakta sallamaktan popom uyuştu yaa (
erken açıldı bu bebişlerin gözleri şimdiden oyun istiyolar, sonrasını düşünemiyoru m artık
neyse, tatlı rüyalar canlarr

geçmiş olsun havvacım..insallah kısa zamanda bebişin saglıgına kavusur.merak ettim canım kakada kandan baska belirti var mıydı
inşallah geçer canım kakasında her kan gördügümde içim parçalanıyor ya minicik oglumun minicik bagırsaklarında yara var offff offffff
canım bebek mikrobu kaptıktan sonra 10 gün kuluçka dönemi varmış vücutta kakası süyah yeşile dönüyo isalle birliktesonra içine sümükte ilave oluyo.çok yogun ama az miktarda olabiliyomuş normalmiş ama bizimki çok yogundu hatta kakası sümükten ibaretti.en son günde 7-8 kaka yaptı ve en son kakasında kan gördüm .sonra doktoru aradım devamını biliyosun zaten allahım kimseye göstermesin .hemde hiçkimseye
şöyle hafifbi grip olsa tamam dicem.ne kadar acı çektigini düşündükçe içim yanıyo resmen.saol canım eksik etmesinallah desteginizi

canım inşallah deildir ama popo deligini gerdirerek aç bak biraz deligin etrafında bi şişlik varmı eger şüpelenirsen bi doktora götür bende aynı şikayetle götürdüm çünkü doktora oglumu sanada çok geçmiş olsun canım
canım çok saol inşallah kurtuluruz bu mikroptan tez zamanda

canım benim öncelikle çok saol tatlım . popo çatlagı çok kötü ya. allah yardımcın olsun kaka yapmaları zaten sorun çatlakta olunca tam sorun oluyo.bize doktor madecasolla anestol pomad verdi hem agrısı diniyo hem yumuşatırmış ve geçmesinide hızlandırıyormuş anestol ikisini karıştırıp uyguluyoruz biz.çatlak içe dogru olacagı için içeriye dogruda masaj yaparak sürmek lazım .oglum isal olsugu için bu iş biraz uzuyo bizde her bez degiştirmemiş merasim yarım saati geçiyor .popodeligine her degdigimde kaka yapoyo.her kaka yapısında boydan boya çiş yapıyo kendisinisonra banyo faslı.ama şimdi çözüm buldum bu olaya peçete kapatıyorum pipisine ama debelenmekten oda kalmıyo kaldıgı yerde .tek kelimeyle anne olmak acı çekmekmişseninde dedigin gibi didemcim
ameliyat olayına hiç deginmek bile istemiyorum allahım korusun acil şifalar versin inşallah atlatıcaz bu kötü günleride allahım sabır ve dayanma gücü versin bütün zorluklara

kızlar bişey sorucam kaka yaptırırken ne fitili veriyorsunuz merak ettim sadece meraktan soruyorum

günaydın tatlı anneler .
sabaha karşı oglumun altını degiştirdikten sonra uyumuşum ben 3 saat felan uyudum toplamda ama hiç uykumda yok .ardada emdi uyudu emmek sayılırsa bu.gaz sorunumuzda kalmadı sanırım .yada belkide bizim gaz sorunumuz yoktu .belkide tek derdi bu mikroptu yavrumun anlayamadık işte.gerçi busabahki bezinde kaka görmedim çok şükür.ama hala sümüksü ve siyaha yakın yeşil renkte kakası.geçecegine inanmaya başladım bu gün .daha iyi olucaz inşallah allahın izniyle .hepinize teşekkür ediyorum kızlar iyiki varsınız .pınarcım sanada ayrıca teşekkür tatlım .hep yanımdasın çok saol canım benim

ardaya gecmis olsun annesi, oglum da iki gundur kaka yapamiyor, ve sanirim bu nedenle cok daha fazla agliyor, hic uykumuz da kalmadi ama seninkinin yaninda bunlar ddert degil tabi, kolay gelsin canim,insallah cabuk atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…