2009 Haziran Anneleri!!

Canım çok sevindim iyi olcak çabucak arduş inşallah...ne demek canım tabiki yanında olucammm ...öptüm ikinizide kocamannnn...

ardaya gecmis olsun annesi, oglum da iki gundur kaka yapamiyor, ve sanirim bu nedenle cok daha fazla agliyor, hic uykumuz da kalmadi ama seninkinin yaninda bunlar ddert degil tabi, kolay gelsin canim,insallah cabuk atlatirsiniz
saol canım öncelikle.ama yvrularımızın bütün dertleri dert aslına allah beterinden saklasın tabi.bu kaka ne önemliymiş böyle yahu fazla yapsalar dert az yapsalar gene dert allah dermansız dertlerden korusun yavrularımızı
Canım çok sevindim iyi olcak çabucak arduş inşallah...ne demek canım tabiki yanında olucammm ...öptüm ikinizide kocamannnn...

saol tatlım eksik olma melegim benim

iyi hafta sonları herkesee...
bebişler nasıl bakalım
benim minnoşumm akıllı bıdık oldu maşalalh onaaa
artık kendi kendine yatıo bakınıooo
karnı tok altı temz old. daa
gaz proplemimz kalmadı sanırım
kendi kendine uyuya kalıo yattığı yerde
bgn bende bi kuaföre gidim diyorumm
braz değişiklik ypm die düşündüm boya falan...
sanırım saç boyatmanın zararı olmaz herhaldee
sütümee

gunaydin kizlar..
bugunlerde yogunluktan yazamadimm..
hawacim cok gecmis olsun canm..okudum inan cok uzuldum...ins cabucak gecer..
nidacim kirkiniz cikti hayirli olsun canmcim..masallah ilaydaya

inşallaah ayşecim, şifa olsun bebişinee..

didemcim hiç bilmiyordum tatlım bu rahatsızlıklarınızı, çok geçmiş olsun, biranönce sağlığına kavuşsun bebişin..

bence bi zararı olmaz saadetcim, hem senin içinde değişiklik olur..
bebişini öpüyorumm, maşallaaah uslu kızıma benimm. :ecrin_bebek:

ya bende aynı şeyi düşünüyorum saçımı biraz kestirip gölge yaptırcam.ama süte geçiyomu tereddüt ettim.bide kuaförde işimiz 2-3 saat sürer o arada bebişleri napcaz.yanımamı alsamki.oyüzden giderken yanımda biri daha olmalı orda ona bakar.acıkırsa emziririm falan.sen nasıl yapcan

ben yeni boyattım kızlar süte gecmez hem bitkisel boyalar var ben hamileyken de boyatmıştım

Son düzenleme:
saadetcim masallah kizina...
buyudu artik annesi akilli kiz olmus...
bende hamileyken iki defa boyatmistim..yine dip boya zamani geldi..hatta geciyor bende gidicem

ya kıazlra bebişimin pişiği dün tam geçti bugün yine kızarmaya başlamış.sanırsam bizede prima iyi gelmedi.başdan beri onu kullanıyorum ama hiç pişikden kurtulamadım.hep krem kullanıyorum hep altını yıkıyorum.bezi değiştircem.ya bide pişik olmadıgı zamanlarda krem sürmek gerekirmi.hangi marka kullanıyosunuz????

arzucum ben ıslak pamukla siliyorum altını; zeytinyağı sürüyorum arada, pişik olmuyor pek
primayı bende sevmedim, huggıes aldım dışına taştı kakası , şimdi molfix kullanıyorum çok ta memnunum

dün ikinci ay aşılarımız yapıldı, çok ağladı yavrum ii bacağına birde koluna bende çok ağladım,
ateşi yükseldi dünden beri arasıra yükseldikçe calpol veriyorum

kızlar rota virüsü aşısını kimi yaptırın diyor, kimide yaptırmayın yaptırınca hasta olur diyorlar kafamız karıştı (

havvacım canım geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda atlatır
kendini suçlama çok titiz bir annesin ben okadarda herşeyi kaynatmıyorum valla, Allah korusn hepimizn bebişlerini

aynen prima pişik yaptı yavruma hala ugrasıyorum gecsin diye prima varken saate bez degiştiriyordum yine de ciğer gibi oluyodu. şimdi molfix kullanıyorum hafifledi memnunum ama her altını actığımda yıkıyorum poposunu

slm kızlar ben bezi canbebe kullanıyorum 3gün sonra kırkımız çıkıyo ve hiç pişik olmadı çok şükür ama 2kere çişi çıktı molfix nasıl iyiyse ondan alıyım

havvacım ben de oğlumun kakasında kan gördüm ama toplu iğne başı kadar birsey daha da görmedim o yüzden sordum sana da nasıl oluyor diye..herhalde bizimkinin inek sütü alerjisi o günlerde çok süt ürünü tüketmiştim..tekrar geçmiş olsun..çok zor annelik anne olduktan sonra 10 yıl yaşlandım desem yeridir..mafoldumben
benim oğlumun da doğum lekesi problemi var gözünün altında ve sürekli büyüyüp kabarıyor.mafoldumbenmafoldumben.her emzirmemde her kucağıma alısımda ağlıyorum..mafoldumbeneşim de kızıyor niye bu kadar üzülüyorsun diye ama elimde değil..başka seyler düşünmek istesem de aklımdan atamıyorum.çocugumu öyle görmek beni çok yıprattı..çaresiz bir dert değil ama başa gelince de üzülmeden edemiyor insan..şimdi bile bunları yazarken ağlıyorum..insallah benim oğlum da kurtulur bu dertten:a015:

kızlar ben prima kullanıyorum ..hiç pişik olmadı..arada hafif kızarıyor oda hemen geçiyor..sürekli ıslak pamukla siliyorum zeytinyağı sürüyorum..eger kızarırsa zinco sürüyorum..
bir ara huggies aldık..daha ilk bezde ciğer gibi kızardı daha da kullanmadım kaldı paket..
cilde göre değişiyor..

benim oğlumunda poposu hemen pişik oluyor pamuk ve suyla silmeme rağmen..
doktorumuz her altını değiştirmede bepanten merhem sür dedi kullanıyorum hiç pişik olmuyor artık arzucum..bende prima kullanıyorum...
slm kızlar ben bezi canbebe kullanıyorum 3gün sonra kırkımız çıkıyo ve hiç pişik olmadı çok şükür ama 2kere çişi çıktı molfix nasıl iyiyse ondan alıyım

canbebeyi bende başta bir kaç kere kullandım her bezde çiş çıktı arkasına hasta olacaktı yavrum hapşırıyordu telefon ettim can bebeye şikayet ettim kapıma kadar geldiler hayatta kullanmam bir daha..

uzun zamandır yazamadım umarım bebişlerinizde sizde iyisinizdir kızlar..
benim oğlumunda gözünde çapaklanma olmaya başladı sonra iltihap gibi akmaya başladı gözü hemen doktora götürdüm damla verdi ama yine geçmedi diğer gözüde kızarmaya başladı göz doktoru antibiyotikli damlayla merhem verdi onları kullanıyoruz birde göz masajı yapıyoruz iyi geldi inşallah geçicek göz yaşı kanalı tıkanıklığıymış herhalde adı oğlumun güzel maviş gözlerine nazar değdisenağlama
Allah bebeklerimizi korusun hepinizi öpüyorum sizde benim yerime bebişlerinizi öpünopuyorumnanaktan

bitanem Allah daha kötüsünü göstermesin hiç birimize..
üzme kendini çaresiz dert yoktur canım..
sen ağlarsan bebeğinde hisseder yapma..

merhaba kızlar....bende çok sık giremiyorum ama takip etmey çalışıyorum
havvacım nilaycım çok geçmiş olsun canlarım şimdi gördüm yazdıklarınızı
benim kızımdada son 3-4 gündür bir gariplik var günde sadece 1 kez kaka yapmaya başladı acaba normalmi ????
anne olmak ne zor bi ara 7-8 kere yapıyodu üzülüyodum şimdi 1 kez yapıyo gene üzülüyorum.

sağol cnm boyattım valla diplere sürdürmeden.
bzde seni be oğluşunu öptükkkkk teyzesii

arzucum biz anneannemzle gtkk kuaföre iremi götürmedik mikrop fln kapar die birdee klima çalışıoo
kalabalık falan ...
sütümü sağdım dedemiz baktı ireme evdee...

cnm üzülmee
iremiminde var bacağındaa güzel bir doğum lekesi
çilek gibi kırmızı
doktorumuz doğum lekesi dedi
sadece tkip edin büyürse leke getirin film çekeriz dedii

saol yeşimcim..doktoruna sor bence benim oğlumun her bezi kakalı çıkıyor..büyüdükçe daha az yapmaya başlayacaklar ama günde bir kezde çok az bence canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…