günaydın tatlı anneler .
sabaha karşı oglumun altını degiştirdikten sonra uyumuşum ben 3 saat felan uyudum toplamda ama hiç uykumda yok .ardada emdi uyudu emmek sayılırsa bu.gaz sorunumuzda kalmadı sanırım .yada belkide bizim gaz sorunumuz yoktu .belkide tek derdi bu mikroptu yavrumun anlayamadık işte.gerçi busabahki bezinde kaka görmedim çok şükür.ama hala sümüksü ve siyaha yakın yeşil renkte kakası.geçecegine inanmaya başladım bu gün .daha iyi olucaz inşallah allahın izniyle .hepinize teşekkür ediyorum kızlar iyiki varsınız .pınarcım sanada ayrıca teşekkür tatlım .hep yanımdasın çok saol canım benim
saol canım öncelikle.ama yvrularımızın bütün dertleri dert aslına allah beterinden saklasın tabi.bu kaka ne önemliymiş böyle yahu fazla yapsalar dert az yapsalar gene dert allah dermansız dertlerden korusun yavrularımızıardaya gecmis olsun annesi, oglum da iki gundur kaka yapamiyor, ve sanirim bu nedenle cok daha fazla agliyor, hic uykumuz da kalmadiama seninkinin yaninda bunlar ddert degil tabi, kolay gelsin canim,insallah cabuk atlatirsiniz
Canım çok sevindim iyi olcak çabucak arduş inşallah...ne demek canım tabiki yanında olucammm ...öptüm ikinizide kocamannnn...
inşallaah ayşecim, şifa olsun bebişinee..bende her altını actıgımda yıkıyorum kaka yapsın yapmasın yıkıyorum mutlaka teni çok hassas melegimin sonra krem sürüyorum hamaten, ama sebameti deneyeyim bi aylincim sağol ... ve mutlaka pudralıyorum yoksa krem fayda etmiyo pudra daha ii geliyo aslında kullanmak istemiyorum pudrayı ama mecbur kalıyorum
didemcim hiç bilmiyordum tatlım bu rahatsızlıklarınızı, çok geçmiş olsun, biranönce sağlığına kavuşsun bebişin..kızlaar nerdesiniz yaawww bende yine uzun aradan sonra girebildim buseferde kimse yookk:1no2:
napıyonuz bakim iyimisiniz bebişler nasıl anladığım kadarıyla havvoşumun ardası hasta olmuş yaaa canım benim çook geçmiş olsun çok iyi anlıyorum neler hissettiğini bizimde bıngıldak sorunumuz olduğunda bunları hissetmiştim çok iğrenç bir duygu yaa gerçektende anne olmak sadece acı çekmekmiş valla bende bunu çok iyi anladım daha nasıl o minnacık yavrumu ameliyat ettircem onu düşünüyom nasıl dayancam acaba Allahım hepimize kolaylık versin vede sabır versin inşallah canlarım Allahım çaresiz dertler vermesin inşallah korusun meleklerimizi bizimkide kabız 3gündür fitille 1kere yaptırdım sonra yine yapmadı buseferde zeytinyağıyla yaptırdım bugün oooff ooofff böyle giderse hapı yuttuk poposuda çatlamış bende evde medacassol krem vardı ondan sürdüm inşallah geçer
iyi hafta sonları herkesee...
bebişler nasıl bakalım
benim minnoşumm akıllı bıdık oldu maşalalh onaaa
artık kendi kendine yatıo bakınıooo
karnı tok altı temz old. daa
gaz proplemimz kalmadı sanırım
kendi kendine uyuya kalıo yattığı yerde
bgn bende bi kuaföre gidim diyorumm
braz değişiklik ypm die düşündüm boya falan...
sanırım saç boyatmanın zararı olmaz herhaldee
sütümee
iyi hafta sonları herkesee...
bebişler nasıl bakalım
benim minnoşumm akıllı bıdık oldu maşalalh onaaa
artık kendi kendine yatıo bakınıooo
karnı tok altı temz old. daa
gaz proplemimz kalmadı sanırım
kendi kendine uyuya kalıo yattığı yerde
bgn bende bi kuaföre gidim diyorumm
braz değişiklik ypm die düşündüm boya falan...
sanırım saç boyatmanın zararı olmaz herhaldee
sütümee
ya kıazlra bebişimin pişiği dün tam geçti bugün yine kızarmaya başlamış.sanırsam bizede prima iyi gelmedi.başdan beri onu kullanıyorum ama hiç pişikden kurtulamadım.hep krem kullanıyorum hep altını yıkıyorum.bezi değiştircem.ya bide pişik olmadıgı zamanlarda krem sürmek gerekirmi.hangi marka kullanıyosunuz????
benim oğlumunda poposu hemen pişik oluyor pamuk ve suyla silmeme rağmen..ya kıazlra bebişimin pişiği dün tam geçti bugün yine kızarmaya başlamış.sanırsam bizede prima iyi gelmedi.başdan beri onu kullanıyorum ama hiç pişikden kurtulamadım.hep krem kullanıyorum hep altını yıkıyorum.bezi değiştircem.ya bide pişik olmadıgı zamanlarda krem sürmek gerekirmi.hangi marka kullanıyosunuz????
slm kızlar ben bezi canbebe kullanıyorum 3gün sonra kırkımız çıkıyo ve hiç pişik olmadı çok şükür ama 2kere çişi çıktı molfix nasıl iyiyse ondan alıyım
havvacım ben de oğlumun kakasında kan gördüm ama toplu iğne başı kadar birsey daha da görmedim o yüzden sordum sana da nasıl oluyor diye..herhalde bizimkinin inek sütü alerjisi o günlerde çok süt ürünü tüketmiştim..tekrar geçmiş olsun..çok zor annelik anne olduktan sonra 10 yıl yaşlandım desem yeridir..mafoldumben
benim oğlumun da doğum lekesi problemi var gözünün altında ve sürekli büyüyüp kabarıyor.mafoldumbenmafoldumben.her emzirmemde her kucağıma alısımda ağlıyorum..mafoldumbeneşim de kızıyor niye bu kadar üzülüyorsun diye ama elimde değil..başka seyler düşünmek istesem de aklımdan atamıyorum.çocugumu öyle görmek beni çok yıprattı..çaresiz bir dert değil ama başa gelince de üzülmeden edemiyor insan..şimdi bile bunları yazarken ağlıyorum..insallah benim oğlum da kurtulur bu dertten:a015:
sağol cnm boyattım valla diplere sürdürmeden.inşallaah ayşecim, şifa olsun bebişinee..
didemcim hiç bilmiyordum tatlım bu rahatsızlıklarınızı, çok geçmiş olsun, biranönce sağlığına kavuşsun bebişin..
bence bi zararı olmaz saadetcim, hem senin içinde değişiklik olur..
bebişini öpüyorumm, maşallaaah uslu kızıma benimm. :ecrin_bebek:
arzucum biz anneannemzle gtkk kuaföre iremi götürmedik mikrop fln kapar die birdee klima çalışıooya bende aynı şeyi düşünüyorum saçımı biraz kestirip gölge yaptırcam.ama süte geçiyomu tereddüt ettim.bide kuaförde işimiz 2-3 saat sürer o arada bebişleri napcaz.yanımamı alsamki.oyüzden giderken yanımda biri daha olmalı orda ona bakar.acıkırsa emziririm falan.sen nasıl yapcan
havvacım ben de oğlumun kakasında kan gördüm ama toplu iğne başı kadar birsey daha da görmedim o yüzden sordum sana da nasıl oluyor diye..herhalde bizimkinin inek sütü alerjisi o günlerde çok süt ürünü tüketmiştim..tekrar geçmiş olsun..çok zor annelik anne olduktan sonra 10 yıl yaşlandım desem yeridir..mafoldumben
benim oğlumun da doğum lekesi problemi var gözünün altında ve sürekli büyüyüp kabarıyor.mafoldumbenmafoldumben.her emzirmemde her kucağıma alısımda ağlıyorum..mafoldumbeneşim de kızıyor niye bu kadar üzülüyorsun diye ama elimde değil..başka seyler düşünmek istesem de aklımdan atamıyorum.çocugumu öyle görmek beni çok yıprattı..çaresiz bir dert değil ama başa gelince de üzülmeden edemiyor insan..şimdi bile bunları yazarken ağlıyorum..insallah benim oğlum da kurtulur bu dertten:a015:
merhaba kızlar....bende çok sık giremiyorum ama takip etmey çalışıyorum
havvacım nilaycım çok geçmiş olsun canlarım şimdi gördüm yazdıklarınızı
benim kızımdada son 3-4 gündür bir gariplik var günde sadece 1 kez kaka yapmaya başladı acaba normalmi ????
anne olmak ne zor bi ara 7-8 kere yapıyodu üzülüyodum şimdi 1 kez yapıyo gene üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?