saol canım bende çok üzüldüm ama üzülmek çözüm deil tabi ama üzülmemek eldede deil geçiyo inşallah .bu gün görmedim hiç kakada kan felan ama her bezi açışımda için dasıl daralıyo anlatamamgunaydin kizlar..
bugunlerde yogunluktan yazamadimm..
hawacim cok gecmis olsun canm..okudum inan cok uzuldum...ins cabucak gecer..
nidacim kirkiniz cikti hayirli olsun canmcim..masallah ilaydaya
saol canım .teşekkür ederim iyi bi anne olmaya çalışıyorumç tesellin içinde teşekkürler canım allah desteginizi eksik etmesinarzucum ben ıslak pamukla siliyorum altını; zeytinyağı sürüyorum arada, pişik olmuyor pek
primayı bende sevmedim, huggıes aldım dışına taştı kakası , şimdi molfix kullanıyorum çok ta memnunum
dün ikinci ay aşılarımız yapıldı, çok ağladı yavrum ii bacağına birde koluna bende çok ağladım,
ateşi yükseldi dünden beri arasıra yükseldikçe calpol veriyorum
kızlar rota virüsü aşısını kimi yaptırın diyor, kimide yaptırmayın yaptırınca hasta olur diyorlar kafamız karıştı(
havvacım canım geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda atlatır
kendini suçlama çok titiz bir annesin ben okadarda herşeyi kaynatmıyorum valla, Allah korusn hepimizn bebişlerini
kız deme öyle ne on yılı .daha büyütücez minikleri bu kadar çabuk yaşlanma bikiiim:))))))havvacım ben de oğlumun kakasında kan gördüm ama toplu iğne başı kadar birsey daha da görmedim o yüzden sordum sana da nasıl oluyor diye..herhalde bizimkinin inek sütü alerjisi o günlerde çok süt ürünü tüketmiştim..tekrar geçmiş olsun..çok zor annelik anne olduktan sonra 10 yıl yaşlandım desem yeridir..mafoldumben
benim oğlumun da doğum lekesi problemi var gözünün altında ve sürekli büyüyüp kabarıyor.mafoldumbenmafoldumben.her emzirmemde her kucağıma alısımda ağlıyorum..mafoldumbeneşim de kızıyor niye bu kadar üzülüyorsun diye ama elimde değil..başka seyler düşünmek istesem de aklımdan atamıyorum.çocugumu öyle görmek beni çok yıprattı..çaresiz bir dert değil ama başa gelince de üzülmeden edemiyor insan..şimdi bile bunları yazarken ağlıyorum..insallah benim oğlum da kurtulur bu dertten:a015:
canım çok geçmiş olsun gözümüzden bile sakınıyoruz ama nerde ne var buluyo işte . alabilecek şeyler ama gelde anlat kendine dayanılmıyo işte en ufak bişeyde o acı çekmesin ben çekeyim diyorsunuzun zamandır yazamadım umarım bebişlerinizde sizde iyisinizdir kızlar..
benim oğlumunda gözünde çapaklanma olmaya başladı sonra iltihap gibi akmaya başladı gözü hemen doktora götürdüm damla verdi ama yine geçmedi diğer gözüde kızarmaya başladı göz doktoru antibiyotikli damlayla merhem verdi onları kullanıyoruz birde göz masajı yapıyoruz iyi geldi inşallah geçicek göz yaşı kanalı tıkanıklığıymış herhalde adı oğlumun güzel maviş gözlerine nazar değdisenağlama
Allah bebeklerimizi korusun hepinizi öpüyorum sizde benim yerime bebişlerinizi öpünopuyorumnanaktan
canım çok saol .kaka işte bu azıda zarar çoguda bi orta yolu bulamadı gitti bu minikler .inşallah tez zamanda bulurlarda üzmezler bizi daha fazlamerhaba kızlar....bende çok sık giremiyorum ama takip etmey çalışıyorum
havvacım nilaycım çok geçmiş olsun canlarım şimdi gördüm yazdıklarınızı
benim kızımdada son 3-4 gündür bir gariplik var günde sadece 1 kez kaka yapmaya başladı acaba normalmi ????
anne olmak ne zor bi ara 7-8 kere yapıyodu üzülüyodum şimdi 1 kez yapıyo gene üzülüyorum.
canım ya allah kavuştursun çok zor gerçekten terkedilmiş gibi hissediyo insan kendini ama sonrasında allah tarafından öyle bi güç geliyoki herşeye yetebiliyosun alışırsın canım bak ben alıştım .annemde sagolsun elinden geldikçe aramaya çalışıyor beniiyi geceler kızlar.
bu akşam ananaemizi uğurladık, yalnız kaldık kızımlaa.kendimi öksüz gibi hissettim Allah korusun.
bu annelerin hakkı hiç bi zaman ödenmez gerçekten.o gidince kolum kanadım kırık gibi kaldı( :gitme:
neyse, hepinize gazsız, huzurlu uykular, iyi gecelerr, tatlı rüyalarr
benım annemde dun gıttı salı gunu gelıcek ama sımdıden yoruldum valla ne kadar yardım edıyormus megersem o tamamne gıdınce napcam bılmıorum
uzun zamandır yazamadım umarım bebişlerinizde sizde iyisinizdir kızlar..
benim oğlumunda gözünde çapaklanma olmaya başladı sonra iltihap gibi akmaya başladı gözü hemen doktora götürdüm damla verdi ama yine geçmedi diğer gözüde kızarmaya başladı göz doktoru antibiyotikli damlayla merhem verdi onları kullanıyoruz birde göz masajı yapıyoruz iyi geldi inşallah geçicek göz yaşı kanalı tıkanıklığıymış herhalde adı oğlumun güzel maviş gözlerine nazar değdisenağlama
Allah bebeklerimizi korusun hepinizi öpüyorum sizde benim yerime bebişlerinizi öpünopuyorumnanaktan
bide kızlar arada hırıltılı oluyor nefesi doktora sormak aklıma gelmedi , normalmi acaba ?:uhm:
mayıs annelerini okudum biraz önce meyve suyu kavun karpuz verenler varmış , ben su bile vermeye korkuyorum
bide kızlar arada hırıltılı oluyor nefesi doktora sormak aklıma gelmedi , normalmi acaba ?:uhm:
mayıs annelerini okudum biraz önce meyve suyu kavun karpuz verenler varmış , ben su bile vermeye korkuyorum
Canim bende bebegime zaman zaman su veriyorum bunda telaslanacak bir durum yok. Ayrica doktorumuz arada doymadiginda su verin demisti bize. Birde bir arkadas ogluna daha 40 gunlukken her yediklerinden parmagiyla tattirmaya baslamis ve simdi oglu herseyi ham ham diye yiyor, inan abartmiyorum, cocuk resmen ham ham diye yiyecek istiyor annesinden:)) cok istahli bir cocuk maasallah. Bu bayanin iki cocugu daha var, onlarada boyle yapmis, onlardada hic yemek sorunu yasamamis. Diger bir arkadasimda kizini 6 ay sadece anne sutu ile beslemis, 6. aydan sonra tattirmalara baslamis ve simdi kizi mizmizlik ediyor yemek yerken. Ve bunu sadece bu arkadastan duymadim, baska tecrubeli annelerde soyluyorlar bunu. Yani tattirma olayi icin 6. aya kadar beklemekle iyi edilmiyor.
Boyle tecrubeleri duyduktan sonra, bende bebegime ne yiyorsak parmagimin ucuyla tattiriyorum. Mesela bugun azcik muzu parmagimda ezip, parmagimi emdirdim. Resmen bayildi. Biraz daha, biraz daha verdim. Yine azcik krem peyniri parmagimin ucuna alip emdirdim. Onuda cok sevdi. Karpuz kavunada emzigini banip veriyorum. Gecen gun taze elma suyu siktim ve bir tatli kasigi verdim agzina. Az salataligi elimde tutuyorum,o yaliyor. Boyle boyle tatlara alistikca, ilerde yemekleri ham diye yiyecek insallah...Bence hicde erken degil bunlar icin. Korkacak, endiselenecek birsey yok bence.
gunaydin kizlar..
bugunlerde yogunluktan yazamadimm..
hawacim cok gecmis olsun canm..okudum inan cok uzuldum...ins cabucak gecer..
nidacim kirkiniz cikti hayirli olsun canmcim..masallah ilaydaya
bitanem Allah daha kötüsünü göstermesin hiç birimize..
üzme kendini çaresiz dert yoktur canım..
sen ağlarsan bebeğinde hisseder yapma..
sağol cnm boyattım valla diplere sürdürmeden.
bzde seni be oğluşunu öptükkkkk teyzesii
arzucum biz anneannemzle gtkk kuaföre iremi götürmedik mikrop fln kapar die birdee klima çalışıoo
kalabalık falan ...
sütümü sağdım dedemiz baktı ireme evdee...
cnm üzülmee
iremiminde var bacağındaa güzel bir doğum lekesi
çilek gibi kırmızı
doktorumuz doğum lekesi dedi
sadece tkip edin büyürse leke getirin film çekeriz dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?