Canim merhaba..
Aynisi bizdede vardi dogdugundan itibaren. Hic gecmeyecek gibiydi cok endiselenmistik. Fakat dr. bize telaslanacak birsey olmadigini soylemisti ve damla vermisti. Birde masaj yapmak gerekiyor parmakla. Aktikcada kaynatilmis ilitilmis su ve pamuk ile sildik. Cok sukur birkac hafta once kesildi. Bizimde cok kotu akiyordu. Merak etme, bu olay yenidogan bebeklerin yarisinda goruluyormus. Internetten okumustum, bebek buyudukce o kanallarda buyuyecegi icin aciliyormus. Eger olurda acilmazsa bir operasyonla aciliyormus ama bu 1 yasina kadar acilmazsa soz konusu. Sen merak etme insallah bizimki gibi sizinkininde duzelecek.
merhaba kızlar nasılsınız arzcum o tükürük hepimizde var sanırım büyüdüler troid bezleride çalışmaya başladı bizdede var ama normal sanırım tükürükleri ağzında tutmayı bilmiyolar hep akıyo ağızlarından
ne demek tabiki bildiklerimizi birbirimize söylicez valla tatlım boş bulduğum vaktimi bebek gelişimi hakkında bilgi edinerek değerlendiriyom aman dr lar bizim kadar ince düşünmüyolar hastamı hasta nesi var diye sorarlar iki ilaç yazarlar tamam oldu bitti biz ıncığını cıncığını araştırıyoruz o yüzden hepimiz bildiğimiz şeyleri paylaşıyoruz ki paylaştıkça çoğalıyoruz iyiki varsınız valla sizi tanıdığıma o kadar memnunumki valla bigün girmeyeyim hep aklım burda kalıyo bağımlılık yaptı bende bu kk :enbuyukkk:tşk ederm canım.normal olmasına sevindim.dra da böyle detaylı sorup duruyodum.bana çocugu mikrospokla inceleme dedi:) artık öenmli şeyleri soruyorum sadece.iyiki haziran anneleri var.her soruma rahatca cvp alıyom drdan daha iyisiniz valladelikafadulden
bu evden taşınalım diyor taşınınca kardeşinin bu eve geldiğini düşünüyor heralde diğer eve gidersek gelmeyecek sanıyor onu çöpe atalım diyor arkadaşlar ne tavsiye edersiniz arada kaldım çıkar yol bulamıyorum yardımmm(
slm kizlar...
oglusumda bugun dr kontrolunu oldu...
hersey yolunda sukurler olsun..
oglusumuzunda rahati yerinde simdilik
3550 dogmustu sonra 3300e dustu simdi 4300 olmus..boyumuzda 58cm henuz 33 gunluguz..
bizden haberler boyle...
umarim diger bebislerimizde iyidir
canım ya allah kolaylık versin gerçekten zor bi durum ama bilmiyorum canım ne ypılabilecegini bece dedigin gibi bi pedegok en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?