2009 Haziran Anneleri!!

dun ilk gezmemizi yaptik, oglum arabasinda uyudu, cok sasirdim, gunduz hic uyumayan cocuk, eve gelene kadar uyudu, sicaktan da olabilir tabi, insallah hasta olmaz, eve geldiginde cok terlemisti, hic farketmemisim ya, bu acemilik ne zaman gececek?

kızlar nerdesiniz yaa, kimse de ses seda yok.
dolphincim geçicek bu acemilikler yakında mrak etme , daha ilk bebeklerimiz, olucak o kadar.
biz de bugün kalça ultrasonumuzu çektirmeye gittik, kalabalık çok hoşuna gitti, uslu durdu benim cadı kızım.
bu arada annemsiz bebek bakmak çok zor geldi bana, kociş çok yardım ediyo sağolsun ama yine de elimiz ayağımıza dolaşıyo bazen.
sizler de iyisinizdir inş. teyzoşlar

kızlar nerdesiniz yaa, kimse de ses seda yok.
dolphincim geçicek bu acemilikler yakında mrak etme , daha ilk bebeklerimiz, olucak o kadar.
biz de bugün kalça ultrasonumuzu çektirmeye gittik, kalabalık çok hoşuna gitti, uslu durdu benim cadı kızım.
bu arada annemsiz bebek bakmak çok zor geldi bana, kociş çok yardım ediyo sağolsun ama yine de elimiz ayağımıza dolaşıyo bazen.
sizler de iyisinizdir inş. teyzoşlar

merhabalarr... kimseler yazmıyo herkes bebişlerle ugraşıyo.bugün kızım çok huysuz uyumuyo delircem yoruldum iyice.
kızlar ya asya çok tükürüklü.szidede oluyormu.salyada akıyo.normal bişeymi

merhaba canım. bizde de aynı sorun var. masajı nasıl yapıyorsunuz merak etim geçmiyor damla ile sürekli tekrarlıyor kendini..

merhaba kızlar nasılsınız arzcum o tükürük hepimizde var sanırım büyüdüler troid bezleride çalışmaya başladı bizdede var ama normal sanırım tükürükleri ağzında tutmayı bilmiyolar hep akıyo ağızlarından

tşk ederm canım.normal olmasına sevindim.dra da böyle detaylı sorup duruyodum.bana çocugu mikrospokla inceleme dedi:) artık öenmli şeyleri soruyorum sadece.iyiki haziran anneleri var.her soruma rahatca cvp alıyom drdan daha iyisiniz valladelikafadulden

ne demek tabiki bildiklerimizi birbirimize söylicez valla tatlım boş bulduğum vaktimi bebek gelişimi hakkında bilgi edinerek değerlendiriyom aman dr lar bizim kadar ince düşünmüyolar hastamı hasta nesi var diye sorarlar iki ilaç yazarlar tamam oldu bitti biz ıncığını cıncığını araştırıyoruz o yüzden hepimiz bildiğimiz şeyleri paylaşıyoruz ki paylaştıkça çoğalıyoruz iyiki varsınız valla sizi tanıdığıma o kadar memnunumki valla bigün girmeyeyim hep aklım burda kalıyo bağımlılık yaptı bende bu kk :enbuyukkk:

merhaba kızlar dünden beri benim ateşim çıktı 38 den aşağı düşmüyor her ilacı da vermiyor dr.emzikliyim diye minoset içiyorum umarım havale geçirmem bebeğe geçmez inşallah.kızımda gece yarımdan önce uyuyor çok yorgunum

haziran ayının yorgun savaşcıları nasılsınız allah şükür biz sağlık açısından iyiyiz ama benim başım büyük kızla dertte kardeşine etmediği zulum kalmıyor miniğim dünyaya geldiğine pişman oluyor ablasının yüzünden ablamızın kıskançlığı hat safada böyle giderse bi pedegogla görüşeyim diyorum yada kreşe yollayayım diyorum yanından falan geçöerken kardeşinin saçına dalıyor bacağını çekiyor suratına falan basmaya çalışıyor kafayı yiyeceğim wc ye bile gidemiyorum eşim işten gelene kadar tutuyorum tuvaletimi ya bu kadar zor olacağını ilmiyordum aralarında yaş farkı fazla olmayınca böyle oluyormuş

bu evden taşınalım diyor taşınınca kardeşinin bu eve geldiğini düşünüyor heralde diğer eve gidersek gelmeyecek sanıyor onu çöpe atalım diyor arkadaşlar ne tavsiye edersiniz arada kaldım çıkar yol bulamıyorum yardımmm(

slm kizlar...
oglusumda bugun dr kontrolunu oldu...
hersey yolunda sukurler olsun..
oglusumuzunda rahati yerinde simdilik
3550 dogmustu sonra 3300e dustu simdi 4300 olmus..boyumuzda 58cm henuz 33 gunluguz..
bizden haberler boyle...
umarim diger bebislerimizde iyidir

canım ya allah kolaylık versin gerçekten zor bi durum ama bilmiyorum canım ne ypılabilecegini bece dedigin gibi bi pedegok en iyisi

maşşallah tatlım bebegine aman iyi olsun herşey yolunda olsunda daha ne istenir allahtan akşam aglamaları devammı peki

canım ya allah kolaylık versin gerçekten zor bi durum ama bilmiyorum canım ne ypılabilecegini bece dedigin gibi bi pedegok en iyisi

canım havalkar çok sıcak bebekle dışarı çıkamıyorum ablamızında evde canı sıkılıyor sıkıldıkcada kardeşine sataşıyor yanında bi arkadaş olsa oyun falan oynar kafası dağılır
şimdi kreş araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…