2009 Haziran Anneleri!!

kizlar benim kizimin yanaklari bir kac gündür kuru ve kirmizi, ne yapacagimi bilemiyorum, doktorumuz eylüle kadar yok allahtan yarin ebe gelecek , ona da sorarim ama bilmek istedigim sizler de böyle bir sorun oldu mu? Olduysa ne yaptiniz? offf

geçmiş olsun nidacım.
kızlar yaa, benim kız memeyle resmen savaş yapıyo, ağzınada tam tutamıyo, kaçırıyo, sonra da sinirleniyo almak istemiyo, ben de bazen sağarak vermek zorunda kalıyorum.napsam sizce, böyle sorun yaşıyan var mı başka?

slm güzel anneler bizde dr gitdik ve cok mutlu döndük kizimla, doktorumuzuda sevdik.
kizim 3220 dogumusdu 3050 ye düsmüsdü ve bügün 39 günlük 4650 olmus boyumusda 55 cm. dr amcamis cok güclü bir kiz , kemikleri kaslari oldukca güclü dedi
ve genel anlamda cok saglikli ve güzel gelisien bi bebek dedi.ins hep böyle saglikli olur bebislerimis.
umarim sizlerde iyisinizdir ve bebislerde,

özlem canim senn oglunada masallah

ya kizlar 40 nasil hesaplaniyo dogdu günden itibarenmi yoksa ertesi günmü, ben 26.6 da dogum yaptim
eger dogdu günden sayarsam yarin 40 miz cikiyo ins

slm saadet nasılsın
irem nasıl
bu arada dogum sonrası resmini gördüm maşallahın var.bravo
iim fıstık sen ve beişde ii inş
tşkr ederimmm cnmm a.s.

cnm çok zor durumdasın desene
kreş olayını düşün bencede canımm
yzık bebişe
aman dikkat ett
gerçi ablada daha küçük annesiii :)

maş. armin bebeğe
ve nezaketin bebeğine
canım biz doğdugu gün itibariyle hesaplamıştıkk 40ını

merhaba canım. bizde de aynı sorun var. masajı nasıl yapıyorsunuz merak etim geçmiyor damla ile sürekli tekrarlıyor kendini..
işaret ve baş parmağını gözünün kenerına yani göz pınarına koyuyorsun bastırıp çekiyorsun sabah akşam 100 kere yap dedi doktorumuz bilmem anlatabildimmi canım nasıl yapılacağını..geçmiş olsun sanada inşallah geçicek bebeklerimizin gözleri..
maşallah canım oğluşuna iyice tontiş oluyor bunlar benimkide 5700 olmuş..

canım benimkininde kolik krizi tutunca ememiyor ağrıdan bende sağıp veriyorum böyle durumlarda biberonda hemen götürüyor miğdeye.. ama genelde hep emiyor..

doğduğu günden değil canım 26sında doğduysa ayın 27 sinde 1 günlük oluyor 05.08 de 40 ınız çıkıyor canım..

bz yanlış çıkarmışız kırkımızı desenize:)))
nesee maksattt amaç 40 çıkarma değilmiii
kbl olsun:)
artıkk yanlış manlışşş
bu arada kızlar bebişlerinizin kan grubu nee???
negatif var mı
iremin ki 0 negatif

tsk canim.
bekledik bekledik 1 gün daha bekleriz , kirkimiz bi ciksa sanki kizim birden düzelecek gibi geliyo.
buararalar cok huyzusda

büyüdükçe evrim değiştiriyorlar bebişler hayata ayak uydurmaya çalışıyorlar geçicek inşallah huzursuzlukları..öptüm tatlım senide bebeğinide:1hug:..

:)) olsun tatlım..
Efenin A pozitif babasının kan gurubundan
benimkide 0 negatif iremle aynıymışız:))

evet kreşte iyi fikir arkadaş edinir hem canım ya onunda ilgiye ihtiyacı var tabi anne babasını kardeşide olsa paylaşmak istemiyo
bizdede var canım o kuruluk sormadım doktora ama bepanten sürüyorum yumuşadu gibi.yüzüstü yatırdıysan olmuştur ben ona bagladım çarşafa sürttürüyor ya yüzünü belkide ondan oldu

benim oglumda emerken kendini boguyor kızlar ya sürekli solukborusuna kaçırıyo sütü ne yapıcagımı bilmiyorum bende
:)) olsun tatlım..
Efenin A pozitif babasının kan gurubundan
benimkide 0 negatif iremle aynıymışız:))

benim ogluşta babasından almış kanını a pozitif(((((

merhaba canım. bizde de aynı sorun var. masajı nasıl yapıyorsunuz merak etim geçmiyor damla ile sürekli tekrarlıyor kendini..

Merhaba..

Internetten okudum nasil yapilacagini. Serce parmaginin ucu ile gozun burunla birlestigi kismin ustunden gozun icine dogru yarim daire seklinde her seferinde en az 10 defa ve gunde 6 kez hatta aklina her geldiginde yapiyorsun canim. Bebek buyudukce, burun kanalida buyuyecegi icin insallah bir gun bakmissin kendiliginden gecivermis.

Havvacim yüzümüz gecmeye basladi canim sagol...Popoya sürülen cinkolu kremi yüzüne de sürdüm...
Ebe tavsiye etti..bu arada ilaydayi ben hep yan yatiriyorum, yüz üstü ve sirt üstü yatirmak bebek bogulmalarina neden oluyor allah korusun...

herkese gunaydın.
kızlar bısey sorucam hıc bebeklerıyle tek kalan varmı aranızda?
geceleri benım esım bugun sehırdısına cıktı gece evde olmıycak bende bebegımle tek basıma kalıcam.gece korkarmııyım acaba dıorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…