sedacım keçi sütü süt olarak heralde 6 aydan öne olmaz.sölediğim ama için şu linke bakabilirsin canım
GOLDEN GOAT
sedacım saol ben 110cc ye 3 ölçek katıyorum dr böyle önerdi
boncuk arıyom .alemsin canım ya güldürdün beni.kuzum isal çocuk ya 7 kereyi geçiyo kakası bunu sorun olaarak görüyom işte ne bilimhavacım herkesin bir bünyesi vardır.tahliller normel çıkıyorsa senin kuzunun metabolizması böyledir sıkma canını fazla w.c ye çokıyor demekki benim kızımında kakası öyle su gibi ama allaha şükür bir rahatsızlığı yok pinpiriklenme sonra tersine gidiyor herşey rahat ol arkadaşım yok demiş dr.işte birşey daha ne arayon altında çocuğun:)
:))))))))))))))))))))))))))))))))merhaba kızlar biz hala bir düzene girmedik ne aman gircek bu kuzular düzene ya kızım bugün 52 günlük oldu gece yarımdan önce uyumuyor bu gece saatini nasıl öne çekcem bilmiyorum sabah 6:30 kaldı meme emdi 8de uyudu 9:30da kalkdı şimdi yeni uyuttum zombi gibiyim ya allahımın gücüne gitmesin çok şükür ama ne rahatmışız da haberimiz yokmuş kocamla başbaşa saatlerimiz bile hızlı:kedi:direk sonuç yani:roflolpuyorumnanaktanhiç oynaşcak zaman bile yok uyancakmı ağlıcakmı diye
leocum sen yoruluyorsan biz ölmüşüz be tatlım :))
benim kızım 11de uyuyor 3-3,5gibi kalkıyor
sonra tekrar uyuyor 5,5da kalkıyor
sonra 8de bi kalkıyor uyuyamıyor tüm gün
her gece aynı saatte uyuyup uyanıyor
15gündür böyle
ama bazen gece 1gibi mama verirsem gece direk 5,5da kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?