2009 Haziran Anneleri!!

sedacım dr doğumdan 2 ay sonra gel dedi zaten kontrole..kontrol zamanı geldi de geçti zaten ...haftaya bir gün kontrole gidicem..dr fırçayı kayacak dediğin gibi..ne yapayım kociş elden kaçacak diye feda ettim kendimi.kaydirigubbakcemile

yok cnm allaha şükür ben senin gibi değilim..
doğru sölüosun şükretmem lazım..
benimkide gündüz uyumuo ama kayınvalde sallıo bakıo bende uyuyorum bazen.işlerimi yapıorumm.
demekki şükretmek lazım cnm yaaa wallaa..yemek yapıp gelio yada burda yapıo..
eşimde ütüsünü kendi yapıo..
bana sadece yağmura bakmak kalıoo..
seni anlıorumm allah yardımcın olsun cnmm..
benim yatıp kalkıp allaha dua etmem gerekio demekkii
bu arada benim kızımda 1.5 aylık ..

şaka gibi...benimki uyudu kucagımda inanamıyorum...hemen temizliğe girişmem lazım..hepinizi öptümm..

gitmemle gelmem bir oldu...benimki uyandı yine..sadece bulaşıkları makineye yerleştirecek kadar zaman tanıdı sagolsun oğlum ... :)))

slm kizlarr...
hepimiz bebislerle ilgilenmekten topige giremiyoruz...
dunde kocisle tanismamizin 3.yil donumuydu..
ne cabuk gecmis 3 yil sasirdim kaldim..daha dun gibi hersey..

canım insallah daha nice seneler beraber olursunuz..a.s.

slm kizlarr...

cnm daha nıce 3 senelere ınsallah :)
hepımız ıcın tabi :)benımde 2 eylul dogumgunum cok heyecanlıyım :kedi: acaba kociş napıcak sositososito

gitmemle gelmem bir oldu...benimki uyandı yine..sadece bulaşıkları makineye yerleştirecek kadar zaman tanıdı sagolsun oğlum ... :)))

BUNADA ŞÜKÜR CANIM :))

slm kizlarr...

nice nice senelere tatlım

sağol canım bi düzene girseler bizde rahatlasak
benimkisi uyanır uyanmaz kucak istiyor,oyun istiyor kendi kendine 2dk durmuyor ,
herkesinki böylemiya
hiç bakınmıyor,yatmıyor,oyalanmıyor
illa kucakta olacak
]

kızlar benim dikişlerim dokununca hala acıyor,yada iç çamaşırın lastiği oraya baskı yaparsa acıyor normalmi acaba

benim dikislerde dokununca aciyor ama bugun dra gittim kontrole, hersey yolundaymis, hem alttan hem ultrasondan bakti, sende de bisey yoktur endiselenme, sezzeryanin dezavantajlarini yasiyoruz...
ozlemcim tanisma yildonumunuz kutlu olsun...ben tanismayi birak, evlilik yildonumunu bile kutlayamadim bebek dogdugundan beri...neyse seneye insallah..
bu arada sut sagmak icin ben de medela mini elektirikli pilli pompa kullaniyorum, basta alirken cok kalitesiz gelmisti ama supemis, hic sut birakmiyor icerde, hem fiyati da diger elektiriklilere gore uygun, ben 115e aldim....gerci sut saklama posetleri baya pahaliymis, icinden 20 tane cikiyor 30lira, acaba baska bi sekilde deep freezede saklayamaz miyiz? ise baslayacagim 20 tane yetmez, tek kullanimlikmis bu posetler....

sağol canım bi düzene girseler bizde rahatlasak
benimkisi uyanır uyanmaz kucak istiyor,oyun istiyor kendi kendine 2dk durmuyor ,
herkesinki böylemiya
hiç bakınmıyor,yatmıyor,oyalanmıyor
illa kucakta olacak
][/QUOTE]

bizde 42 günlük olduk ve bırakın yatmayı,oyalanmayı kucakta bile sallanmadan durmuyor.1 hafta sonra tatil bitecek ve yalnız kalıcaz kuzucumla.napıcam kara kara düşünüyorum.ne zaman yatırıp mindere oyuncaklarla oynucaz yada oyle olucakmı yoksa hep kucakmı?

ay kızımı yeni uyuttum ama kimseler yok yine yahu.özgür anne diye bir site keşfetti fırsat bulursanız bakın derim çok güzel bilgiler var.bir annenin çocukları için yazdığı bir site

cnm daha nıce 3 senelere ınsallah :)
hepımız ıcın tabi :)benımde 2 eylul dogumgunum cok heyecanlıyım :kedi: acaba kociş napıcak sositososito

a.s.a.s.a.s.hepinize tskler kizlar...
dolphincimm benim esim restauranttan kucuk plastik 130cclik sos saklamak icin kullandiklari kutulardan getirdi onlardan kullaniyorum..onlara toptancilari getiriyormus ama
tr de metro marketler var buyuk onlarda olabilirmis sordum simdi esime..a.s.

himm buarada dolphincim eve gelen ebe buz yapma posetleri varya ondada saklanabilir demisti ama hic denemedim ben

Dolphin elektrikli pompanın sütün artmasına yardımcı oluyor mu acaba?

Bu konuda bir bilginiz var mı?Benim bebeğim haftada 300 gr alıyor maşallah,doktorda kilo alımı iyi dedi ama o daha fazla yemek istiyor.Ben bakıyorum beş dk da felan göğsümde süt bitmiş.4 lt ye sakın süt içiyorum.Su arttırıyor sadece demişlerdi ama hala kızımın istediği kadar süt yok malesef ne yapabilirim?

Pompa konusunda deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

ZEZE NıCE YILDÖNÜMLERı OLSUN ıNŞALLAH BUARADA

Benimde 21 temmuz doğum günümdü arada güme gitti.Kalabalık ve bebek derken oldu gitti.N apalım daha çok doğum günü görürüz güzel görürüz yavrumuzla inşallah

kızlar süt saklama demişsiniz de ben de ne yapacagım işe başlayınca diye düşündüm..zaten sütüm o günü anca kurtarıyor akşama kadar zar zor idare ediyorum...saklanacak kadar sütüm bile yok..sağınca çoğalır dedim sağdıgım zaman göğüsler bosalıyor bir daha dolana kadar oğlum acından ölüyor.galiba ben işe başlayınca oğlum da mamaya başlayacak ((

Bende zar zor yetiriyorum.Akşam mama veriyorum aç kalmasın diye çünkü göğsümde süt kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…